2018 Ekim Anneleri

Amiiinn❤Allah bagislasin,birbirinizden mahrum etmesin hic,dile kolay boyle seyler... :)

Bu yeni evlilik insanin jokeri gibi geliyor bana.Cocuk oluncada tam tersi oluyor :))) o gecis fena :)))
Ne zorluklar atlatmissin.
2 sene sonra bakarsin ama tavana ya :) yenisini yapmamissan :))))))))))

Vallahi sizin su psikolog haliniz olmasa nasil olur bilmem resmen annemiz gibi oldunuz oyle naif oyle sakin cunku insanin etrafinda boyle insanlar olunca her sey cok daha kolay oluyor keyif vermeye basliyor :)

Gecen gun beni seviyor diyor ki 'kıymetli annem,iyi ki sen bagirmayan dövmeyen annesin,iyi ki benim güzel annemsin'...
Gordugu bisy aklina takilmis sanirim ve farketmis bu durumu.
Ama o minicik bebegin buyumus boyle kucuk arkadasin olmus hali oyle tatli ki :))))))
Oyle tatlilar ki.Bazen o kadar komik o kadar masum konusuyorlar kiii :) Ya bi cocugun buyudugune sahit olmak gercekten bi mucize.Cok guzeller❤

:)))))) nasil degisip ayak uyduruyor insan.
Daha sendromlar var di mi ya eyvah eyvahh

Ohhh özlemler fena sende :)))) balığa devam :))))))) bende buyugunde emzirirken tekila cok istemisti canim.Cok icen biri degilim ama bazi guzel aksamlar var :) tekilayi ayirttirmistim sonra bi gece toplanmistik kuzenlerle :)
Motoru alirsin insallah yaza :) minikte bi kask :) ufaklik icinde bambaska deneyim ve keyif olur.
Aglar susar kismi cidden yurek isteyen bisy :)

:)))) insan cocuk olmadan gram hayal edemez di mi bu durumu.Cok baska bi fedakarlik,emek.
Saglikla bıcır bıcır kosturursunuz insallah :)

Mevsim fena vuruyormus bu aylarda dogum olunca bende deneyimledim.Ilk kizim Mayis dogumlu nasil gezerdim kucukken bile.Yine cikiyoruz ama bahar gb olmuyor hergun.
Anliyor dinliyor 'gibi' degil canim inan anliyor.Sende gordugu herseyi sana yapmaya basladiginda goreceksin.Cocuklar ayne gibiler.
Bahara dogru bol bol yalnizda cikarsin ama cocuk olduktan sonra ilk zamanlar onun fotosuna bakip,ondan bahsedip,o olsaydilarla baslayan cumlelerle geciyor kacamaklarda :))))))

Ayyy❤ insallah❤
Artik seyahatlerde ayri bi heyecanli olur :)
Masallah sana da farkinda olmak guzel sey :)))

Insallah umdugundan guzel seyler bekliyordur cesareti bulursun kendinde :) belki de miniginin sansina olur kisa surede❤ hem deneyimlerinde yol gostermis olur :)

Cok gecmis olsun canim.
Bende yeni duzelttim antibiyotik yeni bitti.Ama fena vurdu ve iyi toparladim sukur.Darisi basiniza.
Anneler hasta olunca olmuyor cidden.Evde hayat duruyor :)

Gece benim de öyle uyuyo memede..kaka yapmışsa oynamaya Başlıyor işte o zaman benşm uyutmam gerekiyor,hafifçe sallıyorum napim

Sımsıkı toparlana toparlana döner vucudun sana :)
Bundan sonra herseyin kiymetinide daha iyi bilecez galiba :) eslerle gecen vaktin,keyiflerin,bi gülüşün...

Kızlar aranızda Bebeğini sallamadan yerine koyup uyutmayı başaranlar var mı ? Memede uyutmak değil ama

Bazen oluyor ama tamamen kendi istegi.Bazende beni gormek istiyor sesimle uyuyor.Bazen kucagima aliyorum yer degistiriyoruz.Ama nedense esim evdeyse onun kucagini istiyor :)))
Bırak git yapmadim hic ama azcik dalarken oyle koyuyorum yatagina kısık gozlerle bakip kapatiyor.Bazen mama sandalyesinde mutfakta oyle uyuyor.Tam uyku gecisini tutturmak gerekiyor sanirim.Azcik gec kalsam daha duyarli oluyor seslere,daha cabuk dagiliyor uykusu.
Genelde sorunsuz uyku sabah ilk uykusundan sonraki ve ogleden sonraki oluyor.
Tamamen tek tip uyuyor diyemem ama degisken bizde durum :)Memede dalmiyor ama pek uykuya.Yani cikarinca aciyor gozlerini

Allah gerceklestirmeyi nasip etsiiinn❤
Ahh yeni evlilik haliiiii :)

Oyy ne guzel bi hayal kalbim pırpır etti :)))))))

Yan yatıyorum bir şekilde sırt üstüne geçiyor iki uc kez duzelttim yine dönüyor, uyuyamadım yatsın mi yaa

Ben uzun suredir sirtustu yatiriyorum.
O kafasini ceviriyor ya tam saga ya tam sola.
Yan yatma yastigi yoksa artik yan yatmalari tehlikeli olabilir.Eliyle battaniyesini kapatmayacahina,cevrwsinde bisy olmadigina dikkat et.Zaten uyanip bakarsin ama uyurum dersen alarm kur bence.

Çok geçmiş olsun..

geranio geçmiş olsun canım ikinize de

Cok gecmis olsun canim.
Bende yeni duzelttim antibiyotik yeni bitti.Ama fena vurdu ve iyi toparladim sukur.Darisi basiniza.
Anneler hasta olunca olmuyor cidden.Evde hayat duruyor :)
Çok teşekkğrler inşallah bir an önce ikimizinde geçer hiç güzel olmuyor böyle.
Sımsıkı toparlana toparlana döner vucudun sana :)
Bundan sonra herseyin kiymetinide daha iyi bilecez galiba :) eslerle gecen vaktin,keyiflerin,bi gülüşün...
2 sene sonra tekrar benim olacak inşallah Allah izin verirde emzirirsem o zamana kadar :)
Ne kadar boş vaktim varmışta haberim yokmuş resmen bundan sonra herşey öok kıymetli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…