2018 Ekim Anneleri

Arkadaş da ayakta deneyin dedi iki gündür yapıyorum ayakta daha iyi gibi kandırırsam sizin gaz sorunu geçti mi

Ayy bizimkide memede uyuyor valla ona suan yapacak bir seyim yok farkindayim ileride belki cok sikintisini cekicem hadi simdi o kdr bilincli degiller ama donem donem gece kalkip beni emzik gibi kullanicak biliyorum umarim bu ise baslama donemime denk gelmez ama bende baska turlu uyumuyor babasinda oyle degil bak onun omzunda uyuyor ama bana geldi mi memeye alana kadar cok fena agliyor

Arkadaş da ayakta deneyin dedi iki gündür yapıyorum ayakta daha iyi gibi kandırırsam sizin gaz sorunu geçti mi

Tam gecti denemez 3 ay 3 gunluk. 20 gunlukten itibaren biogaia, 1 ayda pankreoflat granul kullandik biraz daha iyiydi ama granulu birakti simdi dr. Eskiye nazaran en azindan gazdan ememe azaldi diyebilirim ama simdide gece kaka yapamadigi icin uyanmalar basladi ozellikle sabaha karsi uykusunu boluyor dr normal olcak bunlar dedi

Yaninsuan onemli bi durumken evde bi birlikte cikip bi onunla cikip fln cozulecek bi durum degil en azindan.
Dinlen sen bol bol oncelikle stres yapma.
Insan en caresiz oldugu anda tabii kendi doktoruna guveniyor.Dönmemesi kırıcı olmus

Evet bendeki o daha cesaret edemedim acıtır gibime geldi nasıl kullandınız siz

Oncesinde zeytinyagi sürüp sonrasinda kullanabilirsin.Cok naif hareketlerle yapmaya baslayinca sende anlayacaksin :)
Dik dik sürter gb degil yan tutarsin taragi hafif

Meme reddi yaşıyor olabilir miyiz? 5-10 dk anca emiyor ya uyuyor ya ağlıyor çünkü. Ya da meme pozisyonuna geçince direk ağlamaya başlıyor direk.

Olabilir canim.
Pozisyon degistirmeyi,ayakta emzirmeyi deneyebilirsin.
Ama eger gercekten cok stresli hissediyorsan bu bebeginede geciyor bunu da dusunmelisin.
Burnu acik mi onu goz onunde bulundurmussundur diye soylemiyorum :)
Daha hizli emmeye baslayacaktir sure degisebilir ama bunu da dusun.
Istedikce ver

Canım laktoz intoleransinda rota yaptırilmiyor mu?
Ben öyle duymustum.sanki.tam emim degilim.canim.yanlis olmasin.belki süt alerjisidir.bilen biri yazsa cok iyi olur.
Aynisı.benimkide babasinin omzunda uyuyor.bende de ya meme ya besikten sallma.yada ayakta sallama.

Insallah yarari olur❤
Masallah bebisine fotografa bakmadam edemedim :) Allah mahrum etmesin birbirinizden

Bende anne sütü + mama veriyorum ama daha çok mama veriyorum anne sütüm yok denecek kadar az ve tam olarak ne kadar vermem gerektiğini bilemiyorum. Sizin bebeğiniz ne kadarlık

Bence yok canim.
Takim olani ben normalde kullaniyorum.
Normal tarak gb olanin uclari kucucuk boncuk gb bi yapida sert.Yas buyudukce kolay oluyor batmadan ani hareketlerde fln.
Kıllı olanda sadece bebekken tüy gb saclari tariyor masaj gb :)

Ek gida gecisi sute pek etki etmiyor ilk zamanlar canim :)
Zaten 3 gun kurali ve 1-2 kasık tatlarla baslandigindan ögün gibi oturana kadar bayaa zaman geciyor.
Verilenler sonrasi emme seklinde ilerliyor.
Hala anne sütü esas oluyor yani.

Benim buyugun kiyafetleriyle bikac bebek buyudu :) Sevdiklerimden ayirdiklarim vardi biraz.Ama mevsim olarak fazla bisy tutmadi :) Battaniyeler is gordu bayaa :)

Bence meme konusu tamamen bebekle alakali.
Emme aktifligide onemli.
Benim ilki tam bir meme delisiydi :)
Memede uyuya uyuya emerdi,oyle emzikten sonra 1 saat bekleyecek gece 2 saat uyuyacak fln hayaldi resmen :) Hatta hep derim ben oyle bebekler yok saniyordum :)))))))

Kucugu ise ilk gunden memede durdugu sure boyunca aktif emip sonrasini sakin degerlendirdi.Birebir saat tutup ona uymuyorum elbette ama ablasi gibi olmadigi kesin :)

Belki biraktirma surelerinde artı bi kolayligi olabilir.Belki de hicbisy farketmez dedigin gb.Ama sık emme,huysuzlugu memede dindirme,memede uyuyup kalip uykuyu orda devam ettirme gb seyler gece uykusunu cok etkiliyor.Eger gece uykusunda sorun yoksa bence anne ve bebegin rahat ettigi gb devam :)

bunun nedeni, mama gec sindirildiginden daha iyi uyutuyor dedi dr.umuz

Bende anne sütü + mama veriyorum ama daha çok mama veriyorum anne sütüm yok denecek kadar az ve tam olarak ne kadar vermem gerektiğini bilemiyorum. Sizin bebeğiniz ne kadarlık
formul su.. doktorumuz boyle acikladi..
bebek kac kilo kilo basına 150 ml. mesela bebek 3 kilo ise
3*150 yani gunde 450 ml beslenmeli tabi ortalama bu
bunu ogun sayısına bolun. mesela 3 saatte birse yani gunde 8 kere besleniyorsa
450 yi 8 e bolun..56 ml eder..

Bence yok canim.
Takim olani ben normalde kullaniyorum.
Normal tarak gb olanin uclari kucucuk boncuk gb bi yapida sert.Yas buyudukce kolay oluyor batmadan ani hareketlerde fln.
Kıllı olanda sadece bebekken tüy gb saclari tariyor masaj gb :)
ok o zaman sadece tarak olani alayım, teşekkür ederim..

gunduz kucagimda uyutuyorum ama aglamali oluyor. Uykusu var gezmek istiyor. Artik kucagimda cok gezdiremiyorum. Koltuga oturunca basiyor yaygarayi. Aciyorum beyaz gurultuyu. Agzina emzigi tikiyorum. Hic sevmiyor emzigi. Bi de oturdugum yerde zipliyorum. Once mucadele ediyor. 5 dk icinde uyuyor ama. Yine de bu travmatik uykudansa memede uyusa daha iyi.
Bu arada bunca mucadeleye yarim saat uyuyor. O da kucakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…