2018 Ekim Anneleri

Ya zaten emzirdiğim için mi nedir iştahim cok acik.. birde benim hamileliğim cok kötü gecti sürekli kustugum icin 11 kilo verdim.. doğumdan sonra anca rahat yiyebiliyodum.. birde her gidada süt var hazir olmayan gıda mı var..napicam bilmem.. insan korkuyor kan görünce.. minik minik ama bu sefer daha coktu sanki..

Ne guzel demissin benimde payima dusen bu oldu...

Canim ben ne haksizliklarla karsilastim hic bir zaman beni tutmadi esim tam tersi daha beterini esim yasatti o yuzden susmak en iyisi konu bebegimiz olunca bile ben haksizim buna katlanamiyorum deli oluyorum

Ben de kara kara düşünüyorum şu an kahvaltı çok önemlidir bende bol çeşit yerim sağlam da yerim yumurta peynir her gün tüketirim ama şimdi ne yiyeceğimi bilmiyorum dediğin gibi her şey hazır ekmekte bile peynir altı suyu olabiliyor ne yiyeceğim hiçbir fikrim yok salça falan da yasaklı listesinde

E elaelif123
Gazdan dolayi onu yeme bunu yeme. Biz ne yiycez kardesim? Sen diyetisyene gidiyorsun ya ondan soruyorum.
Bi de gercekten tursu sutu azaltiyormus. Yasayarak tecrube ettim. Hanimlar yemeyin.

Yumurtayla peynir olmadan doymuyorum ben hic. Diger seyler onemli degil de.

E elaelif123
Gazdan dolayi onu yeme bunu yeme. Biz ne yiycez kardesim? Sen diyetisyene gidiyorsun ya ondan soruyorum.
Bi de gercekten tursu sutu azaltiyormus. Yasayarak tecrube ettim. Hanimlar yemeyin.

Canim bakici olayini halletmene cok sevindim. Okuyorumda o bakicilar ne oyle ya hayirdir yani ev isi yemek falanda yapacaklar mi o fiyatlara yoksa yalniz cocuk mu bakacaklar? Allah yardimciniz olsun ne diyeyim ben gecen sene evimi satip annemin yakinina geldim eger gelemeseydim bende bakici bakacaktim uzaktim cunku.
Bu konuyu bende merak ediyorum kış donemine girdik ve bizim evde kış sebzeleri tuketilmiyor karnibahar zaten gaz yapiyor kereviz desen esim yemeZ icim disim ispanak oldu bakliyattan da vitamin almamiz gerek 3 ayi devirdi artik minikler ne zmna kadar boyle acaba?

ben de öyleyim valla kamuya açtık gormeyen kalmadi mememi

Ayni durumdayiz ama bazen misafirin yaninda esim annem biri varsa ben gidiyorum arka odaya bi emzirip geleyim diyorum yada ortumu takiyorum cunku benim kiz kimseyi istemiyor emerken ve sessizlik istiyor :)

Sadece bebek bakimi canim.
yesil sebzeler de gaz yapiyor. Ispanak da yapar yani di mi.
Dun aksam salata yedim. Yavrum butun gece ikinmaktan helak oldu.

Bakliyatları önceden haşlayıp yapıyorum ben.Gazı gidiyordur öyle

Sadece bebek bakimi canim.
yesil sebzeler de gaz yapiyor. Ispanak da yapar yani di mi.
Dun aksam salata yedim. Yavrum butun gece ikinmaktan helak oldu.
Millet legen leğen salata yiyor sütüm olsun diye acaba hiç gaz olmuyor mu bebeklerinde,yahu bizimkilermi anormal yoksa o bebeklermiii normal bilemedimmmm

Aynen.ben bide kapaliyim.o kadar cok kisi gördü ki ve o kadar cok cektim ki gogüslerimden.artik mahrem bi yer olarak görmüyorum.

Hahaha yani hiç bir seksapalligi kalmadii el kol gibi bir organ oldu benim için meme bir biberondan ibaret

helede ucu yoksa memenin amann milletin diline düşüyorsun resmen aaa ucu yok aaa ucu yok yoksa yokken sizene laaan diye bagirasim geliyor

kizlar bu gaz olayi yediklerimizle ilgili olmayabilir cunku ben herseyi yiyorum kurufasulye nohut felan gaz yapacak.benim gazim cok ama bebegin olmuyor.mesela bi misafirlige gittigimizde normalde bikac saat oturucaz zaten diye lavaboyu kullanmam.ama artik gidiyorum cok affedersiniz gurultulu bi sekilde gaz cikarip geliyorum.evde de oyle patlama sesi gibi gazim var ama bebekte yok.

Kizlar abartmadan yiyebilirsiniz.Yoksa sadece yemek yerken bile hava yutarmis insan gaz olurmus yani.
Ben kizimla esime yapiyorum mesela yesil mercimek cok severler ben 2 kasik yiyorum sadece abartmadan.Mesela bana ayran yogurt gaz yapar.Yogurt corbasi tuketiyorum daha cok.Havuc salatasi cok gaz yapmiyor bana.Turp mesela fena yapiyor :) yani herkes kendini bilir az cok ya da az miktarlarla deneyeceksiniz.Tursu mesela 2 tane yiyip birakiyorum 2 tane dedigim lahana kucucuk parca :) Mandalina 3 dilim butununu bitirmedim ki otursam 2 kiloyu oylece yiyebilirim inanilmaz severim.Yani boyle boyle abartmadan iste.
Balik cok tuketiyoruz bide tamda mevsimiyken.

Yatmadan önce çay kaşıgına kendi sütünle biraz zeytin yagını karıstırıp berirsen belki işe yarar. Böyle yaptıgımda gece kendi kendine yapıyor kakasını.. dr tavsiyesi bu arada..

Demekki gazin hepsi sende toplanıyor oda güzel bisy aslında anne rahatlıkla yapabiliyor ama bebek sancılar çekiyor sanslisin ozaman ne diyelim patlat bı gaz daha bunu şerefine

Canım bnm şaka yapıyorum sakin alınma ama gercekten sanslisin benim bebeğim çok cekiyor gazdan

Ahh bu gazlar biz ne zaman mandalina kuru fasulye yicez söyle doya doya
Bu arada bebeginde laktoz intoleransı olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…