Gazdan olabilir mi? Oyle oldugunda hemen diger gogsu deneyin veya ayakta gezerek emzirmeyi. Benim gecen ayim full oyle gecti ayakta evi gezerek emdi herhalde gaz hareket ettigi icin sıkıstirmiyor diyordum ben yatarak emincede bittikten sonra kaldirsan bile cok fena gaz olmustu bizde
Ya ben de bi suru kitap okudum uykuyla ilgili mesela. Memede uyutmayin diyor. Ama oyle mutlu ki. Ne olacak yani.
Okulda iki ogretmen ablam var. 50 yasina yakinlar. Kardesler. Ilkokula baslayana kadar emzik emmisler.okula baslayinca utanip birakmislar. Disleri de inciler dizilmis gibi dumduz.
Tek olumsuz yani onunla mi ilgili bilmem ama biri sigara iciyor, digeri de uzun seneler icmis.
Demem o ki cok da saapmamak lazim mi ne.
Arkadaş da ayakta deneyin dedi iki gündür yapıyorum ayakta daha iyi gibi kandırırsam sizin gaz sorunu geçti mi
U Umudumbitmedi_ nette de arastirdim . chicco nun ki iyi deniyor
plojovic bu, degil mi?
https://urun.n11.com/firca-ve-tarak/chicco-konak-taragi-P283525893
Kendi doktorum kızım hastalandığında sağlık ocağı ilaç verdiğinde danışmak için attığım mesaja dönmedi. Sinir oldum en ihtiyacım olduğu anda yazmadığı için. Zaten kalabalık bi hastaneydi birdr bu doktoru arkadaşım önermişti ilaç yanlısı biri değil birde hemen dış müdahale yapmıyor çocuğa o yüzden tercih etmiştim hatta o da şaşırdı nasıl hemen mama verdi diye. Şimdi ne yapsam bilemedim bu hafta annemlere gidicem dinlenip daha çabuk iyileşeyim diye belki orada bi yere götürürüm.
Her doktor soyuyordu eğer doktor tartısı olması yeterli ise başka doktor bakacağım direk.
Evet bendeki o daha cesaret edemedim acıtır gibime geldi nasıl kullandınız siz
Meme reddi yaşıyor olabilir miyiz? 5-10 dk anca emiyor ya uyuyor ya ağlıyor çünkü. Ya da meme pozisyonuna geçince direk ağlamaya başlıyor direk.
Ben öyle duymustum.sanki.tam emim degilim.canim.yanlis olmasin.belki süt alerjisidir.bilen biri yazsa cok iyi olur.Canım laktoz intoleransinda rota yaptırilmiyor mu?
Aynisı.benimkide babasinin omzunda uyuyor.bende de ya meme ya besikten sallma.yada ayakta sallama.Ayy bizimkide memede uyuyor valla ona suan yapacak bir seyim yok farkindayim ileride belki cok sikintisini cekicem hadi simdi o kdr bilincli degiller ama donem donem gece kalkip beni emzik gibi kullanicak biliyorum umarim bu ise baslama donemime denk gelmez ama bende baska turlu uyumuyor babasinda oyle degil bak onun omzunda uyuyor ama bana geldi mi memeye alana kadar cok fena agliyor
plojovic bugün fıstık aldırdım eşime önerdiğin kürü deneyeceğim inşallah işe yarar ya benim süt kılı kılına yetiyor yavaş geldiği ve gaz yüzünden her emzirme ağlamalı işkence
Bende anne sütü + mama veriyorum ama daha çok mama veriyorum anne sütüm yok denecek kadar az ve tam olarak ne kadar vermem gerektiğini bilemiyorum. Sizin bebeğiniz ne kadarlıkMama miktarini arttirdim 60 cc veriyordum 90 cc veriyorum mama bitince ağlıyorsa emziriyorum tekrar doktor 150cc ye kadar verebilirsiniz dedi
Ama sadece anne sütüyle doymuyor anladim bunu dün gece defalarca uyandi saat basi, en son 4te 90 cc mama icti sabah 8e kadar uyudu
plojovic merhaba killi fircayi da almak gerekiyor mu.. 2 urun var hangisini alsam bilemedim .
https://www.hepsiburada.com/chicco-konak-taragi-p-OYUNCA61777300?magaza=myra
bi de bu var
https://www.hepsiburada.com/chicco-firca-ve-tarak-seti-0-ay-mavi-p-AILECHI00000656920
Aynen kuzum simdi ilk bebek bir seyde bilmiyoruz e malum bizim millet kilolu bebekle saglikli bebegi hep karistirdigi icin karisanda cok oluyor annesi acikti vs gibi dr israrla ayni seyi soyledi ilk ay super oldu bu ayda aslinda 1 kiloya yakin aldi ama dr niyeyse tatmin olmadi ama dedim ya bu ay gazdan cok fena cektik biz ancak uykusunda emebiliyordu cocugum bakalim zaten 2 ay sonra ek gidaya gecince emme sureleri degiscek tahminimplojovic nasil olucak ek gida doneminde?
Mesela bi arkadasimda o ne oyle saatli emzirme mi olur demisti ben memeden ayirmiyorum o sekilde yatip kalkiyoruz diyordu kizida masallah tosun gibiydi ve gaz nedir bilmediler dusun dedigin gibi bunye meselesi
Insallah yarari olur❤
Masallah bebisine fotografa bakmadam edemedim :) Allah mahrum etmesin birbirinizden
Sen bir de ablasının küçüklerini kullanabilirsin. Ben abisinin giysilerini bile giydirdim sarı, turuncu, kırmızı, mor renkli olanlardan bolca vardı :) yakın akrabalarım 0-3 yaş aralığı için bir sürü kıyafet almışlar :)
Ya ben de bi suru kitap okudum uykuyla ilgili mesela. Memede uyutmayin diyor. Ama oyle mutlu ki. Ne olacak yani.
Okulda iki ogretmen ablam var. 50 yasina yakinlar. Kardesler. Ilkokula baslayana kadar emzik emmisler.okula baslayinca utanip birakmislar. Disleri de inciler dizilmis gibi dumduz.
Tek olumsuz yani onunla mi ilgili bilmem ama biri sigara iciyor, digeri de uzun seneler icmis.
Demem o ki cok da saapmamak lazim mi ne.
bunun nedeni, mama gec sindirildiginden daha iyi uyutuyor dedi dr.umuzMama miktarini arttirdim 60 cc veriyordum 90 cc veriyorum mama bitince ağlıyorsa emziriyorum tekrar doktor 150cc ye kadar verebilirsiniz dedi
Ama sadece anne sütüyle doymuyor anladim bunu dün gece defalarca uyandi saat basi, en son 4te 90 cc mama icti sabah 8e kadar uyudu
ne tatliii, masallahhh..yuzu hepp gulsunnAmin çok sağol cümlemizinkini inşallah :)
formul su.. doktorumuz boyle acikladi..Bende anne sütü + mama veriyorum ama daha çok mama veriyorum anne sütüm yok denecek kadar az ve tam olarak ne kadar vermem gerektiğini bilemiyorum. Sizin bebeğiniz ne kadarlık
ok o zaman sadece tarak olani alayım, teşekkür ederim..Bence yok canim.
Takim olani ben normalde kullaniyorum.
Normal tarak gb olanin uclari kucucuk boncuk gb bi yapida sert.Yas buyudukce kolay oluyor batmadan ani hareketlerde fln.
Kıllı olanda sadece bebekken tüy gb saclari tariyor masaj gb :)
gunduz kucagimda uyutuyorum ama aglamali oluyor. Uykusu var gezmek istiyor. Artik kucagimda cok gezdiremiyorum. Koltuga oturunca basiyor yaygarayi. Aciyorum beyaz gurultuyu. Agzina emzigi tikiyorum. Hic sevmiyor emzigi. Bi de oturdugum yerde zipliyorum. Once mucadele ediyor. 5 dk icinde uyuyor ama. Yine de bu travmatik uykudansa memede uyusa daha iyi.Ayy bizimkide memede uyuyor valla ona suan yapacak bir seyim yok farkindayim ileride belki cok sikintisini cekicem hadi simdi o kdr bilincli degiller ama donem donem gece kalkip beni emzik gibi kullanicak biliyorum umarim bu ise baslama donemime denk gelmez ama bende baska turlu uyumuyor babasinda oyle degil bak onun omzunda uyuyor ama bana geldi mi memeye alana kadar cok fena agliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?