2018 Ekim Anneleri

Ben de nazar degdirdim herhalde. Gece 1de kalkti 5e kadar oturdu. 8.30a kadar uyudu tekrar. 10.30 da 5 dk, 1de yarim saat uyudu.
Esinin yaptigi hic dogru degil. Uyumazsan sutun olmaz mazallah. Bunu bilmiyor mu?

Ozel gittigimiz dr asilarin adini yazdi bizde esimin ozel saglik sigortasini kullanarak sanki kendisine aliyormus gibi %80 indirimli bir sekilde eczaneden aldik canim
Sanirim, bende oyle sezdim. Saglik ocagindakiler eskide kalmis diyor benim dr kendilerini gelistirmiyorlar devlet ne egitim verirse o diyor :)

Canim neden icmiyorsun? Sonra cok pisman olursun. Butun depolarimiz bosaliyor. Ilac rahatsiz ettiyse soyle doktora baska versin.

Haklısın benim ihmalkârlığım işte..

Uzun süre fazla miktarda kaka yapmaktan popoda çatlak oluşmuş olabilir. Fotoğrafa bakıp diyet önermesi mantıklı gelmedi bana. Tahlil yaptırabilirdi

Bilmiyorum ki profesör adam bir bildiği vardir dedik.. zaten 10 güne randevumuz vardi artiş yada devaminda sorarim zaten hemen..

Hazır gıda hiç yeme ve paketli ekmeklerde ve halk ekmegindekmeginde peynir altı suyu tozu vvar yeme onları tam uygula cnm. Kahvelerde de süt tozu var

Sütün olmadigi bisey varmi ki zaten, ne yicem diye şasirdim birden..

Biberonla da avunmuyor. Sagdim damla damla geliyor sut. Bos memeyi emiyor su an. Aklimi kaciricam artik.

Sizinde kakada kan mi olmuştu?

Bugun kontrol etmen yeterli olur bu arada bizim hala gozyasimiz yok olmasimi gerekiyor acaba

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu kızıma yaptırdık özel sağlık sigortası karşılıyorsa boşa para vermem hiç aklıma gelmemişti.

Sağlık ocağında iyi ilgilenen güncel bilgisi olan birini bulmak şans olsa gerek. Neyseki aşıdam aşıya görüyorum.

canim aslinda ilk 3 ay alismaz kucaga diyorlar ama ben de alistigina inaniyorum.ben tekim mesela esim esnaf 6-7 gun calisiyor aksam 8de geliyor.o yuzden cok alismadi bizimki kucaga.emzirme harici pek tutmuyorum kucakta oyle kendi kendine durmaya alisti.ama her bebegin ilgi ihtiyaci da farkli olurmus.insallah buyudukce rahat ettirir seni :)

Ben de nazar degdirdim herhalde. Gece 1de kalkti 5e kadar oturdu. 8.30a kadar uyudu tekrar. 10.30 da 5 dk, 1de yarim saat uyudu.
Esinin yaptigi hic dogru degil. Uyumazsan sutun olmaz mazallah. Bunu bilmiyor mu?
Esim tv izlemek konuşmak oturmaknoyun oynamak istiyor.hala bilincinde degil anne olduğumun ve haliyle çok yorulduğumun...
Ha birdr ćok titiz.ev hergün süpürülüp silinmeli...
Yaptigim işleri görsen ne ara yaoiyorsun bunakdar isi dersin..
Haliyle aksam olinca da uyumak istiyorum.
Canısağolsun bebis de bu aralar hic uyumuyor.kostura kostura iş yapiyorum.onunla ilginmemi istiyor.yavrum yer yataginda yatip beni bekliyor hep.
Senin bebegin duzeni de bozulmus.atak gakiba seninki.ins tez vakitte düzelir canim.
Biberonla da avunmuyor. Sagdim damla damla geliyor sut. Bos memeyi emiyor su an. Aklimi kaciricam artik.
Benimde sütüm yok bu ara.
En kötüsü de sag gögsümün bi tarafi sertlesti.bebek emmiyor.nasil acicam.saģinca da gelmiyor.
Süt olmasa ayri dert tıkansa ayri dert...

Bebek uyuduğunda neden uyumuyormuşsunuz ki onu anlamadım eşiniz sizin uyumanıza neden karışıyor ki? Gün içinde çocuklarla yoruluyoruz günün 24 saati mesaideyiz beylerin biraz anlayışlı olması lazım

benim ki de hep kucak istiyor...

E exelanss tamamlayıcı sigorta mi, yoksa özel sağlık sigortası mi ?

Kızlar tek meme emziriyordum diğerinide emzirmeye başlamıştım zorlada olsa dün akşam almamak için ağladı uyku bastırınca huysuzluk yapıyor sanmıştım sabahtan beri sağ memeyi verince yıkıyor ortalığı solu veriyorum alıyor hemen ne yapacağım sağda uc yok ama emince çıkıyor birde diğerine göre küçük ve az geliyor şuan

Benim daha bugün geldi kanguru :))

Ya bizim kiz babasinda kanguruda cok guzel duruyor ama bende durmuyor esimin boy uzun dogal olarak bedende uzun acaba kanguruyla onda mi rahat oluyor bizim beden malum engebeler var gobekte dahil :) bende artik yastiksiz denesek mi acaba diyorum ayaklarini yana acinca daha rahat ederim 200 lira verip cop olsun istemiyorum kanguru

Arkadaslar bu arada kaka sayisi azalan var mi? Bizde pek azalma yok hemen hemen her beslenmeden sonra (3 saatte bir emiyor) bazen gece 2 kez yaptigi oluyor Allah korusun ishal falan olsa nasil anlariz? Henuz katilasma yok ama ses var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…