2018 Ekim Anneleri

Ona benzer bişe bende yaşadım kv oğlum uyusun işe gidiyor araba kullanıyo falan deyip durdu hiç cevap vermedim he dedim geçtim daha demiyo bende işe başlıcam bakalım o zaman ne dicek

Valla ben veriyorum cevap vermezsem tepeme cikar benimki bide cok evham sacma sapan seylere evham yapiyor bende dalga geciyorum artik :) aksamda esim gelince bir bir anlatiyorum ki haberi olsun benden duysun.
Kizlar bu arada yazin tatile gitmek istiyoruz 3-4 gunluk Allah nasip ederse 8-9 aylik olucak Eylus ozellikle 2. Cocugu olan anneler bize nasil bi tatil tavsiye eder? Her sey dahil oteller mi daha uygun olur yoksa Bebegin mamalari her sey dahillerle alakasi olmaz mi

Birde 3 numara 3 paket icerisinde 96 adet vardi son pakete gectik ama bacaklarinda lastik izleri yapiyor iki gundur aslinda oyle cok cok toplu bi bebekte degil ama bez sıkıyor mu anlamadim bu lastik izleri siktigina isaret midir

Rota ağızdan veriliyor. Devit 3 gibi yani..

Bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum sadece meme emse ne kolay olur ama yogurduydu sebze corbasiydi meyve puresi fln otelde nasil yaparız ki ek gida beni korkutuyor

Sizde de ateş oldu mu? Burada kimsede olmamıştı diye hatırlıyorum içim rahatlamıştı.
Ara ara yükseldi ateşi hemen şurup içirdik ateşini farkedince.. Benimki de aglıyo uykusunda, etkilendiklerinden ya da aşı yerleri agrıyo.. gececek inş sen de rahat ol, 3,4 ay sonra kolu iltihaplanabilir endişe etmeyin dedi dr..

Siz gene de önlem amaçlı yaptırabilirsiniz. Ben evde agizdan verildigi icin kendim yaptım.

E bebekten bebek fuları aldım cırtlı. Kullanışlı oluyor

Benim esimim kendisi pimpirikli canim.elinde atesölcer geziyor sürekli.süt ısıtıyorum.sicakligina atesölçerle bakiyor.
Bizde de çok hakaret var dayanamıyorum. Çocuk büyüdüğünde de devam etmez inşallah sürekli konusuyorum böyle olmaz rol model olacaksın diye ama kim anliyo ki
Bizim hakaret az ama ben en kücuk lafa bile dayanamiyorum.hemen kızıyorum.bağıriyorum.sonra da küsüyorum.kendisi gelmeyene kadar konusmuyorum.
Yemek seçen erkeğe sinir olurum ben.babam da öyleydi.
Benimkisinin titizlik huyu var.yeri geliyir kendiis temizliyor icine siniyor susuyor.
Benimkide interneti tvyi seviyor.ama artik birakmiyorum.yardima ihtiyacim olduğunu söylemiyorum.görmesini sağliyorum.
Ama şöyle de bir durum var. Eşi ev hanımı olan bazı erkek arkadaşlarımız var, eslerine kadar yardımcılar ki..herşey kişiden kişiye değişiyor...
Ah nerde o erkekler...
Estağfullah canim.benim icin zaman ayirip baya dil dökmüşsün..
ALLAH razi olsun...
Benim bebegimin bi uyku rutini yok.
Mesela bikac kere 11 de uyudu.dün 11 e yakin gittik odaya.emzirdim.gözleri acik.memeyi itiyor.doymus ama uyumuyor.saat 12 oldu.
Arada huysuzluk aglama gülme.karisik boseydi.
Doymadi mi dedim.süt ısıttik getirdik icmedi.hamak besige koyduk.agu agu diye konusmalar...
Salladik agladi.huysuzlandi.
Durmadi.
Aldim gögsümde uyusn dedim.eliyle itiyor.
Kendini atiyor.
Esim de sakinlestiremedi.en son ayagima koydum.ellerini de tuttum.salladim.2 dakkika da uyudu.
Tabi benim belim tutuldu.yattim.2 de geri ıkınmaya basladi.ben acikti uyandi sandim ama deģil.bebisim büyügünü yapmaya zorlaniyormus.emzirdim.yatirdim.yapamadı.4 de uyandi.sabaha kadar ikindi durdu.
Demekki ondan uyaniyormus bu sürekli.gaz sıkıntimız tavan bu aralar.
Eşim de artik yardim ediyor.degisti sanki.
Bana su ver diyimce veriyor kizmiyor.
Biseyler yapiyor artik.
Bide belim tutuldu.sabahtan beri yardim ediyor.

Iyi yapmışsın kız.oğlununki can da seninki patlıcan mı...
Ne vicdansiz bu kv ler ya...
Keske benimki de emzik emse...
ama biraktirmasi da kolay olsa...

Akşamlar hızli geçiyormus sizde.eşin gelince nerdeyse 2 saate yatiyorsunuz..vakit geçirmeniz hos olurdu aslinda.
Bebişle gezmelerde güzel olur.herkesin ilgi odağı olur.ara sira yapın.senin icin de güzel olur canim...
Bizde ayni oturma odasinda yerde yemek yeriz.peteğin önunde de yün dösek var.bebisi de yere koyuyorum.ama biz yemek yiyince hep bi huysuzluk:)

Becerikli hanımlar...
Yardıma ihtiyacim var.
Evde en çok sıkıntı cektigim şey yemek yapmak.daha dogrusu ne yapacagima karar vermek.
Evlendim evleneli hep ne yapacagima şaşıyorum.sağolsun eşim hicbi zaman söylemez ne pisırecegimi.sorarim.bilmiyorum der çikar.isin icinden.
Bende vakit bol diye yapardim biseyler.
Ama bu sene farkli.hem zaman hemde yazım kıslık biseyler hazirlamayamamis olmam dolayisiyla yemek seciminde sıkınti yasiyorum.bu bana ćok stres yapiyor.akşam olup da yemek olmayinca ben sinor oluyorum.
Malum emziriyoruz ya bi iştahim var düsman basina.
Canim herseyden istiyor.elim ayağim titriyor ac olunca.
Sizlerin pratik ve lezzetli tarifleri var mi?
Yemek konusu ne yapıyorsunuz?

pilav-tavuk, balık, mantı arada menemen... genelde bunları yiyoruz. arada annem kek, börek. dolma,sarma vs getirir. bazen sucuk- ekmek yiyoruz aksam sadece. bazen kahvaltı. buzlugumda stok yok benim de..

Et veya tavuk sote. Hemencecik pisiyor. Baligi bazen pismis aliyoruz. Pilav. Genelde boyle.

U Umudumbitmedi_ dolayısıyla becerikli hamarat bi tip değilim ben :))) günü kurtarıyorum sadece :))) ben soruna atladim ama hamarat arkadaşlar yazarsa daha iyi olur :)))
Ben de hamarat degilim. niye atladiysam.
Kendinize haksızlık etmeyin hanımlar yapıyorsunuzdur mutlaka :) valla benim evde en çok şehriye çorbası vardır kızım bayılır ben de malum gaz yapan birçok çorbayı yiyemediğim için en çok onu yaparım buzlukta stoğumuz vardır memleketten getirdiğimiz tavuk horoz kırmızı et kıyma vs genelde bir gün önceden düşünüyorum yemek işini kırmızı et falan yapacaksam geceden buzluktan dolabın gözüne indiririm kıyma falan yapacağım büyüklükte hazır oluyor bazen makarna sosu olarak bazen salçalı köfte bazen de kuru köfte yaparım aklıma bunlar geldi

En sonunda korktuğum oldu.Yaşadıgım stres ve yorgunluk sütümün azalmasına sebep oldu ve bebeğimle 2 gündür buzluk stoklarımızı tükettik.mecbur bugün mama takviyesi yaptım ilk kez.Çok mutsuz ve yetersiz hissediyorum ve sebep olanlara her türlü bedduayı ediyorum

pilav-tavuk, balık, mantı arada menemen... genelde bunları yiyoruz. arada annem kek, börek. dolma,sarma vs getirir. bazen sucuk- ekmek yiyoruz aksam sadece. bazen kahvaltı. buzlugumda stok yok benim de..
Tsk ederim cvp icin canim.benzer seyleri yapiyormusuz.sucuk ekmek hariç:)
Et veya tavuk sote. Hemencecik pisiyor. Baligi bazen pismis aliyoruz. Pilav. Genelde boyle.
Tavuksote kolay da et cabuk pismiyor dimi.
Balık gaz yapiyor bende.çocukta ne yapar Allahbilir:)
U Umudumbitmedi_ dolayısıyla becerikli hamarat bi tip değilim ben :))) günü kurtarıyorum sadece :))) ben soruna atladim ama hamarat arkadaşlar yazarsa daha iyi olur :)))
Estagfurullah canim.günü kurtarsn herkes beceriklidir.önemli olan aç kalmamak:)
Ben de hamarat degilim. niye atladiysam.
Kendinize haksizlik etmeyin kızlar.bebekle yemek yapmak kolay iş degil:)

Eti bir kac dakika yuksek isida muhurleyince daha sonra yumusak oluyor. Yine 40 dk falan suruyor tabi. Ama isler biriktigi icin o arada etrafi derleyip topluyorum. Cabuk geciyor zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…