Ben maltana içiyorum humanada çok şeker var diye okuduğumdan hipp aldım birde.etkileri var mı hiç bilmiyorum ama bebeğimin kilo alımı gayet iyi sütümde yetiyor demek ki var diyorum. ben yediklerime çok çok dikkat etmiyorum çünkü şu süt yapar bu yapar diye canım ne istiyorsa onu yiyorum bariz gaz yapanlar dışındaHangi içeceği önerirsiniz hanımlar ona göre sipariş vereyim daha önce denemedim hiç
Ankaradayım. Hep iyisi olsun diye çocuk prof. una götürüyoruz. Inanın biri şöyle yap diyo. Biri başka diyo.. dinleyip sonra kafama göre takiliyorum :)))Arkadas hep diyor ya sutum yagli diye. Bebegi de cok terliyormus. Gece de saat basi uyanip emmek isteyince benim aklima geldi acaba susuyor mu diye. Doktora sor diyecegim ama ordaki doktorlar da bir sey bilmiyor sanki.
Uyurken kesiyorum. Ya bebeklerin tırnaklar da resmen jilet :)))İyi akşamlar herkese bebeğinizin tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz? Uyurken denedim uyanıyor uyanıkken rahatsız oluyor
İyi akşamlar herkese bebeğinizin tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz? Uyurken denedim uyanıyor uyanıkken rahatsız oluyor
Hergun 1 de Maltana da içiyorum. Hala az sütüm.. cidden şans bence anne sütü :))Hangi içeceği önerirsiniz hanımlar ona göre sipariş vereyim daha önce denemedim hiç
Bizim büyükler de hep ütüle diyor ama başedemedim tek tek her şeyi ütülemek çok zor.Utusuz giydirmiyorum ben hem mikrop acisindan hemde düz durmasi açısından mutlaka utulerim,aliskinim ben ütü yapmaya 10 yasindaki kizimin bile esyalarini hala utuluyorum
Evet ya beni de tırmalıyor ama kendimi geçtim yüzünü tırmalayınca içim gidiyor eldivende giydirincede üzülüyorum etrafını keşfedemiyor diye bir kez daha uyurken deneyeyim bariUyurken kesiyorum. Ya bebeklerin tırnaklar da resmen jilet :)))
Çok iyi fikir ya kilo ölçümü için .Neden düşünemedim ben bunuMasallah bebise. Buyun gece uyanip emerse o kadar olur tabi.
Biz de cocugu baskule koyuyoruz. Kendimiz bi cocukla bi cocuksuz cikiyoruz. Pzt aile hekimi cagirmisti ama randevu alinmiyor. Hep dolu. Bu ay asi yok. Gitmiycez. Cuma kendi doktoruna gitcez. Bakalim ne diycek kiloya.
Tsk ederim canim.Maşallah çok güzel sizin bebeğin kilosu da. Çok çok iyisadece anne sütüyle mi oldu
Bizim şöyle 21.00 - 3.00 uyuyor 6 saat. Sonra altını değiştirip emziriyorum 1 saat.
Yeniden 4.00 - 8.00 yine uyuyor. Kalkınca yarım saat kadar keyif yapıyor yatakta dönence oyuncaklarıyla agulaşıyor. Bazen geri uyuyakalıyor 9.30 a kadar.
Bizim düzen şimdilik böyle. Ama gece ilk uykusunda 7 saat uyudu bıraksam daha giderdi muhtemelen. Bizimkinin kilosu çok fazla değil belki de ondan bana 6 saat sınır koydu
Canim bebek emmeye devam etmiyorsa bu aylardaKilo almadığı için sütün yetmediğini düşündü ama şu da var yaklaşık 1 haftadır ikimizde hastayız kızım 5-10 dkdan fazla emmiyor ama ne ağlaması var ne huysuzluğu. Sağıp verdim onu da almıyor aç değil demekki. Sütüm yağlı bu arada sarı sarı hep lekesi çıkmıyor hiç bi yerden kızım kusunca.
Normal rezeneyi demleyip içince o kadar etkisi olmuyor mu? Daha iyi olur diye direk aktardan rezene almıştım malt içeceği de alıp deneyeceğim o zaman.
Günde kaç tane içmek gerekiyor?
Prolac dml verdi doktor galaktogo vardı onu kullanmaya başladım aynıymış sanırım ikisi.
Bence de doyuyot çünkü huysuzluğu yok. Sütüm yağlı ama kilo almamış çünkü emmiyor.
Mama da almayacak bu çocuk o zaman.
Canim benim durumumu da sorarmisin?bugun cocuk doktorundaydık. Anne sutu veren de suya gerek yok. Mama verdigim icin ben, gunde 1 cay kasigi su verebilirsin dedi.
Canim emzirdikten sonra kucaginda kes.uykulari daha derin oluyor.İyi akşamlar herkese bebeğinizin tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz? Uyurken denedim uyanıyor uyanıkken rahatsız oluyor
Canim bigün 2 tane 1,5litrelik su sisesi al yanina.sabah 8 de basla icmeye yatana kadar gün icine yay.Hergun 1 de Maltana da içiyorum. Hala az sütüm.. cidden şans bence anne sütü :))
ilk 1 ay sanırım ütülendi. artık utusuz hersey :)))Bizim büyükler de hep ütüle diyor ama başedemedim tek tek her şeyi ütülemek çok zor.
Süt Üretiminde en önemli etken moral.Ben bunu bilir bunu söylerimHergun 1 de Maltana da içiyorum. Hala az sütüm.. cidden şans bence anne sütü :))
uyur uyumaz degil de biraz dalsın da öyle deneyin bi deEvet ya beni de tırmalıyor ama kendimi geçtim yüzünü tırmalayınca içim gidiyor eldivende giydirincede üzülüyorum etrafını keşfedemiyor diye bir kez daha uyurken deneyeyim bari
Ben bal yiyorum yumurtada tahin susam ve sut urunlerini tuketmiyorum canim kendine ozel yap kek yap yogurt yerinr portakal sikip koydumBebeğinde besin alerjisi çıkan anneler nasıl besleniyorsunuz kafayı yemek üzereyüm sürekli bir şeyler yemek isteyip hiçbir şey yiyemiyorum özellikle kahvaltıda süt yumurta bal çıkarınca geriye zeytin kaldı sadece ne yiyeceğimi şaşırdım sürekli açımbana tavsiyeleriniz var mı kaçamak yaptım dün bugün bezimizde yine kaka vardı of off
Sizinle hakikatten durum aynı aç mı kalıyor maalesef aç kalsa hep ağlar diye düşünüyorum dA niye kilo almadı merakta ediyorum sizin bebiş kaç günlükAlgisi cok şükür yerinde sesler cikariyor beni tanıyor cisimleri takip ediyor, konuştukça gülümseyip konusmaya cevap verir gibi ses cikariyor, zeka kartlari almistim onlari inceliyor baya ilgili benim teknsorun ettigim acaba kilo az aliyor ac mi kalıyor ondan
Yok canım yemedim ama geçti çok şükür yani azaldıBulgur yedin mi cnm? Bizde bulgur çok kusma yapmıştı.
Bebeğinde besin alerjisi çıkan anneler nasıl besleniyorsunuz kafayı yemek üzereyüm sürekli bir şeyler yemek isteyip hiçbir şey yiyemiyorum özellikle kahvaltıda süt yumurta bal çıkarınca geriye zeytin kaldı sadece ne yiyeceğimi şaşırdım sürekli açımbana tavsiyeleriniz var mı kaçamak yaptım dün bugün bezimizde yine kaka vardı of off
Ben de oyle düşünüyorum ama m yardımcısı salı dedi sonra onnki ynlışmış :)Tahminim isbasi yapacaginiz tarih rapor baslama tarihi olur. Mesela sali izin bitimi carsamba isbasi ise carsamba rapor baslangici olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?