2018 Ekim Anneleri

Acsa yer, toksa yemez.
Peki doktor sutunu yeterli gormedi ya sen bebegin ac oldugunu hissediyor muydun?
Ya da miktar olarak yetiyor ama icerik olarak kilo aldirmiyor. Oyle mi acaba?
Kilo almadığı için sütün yetmediğini düşündü ama şu da var yaklaşık 1 haftadır ikimizde hastayız kızım 5-10 dkdan fazla emmiyor ama ne ağlaması var ne huysuzluğu. Sağıp verdim onu da almıyor aç değil demekki. Sütüm yağlı bu arada sarı sarı hep lekesi çıkmıyor hiç bi yerden kızım kusunca.
Malt içeceği evet işe yarıyor ama sürekli içmen gerekiyor,bı ara çok içtim ama midem bulanıyor artık icemiyorum,şuanda rezene içiyorum ama promalt kadar etkisini goremedim
Normal rezeneyi demleyip içince o kadar etkisi olmuyor mu? Daha iyi olur diye direk aktardan rezene almıştım malt içeceği de alıp deneyeceğim o zaman.

Günde kaç tane içmek gerekiyor?
Doktorun vermiş olduğu damlanin adı ne canim
Prolac dml verdi doktor galaktogo vardı onu kullanmaya başladım aynıymış sanırım ikisi.
Doymustur o zaman canim.açsa içer.
Bence de doyuyot çünkü huysuzluğu yok. Sütüm yağlı ama kilo almamış çünkü emmiyor.

Mama da almayacak bu çocuk o zaman.

Doktor illa ben de gorcem. Randevu alin diyor. Ilk ay almadan gittik. Fircaladi bizi.

Rezene demleyip içince daha çok sütüm oluyor. Bir de dün susamlı kurabiye yedim(hamuruna susam karıştırıp pişirmişler) gece göğsüm doluluktan taş gibi oldu, ağrıyla uyandım. Onun dışında süt veya ayran içince de sütüm artıyor benim

Belki hasta oldugu icin istahi yoktur. Iyilestiyse istahi acilir belki. Bi de artik 10 dk emmeyle doyuyorlar.

Rezeneyi demledim bende hergün içicem bol bol.
Susam değil de sürekli tahin tüketiyorum ben o da etkili diye. Süt ürünleri çok tüketirim normalde de.
Birde malt içeceği alıp deneyeyim bir o kaldı.
Belki hasta oldugu icin istahi yoktur. Iyilestiyse istahi acilir belki. Bi de artik 10 dk emmeyle doyuyorlar.
Bana da öyle geliyor ama doktor öyle söyleyince moralim bozuldu.

Hangi içeceği önerirsiniz hanımlar ona göre sipariş vereyim daha önce denemedim hiç

bugun cocuk doktorundaydık. Anne sutu veren de suya gerek yok. Mama verdigim icin ben, gunde 1 cay kasigi su verebilirsin dedi.

Acıkınca değil.

Emdikten sonra mama verecekmişim üstüne. Emdikten sonra sağdığım sütü verdim almadı mamayı nasıl alacak aç olsa benim sütümü içer zaten.
tok olunca veya keyfi olmayınca bazen reddediyor benimki de. 1 2 deneme de alacaktır.

bugun cocuk doktorundaydık. Anne sutu veren de suya gerek yok. Mama verdigim icin ben, gunde 1 cay kasigi su verebilirsin dedi.
Arkadas hep diyor ya sutum yagli diye. Bebegi de cok terliyormus. Gece de saat basi uyanip emmek isteyince benim aklima geldi acaba susuyor mu diye. Doktora sor diyecegim ama ordaki doktorlar da bir sey bilmiyor sanki.

İyi akşamlar herkese bebeğinizin tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz? Uyurken denedim uyanıyor uyanıkken rahatsız oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…