Bu kürü hep söylüyorsun canım bu gece başlayacağım inşallah.Oncelikle inanmalisin.Beslenmene dikkat etmelisin.Ve herseyi birarada yapmamalisin.
Bnm guvenerek ve faydasini birebir gordugum kür var
Dolmalik 7-8 fistigi aksamdan 1 cay bardagi ilik ve az sekerli suya koyuyorsun.Sabah kalkinca suyu icip fistiklarida yiyorsun.Sadece 1 hafta.Tekrar yapmak istersen 1 hafta ara veriyorsun.
Peki sütun yeterlimiHer gün 2 bardak Humana Still Tee, 1 bardak ıhlamur, 1 bardak rezene, 3 litre de su içiyorum.
Haftada bir de Mami Power içiyorum. Tadı çok güzel. Kalorisi çok az 100ml 50 kalori kadar. Şeker ve tatlandırıcı yok içinde.
Sabahları da bir fincan kahvem var, taze çekirdekten. (Bundan vazgeçemedim)
Yine haftada bir çekirdekli siyah üzümden hoşaf yapıyorum.
Bunların dışında şekerli yiyeceklerden yemiyorum ama bu hafta sonu boza içeceğim. Şekerli olmasına rağmen fermante ve süt arttırıcı dedi doktorum.
Ben şimdilik bunlardan memnunum.
Önemli değil cnm benim yerime de bol bol yiyin. Afiyet olsun canım. Sağlıkli olsun çocuklarımız gerisi onönem değilayy canim kusura bakma senin ozel durumun vardi dusunemedim.arkadas sordu diye oyle yazmistim
Bu hastalığa nasıl yakaniyolar? Biz alerjidie dolayı yaptiramadik da.Bende rota yaptirmayi dusunuyorum ama 3 aylik asisiyla ayni gun mu yapiliyor? Buyuk oglum 1 yasinda rotaya yakalanmisti cok zor gecmisti o yuzden bunda yaptirmak istiyorum
Bulgur yedin mi cnm? Bizde bulgur çok kusma yapmıştı.Kızlar merhaba bebeğim sabahtan beri çok sık kusuyor üşütmüş olabilir diye düşünüyorum bana bitki çayı önerebilir misiniz? Ben kendim icsem Bebeğime de iyi gelir heralde dimi? Ya da siz bu durumlar da nr yapıyorsunuz?
Acsa yer, toksa yemez.Doktor emdikten sonra 60 ml mama hazırla ver dedi ama emdikten sonra sağıp sütümü verdim içmedi. Anne sütünü almayan bebek mamayı içer mi ki?
Kizlar yaşlar neydi?
Anneler en cok ne özledi?
Bebeğinizle birlikte kendinizde en cok neyi farkettiniz kisilik olarak mesela?
Hep bebisler hep bebisler onlari hep konusacaz :) Bakalim annecikler nasil? Kendinizden bahsetmek iyi gelir.
2 sene onceki ve 2 sene sonraki kendinize burdan bi not dusmek ister misiniz? :))))))
Canim aklima ne geldi. Senin sutun cok yagli ya, bebek de cok terliyor. Acaba susadigi icin mi surekli uyaniyor ve emmek istiyor?Canim bize hastanede 2 ay 2 saat arayla dediler.bende 2 ay yaptim bunu.tabi çocuk 2 saatten erken kalkmaya alisti.1 bucuk saatte ve 1.45 saatte kalkmaya basladi.simdi de hala ayni.kendini eskisi gibi zannediyor.yavrum sen büyüdün.miden büyüdü.düş de yatsana 3 4 saat:)
Tsk ederim canim.Rabbim herkesin bebişlerini korusun.
Cnm daha önce de yazmıştım karnına aşağıya doğru masaj yap. Ve saat yönünde masaj. Alttan çıkarmaya yardımcı oluyor. Yastığa yüzüstü yatırıp sırtına poposuna da masaj iyi geliyor.Bizimki ağizdan zor geģiriyor onun icin heralde çok gaźi oluyor.
Cnim bebisin kac günluk ve kac dakika emiyor.
Benimki azonce 5 dakika emdi.memem.yumusakti bide.
3n son 2 saat once emzirmistim.
Meningokok aşısı varmış 3.ayda3. Ayda baska asi yok diye biliyorum ama.
Sorma dönüp dolaşıp konu çocuklarda hele de iki haftadır hastalar doğru düzgün başka konumuz yok. Film aslınds birlikte izlediğimiz animasyonlar oluyor zaman zaman ama yaş grubu küçük olunca animasyon da olsa ona hitap etmeyen ya da büyük yaşlara hitap eden şeyler olabiliyor o yüzden biraz sıkıntı yaşıyoruz film seçerken. Hafta sonları cimnastik kursuna gidiyoruz bayılıyor kızım bugün kızımla ben gittim oğlum da babasıyla kafeterya kısmında takıldı hepimize iyi geldi dışarı çıkmak kızım da enerji atmış oldu. Yaşlar büyüdükçe bu kurslar etkinlikler derken yine bir koşturmacada olacağız sanırım ama güzel şeyler bunlar:)Herseyi daha da anlamli yapiyorlar aslinda...
Esle bisy yapmak eskisi kadar degisik geliyor insana bazen :) Gerci sohbet hep onlara dönüyor ama huzur verici :) insan sevdigi insanida evlatlarinin babasi olarak gorunce daha da bi manidar.
Bizde de esim ve buyuk kizim Mayis dogumlu 2 gun arayla,evlilik yildonumumuzle bnm dogum gunum ayni gun Eylul ve kucugunde dogumu Eylul oldu.Hep sevmisimdir Eylul'u :)
Biz haftada ya da 2 haftada bir sinema gecesi yapiyoruz.Esim flasha yukletiyor animasyon yasina uygun.Hep beraber mısır patlatip izliyoruz.Belki sizin minikte sever :) fikir olsun.
Evet cok sukir buarada❤hayatimizin en guzel donemleri aslinda.
Bu kürü hep söylüyorsun canım bu gece başlayacağım inşallah.
Doktor suya damlatıp içeceğim bi takviye gıda verdi onu içmeye başladım. Malt içecekleri işe yarıyor mu hiç almadım daha önce. Birde rezene almıştım aktardan onu da demleyip içeyim diyorum günde kaç fincan içiliyor rezene çayı?
Çok moralim bozuldu bu çocuk birinci ayında 1500 gr ikinci ayında 800 gr aldı şimdi günde 15 gr alıyormuş sadece
Bende deniyecegim cnm tsklerOncelikle inanmalisin.Beslenmene dikkat etmelisin.Ve herseyi birarada yapmamalisin.
Bnm guvenerek ve faydasini birebir gordugum kür var
Dolmalik 7-8 fistigi aksamdan 1 cay bardagi ilik ve az sekerli suya koyuyorsun.Sabah kalkinca suyu icip fistiklarida yiyorsun.Sadece 1 hafta.Tekrar yapmak istersen 1 hafta ara veriyorsun.
Doktorun vermiş olduğu damlanin adı ne canimBu kürü hep söylüyorsun canım bu gece başlayacağım inşallah.
Doktor suya damlatıp içeceğim bi takviye gıda verdi onu içmeye başladım. Malt içecekleri işe yarıyor mu hiç almadım daha önce. Birde rezene almıştım aktardan onu da demleyip içeyim diyorum günde kaç fincan içiliyor rezene çayı?
Çok moralim bozuldu bu çocuk birinci ayında 1500 gr ikinci ayında 800 gr aldı şimdi günde 15 gr alıyormuş sadece
Aynen canim.kimisi de 3 ay diyor.Her dr ayrı birşey diyo valla. Biz sadece ilk 45 gün falan alarm kurup besledik. Sonra o yönetti bizi
Bende sinir oldum ama bisey diyemedim.esim de öyle.Gerizekali insanlara bak ya sinir oluyorum böyle dusuncesiz insanlara valla canimm izin verme bağışıklığı daha düşük hemen mikrop alır de uzak tut ister alinsinlar ister evden gitsinler valla kusura bakmasin kimse ceremesini cocugumla ben cekiyorum kimseye bişey olmuyor,
şuan benim bebeğim öksürüyor ablasindan bulaşti okadar dikkat ettimkii bulasmasin diye ama malesef aynı evde olunca geciyor,ve çok çabuk ilerliyor bebeklerde grip öksürük hiç anlamiyorsun ben şuan hava veriyorum ventolin ile bide antibiyotik kullaniyorum, eve gelip bakmak isteyenleri sokmuyorum yatak odasina karantinaya aldım bebeğimi resmen,
Çünkü bu aralar herkeste salgin var...
Denedim canim.fayda etmedi.sonra dün yapti ama azicik.bugunde yapmadi.Zeytinyağ denedin mi bir çay kaşığı içir canım inşallah fayda eder
Doymustur o zaman canim.açsa içer.Doktor emdikten sonra 60 ml mama hazırla ver dedi ama emdikten sonra sağıp sütümü verdim içmedi. Anne sütünü almayan bebek mamayı içer mi ki?
Olabilir canim.bezi de fazla ağirlasmiyor zaten.su verim ben bundan sonra.Canim aklima ne geldi. Senin sutun cok yagli ya, bebek de cok terliyor. Acaba susadigi icin mi surekli uyaniyor ve emmek istiyor?
Canim ne kadar da yapsam gazi bitmiyor bizimkinin.1 dakikada 5 tane gaz cikarirnmi bi bebek.ya belki 1 günde 100 tane cikiyor.gözünden uyku akiyor ama gaz bitmiyor.Cnm daha önce de yazmıştım karnına aşağıya doğru masaj yap. Ve saat yönünde masaj. Alttan çıkarmaya yardımcı oluyor. Yastığa yüzüstü yatırıp sırtına poposuna da masaj iyi geliyor.
Benim de mide kısmı kocaman kaldı. Zaten gebelikte sırf karnım büyüdü, arkadan belli olmuyordu hiç, öne çıkıntı vardı epeyce. 64 kiloyla hamile kaldım, dün iki aylık izlem için gittiğimizde tartıldım 65 kiloyum ama karnımdaki yağlar nasıl gidecek bilmiyorum. Böyle tatlı yemeye devam edersem gitmeyecek de zaten.. ekmeksiz yemek yemeyi beceremiyorum zaten.. halim duman :)Gecen 71dim 73 olmusum yazmistim ya. Dun hic ekmek yemedim. Bu sabah yine 71. Ekmek odem yapiyor bende. Karnim bile indi. Hamile gibiydim. Simdi duzelmis bayagi.
Ebeler boy, kilo, baş çevresi, göğüs çevresi ölçüp refleksleri not alıyor canım. Randevu almadan git bence. Bizim izlemleri ebeler yapıyor, ilaç yazılmayacaksa veya bir şikayetimiz yoksa doktora uğramıyoruz. Direk hemşire odasına girip gerekli ölçümleri ve varsa aşıyı yaptırıp çıkıyoruzMasallah bebise. Buyun gece uyanip emerse o kadar olur tabi.
Biz de cocugu baskule koyuyoruz. Kendimiz bi cocukla bi cocuksuz cikiyoruz. Pzt aile hekimi cagirmisti ama randevu alinmiyor. Hep dolu. Bu ay asi yok. Gitmiycez. Cuma kendi doktoruna gitcez. Bakalim ne diycek kiloya.
Maşallah çok güzel sizin bebeğin kilosu da. Çok çok iyiCanim.emzirme odalarinda hep görürüm.bebekleri tombul tombul.bi yandan emziriyorlar bi yandan da mama veriyorlarmis.sonra da bebek tamamen memeyi birakiyor.
Birisinin bebegi tombuldu.kiz annesiyle gelmisti.bebek memeyi emmek istemiyor.kız ugrssiyor emsin de mamayi biraksin diye.annesi bi yandan bebegin poposuna vuruyor .kız memeyi bebegin agzina sokuşturuyor.baya sıkıntı cekiyorlardi.
eger amaç sadece kilo aldırmaksa kimse ugrasmaz memeyle.
Önemli olan sağliktir.bebek 600 grdan az alirsa mama verilir ama zaten 600 gr alabiliyorsa mama vermeye gerek yoktur.
Bi yerde okudum.1 yasinda tüm bebekler birbirini yakalar.
Sen o doktoru dinleme canim.zaten hep şu 2 saatte bir uyandir lafi yüzünden bi türlü uyuyamadik.
Simdiki aklim olsa bebek uyanana kadar uyandirmazdim.
Dün zorla 22.10 da uyudu.
23.40 da ağlayarak kalkti.
1 de kalkti.
2 de kalkti.
3.bucukta kalkti.
4.15 gece zor yatti.
Sabah da hortladi.
Esimin zirt pirt uynamaktan basi agridi.hala da gecmis degil.kafasi zonkluyor.
Benimde basim agriyor.parol da gecirmiyor.
En güzeli bebek uyusun ki bizde saglikli olalim.
Ha bu yazdiklarim sikayet degil asla...
Sadece artik bebeklerin uyandirilmamasi taraftariyim.zira bi sure sonra alişkanliktan kalkiyorlar.tıpki benimki gibi.
Bebegimin kilo gelisimi de 3.aya yaklasiyoruz.7200 civarıdır tahminen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?