2018 Ekim Anneleri

Yas 30 ama 29da anne oldum :)
Sanirim calismayi, her gun ise gitmeyi, hsonu gec kalkmayi :)
Anac oldugumu daha fazla sorumluluk alabilecegimi farkettim
2 sene once ot gibi yasiyormusuz acikcasi :)
2 sene sonra; ssst kiz Eylüs napiyo 2 yas sendromlari ne durumda

yas 31 ozledigim o kadar cok sey varki basta motor kullanmak ve raki balik motorum hamileylen gitti alkol zaten uzun bi sure yok. Bana hep umursamaz bi anne olucagimi soylerlerdi bende oyke dusunurdum ama çocuk aglasin ağlar aglar susar yokmus oyle seyler hic kiyamadim

yas 28 olacak.2 sene once yeni evlenip es durumundan gelmistim.birbirimizi tanima yeni ise uyum saglamayla geciyordu gunler.neyi ozledim.evden cikarken ustumu giyip direk kapiyi cekip cikmayi ozledim :) hamileligim cok rahat gecmisti.ama dogum sonrasi bu kadar fedakarlik gerekeceginden haberim yoktu.ama 3 ay ne cabuk gecti.bebegim sayesinde ise ara verdigim icin cok mutluyum.2 sene sonra hem is hem bicirik oglum nasil olacak dusunmek bile istemiyorum :)

Benimkilerin de arası 4 yaş 4 ay ❤

kızlar gogus pompası ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
pompa almak istiyorum da önerilere açığım :))

doktor 5 gun yapmamasi normal dedi.
Bugün yapti canim.ama azcik yapmis.ben daha cok bekliyordum.3 gün cünku.
Tsk ederim.
empati yok mu hiç ya, hasta cocukla ve ufak cocukla bebek görmeye mi gelinir. azıcık vicdan..
Bende gittiklerinde sinir oldum.ya bide kız bebegin üstüne çıkıyor resmen.bide kendisi sağlıkćı.diyorki bebek küçük hasta olur kizim.gitme.
Ne anlar ćocuk.getirme bari.
Yok ben bidaha kimseye kapiyi acmicam.herkes grip.kış günü mümkünse kimse hastaysa kimseye gitmesin.
sonucu merakla bekliyorum :)))
Yapmadim canim.zaten 10 gündür baya bi gazdan çekti yavrum.ıspanakli borek yaptim.
humana still tee siz de sutu artiriyor mu? ne rezene ne bu ne maltana artırmıyor ben de
Canim kesinlikle su arttiriyor.3 litre su arti sivi şeyler.her emzirme öncesi ve sonrasi su..

ben sese alismasindan yanayim. öyle seyler de hiç yapistirmadim. netten alisveris yapıyorum kargo caliyo hep zaten..
Kapida gormeyi en sevdigim.ikinci kisi:)
Tsk ederim canim.

Ben 28 yaşındayım bebeğimi 28 e girmeme 3 gün kala doğurdum 42. Haftada lohusalığım geçe gündüz ağlamakla geçti bebeğim çok derin bakıyor gözümün içine benim gibi akrep burcu kendime çok benzetiyorum beni anlıyor dinliyor gibi sanki çok güzel duygu insan tahmin edemiyor olmadan daha önce çok rahatmışım diyorum bu kadar sorumluluk bana göre değil koltuğuma uzanıp rahatça film izlemeyi her istediğimde kapıdan çıkıp gitmeyi özledim 2 aydır evdeyim 42 haftalık hamileyken bile kaç otobüs değişip gidiyordum başımı alıp büyüsün onla gezeceğim inşallah:)

Bence şimdide gezebilirsin biz 5.gün hastaneye gittik o günden beri geziyoruz :))

sutunuz nasıl peki

-38 yasindayim.
-eskiye dair hicbirseyi ozlemedim(esimle yurtiçi- yurtdisi seyahatlerimiz olurdu, şimdilik durdu, ama özlem yok
-sabirliydim. sabrıma tekrar hayranım.
-2 sene sonrası icinde sağlık ve huzurlu buyusun, bu arada onu seviyorum coook :)))

Son düzenleme:
kendinize zaman tanıyın..

31 yaşındayım. sanirim uyumak istesem de özledim diyemem o derece değil yani. oğlumla uykumu bölünmesinde sinirlenmedigimi görmüş oldum ama gece gece iki boncuk göz görünce herşey unutuluyor ki. 2 yıl önce karmakarışık durumlar içerisindeydi hayatım şimdi o kadar karışık gelmiyor ya da durumları çözümleyebilme kapasitem arttı. 2 yıl sonra kendim için yeni bir iş diliyorum. cesaret edip kendi yerimi açsam ahhh. neyse sevdiceklerimiz sağlıklı huzurlu olsunda gerisi gelir.

philips avent kullanıyorum iyi. manuel kesinlikle tavsiye etmem çok zor oluyor. madelayi da çok övdüler.

Ben en çok annemmm annecimmmm diye seviyorum açıkçası. İnşallah demiyordur bizimki öyle. Ne zaman annemmm desem gülüyor bana :)
Belki seslenmeye başladığımda ismine doğru dönüş yaparım.
Sanırım biraz bünye meselesi. Ben hiç ayırt etmedim sadece mercimek fasulye nohut vs tüketmedim uzun bi süre ama onlara da başladım şimdi. Hatta bi kaç gündür gaz ilacını da vermiyorum çok şükür hiç sıkıntısı yok inşallah olmazda gaz olayını hayatımızdan çıkartmış oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…