2018 Ekim Anneleri

Aynen hemde hiç elvermiyordu zaten mama verirken canim.
Daha diyordum bu ay iyiyse kilo alimi mamayi keserim ama kismet

nette biraz arastirdim oyuncak vs diye. oyun halisi ve cingirak deniyor bu aylarda

Kollarini bacaklarini kaldirip ona carptikca severler evet :) bisyler tutmaya basladikcada ellerinde cingirak,ses cikaran yumusak oyuncaklar vs.(mesela dokulu defterler var yumusacik bazi kisimlari hışır hışır ya da benzer tarzda el oyuncaklari)
Yuzustu durmaya basladikca oyun halisi daha bi manidar olur :)

Masallah bebisine❤
Sut sogudukca ayrisiyor su ve yağ canım
Hemen buzluga atiyorsan gormuyorsundur

Bizimde kollar elleri emmekten hep islak ve kivrik onlukte yarim saatte bir degisiyorum tukuruk ve salya :)
Of ya sorma ben en tatli zamaninda ise geri donecegim haziranda

Olsun iyi olsunda o da seni karsilayacak bekleyecek kucaklayacak annesi :)))

Sanirim oyle dusundugun anlardan ziyade beslenme sekline dönmesi gerekiyor.Emzirmeyi yine devam ettirirsin.Sagliginin yerinde olmasina sevindim.Insallah kilo durumuda oturur canim❤

Son düzenleme:
boga burcuyum ama yukselenim basak. Seviyorum magaza gibi dizilmis dolabi aradigini bulmakta kolay oluyor. Bekarken ablamla ortak dolap kullanirdik ben kalem gibi yapardim o karmancorman edip birakirdi ne sinir olurdum

Bir başak burcu olarak bu cevabı bekliyordum :))))))
Buarada buyuk kizimda boga burcu yukseleni basak,kucugu zaten basak :)))
Bende cok severim duzgun olmasini,renklerin uyumu,bolum bolum olmasini fln.
Bakalim bizim kardesler arasinda durum ne olacak sizin gb aksiyonlu mu :))

Aynen hemde hiç elvermiyordu zaten mama verirken canim.
Daha diyordum bu ay iyiyse kilo alimi mamayi keserim ama kismet
Kendini üzme hiç canım en azından deniyorsun anne sütünü vermeyi mamayla da büyüyen birçok çocuk var çeşitli sebeplerle anne sütü almayan alamayan. Sen en güzeli şu günlerin tadını çıkar hiçbir günün geriye dönüşü yok hepsi çok değerli

Masallah bebisine❤
Sut sogudukca ayrisiyor su ve yağ canım
Hemen buzluga atiyorsan gormuyorsundur
Evet hemen atıyorum dolaba bu yağlı süt olayı kafamı karıştırıyor sanki benim süt çok yağlı değil görüntü olarak,bebeğim her ay ortalama 1kg alıyor ama sütüm yağlı olsaydı kilo alımı 1kg geçerdi neyse sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

1 kg gecmesi gerekli degil ki. 600 gr ile 1200 gr arasi almasi lazim. 1 kg cok iyi.

Yok canım sen o yağlı yağlı değil olaylarına takılma yeterince yağlı demek ki bebeğin 1 kg almış daha ne olsun. Bizim yağlı ya da değil dememiz bir anlam ifade etmiyor bence kafa yorulacak bir şey de değil bebeğin ne güzel doyuyormuş annesi boşver sen. İnek değiliz ki sütümüz yağlı olsun kaymağımız bol çıksın diyelim:)

mama onluklerini bebek ek gidaya baslayinca almak gerekir saniyordum.hatta bi arkadasin 2.5 aylik bebeginde gorunce sasirmistim.o zaman bizimki 1.5 aylikti.megersem kusmuktan kiyafetler batmasin diye de lazimmis ha bi de ben bebek mamalarini 6 aydan sonra cesitlilik olsun diye verilen seyler zannediyordum.dogumdan sonra gercekleri ogrendim

Ha ha ha alemsin canım ya çok güldüm:):)

Bebeğim 3 gündür kakasini yapamiyor.
Gaz çikarmaya devam.aglayarak gaz cikariyor.ne yapmam lazim.ıkınıp duruyor.

Kizlar dün aksam 2 komsum bebek görmeye geldi.birinin 3 cocugu birinin de 1 çocugü vardi.
3 cocugunolanim.17 aylik bi kizi var.grip olmuş.gelip gidip yerde yatan bebegimi öptü.cocugun üstune cikiyor resmen.heryerini öptü.bende cay doldurmakla ikram yapmakla mesguldüm.eşim de bebegin basinda ama kızı uzaklastiramiyor.agliyor cocugun üstüne üstune geliyor.
Annesi alip götürüyor.geri kacip geliyor.
Neyse ben esime al bebegi salona git dedim.bu sefer kadin bebegi kardesine verip eve gotürmesini söyledi.
Diger kadini cocugu da 19 aylik.burnu akiyordu sürekli.bebegim sabahtandir hapsuruyor.
Ya sinir oluyorum.bebek görmeye hasta cocukla gelinir mi ya.madem esine gönderecektin biraksaydin esinle.
Ya kizlar haksız mi düsünüyorum.
Ins hasta olmaz bebegim.

1 kg gecmesi gerekli degil ki. 600 gr ile 1200 gr arasi almasi lazim. 1 kg cok iyi.
Son kontrol de 26 günde 800gr almış dr gayet iyi güzel bakmışsın dedi ama 6-7 kilo olanları duyunca benimki Zayıfmı kaldı diye düşündüm
Haklısın canım herkes nasibinde ne kadar rızık varsa o kadarını yer buna bebeklerimizde dahil:)

Aksam kimyonlu yogurt, firinda patates ve izgara tavuk yedim. Cocuk yine sabaha dogru ikinip durdu. Kaka yapsa da ikiniyor. Demek gaz yediklerimizle alakali degil.

Benim bebeğim o kilolulardan biri ama benim çocuklar böyle hızlı kilo alıyorlar başlarda belki yapıyla alakalıdır bilmiyorum yavaşlayacak artık canım. Bir de her bebeğin gelişimi kendine özgü diyorum ya keşke benimki de az zayıf olsaydı çok kilolu bebek hem ben çok sevmiyorum hem de inan taşıması zor sürekli kucakta durunca felaket ağrı yapıyor

Sismanladikca bogumlarinin arasini yikamak kurutmak zorlasiyor. Yazin isilik olmaz insallah.

Aksam kimyonlu yogurt, firinda patates ve izgara tavuk yedim. Cocuk yine sabaha dogru ikinip durdu. Kaka yapsa da ikiniyor. Demek gaz yediklerimizle alakali degil.
evet canim bence de yoksa o kadar bakliyat abur cubur ne var ne yok yiyorum olsa bizim bebekte olurdu.gaz bunyesiyle ilgili bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…