2018 Ekim Anneleri

Selamlar,
Bi süredir giremiyorum çok hastalandık kızımla. O hala öksürüyot balgam çıkarmaya çalışıyor doktorumuzu değiştirdik ilaçları kesti ufak bebeğe ilaç verilmez diyerek sadece serum fizyolojik ile burnunu açıyoruz. Otribebe de kullanmıyoruz böyle daha iyi oldu sanki. Yarın kontrolü var inşallah daha iyiye gidiyordur.

Ben dün acillik oldum hem üst solunum yolları hem idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik kullanıyorum kusmalar ateşler boğaz ağrıları derken yavrumu emzirmeden emzirmeye alıyorum kucağıma. Kayınvalidem bizimle zaten annemi de çağırdım işleri onlar hallediyor sağolsun yatıyorum bende.

Sizde durumlar iyidir inşallah anne olunca insana hasta olmak yasaklanmalı hasta olmamalıyız bence içim gidiyor kuzuma

27 yaşında anne oldum. Aslında öyle çok özlediğim bişey yok ama bedenimin sadece bana ait olmasını ve özgür olmayı özledim sayılır. İstediğimi yiyip içmeyi sigara alkol yasağı olmamasını eşimlr eğlenmelerimizi falan. Birde çalışmayı özledim 1 ay sonra başlayacağım kısmetse.

Kızım iyi olsun da tüm fedakarlıkları yaparım onun için yeterki iyi olsun hasta olduğundan beri onun sağlığı ve yüzünün gülmesi dışında hiç bişeyde gözüm yok.

Kızlar aranızda Bebeğini sallamadan yerine koyup uyutmayı başaranlar var mı ? Memede uyutmak değil ama

Yaş 38..Elimi kolumu sallaya sallaya çantamı alıp özgürce dolaşmayı özledim ( bugünüme şükür ama değişmem bu ana yine de :) )
Bayağı bir sabırlıymışım onu öğrendim :))))
2 sene önce evlenmiştim Ankara'ya ve evliliğe uyum çabaları vardı :) 2 sene sonra kısmetse oğlumla el ele verip gezmek istiyorum onunla ilgili hayallerim var :)

Son düzenleme:
Kızlar aranızda Bebeğini sallamadan yerine koyup uyutmayı başaranlar var mı ? Memede uyutmak değil ama
Ben vardim.ama onceden.
Bu gaz olayi tüm düzenimizi bozdu.
Yine de sana da anlatayim.
Bebegi uyku vakti emzir.seni emzik yapip da gözü yari acıkken yatagina koyuyorsun.ama lamba kapali olacak.bi süre böyle uyuttum.sonra da emzirip gözü acıkken yatagina koydum.
Hadi oğlum.iyi geceler diyip üzerine örtüsünü örtüyordum.kendi uyuyordu.
Ama simdi sürekli gaz cikarmaktan huysuzlasti.umarim düzelir bian evvel.

Çok geçmiş olsun..

Oğlum da öyle uyurdu bebekken ❤ hatta biz yanak yanağa yatardık :) bakalım kızım ne zaman o raddeye gelecek :)

Yaşım 40, muhtemelen topiğin en yaşlısıyım :)

Doğada yürüyüş yapmayı özledim, en son 20 haftalık hamileyken gittim galiba..

İlk hamileliğimde oğlum olmasını çok istedim(biz iki kız kardeşiz, annemin özlemidir esasen), oldu da çok şükür ama kızımla fark ettim ki, ben kız bebek aşığıyım her türlü ❤

2 sene önce oğlumun çiş eğitimini tamamlamış huzurlu, rahat bir anneydim. Fakat bez çıkmış olsa da hâlâ emiyordu, bıraktırma çabalarım sürüyordu :)

2 sene sonra kızımı arabasına atıp oğlumu okuldan almaya giderken hayal ediyorum kendimi ❤

bizim sadece aksam o sekilde oluyor.yatak odasinda gece lambasinda emziriyorum sonra gegiriyor.gozler kapaniyo aciliyo kapaniyo aciliyo bi mahmur haldeyken yatagina koyuyorum.hadi uyu bakiyim diyorum.saat 22 civari yatiyor sabah 6-7 ye kadar.bazen ih ih diyor emzik takiyorum.10 dakikaya uyuyunca emzik dusuyor kenara aliyorum.ama gunduz hicbi sekilde uyutamadigim icin uyutmaya ugrasmiyorum.bizde tamamen bebek karar veriyo ne zaman nasil uyuycagina.ben hic bisey yapamadim uyutmak konusunda.gunduz uyumamayi gece uyumayi secti kendisi.

Canim belki uyku saati daha erkendir de sen kaciriyorsundur.
Mesela iyi gözlemle.karni tok ve yerinde huzursuzluk yapiyorsa belki emip uyumak istiyordur.
Ben resmen o huysuzluğu bekliyorum alıp emzirmek icin:)

Belki de kendi yatma saatimde yatırıyorumdur :) ama ben yanına yatmayınca uyanıyor geri

Ay ben senin bebeginin huyunu cok seviyirum.darisini bizimkinin basina:)

Bizde ataklar tutuyor canim.Tam anlattigin gb bol bol emme,bol temas isteği,huysuzluk oluyor.Uykulari farkediyor fln.
Tam ay dönümleri denk düşüyor.Olabilir.
Sen hislerine güven bosver hissiz manasız konusanları :) herkes cocuk buyutuyor evet ama herkes baska cocugu buyutuyor ve herkes baska kisilikler hediye ediyor cocuguna.Sen doy kokusuna,o da sana doysun,anne gibi baska daha ne var guvenli❤
Benim 2 tane dusun ikisi birbirinden o kadar farkli ki.Onlarinda bi karakteri var yani.Oyle program dugmeleri yok malesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…