Ben de esime diyordum. Cocuga besik alacagimiza normal yatak alsaymisiz keske. Bazen bizim yatakta bebek tek basina yatiyor. Biz esimle cekyatta yatiyoruz. Hatta biri ikiniyor biri horluyor. Bazen en uzaktaki odaya gidiyorum.Bende yatak odasinda yatağa yatirdim yanina yattim.. ağzina emziği verdim dalmasini bekliyorum. Bizdede kötü huy beşiğe geçemedik bizim yatak hepimizin gibi oldu.. ben sallamıyorum şimdilik ilerde ne olur bilmiyorum.. senin annen yaşlı annem seni öyle sallayip gezdiremez beli ağrıyor diyorum çocuğa
Aynen. Benim de başıma geldi buKargoya emzirirken kapi arkasindan el uzatip abi bebek var sen yerime imza atarsin deyip kargoyu almisligim bile var :)
Ya bi sure sonra kucaktan indirince artik uyanmayacak degil mi?
Ona gore ikinci cocugu yapcam
Hiç farketmedim öyle bisey ama elini yiyor fırsat buldukça..Kızlar bebeği dudağını emen var mı bebeğim bir haftadır alt dudağını emiyor
Güzel şarkı :) bizimde çok şarkilarimiz var uydurmasyonBen de esime diyordum. Cocuga besik alacagimiza normal yatak alsaymisiz keske. Bazen bizim yatakta bebek tek basina yatiyor. Biz esimle cekyatta yatiyoruz. Hatta biri ikiniyor biri horluyor. Bazen en uzaktaki odaya gidiyorum.
Annen yasli lafini ben de soyluyorum. Bi de sarkisi var:
Niliko hep kalkmak ister
Annesi de yatmak ister
Ben 36. haftada doğum yaptım bebeğim 3 kg doğdu bir hafta yoğun bakımda kaldı daha sonra sarılık geçirdi 2760 grama kadar düştü ancak bu kadar toparladı Ama doğru söylüyorsun iri bebek Bakımı daha zor bir de ben de belfıtığı var bayağı zorlanırım heraldeBenim bebeğim o kilolulardan biri ama benim çocuklar böyle hızlı kilo alıyorlar başlarda belki yapıyla alakalıdır bilmiyorum yavaşlayacak artık canım. Bir de her bebeğin gelişimi kendine özgü diyorum ya keşke benimki de az zayıf olsaydı çok kilolu bebek hem ben çok sevmiyorum hem de inan taşıması zor sürekli kucakta durunca felaket ağrı yapıyor
İşte ben de o boğumlu bebeklerin hastasıyım Ama işin o tarafını hiç düşünmemiştim doğrusu yazın özellikle zor olur bebek içinSismanladikca bogumlarinin arasini yikamak kurutmak zorlasiyor. Yazin isilik olmaz insallah.
Maşallah metehan bebeğeBenim bebegim agir bi bebek ama boyuna veriyor.şişman gorünmüyor.6 aylik bebek gibi.boğum yok.boynu sadece öyle.onu da banyoda ne kadar yikasam da ertesi gün kit oluyor hep.
Benim oğlum da dilini arada çiğneyip duruyor. Keşfediyorlar herhalde yavaş yavaş kendileriniKızlar bebeği dudağını emen var mı bebeğim bir haftadır alt dudağını emiyor
Aynı şeyi ben de söylüyorum oğluma oğlum annen yaşlı biraz yardımcı ol diye sanırım ekim annelerinin en yaşlısı benim Rabbim verir inşallah bir kolaylığınıBende yatak odasinda yatağa yatirdim yanina yattim.. ağzina emziği verdim dalmasini bekliyorum. Bizdede kötü huy beşiğe geçemedik bizim yatak hepimizin gibi oldu.. ben sallamıyorum şimdilik ilerde ne olur bilmiyorum.. senin annen yaşlı annem seni öyle sallayip gezdiremez beli ağrıyor diyorum çocuğa
Her gün 2 bardak Humana Still Tee, 1 bardak ıhlamur, 1 bardak rezene, 3 litre de su içiyorum.humana still tee siz de sutu artiriyor mu? ne rezene ne bu ne maltana artırmıyor ben de
humana still tee siz de sutu artiriyor mu? ne rezene ne bu ne maltana artırmıyor ben de
Yaaaa bari siz boyle demeyin eminim tum grubun umidi sizsiniz :) ben genelde esime bile anlatirken ama plojovic gececek diyor tamam tamam gecicek o zaman diyorum
31 yaşındayım sanırım hiçbir şey özlemedim zaten özlemle kızımı bekliyordum 6 yıldır :) kızımla herşey bambaşka uykusuz geceler soğuk yemekler dağınık ev birikmiş çamaşırlar hepsi çok güzel :)) psikolojik olarak yeni düzeliyorum yoksa kızımı sorana bile çemkiriyordum kimsenin görmesini bile istemiyordum bu da uzun süre çocuk bekleyen kadınlarda görülebilen bir şeymiş şükür geçiyor Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahKizlar yaşlar neydi?
Anneler en cok ne özledi?
Bebeğinizle birlikte kendinizde en cok neyi farkettiniz kisilik olarak mesela?
Hep bebisler hep bebisler onlari hep konusacaz :) Bakalim annecikler nasil? Kendinizden bahsetmek iyi gelir.
2 sene onceki ve 2 sene sonraki kendinize burdan bi not dusmek ister misiniz? :))))))
eyvah eyvahh
Ya mesela biraz buyuyor ya en azindan uykulari belli oluyor.Hersey geciyor ama.Gittikce daha keyifli oluyorlar hatta hep özleniyor kucuk halleri :) Hele ki su bebek hali bambaska.Her sene bi onceki sene haline saskinlikla bakiyor insan ❤
Her gün 2 bardak Humana Still Tee, 1 bardak ıhlamur, 1 bardak rezene, 3 litre de su içiyorum.
Haftada bir de Mami Power içiyorum. Tadı çok güzel. Kalorisi çok az 100ml 50 kalori kadar. Şeker ve tatlandırıcı yok içinde.
Sabahları da bir fincan kahvem var, taze çekirdekten. (Bundan vazgeçemedim)
Yine haftada bir çekirdekli siyah üzümden hoşaf yapıyorum.
Bunların dışında şekerli yiyeceklerden yemiyorum ama bu hafta sonu boza içeceğim. Şekerli olmasına rağmen fermante ve süt arttırıcı dedi doktorum.
Ben şimdilik bunlardan memnunum.
Yediklerin süte en erken 12 saat sonra karışıyor gülüm. Akşam yemeği ile aldığın besin ertesi gün ulaşır bebeğineAksam kimyonlu yogurt, firinda patates ve izgara tavuk yedim. Cocuk yine sabaha dogru ikinip durdu. Kaka yapsa da ikiniyor. Demek gaz yediklerimizle alakali degil.
İnşallah bebeğinede alışırsın zaman geçtikçe sana güldükçe keyif alır anneliğin tadını çıkartırsın ..Yas 35.
Evde tek basima yatip tavana bakmayi, hic bir sey yapmak zorunda olmamayi ozledim.
Kendimle ilgili anac olmadigimi biliyordum ama herkes kucagina alinca baska olacak diyordu. Olmadi. Yani hakli oldugumu farkettim kendimle ilgili.
2 sene once bugunlerde 27 haftalik hamileydim. 5 hafta sonra kaybedecektim bebegimi. O gunleri hatirlamak cok zor.
Insallah 2 sene sonra bi daha bos bos tavana bakamayacagim gercegine alismis olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?