2018 Ekim Anneleri

Bu kürü hep söylüyorsun canım bu gece başlayacağım inşallah.

Doktor suya damlatıp içeceğim bi takviye gıda verdi onu içmeye başladım. Malt içecekleri işe yarıyor mu hiç almadım daha önce. Birde rezene almıştım aktardan onu da demleyip içeyim diyorum günde kaç fincan içiliyor rezene çayı?

Çok moralim bozuldu bu çocuk birinci ayında 1500 gr ikinci ayında 800 gr aldı şimdi günde 15 gr alıyormuş sadece

Peki sütun yeterlimi

Doktor emdikten sonra 60 ml mama hazırla ver dedi ama emdikten sonra sağıp sütümü verdim içmedi. Anne sütünü almayan bebek mamayı içer mi ki?

Bende rota yaptirmayi dusunuyorum ama 3 aylik asisiyla ayni gun mu yapiliyor? Buyuk oglum 1 yasinda rotaya yakalanmisti cok zor gecmisti o yuzden bunda yaptirmak istiyorum
Bu hastalığa nasıl yakaniyolar? Biz alerjidie dolayı yaptiramadik da.

Bulgur yedin mi cnm? Bizde bulgur çok kusma yapmıştı.

Doktor emdikten sonra 60 ml mama hazırla ver dedi ama emdikten sonra sağıp sütümü verdim içmedi. Anne sütünü almayan bebek mamayı içer mi ki?
Acsa yer, toksa yemez.
Peki doktor sutunu yeterli gormedi ya sen bebegin ac oldugunu hissediyor muydun?
Ya da miktar olarak yetiyor ama icerik olarak kilo aldirmiyor. Oyle mi acaba?

34 yaşındayım canim

Deliksiz uyumayi ve ara vermeden temizlik yapmayı ozledim

Bebeğimle birlikte farkettiklerimi anlatmakla bitirememkii çok farklı seyler Rabbim herkese tattirsin inşallah Annelik duygusunu

Canim aklima ne geldi. Senin sutun cok yagli ya, bebek de cok terliyor. Acaba susadigi icin mi surekli uyaniyor ve emmek istiyor?

Bizimki ağizdan zor geģiriyor onun icin heralde çok gaźi oluyor.

Cnim bebisin kac günluk ve kac dakika emiyor.
Benimki azonce 5 dakika emdi.memem.yumusakti bide.
3n son 2 saat once emzirmistim.
Cnm daha önce de yazmıştım karnına aşağıya doğru masaj yap. Ve saat yönünde masaj. Alttan çıkarmaya yardımcı oluyor. Yastığa yüzüstü yatırıp sırtına poposuna da masaj iyi geliyor.

Sorma dönüp dolaşıp konu çocuklarda hele de iki haftadır hastalar doğru düzgün başka konumuz yok. Film aslınds birlikte izlediğimiz animasyonlar oluyor zaman zaman ama yaş grubu küçük olunca animasyon da olsa ona hitap etmeyen ya da büyük yaşlara hitap eden şeyler olabiliyor o yüzden biraz sıkıntı yaşıyoruz film seçerken. Hafta sonları cimnastik kursuna gidiyoruz bayılıyor kızım bugün kızımla ben gittim oğlum da babasıyla kafeterya kısmında takıldı hepimize iyi geldi dışarı çıkmak kızım da enerji atmış oldu. Yaşlar büyüdükçe bu kurslar etkinlikler derken yine bir koşturmacada olacağız sanırım ama güzel şeyler bunlar:)

Malt içeceği evet işe yarıyor ama sürekli içmen gerekiyor,bı ara çok içtim ama midem bulanıyor artık icemiyorum,şuanda rezene içiyorum ama promalt kadar etkisini goremedim

Bende deniyecegim cnm tskler

Doktorun vermiş olduğu damlanin adı ne canim

Her dr ayrı birşey diyo valla. Biz sadece ilk 45 gün falan alarm kurup besledik. Sonra o yönetti bizi
Aynen canim.kimisi de 3 ay diyor.

Bende sinir oldum ama bisey diyemedim.esim de öyle.
Bi daha izin vermem ama.bu bana ders oldu.
Zeytinyağ denedin mi bir çay kaşığı içir canım inşallah fayda eder
Denedim canim.fayda etmedi.sonra dün yapti ama azicik.bugunde yapmadi.

Doymustur o zaman canim.açsa içer.
Canim aklima ne geldi. Senin sutun cok yagli ya, bebek de cok terliyor. Acaba susadigi icin mi surekli uyaniyor ve emmek istiyor?
Olabilir canim.bezi de fazla ağirlasmiyor zaten.su verim ben bundan sonra.

Canim ne kadar da yapsam gazi bitmiyor bizimkinin.1 dakikada 5 tane gaz cikarirnmi bi bebek.ya belki 1 günde 100 tane cikiyor.gözünden uyku akiyor ama gaz bitmiyor.

Gecen 71dim 73 olmusum yazmistim ya. Dun hic ekmek yemedim. Bu sabah yine 71. Ekmek odem yapiyor bende. Karnim bile indi. Hamile gibiydim. Simdi duzelmis bayagi.
Benim de mide kısmı kocaman kaldı. Zaten gebelikte sırf karnım büyüdü, arkadan belli olmuyordu hiç, öne çıkıntı vardı epeyce. 64 kiloyla hamile kaldım, dün iki aylık izlem için gittiğimizde tartıldım 65 kiloyum ama karnımdaki yağlar nasıl gidecek bilmiyorum. Böyle tatlı yemeye devam edersem gitmeyecek de zaten.. ekmeksiz yemek yemeyi beceremiyorum zaten.. halim duman :)

Ebeler boy, kilo, baş çevresi, göğüs çevresi ölçüp refleksleri not alıyor canım. Randevu almadan git bence. Bizim izlemleri ebeler yapıyor, ilaç yazılmayacaksa veya bir şikayetimiz yoksa doktora uğramıyoruz. Direk hemşire odasına girip gerekli ölçümleri ve varsa aşıyı yaptırıp çıkıyoruz

Maşallah çok güzel sizin bebeğin kilosu da. Çok çok iyi sadece anne sütüyle mi oldu

Bizim şöyle 21.00 - 3.00 uyuyor 6 saat. Sonra altını değiştirip emziriyorum 1 saat.

Yeniden 4.00 - 8.00 yine uyuyor. Kalkınca yarım saat kadar keyif yapıyor yatakta dönence oyuncaklarıyla agulaşıyor. Bazen geri uyuyakalıyor 9.30 a kadar.

Bizim düzen şimdilik böyle. Ama gece ilk uykusunda 7 saat uyudu bıraksam daha giderdi muhtemelen. Bizimkinin kilosu çok fazla değil belki de ondan bana 6 saat sınır koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…