2018 Ekim Anneleri

Evet cnm biz de bu ay çok azkilo aldık. Çok teşekkürler

Sebamed kullanıyorduk konak oldu, Mustela aldık gecmedi yine, dr Mustelanin yeni dogan kopuk sampuanini önerdi, aklınızda olsun diye yazdım arkadaslar..
Unibaby ile yıkadım konak oldu. Johnsons baby ile yıkadım iyice arttı. Daha minicik kızım, zeytinyağı ve karbonat karıştırın sürün diyorlar da, kafası ıslak bir şekilde yarım saat nasıl beklenir kış günü :/
Bahsettiğin şampuan konağı geçiriyor mu yoksa olmadan önlemek için mi kullanılıyor?

O susam taneleri herkeste yok mu ya ben normal diye biliyordum sindirilemeyen anne sütünün yağlı kısmı doğduğundan beri öyle bizim bi sorun muymuş o
Mukuslu idi bizimki. Susam i bırakınca geçti. Daha sonra balçık gibi yoğun mukuslu kaka yapıyor oğlum

Gecmis olsun bebegine. Ben mustelanin yenidogan normal sampuanini kullaniyorum. Bitince bundan alirim. Her ihtimale karsi. Biz bazen her gun bazen gun asiri yikiyoruz.
Bu arada ben de yuzumu onunla yikayip, vucut losyonunu suruyorum yuzume.
U Umudumbitmedi_ Basta sebamed yeni dogan kullandık. Yoktu sonra konak oldu. Mustela şampuan aldık, hala var. Dün çocuk dr una tekrar sorduk. Mustela kopuk olanı al dedi. Yukarda linki atmıştım. Düzenli tara dedi. Tarak alacam nette baktim biraz da chicco nunki iyiymis. Onerisi olan varsa baska marka onu da alirim.Bi de yazmayi sabah unuttum, dr banyo öncesi zeytinyağı sur dedi..haftada 2 kez banyo yaptir dedi

Yastık 1 yasa kadar önerilmiyor. Yan yatis yaptığıyla bir sağ bir sol hep yan yatırdık basta. Artık sırtüstü koyuyoruz o çeviriyor sağa sola.. kafaları zaten engebeli. Bi yer çökük bi yer düz vs

Kan tahlili yaptırın. Değerleriniz düşmüşse vitamin alın..geçmiş olsun.

Keşke bastan onu alsaydık. Yarın netten sipariş vereceğim. Yukarda linki attim. Olanı geçirir dedi dr dün bize.. Bi de her banyo öncesi z.yagi sur dedi..

Bugun benim de azaldi. Tek memeyle doyan cocuk ikinciyi istedi. Geceden yorgundum diye belki. Ama bazi gunler olabilir. Suyu arttiralim.
Neler neler yapmaya başladım inşallah etkisi olur
Benimde çıkmıyor ama benim sütüm zaten azdı hep
Canım brnim daha yeni oldu geçicidir inşallah
Canım şu an 10 haftalık 5350 çıktı kilosu. Doğduğundan beri hiç bi değişiklik yapmadık ama azaldı yavaş yavaş. 2 aylık kontrolünde kendi doktoru çok iyi demişyi kilo alımı azalsa da hasta olunca başka doktora götürdüm o takip etti 3 gün kilo alımı günde 15 gra düşmüş mama takviyrsi yapalım dedi. Ama o hasta ben hasta normal değil mi?
E sütüm yok madem sağdığımı da içmiyor ki kızım mama vereyim ben.
Gerçekten olmadığına yetmediğine inanırsam mama takviyrsine başlayacağım ama önce elimden geleni yapmak istiyorum.
Kizlar kiyafet alirken hangi araliklarda alıyorsunuz 62 cm 6 ay diyo 68 9 ay 62 cm bezle geriyor diye gittim e bebekten 68 cm aldim 9 aylik bebek gibimi simdi. Oylede degil ben bu beden isini anlamadim
Benimki 10 haftalık 3 aylıklar zor olmaya başladı 6 aylıklara başlıyorum hatta zıbın vs alıcam 6 ve 9 aylık alacağım onlardan.
Ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. Gerçekten yok mu geçici bi dönem mi?
Kızım tek meme emerdi şimdi çift veriyorum ikisini de uyarsın diye. 5-10 dk emme süresi vardı daha uzun tutmaya çalışıyorum memede.
Herşeye rağmen olmazsa mamaya başlayacağım ama direk çabalamadan almak istememem daha doğru drğil mi?

Birde tartıdan tartıya değişir mi? 5 gün sonra kilosunu kontrol edeceğiz aynı doktora götürüp aynı tartı ile mi tartsak yoksa farketmez mi?

Canım ya durumuna çok üzüldüm geçer inşallah.Tarhana Çorbası içebiliyor musun acaba ? Sütü de artırıyo..badem de etki ediyor süte..ıspanak fln

Evet cnm biz de bu ay çok azkilo aldık. Çok teşekkürler

Rica ederim ne demek hangi sehirdesin bilmiyorum ama bizim dr İzmir Balcova Baskin Kocabas
Aileside dr. Anne baba es hepsi dr ve onlarin elinde buyuduk. Olurda yolunuz duser yada izmirde olanlara bi yardimimiz dokunur

Ona da az az baslayip devam etmislerdir hem 1 yaş oldukca guclendikleri bi zaman olarak geciyor canim.Coklu alerji olsa da galiba hepsi bir olmuyor.Bunlar en cok alerji yapabileceklermis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…