2018 Ekim Anneleri

İz yapmıyor canım cırtları mecbur o kadar yaptım yoksa bol oluyor

Saglik ocagindaki bize bakan hemsire yoktu rota asisini vurdurmaya gittigimde baskabi hemsire ben bakayim dedi olur dedim sonra sistemden bakti 2.ay asilarini gecen hafta olmus ben rotayi 3.ay yapiyorum suan vuramam dedi dr muz suan vurulabilecegini 3. Ay menenjit yapilcagini soyledi dedim bu hemsire zirvaladi resmen iste menengokok ne gerek varmis hacca umreye mi gidiyomus bu cocuk vs vs ciktim kendi dr ma gittim dr mun israrla soyledigi saglik ocagindaki hemserilere egitim guncellemiyorlar 5 yil onceki bilgilerle hareket edip ozel asilara onyargililar rica ediyorum ozel asilari saglik ocaginda yaptirmayin alin gelin ben yaparim dedi

Çok geçmiş olsun sağlık gibisi yok Allah tüm hastalara şifa versin

Bizim doktor asilarin arasinda bir ay olmasi lazim dedi. 3. Ay asi yok o zaman yaptircaz.

yarim gun bakici eve yardimci biri alma sansiniz var mi?

Adaçayı mikropları kırıyor evet Boğaz iltihaplarında hep gargara yaparım ben de. Ama içmeyin sütü azaltan etkisi var

bir arkadasım da şöyle yapiyor. cumartesi büyükle 2 saat disari cikiyor, pazar da esi büyük cocugu disari cikiyor. ozel bir zaman ayırmak adina..

Günaydın kızlar.. kızım dün gece 1 de kakasını yaptı. Altını açtım sildim tam kapaticam yapmaya devam etti ve uzun bi süre fazlaca yaptı hatta şok olduk bitmiyir diye.. neyse kapattim yatırdım yeni beze tekrar yapti.. hatta eşim gezdirdi biraz devami varsa yapsin diye... neyse bi actim bezi bu seferki kakada ufak kanlar vardı bir kaç tane.. tabi hem korktum hem üzüldüm.. sabah doktoru aradim o da yurt dişindaymiş yatin gelicekmis. Bu alerji belirtisimi nedir? Böyle bişey yaşayan oldu mu?

Canım kalprotektin testi yaptır cnm Dr gelince detaylı kaka testi

Bir saat içinde 4kez emdi ve bu esnada uyutuyoruz uyanıyor bu emme ve uyku sorununu çözmem lazim. Uykusuzluktan yorgunluk tan ölüyorum ana bir gülünce herşeyi unuuttuyorum

Canım kalprotektin testi yaptır cnm Dr gelince detaylı kaka testi
Doktora resmini mesaj attim kakanin.. 10 gün süt ürünlerini keselim bakalım demiş.. benim anlamadiğim bebeğim 75 günlük felan oldu bugüne kadar bişey yoktu.. sonradan olurmu ki böyle bişey

Canım yine dr unla görüştüğünde için rahatlayacaktır ama bazen annenin aldığı kan ilaçları da yapabiliyormuş alıyor musun sen demir ilacı falan

Bir saat içinde 4kez emdi ve bu esnada uyutuyoruz uyanıyor bu emme ve uyku sorununu çözmem lazim. Uykusuzluktan yorgunluk tan ölüyorum ana bir gülünce herşeyi unuuttuyorum
canim emip gazi ciktiktan sonra oyalanmiyor mu kanepede oyun halisi ya da anakucaginda.sallanan oyuncaklara bakarak ya da sen ona oyuncak gosterip konusarak filan.bizimki gunduz uyumaz ama anakucaginda oyuncaklarina bakarak durur 1 saat filan mutfakta yanimda.ben de yemegimi yaparken konusurum onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…