Var bizim burda her markette internet te de var bizim marketlerdeki fiyataAaa komili bez ilk defa duyuyorum hiç görmedimde nerden aldınız peki büyük marketlerde var mı
İz yapmıyor canım cırtları mecbur o kadar yaptım yoksa bol oluyorBana beli sıkmış gibi geldi. Açınca iz yapmış oluyor mu? Bacakları iyi ama cırtları daha yana bağlasan daha iyi olacak sanki. Ben bağladığımda araya parmaklarım girecek kadar boşluk kalıyor tam sıkmıyorum rahatsız etmesin diye.
Benimki de korkuyormuş ya da üzgünmüş gibi ağlıyor içim gidiyor. Bugün daha bi azaldı sanki ama inşallah seninkide azalır.
Ana normal geldi o kadar mukus arada bizde de oluyor ama başka bi huzursuzluk olmadığı için dikkate almadım hiç.
Canım emziği bilmiyorum ama sakinleşmrsi ve uyuması için telefondan değil de gerçek aspiratör, saç kurutma makinesi vs açmayı denedin mi? Benim kız dün elim mutfağa getirdiğinde aspiratör sesinde uyudu direk hiç beklemiyordum.
Komilidede losyon varmış dün mühendisoğluna bakarken görmüştümVar bizim burda her markette internet te de var bizim marketlerdeki fiyata
Fena hasta oldum.Dün cok acılı bi agrim vardi vucudumda.Bogazimda batma vardi kulagima dogru 1 gece oncesinde ama nasil bi anda hizla ilerledi anlayamadim bile.Sabah aciyla uyandim ne yuruyebildim ne yattigim yerde rahat ettim,kivrandim durdum.Sabah buyugune kahvaltiyi aglaya aglaya hazirladim.Bende yavan ekmek yiyip Parol ictim.Sonra annem geldi sagolsun.
Cocugu emzirirken sekilden sekile girdim dunden beri opemedim bile kuzularimi...
Aksam esim isten gelince acile gittik.Fısfıs yazdı Parol'u gunde 4 yazdi.Ve antibiyotik baslatti.Bogazda iltihap varmis ilerler dedi.
Agri kesicinin etkisi gecmeye basladikca bile bi kotu oluyor.Yattıkca terleyip ustumu degistiriyorum
Allah devamli hastaliklarla,acilarla,hastanelerde ugrasanlara sifa versin
Bizim doktor asilarin arasinda bir ay olmasi lazim dedi. 3. Ay asi yok o zaman yaptircaz.Saglik ocagindaki bize bakan hemsire yoktu rota asisini vurdurmaya gittigimde baskabi hemsire ben bakayim dedi olur dedim sonra sistemden bakti 2.ay asilarini gecen hafta olmus ben rotayi 3.ay yapiyorum suan vuramam dedi dr muz suan vurulabilecegini 3. Ay menenjit yapilcagini soyledi dedim bu hemsire zirvaladi resmen iste menengokok ne gerek varmis hacca umreye mi gidiyomus bu cocuk vs vs ciktim kendi dr ma gittim dr mun israrla soyledigi saglik ocagindaki hemserilere egitim guncellemiyorlar 5 yil onceki bilgilerle hareket edip ozel asilara onyargililar rica ediyorum ozel asilari saglik ocaginda yaptirmayin alin gelin ben yaparim dedi
Arkadaslar ya bu laktoz intoleransı tam olarak nasil bisey sanki atlas da gurultulu yapiyor kakasini yani duyuyorum ben yaparken kaka da mukus var mi anlamiyorum bana hep normal geldi ama okudukca acaba mi dedim kakayi da cektim normal mi degilmiEki Görüntüle 2219655
yarim gun bakici eve yardimci biri alma sansiniz var mi?pessinus E elaelif123
@VosVos35plojovic
Aile içi ilişkimiz iletişimimiz (anne-baba, anne-cocuk,baba-cocuk) sağlıklı,
Oğlum uyumlu gecimli bi çocuk, hırçınlığı asiliği yok çok şükür, kardeşini de kıskanmıyor hatta çokta seviyor,
Ama işte oyun oynarken hem kendi sesi hem oyuncaklarının gürültüsü bebeğin uyumasına engel oluyor ki gündüzleri pek uyumayan bi kızım var
Hani kızıyorum derken öyle travmatik kızıp bagırıp çagırmıyorum, kızmalarım uyarı niteliğnde işte daha sessiz daha dikkatli olması gerektiğine dair
İlkin dediğimide yapıyo ama kısa süre sonra oyuna dalıp yine gürültü yapıyor
Bunlar üstüste tekrarlanınca Sesimin yükseldiği zamanlar oluyor, ama hemen gönlünü alıyorum
Gönlünü alsamda sonradan vicdan yapıyorum orasıda ayrı
Şimdi kresten alsam evde çok saglıklı bi ortam olmıycak gibi
O gürültü yapacak kardesini uyandıracak, ben uyarı bazen kızma döngüsüne girecem
Krese yollasam sürekli ordan hastalık kapıyor ki kızım 2,5 aylık 2 kere grip oldu bu yüzden,
Yanımda yardım edenim de yok
Napıcam şaşırmış durumdayım
Hani Kresten alsam, İkisini saglıklı bi şekilde idare etmenin bi yolu varmı ki?
plojovic adaçayını bilmiyordum bak, hamilelik geçti ya onda sıkıntı yok diye rahattım iyi oldu söylediğin.
Canım sabah yapma sadece günde 3-4 kere yap her aklına geldikçe. Tuzla beraber karbonatta karıştır mutlaka mikropları anında kırmaya başlıyor. İhtisas yaptım resmen bu konuda ben :)
bir arkadasım da şöyle yapiyor. cumartesi büyükle 2 saat disari cikiyor, pazar da esi büyük cocugu disari cikiyor. ozel bir zaman ayırmak adina..Biz şimdilik coşkulu oyunları başka odada oynaması teklifiyle idare ediyoruz :) hem o enerjisini atmış oluyor, hem kendine yeni bir alan buluyor. Yalnız sıkılınca da geliyor yanımıza.. bazen kızım uyuduğunda oturup tablette oyun oynuyoruz birlikte, sevdiği çizgi filmini izliyoruz, mümkünse yemek yapıyoruz. Hoşuna giden şeyleri yapmaya çalışıyorum. Her fırsatta kucaklayıp sevgimi dile getiriyorum. Aslında her işin başı sabır. Sakin kalmaya çalışarak, empati kurarak atlatıcaz inşallah bu dönemi...
Bebeğin var mı cnm sigortası? Eşimin var ama Buğra ya ayrı yaptırdık kaarsillamiyo diye biliyorum bizim sigortaMenenjit 230 tl *4
Menengokok 325 tl *3
Esimin ozel saglik sigortasi %80 karsiladi bilginiz olsun sizlerinde varsa bi deneyin derim
Canım kalprotektin testi yaptır cnm Dr gelince detaylı kaka testiGünaydın kızlar.. kızım dün gece 1 de kakasını yaptı. Altını açtım sildim tam kapaticam yapmaya devam etti ve uzun bi süre fazlaca yaptı hatta şok olduk bitmiyir diye.. neyse kapattim yatırdım yeni beze tekrar yapti.. hatta eşim gezdirdi biraz devami varsa yapsin diye... neyse bi actim bezi bu seferki kakada ufak kanlar vardı bir kaç tane.. tabi hem korktum hem üzüldüm.. sabah doktoru aradim o da yurt dişindaymiş yatin gelicekmis. Bu alerji belirtisimi nedir? Böyle bişey yaşayan oldu mu?
Bebeğin var mı cnm sigortası? Eşimin var ama Buğra ya ayrı yaptırdık kaarsillamiyo diye biliyorum bizim sigorta
Bir saat içinde 4kez emdi ve bu esnada uyutuyoruz uyanıyor bu emme ve uyku sorununu çözmem lazim. Uykusuzluktan yorgunluk tan ölüyorum ana bir gülünce herşeyi unuuttuyorum
Doktora resmini mesaj attim kakanin.. 10 gün süt ürünlerini keselim bakalım demiş.. benim anlamadiğim bebeğim 75 günlük felan oldu bugüne kadar bişey yoktu.. sonradan olurmu ki böyle bişeyCanım kalprotektin testi yaptır cnm Dr gelince detaylı kaka testi
Canım yine dr unla görüştüğünde için rahatlayacaktır ama bazen annenin aldığı kan ilaçları da yapabiliyormuş alıyor musun sen demir ilacı falanGünaydın kızlar.. kızım dün gece 1 de kakasını yaptı. Altını açtım sildim tam kapaticam yapmaya devam etti ve uzun bi süre fazlaca yaptı hatta şok olduk bitmiyir diye.. neyse kapattim yatırdım yeni beze tekrar yapti.. hatta eşim gezdirdi biraz devami varsa yapsin diye... neyse bi actim bezi bu seferki kakada ufak kanlar vardı bir kaç tane.. tabi hem korktum hem üzüldüm.. sabah doktoru aradim o da yurt dişindaymiş yatin gelicekmis. Bu alerji belirtisimi nedir? Böyle bişey yaşayan oldu mu?
canim emip gazi ciktiktan sonra oyalanmiyor mu kanepede oyun halisi ya da anakucaginda.sallanan oyuncaklara bakarak ya da sen ona oyuncak gosterip konusarak filan.bizimki gunduz uyumaz ama anakucaginda oyuncaklarina bakarak durur 1 saat filan mutfakta yanimda.ben de yemegimi yaparken konusurum onunlaBir saat içinde 4kez emdi ve bu esnada uyutuyoruz uyanıyor bu emme ve uyku sorununu çözmem lazim. Uykusuzluktan yorgunluk tan ölüyorum ana bir gülünce herşeyi unuuttuyorum
Bakıcı yada yardımcı olarak alabileceğim kimse yok tanıdıkyarim gun bakici eve yardimci biri alma sansiniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?