- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Tsk ederim. Canim.U Umudumbitmedi_ nette de arastirdim . chicco nun ki iyi deniyor
plojovic bu, degil mi?
https://urun.n11.com/firca-ve-tarak/chicco-konak-taragi-P283525893
Evet bendeki o daha cesaret edemedim acıtır gibime geldi nasıl kullandınız sizBen birde elime döküp kafasina direkt surmüyorum,elime azcık döküp köpürtüp öyle yıkıyorum.
Bizde de buara cok az kepek gb dökülür vaziyette var azcık.En rahati chicconun konak taragi.Uclarida ince basliyor.
Toktur canim.emme süreleri birden azaliyor cünkü.Meme reddi yaşıyor olabilir miyiz? 5-10 dk anca emiyor ya uyuyor ya ağlıyor çünkü. Ya da meme pozisyonuna geçince direk ağlamaya başlıyor direk.
Meme reddi yaşıyor olabilir miyiz? 5-10 dk anca emiyor ya uyuyor ya ağlıyor çünkü. Ya da meme pozisyonuna geçince direk ağlamaya başlıyor direk.
Meme reddi yaşıyor olabilir miyiz? 5-10 dk anca emiyor ya uyuyor ya ağlıyor çünkü. Ya da meme pozisyonuna geçince direk ağlamaya başlıyor direk.
Kilo alımı nasıl? Uzun duruyor mu memeyi alınca?Benimki de her emme pozisyonunda ağlıyor
Biz daha 2 aylığız ay sonunda 3 aylık olacak kızım. Doğduğundan beri hızlı emiyor az tıkanmadı zaten. Yeterki yetsin emsinde keyif yapsın bizimki de.Bir yerde 3. Ay ve sonrasında 2 göğsü 7 dakikada bile bitirebilir diye okudum çeneleri bile kuvvetleniyor benimkide bazen 10 dakikada bitiriyor doyuyor bazen yarım saat ama o kafar belliki o yarım saatte beyimizin keyif yaptığısırf mutlu oldum diye çekmiyorum sadece
Aslinda demek istedigim her bebek farkli ya. Belki senin bebegin icin boyle daha iyidir. Gerci doktorun guclu aclik sinyalleri gormedikce emzirme demis. Diyorum ya benimki bangir bangir agliyor. Aslinda acliktan degil uykusuzluktan agladigini da biliyorum ama baska turlu durmuyor.
su kadar sure aglasin bir sey olmaz derse ona uyarim zaten. Korkuyorum cunku aglamaktan bir sey olur diye.
Bizimde 25 ekim ama azaldı dediğim gibi hızlı emiyor aynen ağzından taşırıyor tıkanıyor kilo alımı iyiyse meme reddi değildir diye düşünüyorumBiz daha 2 aylığız ay sonunda 3 aylık olacak kızım. Doğduğundan beri hızlı emiyor az tıkanmadı zaten. Yeterki yetsin emsinde keyif yapsın bizimki de.
Bizde aynı durumdayız şuan bildiğin takla atıyoruz memeyi tutsun diye yatakta yatarken oynata oynata veriyorum ağzına 2 seferdir öyle emiyor .. Hem emmek istiyor hem istemiyor bende şaşırdımMeme reddi yaşıyor olabilir miyiz? 5-10 dk anca emiyor ya uyuyor ya ağlıyor çünkü. Ya da meme pozisyonuna geçince direk ağlamaya başlıyor direk.
BiZde kıllı fırça var onun konak için faydası yok bizde masaj gibi ama çok güzel. Konak için o linkteki özel tarağıda aldım ama kullanmadım dahaplojovic merhaba killi fircayi da almak gerekiyor mu.. 2 urun var hangisini alsam bilemedim .
https://www.hepsiburada.com/chicco-konak-taragi-p-OYUNCA61777300?magaza=myra
bi de bu var
https://www.hepsiburada.com/chicco-firca-ve-tarak-seti-0-ay-mavi-p-AILECHI00000656920
Bir yerde 3. Ay ve sonrasında 2 göğsü 7 dakikada bile bitirebilir diye okudum çeneleri kuvvetleniyor çünkü benimkide bazen 10 dakikada bitiriyor doyuyor bazen yarım saat ama o kadar belliki o yarım saatte beyimizin keyif yaptığısırf mutlu olsun diye çekmiyorum sadece
Benimki de her emme pozisyonunda ağlıyor
Mama miktarını mı arttıracaksınız yoksa aynı vermeye devam mı edeceksınız . Aç olsa belli etmez mi yA ne bileyim gülmez falan ya da dediğiniz gibi ben mi anlamıyorum
Sen bir de ablasının küçüklerini kullanabilirsin. Ben abisinin giysilerini bile giydirdim sarı, turuncu, kırmızı, mor renkli olanlardan bolca vardı :) yakın akrabalarım 0-3 yaş aralığı için bir sürü kıyafet almışlar :)Bende oyle daha cok memnunum.Bide ilki gibi almadim zaman zaman az aliyorum.Yetiyor cidden ya.
Ya ben de bi suru kitap okudum uykuyla ilgili mesela. Memede uyutmayin diyor. Ama oyle mutlu ki. Ne olacak yani.Aynen kuzum simdi ilk bebek bir seyde bilmiyoruz e malum bizim millet kilolu bebekle saglikli bebegi hep karistirdigi icin karisanda cok oluyor annesi acikti vs gibi dr israrla ayni seyi soyledi ilk ay super oldu bu ayda aslinda 1 kiloya yakin aldi ama dr niyeyse tatmin olmadi ama dedim ya bu ay gazdan cok fena cektik biz ancak uykusunda emebiliyordu cocugum bakalim zaten 2 ay sonra ek gidaya gecince emme sureleri degiscek tahminimplojovic nasil olucak ek gida doneminde?
Mesela bi arkadasimda o ne oyle saatli emzirme mi olur demisti ben memeden ayirmiyorum o sekilde yatip kalkiyoruz diyordu kizida masallah tosun gibiydi ve gaz nedir bilmediler dusun dedigin gibi bunye meselesi
Canım laktoz intoleransinda rota yaptırilmiyor mu?Canım
Canım içimi rahatlattin resmen.çok saol.bende diyet yapacaktim.nerdeyse.hatta laktoz intolerasyonu vardir diye rota yaptitmak icin test yaptiracaktim.cünkü önceden hep pütürlüydü.simdi ise pütür olmayinca korktum.
Kilo alımı nasıl? Uzun duruyor mu memeyi alınca?
Biz daha 2 aylığız ay sonunda 3 aylık olacak kızım. Doğduğundan beri hızlı emiyor az tıkanmadı zaten. Yeterki yetsin emsinde keyif yapsın bizimki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?