Yogurda kimyon karistiriyorum. Cok guzel oluyor. Dene istersen.Kizlar abartmadan yiyebilirsiniz.Yoksa sadece yemek yerken bile hava yutarmis insan gaz olurmus yani.
Ben kizimla esime yapiyorum mesela yesil mercimek cok severler ben 2 kasik yiyorum sadece abartmadan.Mesela bana ayran yogurt gaz yapar.Yogurt corbasi tuketiyorum daha cok.Havuc salatasi cok gaz yapmiyor bana.Turp mesela fena yapiyor :) yani herkes kendini bilir az cok ya da az miktarlarla deneyeceksiniz.Tursu mesela 2 tane yiyip birakiyorum 2 tane dedigim lahana kucucuk parca :) Mandalina 3 dilim butununu bitirmedim ki otursam 2 kiloyu oylece yiyebilirim inanilmaz severim.Yani boyle boyle abartmadan iste.
Balik cok tuketiyoruz bide tamda mevsimiyken.
ben de oyleyim.sokakta birinin elinde bisey gorsem alana kadar aklimdan cikmiyo.dogumdan sonra hayatimda yemedigim seyleri istahla yer oldum.mesela saat9bucukta kahvalti yapiyorum.11de ogle yemegini isitiyorum.ardindan abur cubur sonra bi ara meyve.sonra buzluktan pide cikarip yiyorum ikindi gibi.aksam aksam yemegi ne varsa onu yiyorum.ustune tatli ve abur cuburlar.cok fena istahliyim.su da iciyorum ama niye boyle71e inmistim. 73e cikmisim.
Yogurda kimyon karistiriyorum. Cok guzel oluyor. Dene istersen.
71e inmistim. 73e cikmisim.
kizlar tasindigimiz icin yakindaki aile hekimligine kayit yapayim dedim.gitmeden aradim doluymus kayit alamazlarmis.biraz daha uzaktakini aradim orasi da dolu.bi yer daha var ama oraya da kis gunu bebekle yuruyemem epey uzak kaliyor.bu bizim hakkimiz degil mi niye boyle dolu oluyor
Ben kolayi agzima surmezdim. Belki senede bi kere misafirlikte falan. Sevmezdim cunku. Hamileyken de cok canim istedi. Simdi de ayda bi kere falan iciyorum. Cok canim cekiyor. Tatli sevmezdim. Tatlici oldum.ben de oyleyim.sokakta birinin elinde bisey gorsem alana kadar aklimdan cikmiyo.dogumdan sonra hayatimda yemedigim seyleri istahla yer oldum.mesela saat9bucukta kahvalti yapiyorum.11de ogle yemegini isitiyorum.ardindan abur cubur sonra bi ara meyve.sonra buzluktan pide cikarip yiyorum ikindi gibi.aksam aksam yemegi ne varsa onu yiyorum.ustune tatli ve abur cuburlar.cok fena istahliyim.su da iciyorum ama niye boyle
Allah Allah. Hem zorla arar cagirirlar. Gitmek isteyince de almiyorlar. Ilginc yani.kizlar tasindigimiz icin yakindaki aile hekimligine kayit yapayim dedim.gitmeden aradim doluymus kayit alamazlarmis.biraz daha uzaktakini aradim orasi da dolu.bi yer daha var ama oraya da kis gunu bebekle yuruyemem epey uzak kaliyor.bu bizim hakkimiz degil mi niye boyle dolu oluyor
en yakindakine gidicem bebekle.almazlar da kac kilometre otedekine gonderirlerse sikayet ederim.aile hekimine gitmek icin arabaya bineceksem hastaneye giderim zaten :)Adresin dustugu ilk yerin dolu olup almama imkani olamaz aslinda?
Demek ki degistirilip gelinmis onlarada.
Bence ilgili bi yerden bilgi al net
1 ayda kac kilo almis oldu 3 aylikken kac kilo almasi gerekiyormusSelam kizlar, 3. Ay kontrolunden geliyoruz simdi menenjit ve meningokok asilari yapildi.
Kilo: 6,095
Boy: 62cm cikti
Az kilo almis dedi dr onumuzdeki ay kilosuna bakicam dedi.
Uzuldum yahu neden az kilo almiski ne kadar sık emzirirsen o kdr az kilo alir dedi 3 saatte bir talep ediyor dedim tamam cok guzel dedi ama benim 3 saatte goguslerim dolmamaya basladi yutkunma sesinden anliyorum onuda yumusaklik vs gectim
Taze üzümü dene şaşırırsın.. Saraçoğlu'nun tavsiyesi.. cekirdeksiz üzüm vazgecilmezim olmustu sütüm azaldiginda.. helva da artiriyor.. ama uzum daha saglikli tabi ki..Tekrar artması için sağmaktan başka tavsiyeleriniz de var mı acaba? Daha öncede azalmıştı ama takviyeye gerek kalmadan beslenme ile düzelmişti ama bu sefer tamamen kesilirse diye korkuyorum
Canim ben gak dese guk dese emziriyorum. Gecen ay 1100 gr. Aldi. Sık emzirirsen az kilo alira inanmiyorum ben.Selam kizlar, 3. Ay kontrolunden geliyoruz simdi menenjit ve meningokok asilari yapildi.
Kilo: 6,095
Boy: 62cm cikti
Az kilo almis dedi dr onumuzdeki ay kilosuna bakicam dedi.
Uzuldum yahu neden az kilo almiski ne kadar sık emzirirsen o kdr az kilo alir dedi 3 saatte bir talep ediyor dedim tamam cok guzel dedi ama benim 3 saatte goguslerim dolmamaya basladi yutkunma sesinden anliyorum onuda yumusaklik vs gectim
Biz aksam misafir kabul etmiyoruz artik. Hafta sonu gelin diyoruz. Ben bebek uyuyunca yatiyorum zaten. Bu hafta rezil uyudu. Gece iki saatte bir kalkiyor. Bebekligi gelmis aklina.Off cok zor bi gece gecirdim 1 haftadir annem hasta hic gelemedi evin işi yemek cocuk dun aksam misafir vardi onu agirladim gittiler utu yaptim atlasin uyku saati kacinca uyumadi durmadan uyanip emmek istedi 1 saat memede kaldi kolum uyuştu artik en son sabah yedide uykum var cok yorgumum diye agladim hic halim kalmadi hafta sonu gelsin biran once istiyorum
Biz aksam misafir kabul etmiyoruz artik. Hafta sonu gelin diyoruz. Ben bebek uyuyunca yatiyorum zaten. Bu hafta rezil uyudu. Gece iki saatte bir kalkiyor. Bebekligi gelmis aklina.
Off cok zor bi gece gecirdim 1 haftadir annem hasta hic gelemedi evin işi yemek cocuk dun aksam misafir vardi onu agirladim gittiler utu yaptim atlasin uyku saati kacinca uyumadi durmadan uyanip emmek istedi 1 saat memede kaldi kolum uyuştu artik en son sabah yedide uykum var cok yorgumum diye agladim hic halim kalmadi hafta sonu gelsin biran once istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?