2018 Ekim Anneleri

yaa ne ilginc.ben 3 aydir elime utuyu almadim.esim zaten kot ve kazakla gidiyor ise.

Eskidende cok severdim utuyu.Seviyorum duzgun esyalar,duzgun dolap.Renkler vs :)
Ama kulfet gelecek kadsr mecbur hissetmiyorum kendini.Bazen yapmadiklarimda oluyor.Ama esimin is kiyafetleri gomlek vs utusuz imkansiz yani.Hatta yazin daha kotu hergun cikiyor 1 gomlek 1 pantolon.Buyuk kizimin camasirlarini utulerim mesela onlar fix bide utu isteyen kumaslar farkli yani ayri bi guzel duruyor :)
Birikmeden esim varken hallederim.

Merhaba güzel anneler bugün oğlumun rutin kontrolü vardı gerçi daha ayımızı doldurmaya 4 gün var ama bugün eşim izinliydi ona göre ayarladık rota aşısını 2. Aylık aşısı tam olarak 1 ay tamamlanmadığı için yapmadı eczaneye iade ettik ay tamamlandığında tekrar alıp yaptıracağız dr başka aşı varmı yapmamız gereken diye sordum menenjit alışı var ama o aşıyı 10. Ay ve 13. Ay olarak 2 doz öneririm dedi bu arada bebeğim çok iri bir bebek değil ama sağlıklı çok şükür 5400 gr 59 cm olmuş gelişimini beğendi dr:)
Bu arada bende işyerime çıkış verdim bugün hayırlısı bakalım bundan sonra bambaşka bir hayatım olacağı kesin, ütü konusunda bende ütülüyorum zaten minicik kıyafetler fıt fıt çabuk bitiyor
Bu yağlı süt olayı nasıl oluyor genetikmi yenilen içilendenmi olur bende arada sağıyorum ama o dediğiniz katman benim sütte görmedim

nette biraz arastirdim oyuncak vs diye. oyun halisi ve cingirak deniyor bu aylarda
Bizim oğlan oyun halısını çok sevdi birkaç gündür elini uzatıyor ilgisini çekiyor ama en fazla 20 dk yarım saat oyalanıyor sıkılıyor sanırım ama ileride daha çok vakit geçirir oyuncakları tutmaya başlayınca bence bebekde motor gelişimi için gayet uygun birşey

Kaç kilo doğmuştu canım bebeğin neden az dediki Dr, benim oglum 3 ayına 1 hafta var 5,750 azmi şimdi yani benmkide Doktorum normal dmisti bana

Ama hiç başka bisey olmuyormu? Ne bileyim sancı gibi huzursuzluk gibi? Yada kilo aliminda sıkıntı gibi.. eskiden alerjimi vardi nerden türedi bu alerjiler anlamadim.. sakındıkça çöp batiyor cocuklara..
Benim başka hiç belirtimiz yok ve alerji malesef süt ve yumurtayı kesince düzeldi bi miktar ama daha neye olduğunu cozemwdiğim seyler de vae

Kaç kilo doğmuştu canım bebeğin neden az dediki Dr, benim oglum 3 ayına 1 hafta var 5,750 azmi şimdi yani benmkide Doktorum normal dmisti bana

3210 dogdu canim tam 3 aylik oldu bugun gecen ay 1200 almisti bu 5400 du bu ay 6100 olmus bende anlamadim ama boyu 62cm esim 195 genetik sanirim sutler kiloya degil boya gidicek drlarda sasirdi desene :)

Bizde kusma nadiren ama cok islaniyor artik önü.Kol kenarlari fln.
Kollari kivirip onluk takiyorum bide :)
Saka gibi bicir bicir evde geldi gelecek derken :) bu yaz pek eglenceli gececek :)))))

Bizimde kollar elleri emmekten hep islak ve kivrik onlukte yarim saatte bir degisiyorum tukuruk ve salya :)
Of ya sorma ben en tatli zamaninda ise geri donecegim haziranda

Ben de her gün ne yicem diye düşünüyorum kızım çok etkileniyor çünkü bi gün bakliyat yedim bol kimyon koyup yemez olaydım mahvoldu ağlamaktan ıkınmaktan yavrum süt bile içemiyorum et tavuk balık makarna pilav bu tarz yiyebiliyorUm sadece ama fark etti durmadan ağlardı geçti şükür her yemekten sonra da rezene cayı içiyorum

Ben de bir zamanlar 48 -55 arasiydim evlendiğimde 60 hamile kaldigimda 74 dum
Sigara,bankadaki stresli ortamin verdigi aşırı yemek tabi evlilikte de aldik,üstüne de oturarak calismam derken 89la doguma girdim,eve geldigimde 85 kiloydum.Ki bebek 3950 gr dogmustu
Su an 81 kiloyum yakinda ise baslayacagim
Hicbir kiyafetim olmuyor yemeyi biraksam yada azaltsam sütümü de etkiliyor
Ne yapacaz bilmiyorum

Soran bi arkadasimiz olmuş.sütü yağlandiran şeyleri yazayim.
Bizzat arastirdim.
Tavuk
Rezene
Tereyağ pekmez yakısı
Hertürlü katı yağ
Benim sütüm çok yağlı.uzak durmaya calisiyorum cünkü herseyin fazlasi zarar.
Bende tıkanma yapiyor.süt kanallarda adeta donuyor.

Kizlar Devrim Batu ‘nun bugün rutin kontrolu vardi dogum kilosu 3950
1.ay 4500
2. Ay saglik ocagi 4800 ölçtü, doktoru 5200 ölçtü
3. Ay yani bugun de 5200 cikti
Doktor mama takviyesi dedi ama ben zaten doymadigini düşündüğüm anlarda 60cc mama veriyordum
Cok Üzülüyorum bu duruma
Rota asisini da yaptiricam sigortam karşılıyor gerci karsilamasa da yaptiracaktim
Bu arada ütüyü bende yapıyorum zaten kıyafetleri ufak hemen bitiyor

Canım istersen dr un tavsiyesiyle biraz daha artırabilirsin mama takviyesini kilo tabi ki de çok önemli değil ama biraz daha almış olması bekleniyor. İnsanın içi elvermiyor ama önemli olan onların sağlığı iyiliği

Herkes kilolardan bahsetmiş.. benim kızım ufakmi nedir 3120 doğdu.. iki aylikken 4400 dü.. simdi 2.5 aylik anca 5000 olmuştur tahminim..
Oldukça iyi canım kilosu benimki de öyle normal ilerlese keşke topiğin en tosunu olmaya aday en son pazartesi gittiğimizde 7800 gr çıktı sağlık ocağına da önümüzdeki pazartesi gideceğiz bakalım orada kaç çıkacak. Belim kolum tutmuyor artık bu ara hasta da olduğundan hep kucağında taşı diyor kol bel kalmadı

Teşekkür ederim ben sormuştum rezene her gün bir kupa içiyorum tavuk arada yiyorum ama tereyağı pekmez hiç denemedim

Ayy aynen ya yolculuktada uyuyamam :))))
Hatta ütü konusunda da ayniyiz.Esimin iskiyafetleri zaten utusuz giyilecek tarzda degil.Ne burcusun merak ettim? :)
boga burcuyum ama yukselenim basak. Seviyorum magaza gibi dizilmis dolabi aradigini bulmakta kolay oluyor. Bekarken ablamla ortak dolap kullanirdik ben kalem gibi yapardim o karmancorman edip birakirdi ne sinir olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…