2018 Ekim Anneleri

Emzik de ne kurtarıcı valla:))

Masallah bebise. Buyun gece uyanip emerse o kadar olur tabi.
Biz de cocugu baskule koyuyoruz. Kendimiz bi cocukla bi cocuksuz cikiyoruz. Pzt aile hekimi cagirmisti ama randevu alinmiyor. Hep dolu. Bu ay asi yok. Gitmiycez. Cuma kendi doktoruna gitcez. Bakalim ne diycek kiloya.

Gozlerim dolarak okudum.Kuzenim ve eside 16 yildir bekliyorlar.Son tedavide de olmadi.Tekrar deneyecekler.Dilerim sükrüne ortak olanlardan olurlar❤
Evlat adi ustunde sende oglunun prensesi olursun nasipse kizinda olur hic belli olmaz Allah neyi uygun goruyorsa :) genelde tedavi sonrasi hamile kalan cok oluyor :) bi arkadasimiz buyugun dogum gunune yakin digerini dogurmustu boyle ilkinde surekli yatarak gecirdigi bi hamilelik sonrasi :)
Allah ogluna saglikli anneli babali bol keyifli bir ömür nasip etsin.Mahrum etmesin birbirinizden❤

Ben de bebek tartısı var. Ölçüyorum aralarda.

Burnumun diregi sizladi. Ingilizler bu yillara golden years diyor. Cocuklarin olup buyudugu yillar.

Bende kanguru aldım evde kullanırım diye ya da heves ettim diyelim :) hala kullanamadım bu sabah takayım kahvaltı hazırlayım dedim 1 saat cebelleştik durmadı hepten ağladı
Hahaha aynen bende aldim ama sanki sıkışıyor içinde rahat edemiyor bebeğim biraz daha büyümeleri gerek sanırım

Sizin iyi bir anne oldugunuz yazdiklarinizdan anlasiliyor. Sadece fiziksel degil ruhsal gelisimleriyle de ilgili oldugunuz.. ben de bu ara epey kitap aldim. Nelerin farkinda olarak buyutmem gerekiyor diye..Kiziniz demek ki şiddet gören bir ortamı görmüş televizyonda falan, yavrum etkilenmiş.. Valla geçen tv de adamın biri, her anne baba çocuğuna akilli olsun diye döver ne var ki, dedi yaa. Çıldırdım, bu nasıl bir mantıksızlık. "aklı başında" hicbir anne baba vurmaz. Eğer şiddet gösteren bir anne baba varsa (es, psikolojik sikintili biridir) derhal diğer eş ayrılığı düşünmeli." Cocugum icin bosanmayacam" kendini kandirma yoluna girmesin kimse valla. "Esas cocugun icin" ayril, akilsiz diyecegim o annelere .Bedduayi hic sevmem ama Çocuklara uzanan eller kırılsın diye bedduami da ettim iste:)))

Utusuz giydirmiyorum ben hem mikrop acisindan hemde düz durmasi açısından mutlaka utulerim,aliskinim ben ütü yapmaya 10 yasindaki kizimin bile esyalarini hala utuluyorum

Benim esim de diyor ki memelerin kocaman ama hic ilgimi cekmiyor. Zaten iyice kanka olduk. Ikimiz de yorgunluktan bayiliyoruz. Yilbasi gecesi saat 8di. Bebek uyudu. Kosarak yattik. Uyu hadi uyu uyu. Zaman ziyan olmasin diyoruz.

Kızlar hakkaten ya acaba bı bizmi böyleyiz diyordum yanlız değilmişim eşimle resmen kanka olduk hatta arada birbirimize kanka diye sesleniyoruz

nasil oyle bisey diyebiliyo doktor.bilimsel hazirlanmis tablolar var hastanelerde bebeklerin alt ve ust sinir kilo ve boylarini gosteren.o araligin icerisindeyse endise ettirmemeleri lazim.

Vallahi bende bilmiyorum ilk bebegim tecrübesiz olmam doktorun her dediğine göre hareket ediyoruz iste

Her çocuk aynı gelişmez diyorum ben sizin bebeişiniz algısı falan nasıl sadece kilo problemi mi var

Algisi cok şükür yerinde sesler cikariyor beni tanıyor cisimleri takip ediyor, konuştukça gülümseyip konusmaya cevap verir gibi ses cikariyor, zeka kartlari almistim onlari inceliyor baya ilgili benim teknsorun ettigim acaba kilo az aliyor ac mi kalıyor ondan

Bilmiyorum ki doktor her fırsatta kesinlikle sadece anne sütü derdi bu ay böyle dedi 3ayi dolduran bir bebek 6500 civari olmasini bekleriZ dedi
Öyle bir şey yok. Sabah gittim çocuk profesörüne 4500-7500 normali. 2.5 doğan çocuk mesela 3. Ayda nasıl olacak 6.5..

Kimseyi takma.. nasıl ki herbirimiz farklı kilolardayız anneler olarak. Onlar da farklı

Mutlu sona ulaşmanız gözümü doldurdu :)))

Ben anne sütü az çoğunluk mama veriyorum. Zayıf yine de.. mama verilen her bebek de tombul olmuyo. Sağlıklı olsunlar yeter

Sırtüstü yatırıyorum artık. Yan yastığı kaldırdım hatta epey oldu

Ufak olduklarindan ariyoruz ama bir sure sonra hala surekli arar sorarsak "bagli degil bagimli"oluruz. Buna dikkat

Bildigim kadariyla dogru.
Bende sirtustu yatiriyorum o kendisi kafasini ceviriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…