2018 Ekim Anneleri

Alnına derken bir videosu var mı nasıl yapıyorsunuz ya da anlatsanız bir denesek bizde :)
Canim o isi gece lambasinda yapiyorum yani cok aydinlik olmuyor video icin kaslarini oksuyorum sonra alninin ortasindan burnuna dogru hafif dokunuslar yapiyorum direk gozler gidiyor

Canim o isi gece lambasinda yapiyorum yani cok aydinlik olmuyor video icin kaslarini oksuyorum sonra alninin ortasindan burnuna dogru hafif dokunuslar yapiyorum direk gozler gidiyor
Deneyeyim bende biz beyaz gürültüyle uyuyoruz 2-3 mesaj öncesinde de bir arkadaş zararı varmış dedi yarın deneyeyim ben bakalım teşekkür ederim

Bende anne sütü + mama veriyorum ama daha çok mama veriyorum anne sütüm yok denecek kadar az ve tam olarak ne kadar vermem gerektiğini bilemiyorum. Sizin bebeğiniz ne kadarlık
Oglum 3 ayi doldurdu
Mamanın arkasinda yazan miktara göre vermiyorum azaltiyorum ki anne sutunu tamameb birakmasin

Yaa gece onunla çok rahat uyuyordu kızım. Onu da mı kullanamayacağız demekki.
Malesef saydığım olumsuz sonucları varmış şimdi ben her zamanki gibi bebeğime nazar değdirmeyim de ninni ve piş piş ile de 5-10 dk içinde uyuyor genelde...doğru zamanda uyutmaya çalışayım yeter ki..

Deneyeyim bende biz beyaz gürültüyle uyuyoruz 2-3 mesaj öncesinde de bir arkadaş zararı varmış dedi yarın deneyeyim ben bakalım teşekkür ederim
Canim you tubedan 1 saatlik ninni var onuda ac oncesinde doyururken basla diinletmeye sonra masajla devam et benim oglum ninniye o kadar alistiki uykusu geldiginde kendisi ee ee diyot aciyorum dinletiyorum hemen

Ben yapiyorum mamasini veriyorum biraz yanimda uzatiyorum alnina masaj yaparak uyutuyorum kedi gibi oluyor
Ben yatağa koyup yanına uzanayım dediğimde oyun istiyo sıkılıyo ağlıyo..karnına masaj seviyor da alnına hiç denememiştim deneyeyim bakayım tepkisi ne olacak :)

Ben yazmıştım alerji olunca rota aşısı yapılmıyormuş

Geçrnlerde haberlerde iZlrmiştim sanırım,o alından Buruna doğru olan hareket bebeği sakinleştiriyormuş

Ama bu iyi birşey değil ki. O zaman su içiyor demek gibi olur.. mama içeriğinde de bir sürü besin kaynağı var

Hayir canim öyle değil mesela 3aylik icin 150 cc diyor mesela ben 90 cc yapiyorum. Bitiriyor hemen emziriyorum çünkü sütüm bol cok şükür

Inaniyorum toparlayacaksiniz,bide iyilesin hastaliklariniz ilerlemesin en onemlisi bu❤
Kendine cok yuklenme,memedeyken cok dusunme onun o masum halini izle hicbisy dusunmeden❤
En sıkı süt arttırıcı moral :) uyku :) su ve oksijen :)

3 aya kadar anne karnini animsattigi icin oneriliyor ama evet 3 aydan sonra onerilmiyor.Hem artik dis dunyaya ayak uydurmaya basladigindan,hem o gurultunun artik aliska liga donuseceginden ve aslinda bi nevi uyku esnasinda beyni yoracagindan.
Bende ilk zamanlar kullandim ama bayaadir yok :)
3 bucuk aylik oldu minigim saka gb :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…