2018 Ekim Anneleri

Evet bendeki o daha cesaret edemedim acıtır gibime geldi nasıl kullandınız siz

Meme reddi yaşıyor olabilir miyiz? 5-10 dk anca emiyor ya uyuyor ya ağlıyor çünkü. Ya da meme pozisyonuna geçince direk ağlamaya başlıyor direk.

plojovic bugün fıstık aldırdım eşime önerdiğin kürü deneyeceğim inşallah işe yarar ya benim süt kılı kılına yetiyor yavaş geldiği ve gaz yüzünden her emzirme ağlamalı işkence

Meme reddi yaşıyor olabilir miyiz? 5-10 dk anca emiyor ya uyuyor ya ağlıyor çünkü. Ya da meme pozisyonuna geçince direk ağlamaya başlıyor direk.

Bir yerde 3. Ay ve sonrasında 2 göğsü 7 dakikada bile bitirebilir diye okudum çeneleri kuvvetleniyor çünkü benimkide bazen 10 dakikada bitiriyor doyuyor bazen yarım saat ama o kadar belliki o yarım saatte beyimizin keyif yaptığı sırf mutlu olsun diye çekmiyorum sadece

Son düzenleme:
Benimki de her emme pozisyonunda ağlıyor
Kilo alımı nasıl? Uzun duruyor mu memeyi alınca?
Biz daha 2 aylığız ay sonunda 3 aylık olacak kızım. Doğduğundan beri hızlı emiyor az tıkanmadı zaten. Yeterki yetsin emsinde keyif yapsın bizimki de.

Aynen kuzum simdi ilk bebek bir seyde bilmiyoruz e malum bizim millet kilolu bebekle saglikli bebegi hep karistirdigi icin karisanda cok oluyor annesi acikti vs gibi dr israrla ayni seyi soyledi ilk ay super oldu bu ayda aslinda 1 kiloya yakin aldi ama dr niyeyse tatmin olmadi ama dedim ya bu ay gazdan cok fena cektik biz ancak uykusunda emebiliyordu cocugum bakalim zaten 2 ay sonra ek gidaya gecince emme sureleri degiscek tahminim plojovic nasil olucak ek gida doneminde?
Mesela bi arkadasimda o ne oyle saatli emzirme mi olur demisti ben memeden ayirmiyorum o sekilde yatip kalkiyoruz diyordu kizida masallah tosun gibiydi ve gaz nedir bilmediler dusun dedigin gibi bunye meselesi

Biz daha 2 aylığız ay sonunda 3 aylık olacak kızım. Doğduğundan beri hızlı emiyor az tıkanmadı zaten. Yeterki yetsin emsinde keyif yapsın bizimki de.
Bizimde 25 ekim ama azaldı dediğim gibi hızlı emiyor aynen ağzından taşırıyor tıkanıyor kilo alımı iyiyse meme reddi değildir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Bizde aynı durumdayız şuan bildiğin takla atıyoruz memeyi tutsun diye yatakta yatarken oynata oynata veriyorum ağzına 2 seferdir öyle emiyor .. Hem emmek istiyor hem istemiyor bende şaşırdım

Bu hissediliyor aslinda ben hissediyorum yani 10dk da yumusuyor hemen :)

Benimki de her emme pozisyonunda ağlıyor

Gazdan olabilir mi? Oyle oldugunda hemen diger gogsu deneyin veya ayakta gezerek emzirmeyi. Benim gecen ayim full oyle gecti ayakta evi gezerek emdi herhalde gaz hareket ettigi icin sıkıstirmiyor diyordum ben yatarak emincede bittikten sonra kaldirsan bile cok fena gaz olmustu bizde

Mama miktarını mı arttıracaksınız yoksa aynı vermeye devam mı edeceksınız . Aç olsa belli etmez mi yA ne bileyim gülmez falan ya da dediğiniz gibi ben mi anlamıyorum

Mama miktarini arttirdim 60 cc veriyordum 90 cc veriyorum mama bitince ağlıyorsa emziriyorum tekrar doktor 150cc ye kadar verebilirsiniz dedi
Ama sadece anne sütüyle doymuyor anladim bunu dün gece defalarca uyandi saat basi, en son 4te 90 cc mama icti sabah 8e kadar uyudu

Bende oyle daha cok memnunum.Bide ilki gibi almadim zaman zaman az aliyorum.Yetiyor cidden ya.
Sen bir de ablasının küçüklerini kullanabilirsin. Ben abisinin giysilerini bile giydirdim sarı, turuncu, kırmızı, mor renkli olanlardan bolca vardı :) yakın akrabalarım 0-3 yaş aralığı için bir sürü kıyafet almışlar :)

Ya ben de bi suru kitap okudum uykuyla ilgili mesela. Memede uyutmayin diyor. Ama oyle mutlu ki. Ne olacak yani.
Okulda iki ogretmen ablam var. 50 yasina yakinlar. Kardesler. Ilkokula baslayana kadar emzik emmisler.okula baslayinca utanip birakmislar. Disleri de inciler dizilmis gibi dumduz.
Tek olumsuz yani onunla mi ilgili bilmem ama biri sigara iciyor, digeri de uzun seneler icmis.
Demem o ki cok da saapmamak lazim mi ne.

Canım laktoz intoleransinda rota yaptırilmiyor mu?

Kilo alımı nasıl? Uzun duruyor mu memeyi alınca?

Biz de iki aylık olduk Salı kontrolü var haftada 150-200 gr alıyor normal dediler gelişimine ama benim sütüm sınırda iki memeyle anca doyuyor süt yavaş gelince sinirleniyor çıldırıyor hatta her emzirme ağlamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…