31 yaşındayım sanırım hiçbir şey özlemedim zaten özlemle kızımı bekliyordum 6 yıldır :) kızımla herşey bambaşka uykusuz geceler soğuk yemekler dağınık ev birikmiş çamaşırlar hepsi çok güzel :)) psikolojik olarak yeni düzeliyorum yoksa kızımı sorana bile çemkiriyordum kimsenin görmesini bile istemiyordum bu da uzun süre çocuk bekleyen kadınlarda görülebilen bir şeymiş şükür geçiyor Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yas 35.
Evde tek basima yatip tavana bakmayi, hic bir sey yapmak zorunda olmamayi ozledim.
Kendimle ilgili anac olmadigimi biliyordum ama herkes kucagina alinca baska olacak diyordu. Olmadi. Yani hakli oldugumu farkettim kendimle ilgili.
2 sene once bugunlerde 27 haftalik hamileydim. 5 hafta sonra kaybedecektim bebegimi. O gunleri hatirlamak cok zor.
Insallah 2 sene sonra bi daha bos bos tavana bakamayacagim gercegine alismis olurum.
Vallahi sizin su psikolog haliniz olmasa nasil olur bilmem resmen annemiz gibi oldunuz oyle naif oyle sakin cunku insanin etrafinda boyle insanlar olunca her sey cok daha kolay oluyor keyif vermeye basliyor :)
Yas 30 ama 29da anne oldum :)
Sanirim calismayi, her gun ise gitmeyi, hsonu gec kalkmayi :)
Anac oldugumu daha fazla sorumluluk alabilecegimi farkettim
2 sene once ot gibi yasiyormusuz acikcasi :)
2 sene sonra; ssst kiz Eylüs napiyo 2 yas sendromlari ne durumda
yas 31 ozledigim o kadar cok sey varki basta motor kullanmak ve raki balikmotorum hamileylen gitti alkol zaten uzun bi sure yok. Bana hep umursamaz bi anne olucagimi soylerlerdi bende oyke dusunurdum ama çocuk aglasin ağlar aglar susar yokmus oyle seyler hic kiyamadim
yas 28 olacak.2 sene once yeni evlenip es durumundan gelmistim.birbirimizi tanima yeni ise uyum saglamayla geciyordu gunler.neyi ozledim.evden cikarken ustumu giyip direk kapiyi cekip cikmayi ozledim :) hamileligim cok rahat gecmisti.ama dogum sonrasi bu kadar fedakarlik gerekeceginden haberim yoktu.ama 3 ay ne cabuk gecti.bebegim sayesinde ise ara verdigim icin cok mutluyum.2 sene sonra hem is hem bicirik oglum nasil olacak dusunmek bile istemiyorum :)
Benimkilerin de arası 4 yaş 4 ay ❤
kızlar gogus pompası ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
pompa almak istiyorum da önerilere açığım :))
Ben 28 yaşındayım bebeğimi 28 e girmeme 3 gün kala doğurdum 42. Haftada lohusalığım geçe gündüz ağlamakla geçti bebeğim çok derin bakıyor gözümün içine benim gibi akrep burcu kendime çok benzetiyorum beni anlıyor dinliyor gibi sanki çok güzel duygu insan tahmin edemiyor olmadan daha önce çok rahatmışım diyorum bu kadar sorumluluk bana göre değil koltuğuma uzanıp rahatça film izlemeyi her istediğimde kapıdan çıkıp gitmeyi özledim 2 aydır evdeyim 42 haftalık hamileyken bile kaç otobüs değişip gidiyordum başımı alıp büyüsün onla gezeceğim inşallah:)
-38 yasindayim.
-eskiye dair hicbirseyi ozlemedim(esimle yurtiçi- yurtdisi seyahatlerimiz olurdu, şimdilik durdu, ama özlem yok
-sabirliydim. sabrıma tekrar hayranım.
-2 sene sonrası icinde sağlık ve huzurlu buyusun, bu arada onu seviyorum coook :)))
31 yaşındayım. sanirim uyumak istesem de özledim diyemem o derece değil yani. oğlumla uykumu bölünmesinde sinirlenmedigimi görmüş oldum ama gece gece iki boncuk göz görünce herşey unutuluyor ki. 2 yıl önce karmakarışık durumlar içerisindeydi hayatım şimdi o kadar karışık gelmiyor ya da durumları çözümleyebilme kapasitem arttı. 2 yıl sonra kendim için yeni bir iş diliyorum. cesaret edip kendi yerimi açsam ahhh. neyse sevdiceklerimiz sağlıklı huzurlu olsunda gerisi gelir.
Selamlar,
Bi süredir giremiyorum çok hastalandık kızımla. O hala öksürüyot balgam çıkarmaya çalışıyor doktorumuzu değiştirdik ilaçları kesti ufak bebeğe ilaç verilmez diyerek sadece serum fizyolojik ile burnunu açıyoruz. Otribebe de kullanmıyoruz böyle daha iyi oldu sanki. Yarın kontrolü var inşallah daha iyiye gidiyordur.
Ben dün acillik oldum hem üst solunum yolları hem idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik kullanıyorum kusmalar ateşler boğaz ağrıları derken yavrumu emzirmeden emzirmeye alıyorum kucağıma. Kayınvalidem bizimle zaten annemi de çağırdım işleri onlar hallediyor sağolsun yatıyorum bende.
Sizde durumlar iyidir inşallah anne olunca insana hasta olmak yasaklanmalı hasta olmamalıyız bence içim gidiyor kuzuma
Gece benim de öyle uyuyo memede..kaka yapmışsa oynamaya Başlıyor işte o zaman benşm uyutmam gerekiyor,hafifçe sallıyorum napimbizim sadece aksam o sekilde oluyor.yatak odasinda gece lambasinda emziriyorum sonra gegiriyor.gozler kapaniyo aciliyo kapaniyo aciliyo bi mahmur haldeyken yatagina koyuyorum.hadi uyu bakiyim diyorum.saat 22 civari yatiyor sabah 6-7 ye kadar.bazen ih ih diyor emzik takiyorum.10 dakikaya uyuyunca emzik dusuyor kenara aliyorum.ama gunduz hicbi sekilde uyutamadigim icin uyutmaya ugrasmiyorum.bizde tamamen bebek karar veriyo ne zaman nasil uyuycagina.ben hic bisey yapamadim uyutmak konusunda.gunduz uyumamayi gece uyumayi secti kendisi.
27 yaşında anne oldum. Aslında öyle çok özlediğim bişey yok ama bedenimin sadece bana ait olmasını ve özgür olmayı özledim sayılır. İstediğimi yiyip içmeyi sigara alkol yasağı olmamasını eşimlr eğlenmelerimizi falan. Birde çalışmayı özledim 1 ay sonra başlayacağım kısmetse.
Kızım iyi olsun da tüm fedakarlıkları yaparım onun için yeterki iyi olsun hasta olduğundan beri onun sağlığı ve yüzünün gülmesi dışında hiç bişeyde gözüm yok.
Kızlar aranızda Bebeğini sallamadan yerine koyup uyutmayı başaranlar var mı ? Memede uyutmak değil ama
Yaş 38..Elimi kolumu sallaya sallaya çantamı alıp özgürce dolaşmayı özledim ( bugünüme şükür ama değişmem bu ana yine de :) )
Bayağı bir sabırlıymışım onu öğrendim :))))
2 sene önce evlenmiştim Ankara'ya ve evliliğe uyum çabaları vardı :) 2 sene sonra kısmetse oğlumla el ele verip gezmek istiyorum onunla ilgili hayallerim var :)
Yaşım 40, muhtemelen topiğin en yaşlısıyım :)
Doğada yürüyüş yapmayı özledim, en son 20 haftalık hamileyken gittim galiba..
İlk hamileliğimde oğlum olmasını çok istedim(biz iki kız kardeşiz, annemin özlemidir esasen), oldu da çok şükür ama kızımla fark ettim ki, ben kız bebek aşığıyım her türlü ❤
2 sene önce oğlumun çiş eğitimini tamamlamış huzurlu, rahat bir anneydim. Fakat bez çıkmış olsa da hâlâ emiyordu, bıraktırma çabalarım sürüyordu :)
2 sene sonra kızımı arabasına atıp oğlumu okuldan almaya giderken hayal ediyorum kendimi ❤
Yan yatıyorum bir şekilde sırt üstüne geçiyor iki uc kez duzelttim yine dönüyor, uyuyamadım yatsın mi yaa
Çok geçmiş olsun..
geranio geçmiş olsun canım ikinize de
Çok teşekkğrler inşallah bir an önce ikimizinde geçer hiç güzel olmuyor böyle.Cok gecmis olsun canim.
Bende yeni duzelttim antibiyotik yeni bitti.Ama fena vurdu ve iyi toparladim sukur.Darisi basiniza.
Anneler hasta olunca olmuyor cidden.Evde hayat duruyor :)
2 sene sonra tekrar benim olacak inşallah Allah izin verirde emzirirsem o zamana kadar :)Sımsıkı toparlana toparlana döner vucudun sana :)
Bundan sonra herseyin kiymetinide daha iyi bilecez galiba :) eslerle gecen vaktin,keyiflerin,bi gülüşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?