2018 Ekim Anneleri

Hangi içeceği önerirsiniz hanımlar ona göre sipariş vereyim daha önce denemedim hiç
Ben maltana içiyorum humanada çok şeker var diye okuduğumdan hipp aldım birde.etkileri var mı hiç bilmiyorum ama bebeğimin kilo alımı gayet iyi sütümde yetiyor demek ki var diyorum. ben yediklerime çok çok dikkat etmiyorum çünkü şu süt yapar bu yapar diye canım ne istiyorsa onu yiyorum bariz gaz yapanlar dışında

Son düzenleme:
Arkadas hep diyor ya sutum yagli diye. Bebegi de cok terliyormus. Gece de saat basi uyanip emmek isteyince benim aklima geldi acaba susuyor mu diye. Doktora sor diyecegim ama ordaki doktorlar da bir sey bilmiyor sanki.
Ankaradayım. Hep iyisi olsun diye çocuk prof. una götürüyoruz. Inanın biri şöyle yap diyo. Biri başka diyo.. dinleyip sonra kafama göre takiliyorum :)))

Utusuz giydirmiyorum ben hem mikrop acisindan hemde düz durmasi açısından mutlaka utulerim,aliskinim ben ütü yapmaya 10 yasindaki kizimin bile esyalarini hala utuluyorum
Bizim büyükler de hep ütüle diyor ama başedemedim tek tek her şeyi ütülemek çok zor.

Uyurken kesiyorum. Ya bebeklerin tırnaklar da resmen jilet :)))
Evet ya beni de tırmalıyor ama kendimi geçtim yüzünü tırmalayınca içim gidiyor eldivende giydirincede üzülüyorum etrafını keşfedemiyor diye bir kez daha uyurken deneyeyim bari

Çok iyi fikir ya kilo ölçümü için .Neden düşünemedim ben bunu

Tsk ederim canim.
3200 doğdu.
1.ay 4100 oldu.100 gr mama kulladik sadece.
2.ay 5800 oldu.yine 100 gr mama kullandik.
Paketleri bitirmeden attik hep.cünkü bebegim memeyi reddetmeye basladi.bende korktum mama vermeye.
3.aya da 5 gün var.
Dogdugunda çok zayifti heralde ondan bu kadar cok düstüm üstüne.sütün yok mama ver diye kaynanam çok basimin etini yedi ama ben inat ettim.vermedim.
Bebegim kilo aliyor zaten.
Mama kötü bisey degil ama bir bebek 600 gr aliyorsa zaten mamaya gerek yok.
Canim bebek emmeye devam etmiyorsa bu aylarda
Ya toktur
Ya etrafa ilgisi artmistir
Yada hastadir.
Benimki bazen emmeyince diger gögse geciyorum.onu hemen emiyor.bu da var.
Sende dene canim.
İstahsiz oldugunu da soyle anlarsin.
60 ml mama hazirla.bak bakalim ne kadar iciyor.cünkü göğüsten ne kadar emdigi belli degil.o karar verirsin ne olduguna.
bugun cocuk doktorundaydık. Anne sutu veren de suya gerek yok. Mama verdigim icin ben, gunde 1 cay kasigi su verebilirsin dedi.
Canim benim durumumu da sorarmisin?
Ben burda özel hastaneye götürdüm.herseye normal diyor ya.
Terliyor
Bezi cok ıslanmiyor.
Saatte bir kalkiyor emiyor.
Buna rağmen kilo alımi iyi dermisin?
Benim annem diyorki kizım sütün yağliysa su ver.
İyi akşamlar herkese bebeğinizin tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz? Uyurken denedim uyanıyor uyanıkken rahatsız oluyor
Canim emzirdikten sonra kucaginda kes.uykulari daha derin oluyor.
Tırnahin kenarini tırnak makasıyla çıtlat.sonrada elinle dışarı doğru çek.
Zaten çok seffaflar.
Hergun 1 de Maltana da içiyorum. Hala az sütüm.. cidden şans bence anne sütü :))
Canim bigün 2 tane 1,5litrelik su sisesi al yanina.sabah 8 de basla icmeye yatana kadar gün icine yay.
Emzirdikten sonra ve önce hep iç.
Aralarda da iç.
Bunu düzenli yap.arttigini goreceksin.ben 3 litre su icmedigim zaman sütüm olmuyor.
Sonucta sutün %98 i su.

Bebeğinde besin alerjisi çıkan anneler nasıl besleniyorsunuz kafayı yemek üzereyüm sürekli bir şeyler yemek isteyip hiçbir şey yiyemiyorum özellikle kahvaltıda süt yumurta bal çıkarınca geriye zeytin kaldı sadece ne yiyeceğimi şaşırdım sürekli açım bana tavsiyeleriniz var mı kaçamak yaptım dün bugün bezimizde yine kaka vardı of off

Evet ya beni de tırmalıyor ama kendimi geçtim yüzünü tırmalayınca içim gidiyor eldivende giydirincede üzülüyorum etrafını keşfedemiyor diye bir kez daha uyurken deneyeyim bari
uyur uyumaz degil de biraz dalsın da öyle deneyin bi de

İyi aksamlar kizlar, ben dr a gittigimde konustuklarimi sizinle paylasmamistim belki fikir olur sizede.
Gunduz uykusunu sormustum hic uyumuyo uyusada yarim saat o da havada diye adam gulerek cvb verdi bize :) gece uykusu iyiyse gunduz uykusunu cok aramiyoruz gelisimine pek etkisi yok dedi :)

Ben bal yiyorum yumurtada tahin susam ve sut urunlerini tuketmiyorum canim kendine ozel yap kek yap yogurt yerinr portakal sikip koydum

Sizinle hakikatten durum aynı aç mı kalıyor maalesef aç kalsa hep ağlar diye düşünüyorum dA niye kilo almadı merakta ediyorum sizin bebiş kaç günlük

Kızlar merhaba
Yazmak istiyorum ama hiç fırsatım olmuyor
Malesef ki moralim bozuk
Zeynep 2 haftadır sürekli bağırıp ağlıyordu son 3 günde daha kötü oldu

Aklıma 2 şey geldi biri kolik ikincisi laktoz alerjisi

Doktora götürdük büyük ihtimal kolik dedi bio gaia kullanıyorduk nurse harvey's colex verdi ekstra
Laktoz alerjisi için gaita tahlili istedi fakat kakayi hastaneden çok uzaktayken yaptı yarina kaldi
Idrar tahlili de yapıldı

Kulak arkasında döküntüleri var kaka da bi değişiklik göremedim

Kızlar besin alerjisi olan kaç kişiyiz grupta ve ilk nasil anlaşildi ve ne yiyosunuz..

Bende yicek bisey bulamıyorum sanki yaa.. süt olmayan bişey yok gibi.. birde okuyorum yok dana etide yemeyin yok onuda yemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…