2018 Ekim Anneleri

Ya tam benim begimi anlattin.emzirmeler bana iskence.aglayio duruyor.benimki gecede agliyor.esim ağlamasina uyaniyor.niye ağliyor bu yine.
Zaten kaynanamla bu yüzden kavga ettik.
Bebek surekli tutup tutup birakip agliyordu.kaynanam da süt yok agliyor diye diye basimi yedi.cocuk aç diye söylendi durdu.mama verin aç aç aç diye gece gündüz beni deli etti.
Ben çok araştirdim ama nedenini bulamadim.
Misafir gelse o da söylenecek.gecen birine gittim.doyurdum da gittim.gider gitmez agladi.kadinlar ac bu cocuk dedi.emzirdim
Emerken aglayinca sütün yok dediler.sık bakalim dediler.bende sıktım 1 metre üstüne.tamam var dediler.yani ben herkese de goğsümü mü sıkacam inanmalari icin.
Insanlarda zaten anlayis yok.
Açlik ağlamasinda daha gür aģliyorlar.
Ne yapsan susmuyorlar.gaz ağlamasinda biseylerle mesgul edince yada gezdirince ara sira susuyor.
Uyku ağlamasinda emzirdikten sonra aģliyorsa yada düzensiz sıkılmış gibi ağlıyorsa.çok gür ağlamaz.
Yani benim bebegim böyle.
Bide açlik aglamasinda kucagina aldiginda emzirme pozisyonunda agzini memene dogru acarsa anlayabilirsin.

Çok güzel anlattın canım sağol evet ağlamalarını düşününce doğru söylüyorsun mantıklı ayni şeyleri yaşayan insanlar birbirini ne güzel anlıyor çevremizdekiler de anlasalar keşke benim eşim hassas olduğumu biliyor bi kaç kez sesimi yükselttim hiç yükseltmem normalde dayanamadım galiba annesiyle konuşmuş son geldiğinde sütle ilgili hiç laf etmedi şükür

Deneye yanila ögreniyoruz canim.sen inat et emzirmeye.kimseyi de konusturma.

Canim benim esim ana delisi asla ona bisey diyemez ben desem benimle kavga eder ustune suclu ben olurum bunlari allahh bildigi gibi yapsin

Canim bende cok ugrastim bebegime zarar verdigimi gordum asla almak istemiyor ben 1 bucuk aydir cok stresliyim bebegime uzuluyorum onu daha fazla aglatmak istemedim.kv gitsin o gidince rahatlayinca tekrar deniyecem bakalim sabir

Kucaklarina ver bebegi rahat et. Erkek yoksa emzirirsin de. Ben alistim artik. Memem kamu mali oldu.

Canim bende sagiyorum ustu 2 cm yag
Dik bekletmeden yatay koyuyorum cozulurken kolaylik olsun diye cozulurkende ayni kaliyor isindikca karisiyor
Bu gayey normal birsey ki
Bu sutun yapisidir ve her annenin sutu bebegine goredir.Bu yuzden once su ihtiyacini karsilar sonra doyurur.
Hasta olsan ona gore gelir,bebek hasta olsa ona gore gelir.
Sutunle bu kadar kafani yorma
Sen hicbisy yapamazsin zaten veren Allah
Emzir 1 saat tani kendine ama bu sikinti yapiyorsa bekleyemem durmaz vs dersen bu da kural degil elbet ama inan bana tamamen saskinliktan oluyor bunlar
Ilkinde bende cok yasadim cok fikri oluyor insanin ama uygulamaya gelince tikanip kaliyorsun,kalmayacaksin.Herkesede kulak asmayacaksin.
Kaynanada iyi olmus cantasina koysaydinda kendi icsiydi cok bilmisler.
Eskileride anlamam normal doguracan ama mamasiz doymaz kafasindalar.

Kilo alimida gayet iyiyse sende rahatla ugrasma kendinle
Bi duzen belirlemeye calisirsan 3 gunu baz al en az.Baktin olmuyor dene.Rahatla herseyden once rahatla

Rica ederim.Hepimiz ayni durumdayiz.Boyle oldukca dilerim en azindam bebeklerimiz ve cocuklarimizin kullandigi urunlerde hainlik olmasin.Varsin kolaylikta olmasin ama onlar Allah'in emaneti bize,yapmasalar keske bebek urunlerinde boyle.

Canim benim esim ana delisi asla ona bisey diyemez ben desem benimle kavga eder ustune suclu ben olurum bunlari allahh bildigi gibi yapsin
Benim esimde annesine cok düskün.her akşam arar annesini.
Ama söyle bi fark var.ortada bi haksizlik varsa susmaz.herkese hakkini teslim eder.
O gün kavga oldugunda kaynanam söylendi durdu.esim bana bakti patlayacagimi anladi.annesine sus dedi.annesi susmadi.bende patladim.esimde patladi annesine.yani beni tuttu.
Esim hep beni tutmustur çünkü hakliyim.kv gereksiz ve bos konusur hep.duracaģi noktayi bilmez esim de onun bu yönünü bilir hakvermez.
Esine de Allah adalet duygusu verdin ne diyim.
Ama sen birakma bian evvel bebegi memeye alistir.
Ama sakın stres yaparak değil.kendi sağlöni da düsün.
Allah yar ve yardimcin olsun canim.

Dogru diyorsun. Gecen hafta esimin memleketine gittik. Odadan cikamadim. Yarim saat emziriyorum. Iceri goturuyorum. Yarim saat duruyor. Basliyor aglamaya. Aslinda uyumak istedigi ama kalabaliktan uyuyamadigi icin agliyor. (Normalde cok uyur ya) surekli kucaga alismis, cok agliyor doktora goturun, korkmus bu şıh yusufa goturelim, muska yazsin, bilmemne bilmemne.

Zaten bagirsak stres kaynaklidir genelde sendende etkileniyor olabilir.Ama buyudukce azaliyorda.Bizimde gecen hafta 2 gunde 1'di kaka.21nde 3 ayini doldurmustu bnmde kuzum.
Kaynanani dinleme,evet de az ama buna sukur.Gazi var evet ama hasta degil.
Kakasini az yapiyor evet ama normal.
Bu cocukta boyle.Siparisle almiyoruz ya.Oyle olsa kaynanalari siparis ederdik :)))))))))

Bikac kisi yok gozumuzun aşina olduğu..iyilerdir insallah

Kizlar çok fazla giremiyorum yazilanlarada cevap yazamadim kusura bakmayin. Kizim bu aksam yine kanlı kaka yaptı süt ürünlerinden bi peynir yerdim onu da biraktim ama evde tek başima gofret felan yiyodum onu da mi birakicam yaa.. acikinca enerji veriyodu sanki.. birde iki kanli kaka olduğu gün ortak birsey yedim. Bir parça çiğ köfte acaba sütle değilde onla alakalı olabilirmiki..

Herkes hic böyle bebek görmedik diye bakiyor dimi.
Ben şikayet etmiyorum da azcik bi anlatsak şikayet ediyorsun diyorlar.

Bi bebeği en iyi annesi tanır bilir bunu bi anlasa insanlar

Olabilir.
Benim buyuk kizimda cikolata yedigimde boyle bi tepki olmustu

Üç gündür ben de birer kez görüyorum canım dr kuruyemiş süt ürünleri yumurta ve paketli hiçbir gıda alma en azından bir hafta öyle bakalım dedi ben dinlemedim sonuç ne yine kanlı kaka... bakalım ne kadar dayanabileceğim yarından itibaren dikkat etmeye çalışacağım yediklerime bir de öyle deneyeyim

Herkes hic böyle bebek görmedik diye bakiyor dimi.
Ben şikayet etmiyorum da azcik bi anlatsak şikayet ediyorsun diyorlar.

Ya kucucuk bebegin olmus :)
Hayatta basina gelebilecek en guzel en degisik en sudan cikmis balik hali insanin :)
Ne anlatacan yani ne bekliyorlar ki :)
Sikayette edersin ayrica,ediyorsun diye cocugu mu istemiyorsun olacak hemen.
Amaaannn :)
Ne kadar elestiriyi seven bi toplum haline geldik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…