2018 Ekim Anneleri

humana still tee siz de sutu artiriyor mu? ne rezene ne bu ne maltana artırmıyor ben de
ben 2.5 aydir iciyorum.artirdigini dusunuyorum.onceleri gunde 3 bardak icmemi soylemisti hemsire.sonra ben 2 ye dusurdum.bi ara annemlere gitmistik yanimda goturmeyi unutmusum.cocuk gazdan fena olmustu.sanirim hem sut yapiyor hem bebegin gazini aliyor.

Ben gunde 2 bardak falan iciyorum yine de gaz var.
E elaelif123 humana da hipp de kullandim. En cok arttiran ev yapimi komposto ve sogan bence.

bizim apartmanda 3 dairenin zilinin uzerinde bebek uyuyor lutfen zile basmayin yaziyor.bi zil sesine uyanacaksa uyumasin o bebek.sanki evde cit cikarmiyolar bebek uyurken.kendi telefonlarini sessize alip tv de acmadan nefes almadan oturuyorlar heralde

Kızlad doğum izni bitip rapor alan var mı? Raporu hangi günden alıyoruz? İznin bittiği günden bir gün once mi yoksa iznin bitip başlayış yapılcağı gün mü? Yani izin salı günü bitiyorsa salıdan mı başlamalı izin yoksa çarşamba mı bilen var mı? Benim müdürüm de bilmiyor ne yazıkki kafamız karıştı bilen aydınlatabilir mi

iznin son gunu saliysa ise carsamba baslarsin.benim persembe bitiyordu.cuma gununden itibaren rapor aldim.

ben sese alismasindan yanayim. öyle seyler de hiç yapistirmadim. netten alisveris yapıyorum kargo caliyo hep zaten..

ayin 1 inde izniniz bitiyor diyelim. 2 sinde isbasi yapmanız gerekiyor ya. yeni izin 2 sinde baslamali. başlamanız gereken gün yani

humana still tee siz de sutu artiriyor mu? ne rezene ne bu ne maltana artırmıyor ben de

Bende hipp'in cayi daha cok işe yaramişti.Birde jokerden icecek almistim o cok farkettirmisti.
Ama bu kez denemedim saydiklarini duzenli bi sekilde.
Sadece normal cay sevmedigim icin biara sicak bisyler icmek istiyordum o zaman humana almistik aksamlari iciyordum sadece 1 bardak.
Hic yapmadim ufaklikta ama azaldigini hissetsem ilk yapacagim sey fıstık kürü

onu daha önce de demistiniz, bugun alip deneyim

Yazmaya gerek yok bence de ya yukardan bisy ayarlanir ya da en fazla kapatirsin.
Ama bizim mesela tek bizim zil disarda digerlerininkide calismiyor,abuk sabuk insan calinca sinir oluyorum.Alti ustu 4 daireyiz bide biri bos :)
Gecen sutcu gelmis asagiya aksam 9 bide basti zile.Ses seda da yok.Kimsiniz diyorum yanlis bastim diyor.Kacinciya yanlis basiyorsunuz 2 cocuk uyuyor dedim evde.Sonuc ikiside uyandi.

onu daha önce de demistiniz, bugun alip deneyim

Bende beslenme cok farkettiriyor.
Aksam boza ictim mesela farkediyor.Leblebi ile tuketmek gerekmis buarada gazi azaltmasi icin ama yine de yapiyor biraz daha fazla cikardi minikte gaz :)
Cok kuruyana kadar pisirmeden hafif kendi yumusakligiyla 1 iri parca et yedigimde mesela kabak tatlisi yedigimde :) farkediyorum.Turuncu besinlerinde etkisi vardi zaten bildigim kadariyla.Havuc,balkabagi vb.
Karbonhidrat tamamen kesmemek gerek mesela.Ne bileyim az az abartmadan herseyin faydasini almak lazim.
Ama şu helvayi biraktim ya sukurler olsun :) o ne bicim bi histi oyle.

Zile oyle yazmadim. Direkt sesini en kisiga aldim. Bir saattir kucagimda uyuyor. Koysam uyanir. Tel sesi kisikta tv kapali. Oturuyom oyle.

Zile oyle yazmadim. Direkt sesini en kisiga aldim. Bir saattir kucagimda uyuyor. Koysam uyanir. Tel sesi kisikta tv kapali. Oturuyom oyle.
tam ornekteki gb ciktiniz yalniz
Ama mantik budur yani kısılır tamam :)
Şu uykular bi degisse keske artik kafalarina esince degilde ogle uykusu fln diye otursa

Tahminim isbasi yapacaginiz tarih rapor baslama tarihi olur. Mesela sali izin bitimi carsamba isbasi ise carsamba rapor baslangici olur

tam ornekteki gb ciktiniz yalniz
Ama mantik budur yani kısılır tamam :)
Şu uykular bi degisse keske artik kafalarina esince degilde ogle uykusu fln diye otursa

Yaaaa bari siz boyle demeyin eminim tum grubun umidi sizsiniz :) ben genelde esime bile anlatirken ama plojovic gececek diyor tamam tamam gecicek o zaman diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…