2018 Ekim Anneleri

Bende de yas 32.
Buara esimle basbasa kahve icmeyi uzun uzun bölünmeden sohbet etmeyi özledim en kısa zamanda çıkma teklif edebilirim :))))))
Iyi geliyor insana flört :)))

Daha da sabirli olacagimi,zamanin bu denli fazlalasacagini tahmin etmemistim 2.de :)

2 yil önce bu zamanlarda bizde de yeni bezsiz bi donem vardi.

2 yil sonra yine tuvaletle savasacagimizi dusunmeden direkt kizlari elele hayal ediyorum❤ :))))))
İyi ki varlar..

Oğlumu 29 yaşında doğurdum kızımla aynı aya denk geldi ve o zaman farkettim ki ekim ayı bizim ailemiz için çok önemli bir ay düğünümüz çocukların doğumu vs. Çocuklarla birlikte sanırım sabrı öğreniyorum zaman zaman patlamalar olsa da. Eşimle de sorumlulukları tam anlamıyla paylaşmayı birbirimizi idare etmeyi öğrendik özellikle ikinciden sonra.geçenlerde gelmiş bir çocuğumuz varken bizim hiç işimiz yokmuş çocuktan bazen şikayet ediyorduk ne kadar gereksizmiş diyor. Kızımla ilk teması eşim yapmıştı alt değiştirmesini bile kendisi yapmak istemişti oğlumda sürekli yanımızda birileri vardı neredeyse bir buçuk ay ve ev taşınma telaşı çocukların hastalığı vs oğlumla bağını ancak yalnız kalabildiğimizde sağladı yazık eşime düşmüyordu çocuk. Ailemize yeni katılan her bireyle biraz daha değiştik ama güzel değişiklikler tabi bunlar:) en çok ne yapmayı özledin dersen dertsiz tasasız dinlenebilmeyi kitap okumayı ve eşimle birlikte sinemaya gitmeyi özledim. Bulunduğum yerde sinema çok küçük ve hep yerli filmler geliyor kızım da küçük olduğundan gidemiyorduk sanırım bir süre daha gidemeyeceğiz. Evde de tv yi geçen hafta kapattık kızımı başından alamıyorduk çok izlemeye başlamıştı orada da izlemiyoruz öyle çocuklarla koşturmacayla geçen koca bir gün top patlasa uyanmayacağım bir uykuyla son buluyor. Şükür bugünlerimize hep söylüyorum her an özel ve güzel her an değerli tadını çıkarmak lazım

Motor artık atlas en azindan 1 yasina gelsin oyle bakarim kolumu kirmisligim var bidaha kirarsam emziremem atlasida ayagi yetiştiği anda poketbike ile egitime sokucam ana baba motorcu oda oyke olur heralde, yaz gelsede kampa da gitsek ne kadar geziyormusum ben yazdikca aklima geliyor ozlediklerim

Bende 36 yaşındayım.. özlediğim özel birşey yok çünkü 2 sene önce bebeğimin özlemini çeken bir kadindim.. 9 yil evlilikten sonra Allaha bu mucizeyi verdiği için hergün şükür ediyorum.. 2 yıl önce hasret ile ağlardım şimdi mutluluktan.. Allah bozmasın her isteyene tattırsın inşallah.. 2 sene sonrada sağlıktan başka özel bir beklentim yok açıkçası.. kendimde farkettiğim şeyde aslında çok güçlü ve sabırlı bir insanmışım.. eskiden üşendiğim şeyleri şimdi daha kolay yapiyorum evim bile daha toplu sanki.. çocukla birlikte bir güç gelmiş gibi :)

Yan yatıyorum bir şekilde sırt üstüne geçiyor iki uc kez duzelttim yine dönüyor, uyuyamadım yatsın mi yaa
Ben çoktandır sırt üstü yatiriyorum kafasini kendi yana çeviriyor zaten..

Ahhh yine tuvalet var dimi o zaman :))) bambaşka bir karakter, yine sabır savaşı :))) ama bu sefer daha deneyimli olucaz.. hem önünde örnek olacak büyüğü var :)) çevremde ikincinin daha çabuk alıştığını gözlemledim.. haliyle, biz çocukları koşup oynarken hayal edelim gitsin

Yaş 34, 3 gün sonra 35 olacağım. İkinci çocuğum Deniz...
En çok gece gündüz olur olmaz saatlerde kitap okumayı özledim ki şimdi neredeyse hiç okuyamıyorum her boş zamanda devrilip uzanmak istiyorum boş boş.
Bebek özlemimin bu kadar çok olduğunu fark edemememişim, 8 buçuk yaş var aralarında. İyi ki doğurmuşum Deniz i diyorum ve iyi ki ikinci kızım olmuş :)
2 yıl önce Öykü mle ne kadar özgürmüşüz o 6 yaşındaydı biz bodrum da yaşıyorduk hayat bize güzeldi, bol bol gezip resmen ömrümüze ömür katıyorduk. 2 yol sonra evet yine çiş macerası ve bol sabır isteyen günler bizi bekliyor olacak ama kızlarımı da alıp Ankara nın tadını çıkarıyor olacağım inşallah :)

Evet haklısın canım ac kalsaydi anlamasaydım daha cok üzülürdüm

Bilmiyorum ki doktor her fırsatta kesinlikle sadece anne sütü derdi bu ay böyle dedi 3ayi dolduran bir bebek 6500 civari olmasini bekleriZ dedi

Okuyunca ben de sinir oldum ne kadar anlayissiz insanlar kaldi ki kendilerde bebek büyütüyor.
Dediginiz gibi madem esine verme sansi var neden getiriyor

Bilmiyorum ki doktor her fırsatta kesinlikle sadece anne sütü derdi bu ay böyle dedi 3ayi dolduran bir bebek 6500 civari olmasini bekleriZ dedi
nasil oyle bisey diyebiliyo doktor.bilimsel hazirlanmis tablolar var hastanelerde bebeklerin alt ve ust sinir kilo ve boylarini gosteren.o araligin icerisindeyse endise ettirmemeleri lazim.

Okuyunca ben de sinir oldum ne kadar anlayissiz insanlar kaldi ki kendilerde bebek büyütüyor.
Dediginiz gibi madem esine verme sansi var neden getiriyor
Çok saol canim.
Bi daha mümkünse kimseye kapiyi acmayi düsünmuyorum.
Ya biz koruyoruz onlar umursamiyor.
Ķüçücük bebekle hastaneye düşmek istemiyirum.daha çok enfeksiyon kapacak.

Çok saol canim.
Bi daha mümkünse kimseye kapiyi acmayi düsünmuyorum.
Ya biz koruyoruz onlar umursamiyor.
Ķüçücük bebekle hastaneye düşmek istemiyirum.daha çok enfeksiyon kapacak.
Kendileri de bebek büyütmüş, üstelik sağlıkçı diyorsun.. hayret ettim.. bu ne gevşeklik hasta çocukla geliyor bebek bakmaya.. ayıp, günah..

Tum bunlara ragmen sutunuz nasil peki

sutunuz nasıl peki

Sütüm iyi daha hiç mama verilmedi. Dün kontrolde doktor hesapladı günlük kilo alımını beğendi, 26 gr imiş, aynen böyle devam dedi.
Hedef hiç mama vermemek. İnşallah olur.

İdrar için beklerken odada diğer annelerle konuştuk, günlük 26 gr çok az dedi hepsi şaşırdı. Hepsi mama veriyormuş ve bebekler 2 - 2.5 aylık tombul tombul, kızım da 2,5 aylık, 58 cm ve 5 kilo ama yanlarında zayıf gibi kaldı.

Doktor güzel şeyler söyledi ama diğer anneler biraz korkuttu...

Son düzenleme:
plojovic sen ne güzel bir insansın:)
kızınla arandaki bağada bir maşallah
Çok isterim bir kızım olmasını ama artık çok zor sanırım

Ben ilk evlat tadını 40 yaşında yaşadım rabbim böyle uygun görmüş şükürüm sonsuz,iki sene önce eşimle özgür bir hayatımız varmış onu anladım kabullenmeye başlamıştık biz iki kişilik hayatı umut her zaman vardı yinede 14 sene sonra 5. Tedavim sonucu geldi herkes tarafından çok beklenen oğlum o kaybetmek üzere olduğum umudum şimdi kucağımda bana hayran hayran bakıyor,iki sene sonra bizi şöyle hayal ediyorum artık 3 kişilik bir hareketli hayat beraber geziler tatiller sendromlar eğitimler daha fazla sorumluluk her şeye rağmen düşünmesi bile güzel

mama alan bebekler daha kilolu olur zaten cogunlukla.normal sinirlar icindeyse ve doktor da iyi dediyse endiselenmeye gerek yok.bizimki de 3 aylik 6kiloya yaklasti sadece anne sutu.

Mutlu haftalar uygulamasını kullanan arkadaş varmı indirmeyi düşünüyorum mağlum ücretli bir aplikasyon faydalımı bizim için,indirdiğime deysin diyorum
Benim bebeğim anne yanı beşiğinde içinde reflü yatağıyla yatırıyorum hala,ilk başlarda yan yatırıyordum şimdi yan yatırsamda o kendi sırt üstü dönüyor veyahut sırt üstü yatsada kafasını kendi sağa, sola çevirip uyuyor ben çok takılmadım reflü yatağında yatıyor diye yanlışmı yapıyorum acaba

kızlar gogus pompası ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
pompa almak istiyorum da önerilere açığım :))
Ben de almak istiyorum bir tane, daha karar veremedim.
Doğumdan sonra fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum. İyice karnını doyurup eşime bırakıyorum hem babasıyla vakit geçirmesi için, hem de evde tüm gün bunalmamak için. Ama aklım kalıyor devamlı arıyorum ağlıyor mu keyfi yerinde mi... Eşim de o ara benim arayıp durmamdan bunalıyor, bir de sanki ona güvenmiyormuşum gibi oluyor.
Aklımda süt pompası var ne zamandır, çıkmadan önce süt bırakırsam daha kafam rahat olur.

mama alan bebekler daha kilolu olur zaten cogunlukla.normal sinirlar icindeyse ve doktor da iyi dediyse endiselenmeye gerek yok.bizimki de 3 aylik 6kiloya yaklasti sadece anne sutu.
Kilosu normal doktor da beğendi. Ama misal bizimkinin yanakları butları tombul tombul değil, senin benim gibi. Seninki de öyle mi? Maşallah senin bebişe 6 kilo çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…