Kizlar yaşlar neydi?
Anneler en cok ne özledi?
Bebeğinizle birlikte kendinizde en cok neyi farkettiniz kisilik olarak mesela?
Hep bebisler hep bebisler onlari hep konusacaz :) Bakalim annecikler nasil? Kendinizden bahsetmek iyi gelir.
2 sene onceki ve 2 sene sonraki kendinize burdan bi not dusmek ister misiniz? :))))))
yas 31 ozledigim o kadar cok sey varki basta motor kullanmak ve raki balikKizlar yaşlar neydi?
Hep bebisler hep bebisler onlari hep konusacaz :) Bakalim annecikler nasil? Kendinizden bahsetmek iyi gelir.
2 sene onceki ve 2 sene sonraki kendinize burdan bi not dusmek ister misiniz? :))))))
Benimki de iki gündür üst dudağını emiyor :)Kızlar bebeği dudağını emen var mı bebeğim bir haftadır alt dudağını emiyor
Benimkilerin de arası 4 yaş 4 ay ❤Yok uykular oturdukca daha rahat uyurlar.Ama daha dişler baslayacak,hastaliklar baslayacak.Buyudukce baska baska seyler cikacak :)
Ama kardes konusunda bence her yasin ayri guzelligi ayri zorlugu var dusunuyorsaniz.Oyle kafadaki her soruya cevap bulunmuyor ama kabulleniyor insan belki de :)
Benimkilerin arasi 4 yas 4 ay.
Bebek bugun gunduz gazli degildi. Uyudu bi suru. Ondanmis demek ki.Yediklerin süte en erken 12 saat sonra karışıyor gülüm. Akşam yemeği ile aldığın besin ertesi gün ulaşır bebeğine
Lansinoh elektrikli. Ikili aldim ama hic ikili kullanmadim. Tek tek kullaniyorum. Memnunum.kızlar gogus pompası ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
pompa almak istiyorum da önerilere açığım :))
Bugün yapti canim.ama azcik yapmis.ben daha cok bekliyordum.3 gün cünku.doktor 5 gun yapmamasi normal dedi.
Bende gittiklerinde sinir oldum.ya bide kız bebegin üstüne çıkıyor resmen.bide kendisi sağlıkćı.diyorki bebek küçük hasta olur kizim.gitme.empati yok mu hiç ya, hasta cocukla ve ufak cocukla bebek görmeye mi gelinir. azıcık vicdan..
Yapmadim canim.zaten 10 gündür baya bi gazdan çekti yavrum.ıspanakli borek yaptim.sonucu merakla bekliyorum :)))
Canim kesinlikle su arttiriyor.3 litre su arti sivi şeyler.her emzirme öncesi ve sonrasi su..humana still tee siz de sutu artiriyor mu? ne rezene ne bu ne maltana artırmıyor ben de
Kapida gormeyi en sevdigim.ikinci kisi:)ben sese alismasindan yanayim. öyle seyler de hiç yapistirmadim. netten alisveris yapıyorum kargo caliyo hep zaten..
Tsk ederim canim.Ben 36. haftada doğum yaptım bebeğim 3 kg doğdu bir hafta yoğun bakımda kaldı daha sonra sarılık geçirdi 2760 grama kadar düştü ancak bu kadar toparladı Ama doğru söylüyorsun iri bebek Bakımı daha zor bir de ben de belfıtığı var bayağı zorlanırım heralde
İşte ben de o boğumlu bebeklerin hastasıyım Ama işin o tarafını hiç düşünmemiştim doğrusu yazın özellikle zor olur bebek için
Maşallah metehan bebeğe
Benim oğlum da dilini arada çiğneyip duruyor. Keşfediyorlar herhalde yavaş yavaş kendilerini
Kizlar yaşlar neydi?
Bence şimdide gezebilirsin biz 5.gün hastaneye gittik o günden beri geziyoruz :))Ben 28 yaşındayım bebeğimi 28 e girmeme 3 gün kala doğurdum 42. Haftada lohusalığım geçe gündüz ağlamakla geçti bebeğim çok derin bakıyor gözümün içine benim gibi akrep burcu kendime çok benzetiyorum beni anlıyor dinliyor gibi sanki çok güzel duygu insan tahmin edemiyor olmadan daha önce çok rahatmışım diyorum bu kadar sorumluluk bana göre değil koltuğuma uzanıp rahatça film izlemeyi her istediğimde kapıdan çıkıp gitmeyi özledim 2 aydır evdeyim 42 haftalık hamileyken bile kaç otobüs değişip gidiyordum başımı alıp büyüsün onla gezeceğim inşallah:)
Bence şimdide gezebilirsin biz 5.gün hastaneye gittik o günden beri geziyoruz :))
sutunuz nasıl pekiHer gün 2 bardak Humana Still Tee, 1 bardak ıhlamur, 1 bardak rezene, 3 litre de su içiyorum.
Haftada bir de Mami Power içiyorum. Tadı çok güzel. Kalorisi çok az 100ml 50 kalori kadar. Şeker ve tatlandırıcı yok içinde.
Sabahları da bir fincan kahvem var, taze çekirdekten. (Bundan vazgeçemedim)
Yine haftada bir çekirdekli siyah üzümden hoşaf yapıyorum.
Bunların dışında şekerli yiyeceklerden yemiyorum ama bu hafta sonu boza içeceğim. Şekerli olmasına rağmen fermante ve süt arttırıcı dedi doktorum.
Ben şimdilik bunlardan memnunum.
kızlar gogus pompası ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
-38 yasindayim.Kizlar yaşlar neydi?
kendinize zaman tanıyın..Yas 35.
Evde tek basima yatip tavana bakmayi, hic bir sey yapmak zorunda olmamayi ozledim.
Kendimle ilgili anac olmadigimi biliyordum ama herkes kucagina alinca baska olacak diyordu. Olmadi. Yani hakli oldugumu farkettim kendimle ilgili.
2 sene once bugunlerde 27 haftalik hamileydim. 5 hafta sonra kaybedecektim bebegimi. O gunleri hatirlamak cok zor.
Insallah 2 sene sonra bi daha bos bos tavana bakamayacagim gercegine alismis olurum.
medela swing iyi. ama bende sut az, o ayri :))kızlar gogus pompası ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Ben en çok annemmm annecimmmm diye seviyorum açıkçası. İnşallah demiyordur bizimki öyle. Ne zaman annemmm desem gülüyor bana :)Arkadaşlar bir psikolog yazısı okudum. Sizlerle paylaşayım dedim..günümüzde çocuklara "annecim, babacım" deniyor çoğunlukla. Hiç kullanmadım Allahtan :)) Çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri goruluyirmus ilerki dönemlerde
.Annecim denen çocuk dönüp "ben, senin annen değilim ki" diyormuş hatta.. Hakli cocuk.. (Hamileyken alisveriste kadinin biri kızına dakikada 5 kere en az "annecim" diyordu. Hatta paylasmistim sizlerle de..Yavrum, canım tarzı hitaplar en doğrusu ve en çok sadece "isimleriyle" hitap etmek en doğrusuymuş...
Sanırım biraz bünye meselesi. Ben hiç ayırt etmedim sadece mercimek fasulye nohut vs tüketmedim uzun bi süre ama onlara da başladım şimdi. Hatta bi kaç gündür gaz ilacını da vermiyorum çok şükür hiç sıkıntısı yok inşallah olmazda gaz olayını hayatımızdan çıkartmış oluruz.İnternette gaz yapan yiyeceklere bakiyorum da Allah askina biz ne yicez? Ne yicez ki süt olacak? Tamam bebek emdikce gelir tamam su sut yapar ama faydali besinler almadan kaliteyi nasil saglicaz? Her hafta kabak ispanak yemekten icimiz sisti sizler ne yiyorsunuz acaba nohut fasulye haslandigi icin gitmez mi gazi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?