2018 Ekim Anneleri

Aynen ya offf tatlı merakı hamilelikte başladı ve devam ediyo kilo aldığımı farkediyorum ve artık zapdetmeye çalışıyorum kendimi zor da olsa
Hayatimda ilk defa eve baskul aldim. Bunun icin 70 kiloyu beklememem lazimdi tabi. Ideal kilomdan 20 kilo fazlayim. 15 kilo vermem lazim. Offf bi zamanlar 5 kilo fazlam vardi. O zaman da sismanim diye geziyordum. Obez oldum. Gobegim hamile gibi. Kolum bacagim toparladi ama karnim sirtim hep yag.

Arkadaşlar bir psikolog yazısı okudum. Sizlerle paylaşayım dedim..günümüzde çocuklara "annecim, babacım" deniyor çoğunlukla. Hiç kullanmadım Allahtan :)) Çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri goruluyirmus ilerki dönemlerde
.Annecim denen çocuk dönüp "ben, senin annen değilim ki" diyormuş hatta.. Hakli cocuk.. (Hamileyken alisveriste kadinin biri kızına dakikada 5 kere en az "annecim" diyordu. Hatta paylasmistim sizlerle de..Yavrum, canım tarzı hitaplar en doğrusu ve en çok sadece "isimleriyle" hitap etmek en doğrusuymuş...

doğumdan beri gunduz 1 saat uyumadim huyum degil gunduz uyumak beceremiyorum. Utu de atlasin kiyafetleriydi temiz biseyi kalmayinca mecbur araya sikistirmak zorunda kaldım bizim olsa o saatte gözüm görmez zaten

Cidden huy.Olmayinca olmuyor ne kadar yorgunluk olsa da.
Annenede gecmis olsun.

Kizlar toplu cevap yaziyorum alintilayamadim,
3210 dogdu 3 ekim dogumlu
8 aralikta 5400gr 58,5 cm
3 ocakta 6100gr 62 cm
Gece 1 kez emiyor o da 10 dk

Benim esim de diyor ki memelerin kocaman ama hic ilgimi cekmiyor. Zaten iyice kanka olduk. Ikimiz de yorgunluktan bayiliyoruz. Yilbasi gecesi saat 8di. Bebek uyudu. Kosarak yattik. Uyu hadi uyu uyu. Zaman ziyan olmasin diyoruz.

Ben helva yedigim donemde bi sikintim olmadi cok sukur.
Artik zaten bi sure sonra birakmak icin ugrastim simdi bayaadir yemiyorum canim.
Kaka bizde 2.ay aşılarindan sonra farketti.
Ara sira mukus normaldir.
Bide gece kalktikca kendinede dikkat et usuyor musun acaba?
Saglikli bi insanin 15-20 kez gaz cikarmasi normal derler.
Aslinda yedigimiz hersey biraz biraz yapiyor unutmamak lazim.
Istersen buara cok var dersen sicak seyler icip,ayaklarinida sicak tutmaya calis.

Insanlar her daim konuşur. Muhim olan takmamak. Cevabini vermek..Neden ispat etmek zorunda hissedeceksiniz ki kendinizi. Kimse bana böyle birşey diyemez mesela. Derse de aninda tepkiyi alır feleği şaşar:))) Gerçekten..herkes çizgisini bilsin. Neden sıktınız ki siz de cidden..

Benim esim de diyor ki memelerin kocaman ama hic ilgimi cekmiyor. Zaten iyice kanka olduk. Ikimiz de yorgunluktan bayiliyoruz. Yilbasi gecesi saat 8di. Bebek uyudu. Kosarak yattik. Uyu hadi uyu uyu. Zaman ziyan olmasin diyoruz.
Cocuk olduktan sonra eşlerle baya uzaklasiyoruz.
Benim esim hemen yatmiyor.hatta olan uykumu da kaciriyor:)
Meme isini de hic sorma.iyice sarkti
Canim bugün yemedim.gazim yok.heralde bebege de bana da dokundu.
Artik yemem töbebismillah:)
Kendimi usütmüyorum.gece de evimiz cok sicak.terliyoruz hatta.
Cocuk 2 bucuk gündür kaka yapmak için ıkınıp duruyor.dünde uyumadi.zor uyuttum.tüm.gece uyandi durdu.ıkındi.zorladi agladi.

Ahh ahh.Gecmis olsun.
Burnun kuruyorsa nazal nem kullanabilirsin.Birden yaramiyor gb gorunsede yarari olur bence devam et.
Ben tatli kasigi bal-limonu,sabah tuzlu suyla gargarayi kesmedim hasta oldugum sure boyunca.Ama ilac baslamisti zaten hemen doktor onlar toparlayabildi.
Yarim ayvayi kabuklariyla ve küp küp dograyip 1 bardak suda kaynatip,icine cubuk tarcin atip ilininca ictim bide sık sık.

Üstüne sıktım canim.tamam tamam cek diye bagirdi zaten:)
Ama ben devam ettim.sıktım durdum:)

Kizlar toplu cevap yaziyorum alintilayamadim,
3210 dogdu 3 ekim dogumlu
8 aralikta 5400gr 58,5 cm
3 ocakta 6100gr 62 cm
Gece 1 kez emiyor o da 10 dk

Masallah bence gayet iyiymis.Yavas yavas azalacakta aldiklari aslinda ama.
Doktor ne dusunduyse tabii.

Sağol canım hemen ayva tarçını deneyim ilerlemeden

Beni de evimin karşısındaki sağlık ocağı almadı misafir olarak bile Suriyeliler doldurmuştu ben aylar sonra e devlet ya da e nabızdan bakıp kaydımı aldırdım bi oradan bakın isterseniz boşluk varsa gösteriyor

Kizlar emzirirken dolu olup bi diriler ama zamanla sünüsüyorlar hele emzirmeyi biraktirinca fln asıl sarkma gerceklesiyor :))))
En guzeli spor.
Pilates cemberi almistim ben ilkinde sevdimde.En azindan belli basli seyler icin bi yoldas oldu bana :))))

Ayni benim de iştahım öyle bi açıldı ki 5 kilo almışım 2 ayda eşim yağlarımı tutup sallıyor gıcık napacaz bilmiyorum gidişat iyi değil neredeyse doğum kiloma geldim

Ütü isi bende takinti daginik burusuk dolap sevmiyorum kendimizede oyleyim atlet carsaf elime ne geçerse utulerim bebeginkilerin saglik icin utulenmesi gerekiyor diye biliyorum
Cidden huy.Olmayinca olmuyor ne kadar yorgunluk olsa da.
Annenede gecmis olsun.
aynen bi gündüz bide otobüs yolculuğunda hayatta uyuyamam. Saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…