Ya zaten emzirdiğim için mi nedir iştahim cok acik.. birde benim hamileliğim cok kötü gecti sürekli kustugum icin 11 kilo verdim.. doğumdan sonra anca rahat yiyebiliyodum.. birde her gidada süt var hazir olmayan gıda mı var..napicam bilmem.. insan korkuyor kan görünce.. minik minik ama bu sefer daha coktu sanki..Üç gündür ben de birer kez görüyorum canım dr kuruyemiş süt ürünleri yumurta ve paketli hiçbir gıda alma en azından bir hafta öyle bakalım dedi ben dinlemedim sonuç ne yine kanlı kaka... bakalım ne kadar dayanabileceğim yarından itibaren dikkat etmeye çalışacağım yediklerime bir de öyle deneyeyim
Ne guzel demissin benimde payima dusen bu oldu...Zaten bagirsak stres kaynaklidir genelde sendende etkileniyor olabilir.Ama buyudukce azaliyorda.Bizimde gecen hafta 2 gunde 1'di kaka.21nde 3 ayini doldurmustu bnmde kuzum.
Kaynanani dinleme,evet de az ama buna sukur.Gazi var evet ama hasta degil.
Kakasini az yapiyor evet ama normal.
Bu cocukta boyle.Siparisle almiyoruz ya.Oyle olsa kaynanalari siparis ederdik :)))))))))
Canim ben ne haksizliklarla karsilastim hic bir zaman beni tutmadi esim tam tersi daha beterini esim yasatti o yuzden susmak en iyisi konu bebegimiz olunca bile ben haksizim buna katlanamiyorum deli oluyorumBenim esimde annesine cok düskün.her akşam arar annesini.
Ama söyle bi fark var.ortada bi haksizlik varsa susmaz.herkese hakkini teslim eder.
O gün kavga oldugunda kaynanam söylendi durdu.esim bana bakti patlayacagimi anladi.annesine sus dedi.annesi susmadi.bende patladim.esimde patladi annesine.yani beni tuttu.
Esim hep beni tutmustur çünkü hakliyim.kv gereksiz ve bos konusur hep.duracaģi noktayi bilmez esim de onun bu yönünü bilir hakvermez.
Esine de Allah adalet duygusu verdin ne diyim.
Ama sen birakma bian evvel bebegi memeye alistir.
Ama sakın stres yaparak değil.kendi sağlöni da düsün.
Allah yar ve yardimcin olsun canim.
Ben de kara kara düşünüyorum şu an kahvaltı çok önemlidir bende bol çeşit yerim sağlam da yerim yumurta peynir her gün tüketirim ama şimdi ne yiyeceğimi bilmiyorum dediğin gibi her şey hazır ekmekte bile peynir altı suyu olabiliyor ne yiyeceğim hiçbir fikrim yok salça falan da yasaklı listesindeYa zaten emzirdiğim için mi nedir iştahim cok acik.. birde benim hamileliğim cok kötü gecti sürekli kustugum icin 11 kilo verdim.. doğumdan sonra anca rahat yiyebiliyodum.. birde her gidada süt var hazir olmayan gıda mı var..napicam bilmem.. insan korkuyor kan görünce.. minik minik ama bu sefer daha coktu sanki..
Yumurtayla peynir olmadan doymuyorum ben hic. Diger seyler onemli degil de.Ben de kara kara düşünüyorum şu an kahvaltı çok önemlidir bende bol çeşit yerim sağlam da yerim yumurta peynir her gün tüketirim ama şimdi ne yiyeceğimi bilmiyorum dediğin gibi her şey hazır ekmekte bile peynir altı suyu olabiliyor ne yiyeceğim hiçbir fikrim yok salça falan da yasaklı listesinde
Benim de öyle her gün mutlaka yiyorum yumurta mesela tahin pekmez bal şu bu bir sürü şey yer öyle doyardım akşama kadar idare ederdi puffYumurtayla peynir olmadan doymuyorum ben hic. Diger seyler onemli degil de.
E elaelif123
Gazdan dolayi onu yeme bunu yeme. Biz ne yiycez kardesim? Sen diyetisyene gidiyorsun ya ondan soruyorum.
Bi de gercekten tursu sutu azaltiyormus. Yasayarak tecrube ettim. Hanimlar yemeyin.
Olabilir.
Benim buyuk kizimda cikolata yedigimde boyle bi tepki olmustu
ben de öyleyim valla kamuya açtık gormeyen kalmadi mememi
Sadece bebek bakimi canim.Canim bakici olayini halletmene cok sevindim. Okuyorumda o bakicilar ne oyle ya hayirdir yani ev isi yemek falanda yapacaklar mi o fiyatlara yoksa yalniz cocuk mu bakacaklar? Allah yardimciniz olsun ne diyeyim ben gecen sene evimi satip annemin yakinina geldim eger gelemeseydim bende bakici bakacaktim uzaktim cunku.
Bu konuyu bende merak ediyorum kış donemine girdik ve bizim evde kış sebzeleri tuketilmiyor karnibahar zaten gaz yapiyor kereviz desen esim yemeZ icim disim ispanak oldu bakliyattan da vitamin almamiz gerek 3 ayi devirdi artik minikler ne zmna kadar boyle acaba?
Bakliyatları önceden haşlayıp yapıyorum ben.Gazı gidiyordur öyleCanim bakici olayini halletmene cok sevindim. Okuyorumda o bakicilar ne oyle ya hayirdir yani ev isi yemek falanda yapacaklar mi o fiyatlara yoksa yalniz cocuk mu bakacaklar? Allah yardimciniz olsun ne diyeyim ben gecen sene evimi satip annemin yakinina geldim eger gelemeseydim bende bakici bakacaktim uzaktim cunku.
Bu konuyu bende merak ediyorum kış donemine girdik ve bizim evde kış sebzeleri tuketilmiyor karnibahar zaten gaz yapiyor kereviz desen esim yemeZ icim disim ispanak oldu bakliyattan da vitamin almamiz gerek 3 ayi devirdi artik minikler ne zmna kadar boyle acaba?
Millet legen leğen salata yiyor sütüm olsun diye acaba hiç gaz olmuyor mu bebeklerinde,yahu bizimkilermi anormal yoksa o bebeklermiii normal bilemedimmmmSadece bebek bakimi canim.
yesil sebzeler de gaz yapiyor. Ispanak da yapar yani di mi.
Dun aksam salata yedim. Yavrum butun gece ikinmaktan helak oldu.
Sebzeler eğer çiğ olarak tüketilirse gaz yapsrnuşSadece bebek bakimi canim.
yesil sebzeler de gaz yapiyor. Ispanak da yapar yani di mi.
Dun aksam salata yedim. Yavrum butun gece ikinmaktan helak oldu.
Aynen.ben bide kapaliyim.o kadar cok kisi gördü ki ve o kadar cok cektim ki gogüslerimden.artik mahrem bi yer olarak görmüyorum.
Yatmadan önce çay kaşıgına kendi sütünle biraz zeytin yagını karıstırıp berirsen belki işe yarar. Böyle yaptıgımda gece kendi kendine yapıyor kakasını.. dr tavsiyesi bu arada..Kızlar benim bebegimin gece sık sık uyanmasinin sebebini anladim.önceden aciktigi icin her saatbaşı uyaniyor zannediyordum.ama iki gündür farkettimki ıkınıp duruyor.
Bebekler 4 5 6 da kaka yapmak icin ikinmaz mi.benimki gece 1 bucukta ikiniyordu.sabaha kadar da ikiniyor.
Kac gündür doğru düzgün uyumadim.
Bi çaresi olan yok mu?
Sab simplex kullaniyoruz.saat 21.30 da 5 damla şeklinde.
kizlar bu gaz olayi yediklerimizle ilgili olmayabilir cunku ben herseyi yiyorum kurufasulye nohut felan gaz yapacak.benim gazim cok ama bebegin olmuyor.mesela bi misafirlige gittigimizde normalde bikac saat oturucaz zaten diye lavaboyu kullanmam.ama artik gidiyorum cok affedersiniz gurultulu bi sekilde gaz cikarip geliyorum.evde de oyle patlama sesi gibi gazim varama bebekte yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?