- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ya tam benim begimi anlattin.emzirmeler bana iskence.aglayio duruyor.benimki gecede agliyor.esim ağlamasina uyaniyor.niye ağliyor bu yine.Aynen kimse ğelsin istemedim ben de gaz sancısı geçecek ayı gelene kadar gazdan da oluyor çünkü bu emme savaşı biri gelince sürekli stres altında oluyorum bebeğim ağlayacak emmek isteyecek süt gelmeyecek vs emerken de kızıyor bağırıyor ağlıyor sürekli başı geri çekiyor sanırım gazı var diye hemen hızlı gelsin bitsin işkence istiyor yavaş gelince ağlıyor. Ne teoriler buluyorum kafamda :) gece hariç her emmemiz ağlamalı. Açlık ağlaması nasıl olur bi de ben tam çözemedim :)
Ya tam benim begimi anlattin.emzirmeler bana iskence.aglayio duruyor.benimki gecede agliyor.esim ağlamasina uyaniyor.niye ağliyor bu yine.
Zaten kaynanamla bu yüzden kavga ettik.
Bebek surekli tutup tutup birakip agliyordu.kaynanam da süt yok agliyor diye diye basimi yedi.cocuk aç diye söylendi durdu.mama verin aç aç aç diye gece gündüz beni deli etti.
Ben çok araştirdim ama nedenini bulamadim.
Misafir gelse o da söylenecek.gecen birine gittim.doyurdum da gittim.gider gitmez agladi.kadinlar ac bu cocuk dedi.emzirdim
Emerken aglayinca sütün yok dediler.sık bakalim dediler.bende sıktım 1 metre üstüne.tamam var dediler.yani ben herkese de goğsümü mü sıkacam inanmalari icin.
Insanlarda zaten anlayis yok.
Açlik ağlamasinda daha gür aģliyorlar.
Ne yapsan susmuyorlar.gaz ağlamasinda biseylerle mesgul edince yada gezdirince ara sira susuyor.
Uyku ağlamasinda emzirdikten sonra aģliyorsa yada düzensiz sıkılmış gibi ağlıyorsa.çok gür ağlamaz.
Yani benim bebegim böyle.
Bide açlik aglamasinda kucagina aldiginda emzirme pozisyonunda agzini memene dogru acarsa anlayabilirsin.
Deneye yanila ögreniyoruz canim.sen inat et emzirmeye.kimseyi de konusturma.Çok güzel anlattın canım sağol evet ağlamalarını düşününce doğru söylüyorsun mantıklı ayni şeyleri yaşayan insanlar birbirini ne güzel anlıyor çevremizdekiler de anlasalar keşke benim eşim hassas olduğumu biliyor bi kaç kez sesimi yükselttim hiç yükseltmem normalde dayanamadım galiba annesiyle konuşmuş son geldiğinde sütle ilgili hiç laf etmedi şükür
Canim benim esim ana delisi asla ona bisey diyemez ben desem benimle kavga eder ustune suclu ben olurum bunlari allahh bildigi gibi yapsinAyni seyi kaynanam bana da yapti ama esimle ben bastira bastira anne sütünün ne kadar faydali oldugunu anlattik.memeyi birakir dedik.kavga bile ettik.ben kazandim.az bile olsa vermiyorum.
Sen ugraş canim.yime ver memeni.sutünü çogaltmaya calis.
Morelini kendini topla.gerekirse nerde durmasi gerektigini sert bir dille hatirlat.
Canim bende cok ugrastim bebegime zarar verdigimi gordum asla almak istemiyor ben 1 bucuk aydir cok stresliyim bebegime uzuluyorum onu daha fazla aglatmak istemedim.kv gitsin o gidince rahatlayinca tekrar deniyecem bakalim sabirAllah sabır versin çok üzüldüm ben sütün yetiyor mu diye sorunca bile çıldırıyordum çok zor onlar da anne oldu ne kadar hassas konular neden anlamıyorlar anlamıyorum inşallah geri döner bebeğiniz memeye benim bebeğim de memeyi bırakmak üzereydi ilk doğdUğunda geceleri uykuluyken sabaha kadar uyumadan emzirmeye çalıştım ve göğsümdeki sütü bitirmeden ağlasa da mama vermedim döndü şükür umudunuzu yitirmeyin güzel şeyler düşünün Allah yardımcınız olsun
Kucaklarina ver bebegi rahat et. Erkek yoksa emzirirsin de. Ben alistim artik. Memem kamu mali oldu.Canim benimkinin uykusunun gekdigini anliyorum.mesela huysuzlaniyor.bi degisik agliyor.ama uyumak icin memeyi istiyor.emziriyorum gözler gidiyor.
Bi yarim saat uyuyup uyaniyor.
Misafir gelse nasil ilgilemecm diyorum.
Komsum dediki sana gelecem.yeni uyutmustum.resmen musait degilim dedim.msj atti dün.ne zaman cagiracaksin diyor.
Komsular gelmek istiyor ama gelene cay vermek ilgilenmek gerek.
Canim kakayi zaten biliyorum.günde 1 e dusermis.zaten benim bebegimde en son dün öglen yapti.sabaha karsi da yapmadi.benim dedigim çiş.
Çisi çok azaldi ya.6 saat bez bekliyor altinda cikartiyorum hafif.sence de anormal degil mi?
Bebeklerimiz benziyor.bi düzen tutturamadik ikimizde:)
Benim belim tutuldu.bide sol kalcamdan kaval kemigime dogru vuran bi agri var.sezeryandan beri de karnimin ici agroyor.saat besi emzirince de cok gazi oluyor.az icince geğirmiyor.inanirmisin gündr 30 kere alttan gaz cikariyor ve hep agliyor.
bu
Canim çisi azaldi.gunde 3 bez degistiriyorum gece de dahil olmak üzere.
Kilo alımı iyi.mamayi kv yüzünden aldik.göğsünde süt yok diyip bağirdi cağirdı.çocuk aç ondan ağliyor bu diyor.
Gazdan diyoruz ne gazı diye bas bas bagirdi.doktor gerek yok diyor diyoruz yok diyor.kara cahil iste.
Neyse çenesi kapansin diye gittik 1 paket mama aldik.
Önce emzirdim.sonrada 30 ml.mama hazirladim.cocuk 10 ml icti diliyle itti.
Acsa icerdim.dedim.sustu.neyse o mamayi bikac kere gece sütüm olmayip da cocuk uyumayinca 60 milim verdim.100 gramini kullandik gerisini de attik.
Benim sütüm çok yaglı canim.
Ben gözlerime inanamiyorum.2 gün önce sagdigim bi sütü cikardim buzluktan isittik.60 milim sütün 1 cmi civciv sarisi gibi sarı yağdı.
Calkaliyorum yağ üzerine cikiyor.
Benim sütüm nitelik olarak iyi ama nicelik olarak az.
Öyleki bebeğin cişi az kilo alimi fazla.
Bebegimin 3 aylik kontrolüne 1 hafta var.7 kilo.
Annem demistiki bizim zamanimizda sütü yağli olan kadin su verir.sende ver dedi.
Biraz sulu ve akişkan olsaydi bebek memede bu kadar durmaz ve karni doyardi diye düsünüyorum.sütümün akmasi biraz zor.cocuk yoruluyor uyuyor bence.
Emzik almiyor.
Sağol canım çok şükür iyiyiz ayrıca mühendiaoğlunu tavsiye etmene tekrar teşekkür ediyorum vita sanol d vitamini vermişti dr şekerli aguline gaz damlası vermişti şekerli bi de bana tıbba ve dr a güveneceksin tabi diyor halbuki şekersiz olan 4 marka daha varken bunu vermesi sinirlerimi çok bozdu iyikide sürekli vermedim çocuğuma
Benim esimde annesine cok düskün.her akşam arar annesini.Canim benim esim ana delisi asla ona bisey diyemez ben desem benimle kavga eder ustune suclu ben olurum bunlari allahh bildigi gibi yapsin
ben de öyleyim valla kamuya açtık gormeyen kalmadi mememiKucaklarina ver bebegi rahat et. Erkek yoksa emzirirsin de. Ben alistim artik. Memem kamu mali oldu.
Dogru diyorsun. Gecen hafta esimin memleketine gittik. Odadan cikamadim. Yarim saat emziriyorum. Iceri goturuyorum. Yarim saat duruyor. Basliyor aglamaya. Aslinda uyumak istedigi ama kalabaliktan uyuyamadigi icin agliyor. (Normalde cok uyur ya) surekli kucaga alismis, cok agliyor doktora goturun, korkmus bu şıh yusufa goturelim, muska yazsin, bilmemne bilmemne.Ya tam benim begimi anlattin.emzirmeler bana iskence.aglayio duruyor.benimki gecede agliyor.esim ağlamasina uyaniyor.niye ağliyor bu yine.
Zaten kaynanamla bu yüzden kavga ettik.
Bebek surekli tutup tutup birakip agliyordu.kaynanam da süt yok agliyor diye diye basimi yedi.cocuk aç diye söylendi durdu.mama verin aç aç aç diye gece gündüz beni deli etti.
Ben çok araştirdim ama nedenini bulamadim.
Misafir gelse o da söylenecek.gecen birine gittim.doyurdum da gittim.gider gitmez agladi.kadinlar ac bu cocuk dedi.emzirdim
Emerken aglayinca sütün yok dediler.sık bakalim dediler.bende sıktım 1 metre üstüne.tamam var dediler.yani ben herkese de goğsümü mü sıkacam inanmalari icin.
Insanlarda zaten anlayis yok.
Açlik ağlamasinda daha gür aģliyorlar.
Ne yapsan susmuyorlar.gaz ağlamasinda biseylerle mesgul edince yada gezdirince ara sira susuyor.
Uyku ağlamasinda emzirdikten sonra aģliyorsa yada düzensiz sıkılmış gibi ağlıyorsa.çok gür ağlamaz.
Yani benim bebegim böyle.
Bide açlik aglamasinda kucagina aldiginda emzirme pozisyonunda agzini memene dogru acarsa anlayabilirsin.
Kizlar 3.ayimiz bitti kabizlik sorunumuz var yapamiyor bir turlu boyle problem yasayan varmi.bide ben cok stresliyim ondan olabilirmi kv dem surekli stres yapiyor bende surekli olumsuz seyler soyluyor onun yuzunden suttende kesildi bebegim tamamen onceden mama meme bir arada veriyodum surekli tepemde sutun az diye diye bebegim memeyi birakti hep bu cocugun gazi var hasta diye diye cocuk kabiz oldu allah islah etsin bu kadini biktim !!!!!
Aynen.ben bide kapaliyim.o kadar cok kisi gördü ki ve o kadar cok cektim ki gogüslerimden.artik mahrem bi yer olarak görmüyorum.Kucaklarina ver bebegi rahat et. Erkek yoksa emzirirsin de. Ben alistim artik. Memem kamu mali oldu.
Herkes hic böyle bebek görmedik diye bakiyor dimi.Dogru diyorsun. Gecen hafta esimin memleketine gittik. Odadan cikamadim. Yarim saat emziriyorum. Iceri goturuyorum. Yarim saat duruyor. Basliyor aglamaya. Aslinda uyumak istedigi ama kalabaliktan uyuyamadigi icin agliyor. (Normalde cok uyur ya) surekli kucaga alismis, cok agliyor doktora goturun, korkmus bu şıh yusufa goturelim, muska yazsin, bilmemne bilmemne.
Dogru diyorsun. Gecen hafta esimin memleketine gittik. Odadan cikamadim. Yarim saat emziriyorum. Iceri goturuyorum. Yarim saat duruyor. Basliyor aglamaya. Aslinda uyumak istedigi ama kalabaliktan uyuyamadigi icin agliyor. (Normalde cok uyur ya) surekli kucaga alismis, cok agliyor doktora goturun, korkmus bu şıh yusufa goturelim, muska yazsin, bilmemne bilmemne.
Kizlar çok fazla giremiyorum yazilanlarada cevap yazamadim kusura bakmayin. Kizim bu aksam yine kanlı kaka yaptısüt ürünlerinden bi peynir yerdim onu da biraktim ama evde tek başima gofret felan yiyodum onu da mi birakicam yaa.. acikinca enerji veriyodu sanki.. birde iki kanli kaka olduğu gün ortak birsey yedim. Bir parça çiğ köfte acaba sütle değilde onla alakalı olabilirmiki..
Üç gündür ben de birer kez görüyorum canım dr kuruyemiş süt ürünleri yumurta ve paketli hiçbir gıda alma en azından bir hafta öyle bakalım dedi ben dinlemedim sonuç ne yine kanlı kaka... bakalım ne kadar dayanabileceğim yarından itibaren dikkat etmeye çalışacağım yediklerime bir de öyle deneyeyimKizlar çok fazla giremiyorum yazilanlarada cevap yazamadim kusura bakmayin. Kizim bu aksam yine kanlı kaka yaptısüt ürünlerinden bi peynir yerdim onu da biraktim ama evde tek başima gofret felan yiyodum onu da mi birakicam yaa.. acikinca enerji veriyodu sanki.. birde iki kanli kaka olduğu gün ortak birsey yedim. Bir parça çiğ köfte acaba sütle değilde onla alakalı olabilirmiki..
Herkes hic böyle bebek görmedik diye bakiyor dimi.
Ben şikayet etmiyorum da azcik bi anlatsak şikayet ediyorsun diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?