2018 Ekim Anneleri

Sismanladikca bogumlarinin arasini yikamak kurutmak zorlasiyor. Yazin isilik olmaz insallah.
Benim bebegim agir bi bebek ama boyuna veriyor.şişman gorünmüyor.6 aylik bebek gibi.boğum yok.boynu sadece öyle.onu da banyoda ne kadar yikasam da ertesi gün kit oluyor hep.

Senin durumuna benzer bir durumdayım tek fark ben mama vermedim 4200 51 cm doğdu 1.ay 5000. 56cm idi geçen hafta 2.ay kontrolunda 5000 59cm çıktı dr 15 gün süt arttırıcı şeyler tüket bu eczanede satılanlardan kullan öyle gel dedi aynı gün sağlık ocağına da gitmiştik ebe de sütümün miktarına baktı sağdık 2saatye 60ml içmesi lazım sütün var görünüyo 15 gün sonrA gel bakalım dedi size direk mama takviyesi neden dediler

bizim de 3600 gr 48 cm dogdu hastaneden cikarken 3300e dustu. 1.ay 4000 gr 53 cm.hic de mamadan filan bahsetmediler.humana still tee ic, bol bol emzir dediler.2. ay 5100 gr 58cm geldi.3 aylik kontrolune goturmedim henuz bakalim.

Benim bebegim agir bi bebek ama boyuna veriyor.şişman gorünmüyor.6 aylik bebek gibi.boğum yok.boynu sadece öyle.onu da banyoda ne kadar yikasam da ertesi gün kit oluyor hep.
Bi de parmaklarinin arasi kirleniyor. Nerden geliyor anlamiyorum. Eller de hep agzinda. Silmem icin acmiyor da. Inatci benim kiz.

Sismanladikca bogumlarinin arasini yikamak kurutmak zorlasiyor. Yazin isilik olmaz insallah.
Umudum yaza kadar biraz boğumların azalması ki büyüdükçe azalıyor. Ama şimdi dediğin gibi özellikle boyun ve bileklerdeki boğumlar nemli kalabiliyor Allahtan kış mevsimindeyiz

Aksam kimyonlu yogurt, firinda patates ve izgara tavuk yedim. Cocuk yine sabaha dogru ikinip durdu. Kaka yapsa da ikiniyor. Demek gaz yediklerimizle alakali degil.

Bende yediklerim çok etkiliyor denedim yoğurt yapmış olabilir mi acaba her ne kadar kimyon koysak da fayda etmiyor gibi geliyor

Bi de parmaklarinin arasi kirleniyor. Nerden geliyor anlamiyorum. Eller de hep agzinda. Silmem icin acmiyor da. Inatci benim kiz.
Aynı durumdayız canım sürekli ellerini kapattığı için aklıma geldikçe temzilesem de sürekli bir şeyler birikiyor orada.

Iste dolaba attigin icin gormuyorsun.Gunluk kullanip dolabin kapaginda dursa sogudukca ve ayristikca gorursun.Gayet iyi 1 kilo bnmkide oyle aliyor.Daha ne alsinlar :) kilo iyi bisy degil.Bundan 10 sene sonra doktorlarda gezerler bos kiloyla ancak.Saglikli olsunlar yeter ki.Zaten yavaslayacak sonra duracak kilo alimi boy onemli olacak bi sure sonra

aynen üstte yag hiç görmedim ben de..

Esyalara sürtüyorlar ya kucucuk tüyler yapisiyor bide islatip durdukca heralde yalayabildikleri yerlerde toplaniyorlar :))

Kizlar sagarken beyaz cikar süt.Dolap kapaginda beklediginde ayrisiyor yag ile su kısmı.
Nasil olursa olsun herkesin sutu bebegine gore bir de.Olmasi gereken bi durum yok hic takilmayin.Allah vermis gerisi teferruat.
Kilo alimlari zayif doganlarin daha hizli olabilir,yapisal durumlar olabilir,zamanla daha da yavas alacaklar boya gidecek sadece.Hele hareketlenince :)
Saglikli olsunlar gerisi bos❤

youtube dan da kirmizi balik. ali babanın çiftliğini aciyorum. müzik oluyor

protein agirlikli beslenmenizi tavsiye ederim. sabah 2 haslanms yumurta ve peynir. diler öğünlerde et agirlikli beslenip karbonhidratı kesmeyi deneyin.

e bebekten cırtlı adim. 4 5 tane de LCW'yle den aldim ama citcitli onlar

empati yok mu hiç ya, hasta cocukla ve ufak cocukla bebek görmeye mi gelinir. azıcık vicdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…