ben 2.5 aydir iciyorum.artirdigini dusunuyorum.onceleri gunde 3 bardak icmemi soylemisti hemsire.sonra ben 2 ye dusurdum.bi ara annemlere gitmistik yanimda goturmeyi unutmusum.cocuk gazdan fena olmustu.sanirim hem sut yapiyor hem bebegin gazini aliyor.humana still tee siz de sutu artiriyor mu? ne rezene ne bu ne maltana artırmıyor ben de
Ben gunde 2 bardak falan iciyorum yine de gaz var.ben 2.5 aydir iciyorum.artirdigini dusunuyorum.onceleri gunde 3 bardak icmemi soylemisti hemsire.sonra ben 2 ye dusurdum.bi ara annemlere gitmistik yanimda goturmeyi unutmusum.cocuk gazdan fena olmustu.sanirim hem sut yapiyor hem bebegin gazini aliyor.
iznin son gunu saliysa ise carsamba baslarsin.benim persembe bitiyordu.cuma gununden itibaren rapor aldim.Kızlad doğum izni bitip rapor alan var mı? Raporu hangi günden alıyoruz? İznin bittiği günden bir gün once mi yoksa iznin bitip başlayış yapılcağı gün mü? Yani izin salı günü bitiyorsa salıdan mı başlamalı izin yoksa çarşamba mı bilen var mı? Benim müdürüm de bilmiyor ne yazıkki kafamız karıştı bilen aydınlatabilir mi
ben sese alismasindan yanayim. öyle seyler de hiç yapistirmadim. netten alisveris yapıyorum kargo caliyo hep zaten..bizim apartmanda 3 dairenin zilinin uzerinde bebek uyuyor lutfen zile basmayin yaziyor.bi zil sesine uyanacaksa uyumasin o bebek.sanki evde cit cikarmiyolar bebek uyurken.kendi telefonlarini sessize alip tv de acmadan nefes almadan oturuyorlar heralde
ayin 1 inde izniniz bitiyor diyelim. 2 sinde isbasi yapmanız gerekiyor ya. yeni izin 2 sinde baslamali. başlamanız gereken gün yaniKızlad doğum izni bitip rapor alan var mı? Raporu hangi günden alıyoruz? İznin bittiği günden bir gün once mi yoksa iznin bitip başlayış yapılcağı gün mü? Yani izin salı günü bitiyorsa salıdan mı başlamalı izin yoksa çarşamba mı bilen var mı? Benim müdürüm de bilmiyor ne yazıkki kafamız karıştı bilen aydınlatabilir mi
humana still tee siz de sutu artiriyor mu? ne rezene ne bu ne maltana artırmıyor ben de
onu daha önce de demistiniz, bugun alip deneyimBende hipp'in cayi daha cok işe yaramişti.Birde jokerden icecek almistim o cok farkettirmisti.
Ama bu kez denemedim saydiklarini duzenli bi sekilde.
Sadece normal cay sevmedigim icin biara sicak bisyler icmek istiyordum o zaman humana almistik aksamlari iciyordum sadece 1 bardak.
Hic yapmadim ufaklikta ama azaldigini hissetsem ilk yapacagim sey fıstık kürü
bizim apartmanda 3 dairenin zilinin uzerinde bebek uyuyor lutfen zile basmayin yaziyor.bi zil sesine uyanacaksa uyumasin o bebek.sanki evde cit cikarmiyolar bebek uyurken.kendi telefonlarini sessize alip tv de acmadan nefes almadan oturuyorlar heralde
onu daha önce de demistiniz, bugun alip deneyim
Zile oyle yazmadim. Direkt sesini en kisiga aldim. Bir saattir kucagimda uyuyor. Koysam uyanir. Tel sesi kisikta tv kapali. Oturuyom oyle.bizim apartmanda 3 dairenin zilinin uzerinde bebek uyuyor lutfen zile basmayin yaziyor.bi zil sesine uyanacaksa uyumasin o bebek.sanki evde cit cikarmiyolar bebek uyurken.kendi telefonlarini sessize alip tv de acmadan nefes almadan oturuyorlar heralde
Zile oyle yazmadim. Direkt sesini en kisiga aldim. Bir saattir kucagimda uyuyor. Koysam uyanir. Tel sesi kisikta tv kapali. Oturuyom oyle.
Bende de dut kurusu çok işe yarıyordu 7 kaşık dut kurusuyla 1.5-2 bardak su kaynatılıp suyu içiliyor ben tanelerini de yiyordum biraz kendinden tatlı ama denemek isterseniz gaza da süte de iyi geliyoronu daha önce de demistiniz, bugun alip deneyim
Ya bi sure sonra kucaktan indirince artik uyanmayacak degil mi?tam ornekteki gb ciktiniz yalniz
Ama mantik budur yani kısılır tamam :)
Şu uykular bi degisse keske artik kafalarina esince degilde ogle uykusu fln diye otursa
Ya bi sure sonra kucaktan indirince artik uyanmayacak degil mi?
Ona gore ikinci cocugu yapcam
Kızlad doğum izni bitip rapor alan var mı? Raporu hangi günden alıyoruz? İznin bittiği günden bir gün once mi yoksa iznin bitip başlayış yapılcağı gün mü? Yani izin salı günü bitiyorsa salıdan mı başlamalı izin yoksa çarşamba mı bilen var mı? Benim müdürüm de bilmiyor ne yazıkki kafamız karıştı bilen aydınlatabilir mi
tam ornekteki gb ciktiniz yalniz
Ama mantik budur yani kısılır tamam :)
Şu uykular bi degisse keske artik kafalarina esince degilde ogle uykusu fln diye otursa
ben sese alismasindan yanayim. öyle seyler de hiç yapistirmadim. netten alisveris yapıyorum kargo caliyo hep zaten..
Yani su an bir kac gundur daha iyi idare ediyorum. Ama hep onceki gibi zor olacaksa bi daha cesaret edemiyorum acikcasi. Ya da maddi durum daha iyi olup yardimci alirsam dusunebilirim ancak.Hahahhahaha şaka yapiyor olmalisiniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?