2018 Ekim Anneleri

Arkadaslar bu arada kaka sayisi azalan var mi? Bizde pek azalma yok hemen hemen her beslenmeden sonra (3 saatte bir emiyor) bazen gece 2 kez yaptigi oluyor Allah korusun ishal falan olsa nasil anlariz? Henuz katilasma yok ama ses var
Canım bende yapsın diye bekliyorum en son salı günü lavman yapıldi hala yapmadi o günden sonra

Biberonla da avunmuyor. Sagdim damla damla geliyor sut. Bos memeyi emiyor su an. Aklimi kaciricam artik.
Canım süt sıkıntın var miydi bilmiyorum ama tarhana Çorbası çok iyi süt yapıyo.Bir de ben bu durumu yaşadığımda oğluşa bakıyorum emzirirken ve içerden dolu dolu sütler geliyormuş gibi hayal ediyorum,içimden dua ediyorum rızkını ver lütfen Allah'ım diye..cidden cup cup sesi geliyo sonrasinda genelde böyle işe yarıyo )

Canim bebeği zor uyuttum.zaten uyanıp duruyordu.sürekli basinda durup sallamak gerekiyor.
Esim de zaten sen git yat ben ilgilenirim demiyor.
Gece oluncada yatalim.diyorum yok diyor.yatma diyor.
Simdi de uykum var.ben gidim yatim sen biraz bebekle ilgilen diyorum yok ya diyor.
Ban sürekli ben o modern babalardan olmicam diyor.yani bebege annesi bakmaliymis.

Valla kusura bakma da eşin işin kolay yolunu bulmuş babalığın modernliği mi olurmuş? Bir öğretmen olarak hiç yakıştıramadım açıkçası. Çocukları sadece anne baksın diye mi yapıyor erkekler

Modern baba ne demekmiş Allah aşkına çocuğunla tabiiki ilgileneceksin annenin yükünü alıp dinlendireceksin ki o da bebeğiyle daha iyi daha sakin ilgilenebilsin ilginçmiş Allah sana güç kuvvet sağlık sıhhat versin

Arkadas demir ilacini kullanmiyormus ya. Cok onemli demir. Emzirdigimiz muddetce kullanmamiz lazim.
Bende kullanmıyorum gebelikte içmekten fenalık gelmişti zaten aç karna içiyorsun içince süt ürünleri yok et yok falan bir türlü ayarlayamıyordum inşallah sıkıntı yaşamam şimdi

Canim sutum normalde cok ama cocuk cildirdi. 6 bucuktan 7ye kadar emzirdim. Yarim saat durdu. Yarim saat ortaligi inletti. Tekrar emziriyorum su an. Gunduz ozellikle ogleden sonra aksama kadar durmadan emziriyorum. Hic bir sekilde sakinlesmiyor. Meme bosken bile sakin. Sadece memede. Aglamaktan helak oldum bugun nasil ise gidecem diye.

canim niye o kadar agliyo acaba.gazi mi tam cikmiyo ki.ya da cok gelip rahatsiz mi ediyo sut.valla sen anlattikca ben uzuluyorum.ya da biseye alerjisi mi var.ama sen ise baslayinca daha rahatliycaksin bence o rahatligin da bebege yansiycak.24 saat bebekle ilgilenmek yorucu.oglene kadar bile ise gidip baska seylerle kafanin dagilmasi iyi gelicektir insallah :)

Amin canim sagol. Cok icmekten gaz oluyor ama gazini cikaran asagi yukari her bezde kaka yapan bir bebek. Bi de memeye gelince musekkin almis gibi gevsiyor. Kendini sıkmasi duruyor. Emzigi her zaman tutmuyor.

Bende kullanmıyorum gebelikte içmekten fenalık gelmişti zaten aç karna içiyorsun içince süt ürünleri yok et yok falan bir türlü ayarlayamıyordum inşallah sıkıntı yaşamam şimdi
Canım şimdi olmasa da bir süre sonra depolar boşalıyor ve bizi zayıf düşürüyor dr kontrolünde kullanmakta fayda var benim zaten hızlı düşüş olur sağlık ocağındaki hemşiremiz bildiği için devam et mutlaka dedi bu ay ölçüm yaptıracağım tekrar ne durumda kan değerlerim diye

Benimde hep düşük gebeliktede düşüktü bende bi baktırayımda ona göre başlayım bari doğru dediniZ

Kızlar ben dr.browns biberon aldim amannn o nasıl biseydir ya nasıl akıtıyor anlatamam birde doğal akis yaziyor üstünde avent ten sonra bu cok kotu gekdi çocuğun üstü başı mama oldu

Allah yardımcın olsun canım üzüldüm sıkıntı çekmene.Benim de aynıydı saç baş yoluyordum geceye süt kalmıyordu Çıcuk da sanırsın on gündür aç..en çok da uyku için meme istiyordu 1.5 aylıkken annem ayakta sallamaya alıştırdı, nedense ondan beri meme alışkanlığı bitti rahat ettim.şimdi sadece açken alıyor memeyi doyunca bırakıyor.Bu aralar uykusu geldiğinde elini emiyor emme ihtiyacını gidermesi için tutuyorum yine

Ben gece kalkinca iciyorum canim. hesap yapmaya gerek kalmiyor.
Ben de ilk doğum yaptığım Günler'de içiyordum bırakmıştım,çünkü demiri içtikten sonra kahvaltı için bir saat beklemek zor geliyor hamilelikte hep böyle yapıyordum gece içmek mantıklı bu gece başlayım ben de..

Nilsibel canım bişey sorcam emzirirken bir göğsünü tam boşaltıp mi diğerine geçiyorsun yoksa biraz sağ biraz sol mu emziriyorsun ? Bunu neden soruyorum.Bir konuda araştırma yaparken şunu öğrendim.İki göğsü biraz biraz emzirince ön sütü yani sütümüzün su miktarı fazla olan kısmını içirmiş oluyormuşuz.Bebek doyduğunu zannediyormuş ama aslında doymuyormuş ve çok geçmeden tekrar acıkıyormuş.bu da haliyle bebekte hazımsızlık ve gaz problemi bizde de stres yaratıyor.Doğru olan tek göğsü bitinceye kadar emzirmeden diğerine geçmemek.yoksa ön süt-son süt dengesizliği oluyormuş.Bunun sonucları olarak gaz,hazımsızlık,köpüklü kaka,yeşil kaka gibi sorunlar oluyor.Senin bebeğinde bunlar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…