2018 Ekim Anneleri

Bende merak ettim ne kadar almista az dedi?
Gece emzirmen nasil?Eger bebek kalkmiyorsa bile sen sağ canim biraz iyi gelir sutunede.

Sling kullanan var mi? Evde ufak tefek is yaparken pratik oluyor mu?

Ben ilk kizimda kullanmistim.Evde kullandigim sayilidir ama utu yaparken bikac kez takmistim.Ne acelem varmissa :)
Tek evde kullanmak icin dusunuyorsan onun gb baglayabilecegin alternatiflerde dusunebilirsin.

doğumdan beri gunduz 1 saat uyumadim huyum degil gunduz uyumak beceremiyorum. Utu de atlasin kiyafetleriydi temiz biseyi kalmayinca mecbur araya sikistirmak zorunda kaldım bizim olsa o saatte gözüm görmez zaten

Ben kolayi agzima surmezdim. Belki senede bi kere misafirlikte falan. Sevmezdim cunku. Hamileyken de cok canim istedi. Simdi de ayda bi kere falan iciyorum. Cok canim cekiyor. Tatli sevmezdim. Tatlici oldum.
Aynen ya offf tatlı merakı hamilelikte başladı ve devam ediyo kilo aldığımı farkediyorum ve artık zapdetmeye çalışıyorum kendimi zor da olsa

Kaç gr doğmuştu canım ? Gece sütü daha kaliteli gece emziriyorsun değil mi ?

Iste çok güzel bi noktaya değinmissin.şikayet ettigimi ve bulamayanlarin olduğunu hatirlatiyorlar.sanki biz istemiyoruz.
Istemesem korunurdum.
Üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokan çok...
Canim ben ne haksizliklarla karsilastim hic bir zaman beni tutmadi esim tam tersi daha beterini esim yasatti o yuzden susmak en iyisi konu bebegimiz olunca bile ben haksizim buna katlanamiyorum deli oluyorum
Canim eşin nasıl bi insan bilmiyorum ama biseyler yapman gerek.evliliginizi ve sevginizi güçlendirin.
Yoksa bu ömür böyle gitmez.artik bide ćocuk var.huzurlu ve mutlu bi ailede büyümek hakki.
Benim icinde esim icinde bi seksapelligi kalmadi.gecen diyorki o bebeğin.dokunmam.iyi dedim dokunma.
Ya gecen emzirme odasinda bana da dediler ucu kör diye.ne yapak vermiyek mi.ben mi yaptim.
Valla ayni ben.gürültüden uyanmisti
Zar zor uyutmuştum bide
Canim balik gaz yapar mi?
Canim ben sana tahin helvasini soracaktim.yaklasik 10 gündür her kahvaltida ve ara sira bolca yedim.
Bende dahil bebeginde gazi artti.
3 gun onceki kakasinda mukus vardi sanki.
Bende kac gündür isahlim ve ćok büyük gazlarim var.
Bebegin gazi bundan mi acaba?bebegim 2 bucuk gündür kaka yapamiyor.haliyle istahi da azaldi ve kusuyor ictigini.

Yatmadan önce çay kaşıgına kendi sütünle biraz zeytin yagını karıstırıp berirsen belki işe yarar. Böyle yaptıgımda gece kendi kendine yapıyor kakasını.. dr tavsiyesi bu arada..
Canim bizde zeytinyagi veriyoruz.ama öndeki gazlar bitmeyince kaka da cikmiyor.
Bize de dr demisti.cok tsk ederim.
Ayni ben.esim diyorki sana ne oldu.kıtlıktan mi ciktin.
Kahvaltiyi ediyoruz.hemen ben aciktim yemek yapayom diyorum.acıktın mı diyor.şaşırıyor adam.
Sanki böyle elim ayagim titriyor açlıktan.
Geçen mutfakta titredim aćiktan resmen.agzima bisküvitleri 2 li 3lü sokarken bi düsündüm.ne yapiyorum ben?

doğumdan beri gunduz 1 saat uyumadim huyum degil gunduz uyumak beceremiyorum. Utu de atlasin kiyafetleriydi temiz biseyi kalmayinca mecbur araya sikistirmak zorunda kaldım bizim olsa o saatte gözüm görmez zaten
Canim bebegin kiyafetlerini niye ütülüyorsun ki.güzelce yikanip kurursa tamam.ben küçük bi hurç aldim.
Yikayip icine katliyorum.sabah oturma odasina götürüyorum.aksam yatak odasina.
Kolay oluyir temiz kaliyor.utü de hic yapmadim.bebegi birak esimin kiyafetlerini de ütülemiyorum.yemek yiyecek vakti zor buluyoruz zaten.yorma kendini bu kadar canim.

Bu arada akşam eşim arkadaşından şifayı kapmış gelmiş akşam kızımla başka odada oturduk yatmaya bile almadık odamıza ve kuşburnu kaynattım hem ona hem kendim içtim nasıl bir virüsü vardıyda artık pert olduk :) hala kuşburnu içiyorum ama başım çatlıyor ve burnum yanıyor ilk defa kuşburnum işe yaramadı başka ne içebilirim

Aynen. Ütü vs yok bende de. Yıkayıp katlıyorum o kadar. Ilk 1 ay ütüledim sadece..

Ihlamur ayva dilimleri. Kabuk tarcın.kaynatip içiyorum.

Gecmis oldun canim.benim esim de kapip getiriyor
Bende ard arda nane limon bal kaynatip veriyorum.o aksam atlatiyor.birinci gün müdahale etmezsen gecmesi uzun sürüyor.
Sık sık kupa kupa iç canim.

tasindigimiz icin aile hekimini degistirmem gerekiyordu.evin yakinindakine gittim.bu mahalledeki butun saglik ocaklari doldu.kucuk bebeginiz oldugu icin kayit alicaz ama kaydi toplum sagligi merkezinde yaptiracaksiniz dedi.bu arada 3 aylik oldu.rota asisini yaptirdim bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…