2018 Ekim Anneleri

Bende alirim canim.hic bilmiyordum.bende ellemeye korktum.ama yarin yaparim.
Gittiikce gaz cikarmasi kolaylasiyor sanirim.
Bizim.onceden fazla gazi yoktu.ne olduysa 15 gündür var.ve gazi pis kokulu.diyet.deneyemem.sütüm iyice gider.
Bende öyke yapayim canim.çok.saol.evde bebe yagi var.sampuan ve tarak da almam lazim.bi bakayim.bi arastirim.

hediyelerde de büyük beden getirenlere daha cok memnun oluyorum. :))) sonra giydiririm diye..
zaten su anda giydiklerini fazlasıyla aldık ya o yüzden :)))

Bende oyle daha cok memnunum.Bide ilki gibi almadim zaman zaman az aliyorum.Yetiyor cidden ya.

Kizlar kiyafet alirken hangi araliklarda alıyorsunuz 62 cm 6 ay diyo 68 9 ay 62 cm bezle geriyor diye gittim e bebekten 68 cm aldim 9 aylik bebek gibimi simdi. Oylede degil ben bu beden isini anlamadim
6 ay yazanlar sadece 3-6 alıyor yani en son 6. Aya kadar giyebilir demek. aldığınız 9 ay 6-9 oluyor. Bedenlerde birbirini tutmuyor ama evet benim aldığım bazı 6-9 lar 3-6 lardan küçük giydiriyoruz.

Sebamed kullanıyorduk konak oldu, Mustela aldık gecmedi yine, dr Mustelanin yeni dogan kopuk sampuanini önerdi, aklınızda olsun diye yazdım arkadaslar..

Icerik olarak iyide degilmis Sebamed malesef bende ilkinde onu kullanmistim ilk zamanlarinda.Uzuldum.
Mustela,Bubchen,Burts Bees,Hipp,BabyMe icerik olarak iyiler listesinde.

Canım ya durumuna çok üzüldüm geçer inşallah.Tarhana Çorbası içebiliyor musun acaba ? Sütü de artırıyo..badem de etki ediyor süte..ıspanak fln
Kuruyemiş yasak canım tarhana içilebiliyor mu bilmiyorum denemem lazım yemek yemeyi seven bir insanım canım isteyip yiyeneyince sinirlerim bozuldu

O susam taneleri herkeste yok mu ya ben normal diye biliyordum sindirilemeyen anne sütünün yağlı kısmı doğduğundan beri öyle bizim bi sorun muymuş o

Evet bazen olmasida normal.Cunku alisiyorlarda.Ama devamli oldugunda kontrol edilmesi gerekiyorn

9. Ayda kaç doz yapıliyo cnm olmazsa ben de öyle yaptirayim. Bizim Dr hemen yapmak istiyo

Normalde Menectra 9-23 aylar arasinda en az 3 ay arayla 2 doz,2 yas sonrasi tek doz.
Nimenrix ise 12 aydan sonra tek doz her yasa yaptirilabiliyor.

Ben birde elime döküp kafasina direkt surmüyorum,elime azcık döküp köpürtüp öyle yıkıyorum.
Bizde de buara cok az kepek gb dökülür vaziyette var azcık.En rahati chicconun konak taragi.Uclarida ince basliyor.

Kızımdan kalan vardı canım bebedorun tarak fırça seti sık dişli olan tarakla tarıyorum zeytin yağından sonra o kaldırıyor
Canını yakmıyor mu? Bende chicco nun konak tarağını aldım canını yakar gibi geldi boş boş kaldı öyle evde

4 ocakta 3ayi doldurdu evet bende sizin gibi düşünüyordum hatta annem mama al doymuyor dediğinde doymasa uyumaz diyordum ama mama takviyesi yaptigim halde kilo almayınca iste acti ama ben mi anlamıyorum dedim kendime kizdim
Mama miktarını mı arttıracaksınız yoksa aynı vermeye devam mı edeceksınız . Aç olsa belli etmez mi yA ne bileyim gülmez falan ya da dediğiniz gibi ben mi anlamıyorum

Bence dogru dusunmussun.Hastalikta etkili.
Bide degiskenlik gosterebilir tum ayda ya da en az 10 gun gerekli diye biliyorum.Tekrar kendi doktoruna gitmeyi dusunmez misin?
Illa onun tartisi degil ama soyup doktor tartisinda tartilmasi tabii daha net cikar.
Isin icinde olmak tabii ki bambaska ama sen olsan ne yapardin dersen yaptiginin aynisini yapardim.Ugrasirdim.

Canim hangi kaka normal.bilmiyoruz.
Benimkinin kakası sarı ve pütür yok icinde.tamamen homojen.
Bide yoğun kivamli.altini actigimda kalcasina sivanmis oluyor.

Gayet normal anlattigin.
Ben farkli bisy yedigimde oluyor mesela bazen pütür sonrakinde olmuyor.

Canım
Gayet normal anlattigin.
Ben farkli bisy yedigimde oluyor mesela bazen pütür sonrakinde olmuyor.
Canım içimi rahatlattin resmen.çok saol.bende diyet yapacaktim.nerdeyse.hatta laktoz intolerasyonu vardir diye rota yaptitmak icin test yaptiracaktim.cünkü önceden hep pütürlüydü.simdi ise pütür olmayinca korktum.

Son düzenleme:

Kendi doktorum kızım hastalandığında sağlık ocağı ilaç verdiğinde danışmak için attığım mesaja dönmedi. Sinir oldum en ihtiyacım olduğu anda yazmadığı için. Zaten kalabalık bi hastaneydi birdr bu doktoru arkadaşım önermişti ilaç yanlısı biri değil birde hemen dış müdahale yapmıyor çocuğa o yüzden tercih etmiştim hatta o da şaşırdı nasıl hemen mama verdi diye. Şimdi ne yapsam bilemedim bu hafta annemlere gidicem dinlenip daha çabuk iyileşeyim diye belki orada bi yere götürürüm.

Her doktor soyuyordu eğer doktor tartısı olması yeterli ise başka doktor bakacağım direk.

Güldüm bak en az 10 gün dedin ya.

Balgam sökücü ilacı 2 gün verdim günde 3-4 kusturuyordu direk bu yüzden doktora ilk gittiğimizde 1 hafta neredeyse hiç kilo almamış çıktı burnu da tıkalıydı emmiyordu. Sonra ilacı bıraktık 3 gün sonra kontrole gittik 50 gr almış görünüyordu kusması azalınca.

Aslında sağlıklı 10 gün değil 5 gün bile takip etmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…