2018 Ekim Anneleri

ben elimin ağrısindan duramıyorum. parmaklarım bükülmüyor artık o denli..ben de ayağıma koyuyorum sallamıyorum ama arada cok nadir kipirti seklinde, b sayari yerde yanıma alıyorum, beyaz gurultu ağlarsa youtubedan ali babanın çiftliği vs aciiyorum....
yakinda kayınvalidem gelecek dort gözle onu bekliyorum :)))

Bizimde 25 ekim ama azaldı dediğim gibi hızlı emiyor aynen ağzından taşırıyor tıkanıyor kilo alımı iyiyse meme reddi değildir diye düşünüyorum
Kilo alımı azaldı o yüzden aklıma geldi. Bayağı uğraşıyorum memeyi alması için. Doğum tarihleri aynıymış :)
Bizde aynı durumdayız şuan bildiğin takla atıyoruz memeyi tutsun diye yatakta yatarken oynata oynata veriyorum ağzına 2 seferdir öyle emiyor .. Hem emmek istiyor hem istemiyor bende şaşırdım
Bende ayağa kalkıyorum konuşuyorum ağzına tıkıyorum resmen Alınca da bırakmak istemiyor sıpa uğraştırıyor hep.
Ben tek meme veriyordum 2 memeyr döndüm şu an haftalık 100 civarı inşallah artar
Yaninsuan onemli bi durumken evde bi birlikte cikip bi onunla cikip fln cozulecek bi durum degil en azindan.
Dinlen sen bol bol oncelikle stres yapma.
Insan en caresiz oldugu anda tabii kendi doktoruna guveniyor.Dönmemesi kırıcı olmus

Anneme geldim şimdi hem dinleneyim hem çabuk iyileşeyim diye. Kırk takla atıyorum memeyi alsın diye yatırınca ağlıyor ama alınca bırakmıyor.
Serum fizyolojikle akraba olduk canım sürekli temizliyorum :) Tek meme emerdi ikisini veriyorum artık. Kürler içecekler derken inşallah bu hafta toparlayacak.

Teşekkür ederim cevabınız için ben küçük bir yerde yaşıyorum doktora soruyorum sen emzir sütün gelecektir mama verme diyor ama bende 2 aydır doğru düzgün süt gelmedi herşeyi yapmama rağmen çocuğu aç bırakmaya içim elvermiyor

benim de sutum az. anne sutu+ mama veriyorum. gittiğimiz 3 doktorda bu formulu verdi bize.. ben buna gore veriyorum. bazen bitiremiyor itiyor tabi. mamayı ben yarim saat tutmuyorum hemen cop, biberonu yikiyorum. tavsiyem anne sutunu ölçme imkanınız yok (eğer sagip vermiyorsanız tabi).. eğer sagip veriyorsanız biberonla 24 saat icin ne kadar anne sutu ve mama icti, bi not tutun..

Kızlar uyutmada beyaz Gürültülü ben de sürekli kullanıyordum kısa sürede uyuyordu evet ama içim rahat etmedi araştırdım ve bıraktım.Beyin Gelişimini geciktiriyormuş Alışkanlık yapiyormuş ileride anne ile iletişimi bozuyormuş filan.Ninni ve piş piş ile uyutuyorum artık.Nefes Kalmadı o ayrı :)

Benim buyugun kiyafetleriyle bikac bebek buyudu :) Sevdiklerimden ayirdiklarim vardi biraz.Ama mevsim olarak fazla bisy tutmadi :) Battaniyeler is gordu bayaa :)
Aynen bende de mevsim farkı var, bir de kızım iri bir bebiş maşallah, bir hafta giydi küçük gelmeye başladılar :)) ama dediğin gibi battaniyeler süper iş görüyor. Oğlumun ne çok bebek battaniyesi varmış, unutmuşum ❤

amannn herseye de zararlı diyorlar valla, bıktık :)

Yaa gece onunla çok rahat uyuyordu kızım. Onu da mı kullanamayacağız demekki.

Ben öyle duymustum.sanki.tam emim degilim.canim.yanlis olmasin.belki süt alerjisidir.bilen biri yazsa cok iyi olur.

Aynisı.benimkide babasinin omzunda uyuyor.bende de ya meme ya besikten sallma.yada ayakta sallama.
Laktoz intoleransı zaten süt alerjisi değil mi? Canım senin anlatımına göre normal görünüyor kaka görünümünüz

Yas 35 eskiye dair hicbir seyi ozlemedim.bebegimle birlikte cok sabirli ve sefkatli bir insan oldugumu anladim .benim bebegim tup bebek 1.denememde olmamisti dunya basima yikilmisti sanki.ileride oglumu okula gotururken ona okuma yazma ogretirken hayal ediyorum kendimi su an icin.gecmisimde yasamamis gibiyim geeiye baktigimda hersey cok renksiz ve sıkıci geliyor ben oğlumla tekrar doğdum sanki.her sabah ilk onun melek yuzune bakarak uyanmak en guzel sey benim icin oglumu cok cok herseyden cok seviyorum...

Laktoz intoleransı zaten süt alerjisi değil mi? Canım senin anlatımına göre normal görünüyor kaka görünümünüz
Ikisi farkili seylermis canim.
Ama hangisi olursa rota asisi yapilamaz bilmiyorum.burda birisi demisti sanki.
Bugün esimde kakayi görünce balcik gibi dedi.sari renkli.ins normaldir.zaten bicok seyi gaz oluyor diye yiyemiyoruz.bide diyet iyice yorar insanı.

Rabbim bu mutlu yuvanızı korusun...

Bende de işe yaradı Senin mesajını okumuştum. İlk ay sadece 400 gr almıştı kızım. Devamlı emziriyordum. Artık 2 saati bekliyorum daha iyi doyduğunu hissediyorum gazı da yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…