2018 Ekim Anneleri

Masallah bence gayet iyiymis.Yavas yavas azalacakta aldiklari aslinda ama.
Doktor ne dusunduyse tabii.

Ama şöyle bir sey var gecen esimede bahsettim anneler hisseder mevzusu hakikaten gercekmis onu demeye getiricem Eylul bu ay gazi tavan yaptigi icin su gazdan ememe olayini cok yasadim gece gunduz 5 dk emip iki buklum aglamaya basliyordu ayakta dolasarak, yatarak, ayakta dik tutarak emzirmeye calistim 1 ay boyunca hatta esime dedim ki bu ay cok fazla kilo alamicak cunku ilk ay gibi adam akilli ememiyor nitekim dr da ayni seyi soyledi.
Yani dr dedigi su bu ay atiyorum 30 almasi gerekirken 25 almis ama onumuzdeki aya bakicam gidisati o zmn konusuruz dedi.
Bakliyatlari sordum, baklagil yiyemezsin bakliyat yiyebilirsin dedi ama anlamadim ikiside gaz yapmaz mi?
Her emmeden sonra kaka var dedim hani bazen sizleri okuyorum gunde 1 iki gunde 1 falan yaziyorsunuz bizde her kakadan sonra fix 1 bazen 2 kesin oluyor normal bekledigimiz bir durum dedi

bebek dogmadan utulemistim kiyafetlerini sonra unuttum hic aklima bile gelmedi utu yapmak.simdi yazilinca aaa dedim
Biz kusmuklar sebebiyle günde üç kez Kıyafet değişiyoruz ben de değişiyorum ikimiz birden kusmuk oluyoruz :) ütüleyeyim isterdim ama yetişmez çok sık yıkanıyor çamaşırları

Ben biriktirip haftada bir yikiyorum camasirlarini. Cumartesi de butun gun oturup utuluyorum.

İnternette gaz yapan yiyeceklere bakiyorum da Allah askina biz ne yicez? Ne yicez ki süt olacak? Tamam bebek emdikce gelir tamam su sut yapar ama faydali besinler almadan kaliteyi nasil saglicaz? Her hafta kabak ispanak yemekten icimiz sisti sizler ne yiyorsunuz acaba nohut fasulye haslandigi icin gitmez mi gazi?

Biz kusmuklar sebebiyle günde üç kez Kıyafet değişiyoruz ben de değişiyorum ikimiz birden kusmuk oluyoruz :) ütüleyeyim isterdim ama yetişmez çok sık yıkanıyor çamaşırları

Bende ilk dogmadan utu yapmistim simdi nerdeee her aksam fix banyo var o yuzden kiyafet zaten degisiyo e bide 3 numara kucuk mu gelmeye basladi ne 2 gundur tasiyor sagdan soldan extra kiyafet derken 2-3 gunde bir yikiyorum zaten kaloriferin ustunde kuruyor

Hahaha :))) Fıskiye gibi...bi an gözümde canlandı o ortam :))))
Aynen canim:)
Aslinda bunu kaynanama yapacaktim da aklima gelmedi.
Nilsibel U Umudumbitmedi_ tabiki cocukla beraber gogsun formu bozuluyor. Gecen dogum yapan bir arkadasim da deformasyondan sikayet etti, en sonunda da "Rahatsız olan eşim sponsorum olur, estetikle duzelttiririz" dedi :)))
Benim eşim estetige izin vermez.hem sezeryani olduktan sonra bi daha bicak altina yatmak cesaret ister:)

Evet aynen kurutması da uzun Sürüyor yaz olsa yıka yıka kurusun ütüle..

Kanli kaka sut alerjisinde oluyor canim paketli urunleri ve sutun girdigi hicbirseyi yeme huzursuzluk var mi

Benim de öyle her gün mutlaka yiyorum yumurta mesela tahin pekmez bal şu bu bir sürü şey yer öyle doyardım akşama kadar idare ederdi puff
Tahin bizde daha cok etki ediyor kizim cok kotu olmustu tahinpekmez yedigim gun susama da dikkat

Kanli kaka sut alerjisinde oluyor canim paketli urunleri ve sutun girdigi hicbirseyi yeme huzursuzluk var mi
Yok aslinda huzursuzluğu.. yani varda öyle canı sıkıldığı gezmek istediği için var.. kucak istiyor.. kusma felanda yok.. kakada köpük ve sümüksü yapılar var oluyor ama..

Ben hic dikkat etmiyorum desem:)
Ozellikle sunu yemeliyim yada yememeliyime girmedim hic

Balık tavuk manti menemen. Sebze hiç yapmadım
Evet aynen kurutması da uzun Sürüyor yaz olsa yıka yıka kurusun ütüle..
2 3 günde 1 yıkıyorum. Kusmadan dolayı sürekli üst baş batıyor..mama onlukleri de e bebekte cırtli olanlar ise yaradı..lcw den de aldım ama onlar citcitli zor oluyor

Ayy aynen ya yolculuktada uyuyamam :))))
Hatta ütü konusunda da ayniyiz.Esimin iskiyafetleri zaten utusuz giyilecek tarzda degil.Ne burcusun merak ettim? :)

Anlamaz mı anneler anlar tabii :) cok gecis donemleri canim,kakada bu yuzden hepsinde farkli.
Ya mesela taze fasulye gaz yapmiyor bana.Hani taze sebze gb olanlar olarak mi ayirdi ki benimde kafam karisti :)

Ben kizim oldugu icin yapiyorum cesit cunku ona da gerekli ve seviyorda.Ben 2 yemek kasigi aliyorum en fazla tabagima gaz yapacagini biliyorsam,abartmiyorum sadece.
Firin yemekleri,balik vs yapiyorum haricinde.Yani alerji vb durum yoksa hic yenmedende olmaz sanki cunku bagirsaklarida gelisiyor bi yandan.Boyle de ek gida donemi zorlar gb geliyor.

Evet bizde de kusma olayı çok fazla..Bez takıyorum ben önüne

Bizde kusma nadiren ama cok islaniyor artik önü.Kol kenarlari fln.
Kollari kivirip onluk takiyorum bide :)
Saka gibi bicir bicir evde geldi gelecek derken :) bu yaz pek eglenceli gececek :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…