- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Çok mutsuz ve yetersiz hissetmeyin lütfen. Bebeğin süte ve "mutlu huzurlu" bir anneye ihtiyacı var.. birkaç gün mama takviyesi yapsanız dünya durmaz. (bunu çok az sütü olup takviye olarak mama veren biri olarak yazıyorum) zaten sütünüz varmış. Birkaç güne düzelir inşallah. Ama lütfen mama verdim diye kendinizi suçlu hissetmeyin.. Bebeginizle anın tadını çıkarın. SevgilerEn sonunda korktuğum oldu.Yaşadıgım stres ve yorgunluk sütümün azalmasına sebep oldu ve bebeğimle 2 gündür buzluk stoklarımızı tükettik.mecbur bugün mama takviyesi yaptım ilk kez.Çok mutsuz ve yetersiz hissediyorum ve sebep olanlara her türlü bedduayı ediyorum
Uzuldum canim. sebep olanlari Allah islah etsin. Lutfen bebegin icin kendini iyi hisset ki sutun artsin. Mama versen de sag yine iki saatte bir. Artar yine. Sagmak arttiriyor.En sonunda korktuğum oldu.Yaşadıgım stres ve yorgunluk sütümün azalmasına sebep oldu ve bebeğimle 2 gündür buzluk stoklarımızı tükettik.mecbur bugün mama takviyesi yaptım ilk kez.Çok mutsuz ve yetersiz hissediyorum ve sebep olanlara her türlü bedduayı ediyorum
Tekrar artması için sağmaktan başka tavsiyeleriniz de var mı acaba? Daha öncede azalmıştı ama takviyeye gerek kalmadan beslenme ile düzelmişti ama bu sefer tamamen kesilirse diye korkuyorumUzuldum canim. sebep olanlari Allah islah etsin. Lutfen bebegin icin kendini iyi hisset ki sutun artsin. Mama versen de sag yine iki saatte bir. Artar yine. Sagmak arttiriyor.
Evet haklısınız daha öncede bi azalma durumu olmuştu ama bu kadar bariz değildi beslenme ile düzelmişti.Sanıırm kendimi mutlu eder gibi kandırmıştım ama bu sefer inandıramadım galibaÇok mutsuz ve yetersiz hissetmeyin lütfen. Bebeğin süte ve "mutlu huzurlu" bir anneye ihtiyacı var.. birkaç gün mama takviyesi yapsanız dünya durmaz. (bunu çok az sütü olup takviye olarak mama veren biri olarak yazıyorum) zaten sütünüz varmış. Birkaç güne düzelir inşallah. Ama lütfen mama verdim diye kendinizi suçlu hissetmeyin.. Bebeginizle anın tadını çıkarın. Sevgiler
Hem çalışmana engel olup hem 'zaten çalışmıyorsun' diyor öyle miEvlendigimizden beri calismadim.milli egitimden çok aradilar gel çalis diye.
Hatta yalvardilar bile.eşim hic izin vermedi.
Atanma isinde de mülakatta hakkimi yediler.kaldı öyle.
Ne kadar konuşsam da boş.
Bu cumaya randevu aldık gittiğimiz alerji Dr una. O günkü duruma göre gitme kararı alacağız diğer Dr a. İnsallah rahatlar cnm amin inşallah. Helal olsun cnm burda çok şey öğreniyorum senden diğer arkadaşlardan. Çok şey paylastikBi gorusecek misin digeriyle?
Gec kalmama mevzusuna takildimda hakkini helal et o yuzden paylastim.
Gerci sonucta gittiginizde alerji doktoru elbette.
Iyi olsunda ya cok istiyorum rahatlasin insallah❤
Çok teşekkürler cnm. Size de geçmiş olsun.ravbim tüm hastalara şifa versin.Yazılanları çok okumaya fırsatım olmuyo
Sürekli bebek ev işi vs
şöyle son 4 sayfayı alelacele okudum şimdi
S Semabuse canım Allah yardımcın olsun, şifasını versin, bebem bronşiolit oldu yeni atlattı ama ömrümden ömür gitti, herzaman diyorum onların tırnagına birşey olsa annelerin canından can gidiyo... ama sabır ve duayla gececek inş bugünlerde...
Eşin yardım etme konusuna gelince, etmezse ev işleri yürümez, mesela ben emzirirken 4 yasındaki oğlum geliyo anne kakam geldi diyo, evet gidip kendi kakasını yapabiliyo ama poposunu silemez, şimdi koltukta tv karşısında elinde telefon oturan eşim dururken benim bebeği memeden cekip oğlumla ilgilenmem ne kadar doğru yada adaletli olur.. ki kocamın bu durumda kendini savunacak bi tarafı olamaz.. sen annesin sen bakacan cocuklara demesi ne kadar abes kaçar... ki Allahtan demez yemeğidenyapar çocugada bakar temizlikte yapar.. ha benim kadar başaramaz ama bunlar bana moral motivasyon olur.. aksi halde catışmalar kavgalar önlenemez..
Bişekilde iyilikle eşinizin size yardımcı olmasını saglayın... siz anneyseniz oda baba.. eş olarak size, baba olarakta cocuk bakımında yardımcı olması lüx bişey değil olması gereken şey...
@SaskinAnne kızım grip sonrası bronşiolit atlattı yeni.. doktorun dediği burnu sürekli acık kalacak.. burnu doldukça aspiratörle temizliyceksin... şiddetli çekim yapmadıkça mukozaya bişi olmaz korkma.. zaten hafif cekince aspiratöre gelmese bile burun ucuna geliyo onuda peceteyle alabilirsin, yada ben kulak çöpüyle hafif dokundurup alıyorum hemen geliyo zaten..
İlaç kullanmayı çok sevmeyen biriyim çocuklarımada mümkün mertebe vermem doğal haliyla hastalığı atlatmalarını beklerim.. kızım ilkin grip oldu burnunu temizlemek başını yüksek yatırmak işe yaramamış olacakki bigece birden bire emmemeye başladı, sürekli uyuyunca ertesi gün bebeği kaptığım gibi hastaneye, gerekli önlemleri aldığım halde bronşiolit olmuş dedi doktor.. iki kerelik iğne ve ilaçlı buhar tedavisi... zamanında getirmişsin dedi... ilaç kullanmayı sevmem dedim ama gerekiyorsa da mutlaka kullanırım... ates takibi hep yapıyordum hiç olmadı bu arada... demem oki grip kendi haline atlatılabilen birşey ama bazende bronşiolite çevirebiliyo kendini, işaretlere dikkat etmek lazım.. bebeğin normal rutinini bozuyosa dikkat edin, emmemesi, halsizlik, sürekli uyuklama, ateş olursa doktor yolunu biran önce tutun..
Çocuk büyütme yolunda Allah hepimize yardım etsin, sabır ve duayla atlatıcaz inş bugünleri...
Bizimki de öyle. Emmesi mı iyi emzik alması mı bilemedim. Elini emiyo bizimki parmağını değil de. Cuk cuk ses cikiyooglum bikac gundur uykusunda bas parmagini emiyo sapur supur seslerine uyaniyoruz.bakiyorum uyuyor yani uyanik degil.geri yatiyorum.sonra yine sapur supur sese uyaniyorum.gunduz de el surekli agizda.emzik verdim ben de.emzigi uzun uzun emiyor bu aralar.
Cnm bizde de var lastik izleri. Lastiği bacağında içe doğru cekebilirsin.Birde 3 numara 3 paket icerisinde 96 adet vardi son pakete gectik ama bacaklarinda lastik izleri yapiyor iki gundur aslinda oyle cok cok toplu bi bebekte degil ama bez sıkıyor mu anlamadim bu lastik izleri siktigina isaret midir
1 haftaÇok teşekkürler cnm. Size de geçmiş olsun.ravbim tüm hastalara şifa versin.
Evet eşler yardımcı olmalı tabiki hem bebeğe hem eşe. Ama algı farklı olunca ve çevre etkisi; bu her zaman mumkun olmuyor. Allah tan yaşadığımı göre göre çok şükür yardım ediyor baya. Allah razı olsun. Hamileyken hiç beklemiyordum bu kadar yapmasını.
Evladın hasta olması, inlemesi, sancısı, ağlaması gözlerine bakıp çok zor.
Bizim bronşit 15gun sürdü kutu kutu ilaçlarla çok oksuruyordu.. Siz kaç günde atlattinizz cnm
Komposto ictigim gunler de daha artmis gibi hissediyorum. Bir de uykumu aldigim gunler. Bebegin uyuyorsa sen de is yapma uyu yarin. Su ic uyu.Tekrar artması için sağmaktan başka tavsiyeleriniz de var mı acaba? Daha öncede azalmıştı ama takviyeye gerek kalmadan beslenme ile düzelmişti ama bu sefer tamamen kesilirse diye korkuyorum
En sonunda korktuğum oldu.Yaşadıgım stres ve yorgunluk sütümün azalmasına sebep oldu ve bebeğimle 2 gündür buzluk stoklarımızı tükettik.mecbur bugün mama takviyesi yaptım ilk kez.Çok mutsuz ve yetersiz hissediyorum ve sebep olanlara her türlü bedduayı ediyorum
Tekrar artması için sağmaktan başka tavsiyeleriniz de var mı acaba? Daha öncede azalmıştı ama takviyeye gerek kalmadan beslenme ile düzelmişti ama bu sefer tamamen kesilirse diye korkuyorum
Canım sakın istifa etme.şu zamanda is bulmak hic kolay değil.hersey geçecek.hicbisey aynı kalmaz.yorulacaz belki ama büyüyecekler iste.ahhhh çok yorgunum. 2 haftadır işe gidiyorum yarı zamanlı ve işyerinde süt sağıp ertesi günü kurtarıyorum ama tam zamana geçince napacam ben ya. süt de çoğalmıyor. gaz sancıları ilaçları uykusuzluklar herşeye yetişmeye çalışmak ama becerememek artık üst seviyelerde. allahtan hem benim hem eşimin ailesi full destekte evi bile onlar çekip çeviriyor resmen. bir yandan ohh diyorum bir yandan da yetememek hala eksik hissettiriyor. çok giremedim uzun zamandır okuyamadım da ama oyle bir içimi dökeyim istedim. istifa etmeyi düşünen var mı bu arada ya da radikal bir karar alıp iş değişikliği düşünen? kafam çok karışık. bi de ağrı şikayetleri olan arkadaşlar vardı sanirim. zaman buldukça yardımcı olmak isterim. fizyoterapistim. ağrı şikayeti olan arkadaşlar özelden yazabilirler.
Çocuk gelişimine ait okudugum bir kitapta çocukların söylemekle değil, aile içindeki olaylari izleyerek benimsediklerini okumuştum.Hem çalışmana engel olup hem 'zaten çalışmıyorsun' diyor öyle miAllah ıslah etsin :/ sen oğlunu böyle yetiştirme sakın. Seninle birlikte sofra kursun/kaldırsın, bulaşıkları makineye dizsin/boşaltsın.. küçükten öğretmek önemli..
Cnm bizde de var lastik izleri. Lastiği bacağında içe doğru cekebilirsin.
Aşıları eczaneden direkt mı aldın yoksa Dr recetesiyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?