Yaş 38..Elimi kolumu sallaya sallaya çantamı alıp özgürce dolaşmayı özledim ( bugünüme şükür ama değişmem bu ana yine de :) )Kizlar yaşlar neydi?
Anneler en cok ne özledi?
Bebeğinizle birlikte kendinizde en cok neyi farkettiniz kisilik olarak mesela?
Hep bebisler hep bebisler onlari hep konusacaz :) Bakalim annecikler nasil? Kendinizden bahsetmek iyi gelir.
2 sene onceki ve 2 sene sonraki kendinize burdan bi not dusmek ister misiniz? :))))))
Ben vardim.ama onceden.Kızlar aranızda Bebeğini sallamadan yerine koyup uyutmayı başaranlar var mı ? Memede uyutmak değil ama
Çok geçmiş olsun..Selamlar,
Bi süredir giremiyorum çok hastalandık kızımla. O hala öksürüyot balgam çıkarmaya çalışıyor doktorumuzu değiştirdik ilaçları kesti ufak bebeğe ilaç verilmez diyerek sadece serum fizyolojik ile burnunu açıyoruz. Otribebe de kullanmıyoruz böyle daha iyi oldu sanki. Yarın kontrolü var inşallah daha iyiye gidiyordur.
Ben dün acillik oldum hem üst solunum yolları hem idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik kullanıyorum kusmalar ateşler boğaz ağrıları derken yavrumu emzirmeden emzirmeye alıyorum kucağıma. Kayınvalidem bizimle zaten annemi de çağırdım işleri onlar hallediyor sağolsun yatıyorum bende.
Sizde durumlar iyidir inşallah anne olunca insana hasta olmak yasaklanmalı hasta olmamalıyız bence içim gidiyor kuzuma
Banyoyu akşam yatmadan evvel yaptırın deniyor. Bi deneyin istersenizBu saatler bebisleri uyutma saatleri.benim soytari resmen cebellesiyor.gazi da olunca kucagimda zor tutuyorum.kendini atiyor
Bu saatler bebisleri uyutma saatleri.benim soytari resmen cebellesiyor.gazi da olunca kucagimda zor tutuyorum.kendini atiyor
Oğlum da öyle uyurdu bebekken ❤ hatta biz yanak yanağa yatardık :) bakalım kızım ne zaman o raddeye gelecek :)Bende yatak odasinda yatağa yatirdim yanina yattim.. ağzina emziği verdim dalmasini bekliyorum. Bizdede kötü huy beşiğe geçemedik bizim yatak hepimizin gibi oldu.. ben sallamıyorum şimdilik ilerde ne olur bilmiyorum.. senin annen yaşlı annem seni öyle sallayip gezdiremez beli ağrıyor diyorum çocuğa
Yaşım 40, muhtemelen topiğin en yaşlısıyım :)Kizlar yaşlar neydi?
Anneler en cok ne özledi?
Bebeğinizle birlikte kendinizde en cok neyi farkettiniz kisilik olarak mesela?
Hep bebisler hep bebisler onlari hep konusacaz :) Bakalim annecikler nasil? Kendinizden bahsetmek iyi gelir.
2 sene onceki ve 2 sene sonraki kendinize burdan bi not dusmek ister misiniz? :))))))
Uyudu canim:)ins sabaha kadar yatar:)Banyoyu akşam yatmadan evvel yaptırın deniyor. Bi deneyin isterseniz
Gece yapılan banyoyla bebekler üşütüyormuş.sabah 9 gibi en idealiymis.Banyoyu akşam yatmadan evvel yaptırın deniyor. Bi deneyin isterseniz
O zaman diyoruz ki, kimyon candır :))Bebek bugun gunduz gazli degildi. Uyudu bi suru. Ondanmis demek ki.
Canim belki uyku saati daha erkendir de sen kaciriyorsundur.Benimki 1 e kadar anca yatıyor
bizim sadece aksam o sekilde oluyor.yatak odasinda gece lambasinda emziriyorum sonra gegiriyor.gozler kapaniyo aciliyo kapaniyo aciliyo bi mahmur haldeyken yatagina koyuyorum.hadi uyu bakiyim diyorum.saat 22 civari yatiyor sabah 6-7 ye kadar.bazen ih ih diyor emzik takiyorum.10 dakikaya uyuyunca emzik dusuyor kenara aliyorum.ama gunduz hicbi sekilde uyutamadigim icin uyutmaya ugrasmiyorum.bizde tamamen bebek karar veriyo ne zaman nasil uyuycagina.ben hic bisey yapamadim uyutmak konusunda.gunduz uyumamayi gece uyumayi secti kendisi.Kızlar aranızda Bebeğini sallamadan yerine koyup uyutmayı başaranlar var mı ? Memede uyutmak değil ama
Canim belki uyku saati daha erkendir de sen kaciriyorsundur.
Mesela iyi gözlemle.karni tok ve yerinde huzursuzluk yapiyorsa belki emip uyumak istiyordur.
Ben resmen o huysuzluğu bekliyorum alıp emzirmek icin:)
Ay ben senin bebeginin huyunu cok seviyirum.darisini bizimkinin basina:)bizim sadece aksam o sekilde oluyor.yatak odasinda gece lambasinda emziriyorum sonra gegiriyor.gozler kapaniyo aciliyo kapaniyo aciliyo bi mahmur haldeyken yatagina koyuyorum.hadi uyu bakiyim diyorum.saat 22 civari yatiyor sabah 6-7 ye kadar.bazen ih ih diyor emzik takiyorum.10 dakikaya uyuyunca emzik dusuyor kenara aliyorum.ama gunduz hicbi sekilde uyutamadigim icin uyutmaya ugrasmiyorum.bizde tamamen bebek karar veriyo ne zaman nasil uyuycagina.ben hic bisey yapamadim uyutmak konusunda.gunduz uyumamayi gece uyumayi secti kendisi.
plojovic yardım :))) kızım 2 gündür çok huysuz kucağımdada ağlıyor ne yaparsam durmuyor önüne gelende ıh diyince alırsan böyle şımarık olur diyor daha 3 aylık çocuk ne şımarması diyorum büyüme atağı falan olabilir mi elini ağzına götürmekten uyuyamıyor elini battaniyeye sokuyorum bu seferde kayıp içine giriyor birde emmek istiyor memeye gelince ağlıyor gazı mı var diyorum ama çıkartıyorda anlayamadım 2 gündür ne istediğinide anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?