Selam kizlar, 3. Ay kontrolunden geliyoruz simdi menenjit ve meningokok asilari yapildi.
Kilo: 6,095
Boy: 62cm cikti
Az kilo almis dedi dr onumuzdeki ay kilosuna bakicam dedi.
Uzuldum yahu neden az kilo almiski ne kadar sık emzirirsen o kdr az kilo alir dedi 3 saatte bir talep ediyor dedim tamam cok guzel dedi ama benim 3 saatte goguslerim dolmamaya basladi yutkunma sesinden anliyorum onuda yumusaklik vs gectim
Sling kullanan var mi? Evde ufak tefek is yaparken pratik oluyor mu?
doğumdan beri gunduz 1 saat uyumadim huyum degil gunduz uyumak beceremiyorum. Utu de atlasin kiyafetleriydi temiz biseyi kalmayinca mecbur araya sikistirmak zorunda kaldım bizim olsa o saatte gözüm görmez zatenAh canim bari ütüyü sıkıştırmasaydın.Hepsi üstüste gelmiş.Misafirde keyifli olunca guzelde bikac yogun gunun ustune zor oluyor :) insallah dinlendirir bugun bıdık.Gunduz uyuyabiliyorsan onunla guzel olur ama o zamanda insan iyice alıklaşıyor.Yani ben uyuyamazdim,simdi zaten buyuguyle hayalll :)))))
Aynen ya offf tatlı merakı hamilelikte başladı ve devam ediyo kilo aldığımı farkediyorum ve artık zapdetmeye çalışıyorum kendimi zor da olsaBen kolayi agzima surmezdim. Belki senede bi kere misafirlikte falan. Sevmezdim cunku. Hamileyken de cok canim istedi. Simdi de ayda bi kere falan iciyorum. Cok canim cekiyor. Tatli sevmezdim. Tatlici oldum.
Kaç gr doğmuştu canım ? Gece sütü daha kaliteli gece emziriyorsun değil mi ?Selam kizlar, 3. Ay kontrolunden geliyoruz simdi menenjit ve meningokok asilari yapildi.
Kilo: 6,095
Boy: 62cm cikti
Az kilo almis dedi dr onumuzdeki ay kilosuna bakicam dedi.
Uzuldum yahu neden az kilo almiski ne kadar sık emzirirsen o kdr az kilo alir dedi 3 saatte bir talep ediyor dedim tamam cok guzel dedi ama benim 3 saatte goguslerim dolmamaya basladi yutkunma sesinden anliyorum onuda yumusaklik vs gectim
Haklisin. Şal denedim kisa gibi. Belki carsaf olurBen ilk kizimda kullanmistim.Evde kullandigim sayilidir ama utu yaparken bikac kez takmistim.Ne acelem varmissa :)
Tek evde kullanmak icin dusunuyorsan onun gb baglayabilecegin alternatiflerde dusunebilirsin.
Iste çok güzel bi noktaya değinmissin.şikayet ettigimi ve bulamayanlarin olduğunu hatirlatiyorlar.sanki biz istemiyoruz.Ya kucucuk bebegin olmus :)
Hayatta basina gelebilecek en guzel en degisik en sudan cikmis balik hali insanin :)
Ne anlatacan yani ne bekliyorlar ki :)
Sikayette edersin ayrica,ediyorsun diye cocugu mu istemiyorsun olacak hemen.
Amaaannn :)
Ne kadar elestiriyi seven bi toplum haline geldik ya.
Canim eşin nasıl bi insan bilmiyorum ama biseyler yapman gerek.evliliginizi ve sevginizi güçlendirin.Canim ben ne haksizliklarla karsilastim hic bir zaman beni tutmadi esim tam tersi daha beterini esim yasatti o yuzden susmak en iyisi konu bebegimiz olunca bile ben haksizim buna katlanamiyorum deli oluyorum
Benim icinde esim icinde bi seksapelligi kalmadi.gecen diyorki o bebeğin.dokunmam.iyi dedim dokunma.Hahaha yani hiç bir seksapalligi kalmadii el kol gibi bir organ oldu benim için meme bir biberondan ibaret
helede ucu yoksa memenin amann milletin diline düşüyorsun resmenaaa ucu yok aaa ucu yok yoksa yokken sizene laaan diye bagirasim geliyor
Valla ayni ben.gürültüden uyanmistikizlar bu gaz olayi yediklerimizle ilgili olmayabilir cunku ben herseyi yiyorum kurufasulye nohut felan gaz yapacak.benim gazim cok ama bebegin olmuyor.mesela bi misafirlige gittigimizde normalde bikac saat oturucaz zaten diye lavaboyu kullanmam.ama artik gidiyorum cok affedersiniz gurultulu bi sekilde gaz cikarip geliyorum.evde de oyle patlama sesi gibi gazim varama bebekte yok.
Canim balik gaz yapar mi?Kizlar abartmadan yiyebilirsiniz.Yoksa sadece yemek yerken bile hava yutarmis insan gaz olurmus yani.
Ben kizimla esime yapiyorum mesela yesil mercimek cok severler ben 2 kasik yiyorum sadece abartmadan.Mesela bana ayran yogurt gaz yapar.Yogurt corbasi tuketiyorum daha cok.Havuc salatasi cok gaz yapmiyor bana.Turp mesela fena yapiyor :) yani herkes kendini bilir az cok ya da az miktarlarla deneyeceksiniz.Tursu mesela 2 tane yiyip birakiyorum 2 tane dedigim lahana kucucuk parca :) Mandalina 3 dilim butununu bitirmedim ki otursam 2 kiloyu oylece yiyebilirim inanilmaz severim.Yani boyle boyle abartmadan iste.
Balik cok tuketiyoruz bide tamda mevsimiyken.
Canim bizde zeytinyagi veriyoruz.ama öndeki gazlar bitmeyince kaka da cikmiyor.Yatmadan önce çay kaşıgına kendi sütünle biraz zeytin yagını karıstırıp berirsen belki işe yarar. Böyle yaptıgımda gece kendi kendine yapıyor kakasını.. dr tavsiyesi bu arada..
Ayni ben.esim diyorki sana ne oldu.kıtlıktan mi ciktin.ben de oyleyim.sokakta birinin elinde bisey gorsem alana kadar aklimdan cikmiyo.dogumdan sonra hayatimda yemedigim seyleri istahla yer oldum.mesela saat9bucukta kahvalti yapiyorum.11de ogle yemegini isitiyorum.ardindan abur cubur sonra bi ara meyve.sonra buzluktan pide cikarip yiyorum ikindi gibi.aksam aksam yemegi ne varsa onu yiyorum.ustune tatli ve abur cuburlar.cok fena istahliyim.su da iciyorum ama niye boyle
Bende kanguru aldım evde kullanırım diye ya da heves ettim diyelim :) hala kullanamadım bu sabah takayım kahvaltı hazırlayım dedim 1 saat cebelleştik durmadı hepten ağladıSling kullanan var mi? Evde ufak tefek is yaparken pratik oluyor mu?
Canim bebegin kiyafetlerini niye ütülüyorsun ki.güzelce yikanip kurursa tamam.ben küçük bi hurç aldim.doğumdan beri gunduz 1 saat uyumadim huyum degil gunduz uyumak beceremiyorum. Utu de atlasin kiyafetleriydi temiz biseyi kalmayinca mecbur araya sikistirmak zorunda kaldım bizim olsa o saatte gözüm görmez zaten
Hâlâ göbek var. Hamile gibiyim :)))71e inmistim. 73e cikmisim.
Aynen. Ütü vs yok bende de. Yıkayıp katlıyorum o kadar. Ilk 1 ay ütüledim sadece..Canim bebegin kiyafetlerini niye ütülüyorsun ki.güzelce yikanip kurursa tamam.ben küçük bi hurç aldim.
Yikayip icine katliyorum.sabah oturma odasina götürüyorum.aksam yatak odasina.
Kolay oluyir temiz kaliyor.utü de hic yapmadim.bebegi birak esimin kiyafetlerini de ütülemiyorum.yemek yiyecek vakti zor buluyoruz zaten.yorma kendini bu kadar canim.
Ihlamur ayva dilimleri. Kabuk tarcın.kaynatip içiyorum.Bu arada akşam eşim arkadaşından şifayı kapmış gelmiş akşam kızımla başka odada oturduk yatmaya bile almadık odamıza ve kuşburnu kaynattım hem ona hem kendim içtim nasıl bir virüsü vardıyda artık pert olduk :) hala kuşburnu içiyorum ama başım çatlıyor ve burnum yanıyor ilk defa kuşburnum işe yaramadıbaşka ne içebilirim
Kanguru aldimSling kullanan var mi? Evde ufak tefek is yaparken pratik oluyor mu?
Gecmis oldun canim.benim esim de kapip getiriyorBu arada akşam eşim arkadaşından şifayı kapmış gelmiş akşam kızımla başka odada oturduk yatmaya bile almadık odamıza ve kuşburnu kaynattım hem ona hem kendim içtim nasıl bir virüsü vardıyda artık pert olduk :) hala kuşburnu içiyorum ama başım çatlıyor ve burnum yanıyor ilk defa kuşburnum işe yaramadıbaşka ne içebilirim
Bebek yokken haysl kuruyoruz.şöyle yapcam böyle yapcam.Aynen. Ütü vs yok bende de. Yıkayıp katlıyorum o kadar. Ilk 1 ay ütüledim sadece..
bebek dogmadan utulemistim kiyafetlerini sonra unuttum hic aklima bile gelmedi utu yapmak.simdi yazilinca aaa dedimAynen. Ütü vs yok bende de. Yıkayıp katlıyorum o kadar. Ilk 1 ay ütüledim sadece..
Gulmesek kafayi yeriz zaten. Gulun diye uyduruyorum bunlari.Ay hep guluyorum ama cok yasa ya,bebekligi gelmis aklina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?