Ben de nazar degdirdim herhalde. Gece 1de kalkti 5e kadar oturdu. 8.30a kadar uyudu tekrar. 10.30 da 5 dk, 1de yarim saat uyudu.
- Şikayet degil ama benim bebegim dün gece 12 yi biraz geciyordu uyudu.
02.25 te uyandi.
4 te uyandi.
6 bucukta uyandi.sonrada uyumadim.gündüzleri de uyumuyor.
Sanki ilk günler gibi geceleri böyle uyanması normal mi?
Uyuduğu zamanda deliksiz uyumuyor.süreklı bi mızırdanma.
Gündüz de en fazla yarim saat ila 15 dakika birer kere uyuyor.
Bide dün aksam ben uyutmak icin baya zorladim.besige koydum salladim.8 e yakin uyudu.sürekli uyanir gibi oldu.uyanmasin diye salladim.11 e kadar dayandi.sonra kaldirdim altini degistirdim emzirdim.tabi gözler iyice acildi.12 yi braz geciyordu uyandi.
Bu aylarda bebeklerde ilk gece uykularinda 5 saat uyuyor ya.bizimkini gece uykusu da 8 ile 2 arasimiydi da ben kacirdim.
Gidip uyumak istiyorum o uyuyunca eşim birakmiyor.anca 12 de yatacakmisiz.kendisinin uykusu yokmus.
Ben yatana kadar zaten 1 oluyor.çok uykusuz kaliyorum.başım ağrıyor.
Niye sık sık uyaniyor bu bebek ya.yaklasik 10 gündür böyleyiz.önceden hic olmazsa 4+2+2+1filan uyurdu ama bende uyurdum.
Simdi 2+2+1,5,1 ve surekli uyaniyor.tabi ben geri dalamiyorum
İlk defa gözyaşını gördüm kızımın
Şu an bişeyi yok sürekli kontrol ediyorum inşallah sıkıntı çıkmaz. Ne zamana kadar yan etki gösterme ihtimali var? Yarına tamam atlattık diyebilir miyim acaba?
Zorluğundan değil kontrole zaten gideceğiz ekstra maliyetli olmayacaksa doktor gözetiminde olması daha iyi benim için. Bugün sağlık ocağı da söyledi önümüzdeki ay gelin yapalım diye bakalım araştıracağım.
Canım özel aşıları özel sağlık sigortası karşılıyor muymuş? Doktor yazdırmadan direk eczanede mi %80 karşıladı?
Bugün sağlık ocağı 2. ay aşılarını yaptı önümüzdeki ayda çağırdılar rotayı 3. ay yapacaklarmış doktorum kendisi yapacakmış dedim ne gerek var burada yapılır falan dediler. Doktorlarla sağlık ocağındakiler birbirine gıcık mı ben anlamadım.
Emzirirkenki etkisini bilmiyordum lazım olursa gargara yaparım sadece sağol :)
Canim neden icmiyorsun? Sonra cok pisman olursun. Butun depolarimiz bosaliyor. Ilac rahatsiz ettiyse soyle doktora baska versin.
Uzun süre fazla miktarda kaka yapmaktan popoda çatlak oluşmuş olabilir. Fotoğrafa bakıp diyet önermesi mantıklı gelmedi bana. Tahlil yaptırabilirdi
Hazır gıda hiç yeme ve paketli ekmeklerde ve halk ekmegindekmeginde peynir altı suyu tozu vvar yeme onları tam uygula cnm. Kahvelerde de süt tozu var
Sizinde kakada kan mi olmuştu?Anladım canım başka sebepler de olabilir o zaman. Kızımda benzer durum yaşadığımda idrarda bir kristalden bahsetti dr da bak şimdi hatırlayamadım ismini telaşlanmayın normal birkaç kez daha gelebilir demişti iki aylıktı kızım o zaman dediği gibi bir iki kez daha gördüm bir daha olmadı. Umarım sorunun kaynağını tespit edersiniz
Bugun kontrol etmen yeterli olur bu arada bizim hala gozyasimiz yok olmasimi gerekiyor acabaİlk defa gözyaşını gördüm kızımın
Şu an bişeyi yok sürekli kontrol ediyorum inşallah sıkıntı çıkmaz. Ne zamana kadar yan etki gösterme ihtimali var? Yarına tamam atlattık diyebilir miyim acaba?
Zorluğundan değil kontrole zaten gideceğiz ekstra maliyetli olmayacaksa doktor gözetiminde olması daha iyi benim için. Bugün sağlık ocağı da söyledi önümüzdeki ay gelin yapalım diye bakalım araştıracağım.
Canım özel aşıları özel sağlık sigortası karşılıyor muymuş? Doktor yazdırmadan direk eczanede mi %80 karşıladı?
Bugün sağlık ocağı 2. ay aşılarını yaptı önümüzdeki ayda çağırdılar rotayı 3. ay yapacaklarmış doktorum kendisi yapacakmış dedim ne gerek var burada yapılır falan dediler. Doktorlarla sağlık ocağındakiler birbirine gıcık mı ben anlamadım.
Emzirirkenki etkisini bilmiyordum lazım olursa gargara yaparım sadece sağol :)
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu kızıma yaptırdık özel sağlık sigortası karşılıyorsa boşa para vermem hiç aklıma gelmemişti.Ozel gittigimiz dr asilarin adini yazdi bizde esimin ozel saglik sigortasini kullanarak sanki kendisine aliyormus gibi %80 indirimli bir sekilde eczaneden aldik canim
Sanirim, bende oyle sezdim. Saglik ocagindakiler eskide kalmis diyor benim dr kendilerini gelistirmiyorlar devlet ne egitim verirse o diyor :)
Aşıda çok ağladı o zaman kirpikleri ıslandı kuzumun o zaman gördüm bende sadece.Bugun kontrol etmen yeterli olur bu arada bizim hala gozyasimiz yok olmasimi gerekiyor acaba
canim aslinda ilk 3 ay alismaz kucaga diyorlar ama ben de alistigina inaniyorum.ben tekim mesela esim esnaf 6-7 gun calisiyor aksam 8de geliyor.o yuzden cok alismadi bizimki kucaga.emzirme harici pek tutmuyorum kucakta oyle kendi kendine durmaya alisti.ama her bebegin ilgi ihtiyaci da farkli olurmus.insallah buyudukce rahat ettirir seni :)Yok cnm durmuyor kahvaltı yaparken ana kucağına koyalım dedik 2dk durmadı. Dışarı çıkaralım dedik üstümü giyerken ooyun yalısına koyim dedim durmadı. Anca ben yada baba ilgilenip oynayacağız yada kucak sevilme konuşma okşama. Çok alıştırdık böyle sanirim
Esim tv izlemek konuşmak oturmaknoyun oynamak istiyor.hala bilincinde degil anne olduğumun ve haliyle çok yorulduğumun...Ben de nazar degdirdim herhalde. Gece 1de kalkti 5e kadar oturdu. 8.30a kadar uyudu tekrar. 10.30 da 5 dk, 1de yarim saat uyudu.
Esinin yaptigi hic dogru degil. Uyumazsan sutun olmaz mazallah. Bunu bilmiyor mu?
Benimde sütüm yok bu ara.Biberonla da avunmuyor. Sagdim damla damla geliyor sut. Bos memeyi emiyor su an. Aklimi kaciricam artik.
Bebek uyuduğunda neden uyumuyormuşsunuz ki onu anlamadım eşiniz sizin uyumanıza neden karışıyor ki? Gün içinde çocuklarla yoruluyoruz günün 24 saati mesaideyiz beylerin biraz anlayışlı olması lazım
- Şikayet degil ama benim bebegim dün gece 12 yi biraz geciyordu uyudu.
02.25 te uyandi.
4 te uyandi.
6 bucukta uyandi.sonrada uyumadim.gündüzleri de uyumuyor.
Sanki ilk günler gibi geceleri böyle uyanması normal mi?
Uyuduğu zamanda deliksiz uyumuyor.süreklı bi mızırdanma.
Gündüz de en fazla yarim saat ila 15 dakika birer kere uyuyor.
Bide dün aksam ben uyutmak icin baya zorladim.besige koydum salladim.8 e yakin uyudu.sürekli uyanir gibi oldu.uyanmasin diye salladim.11 e kadar dayandi.sonra kaldirdim altini degistirdim emzirdim.tabi gözler iyice acildi.12 yi braz geciyordu uyandi.
Bu aylarda bebeklerde ilk gece uykularinda 5 saat uyuyor ya.bizimkini gece uykusu da 8 ile 2 arasimiydi da ben kacirdim.
Gidip uyumak istiyorum o uyuyunca eşim birakmiyor.anca 12 de yatacakmisiz.kendisinin uykusu yokmus.
Ben yatana kadar zaten 1 oluyor.çok uykusuz kaliyorum.başım ağrıyor.
Niye sık sık uyaniyor bu bebek ya.yaklasik 10 gündür böyleyiz.önceden hic olmazsa 4+2+2+1filan uyurdu ama bende uyurdum.
Simdi 2+2+1,5,1 ve surekli uyaniyor.tabi ben geri dalamiyorum
Kakalı bezi açtığımda görmüştüm canım kakada sanıp korkmuştum hemen fotoğrafını çektim ama değilmiş. Böyle çizgi gibi birkaç parça vardı kakanın arasındaSizinde kakada kan mi olmuştu?
benim ki de hep kucak istiyor...Yok cnm durmuyor kahvaltı yaparken ana kucağına koyalım dedik 2dk durmadı. Dışarı çıkaralım dedik üstümü giyerken ooyun yalısına koyim dedim durmadı. Anca ben yada baba ilgilenip oynayacağız yada kucak sevilme konuşma okşama. Çok alıştırdık böyle sanirim
E exelanss tamamlayıcı sigorta mi, yoksa özel sağlık sigortası mi ?Bunu öğrendiğim çok iyi oldu kızıma yaptırdık özel sağlık sigortası karşılıyorsa boşa para vermem hiç aklıma gelmemişti.
Sağlık ocağında iyi ilgilenen güncel bilgisi olan birini bulmak şans olsa gerek. Neyseki aşıdam aşıya görüyorum.
Benim daha bugün geldi kanguru :))Kizlar kangurulari yastik destegi olmadan kullanmaya basladiniz mi
Benim daha bugün geldi kanguru :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?