Alnına derken bir videosu var mı nasıl yapıyorsunuz ya da anlatsanız bir denesek bizde :)Ben yapiyorum mamasini veriyorum biraz yanimda uzatiyorum alnina masaj yaparak uyutuyorum kedi gibi oluyor
Canim o isi gece lambasinda yapiyorum yani cok aydinlik olmuyor video icin kaslarini oksuyorum sonra alninin ortasindan burnuna dogru hafif dokunuslar yapiyorum direk gozler gidiyorAlnına derken bir videosu var mı nasıl yapıyorsunuz ya da anlatsanız bir denesek bizde :)
Amin canim hepimizinkiniRabbim bu mutlu yuvanızı korusun...
Kizlar rotayi cumartesi yaptirdik 72 tl odedikBiz de yaptırdık 2.ayda. İki doz yapılacakmış toplam.
Deneyeyim bende biz beyaz gürültüyle uyuyoruz 2-3 mesaj öncesinde de bir arkadaş zararı varmış dedi yarın deneyeyim ben bakalımCanim o isi gece lambasinda yapiyorum yani cok aydinlik olmuyor video icin kaslarini oksuyorum sonra alninin ortasindan burnuna dogru hafif dokunuslar yapiyorum direk gozler gidiyor
Trendyoldan aldım ben 19a hala öyle sanırımChicco tarağı 25 nette
Oglum 3 ayi doldurduBende anne sütü + mama veriyorum ama daha çok mama veriyorum anne sütüm yok denecek kadar az ve tam olarak ne kadar vermem gerektiğini bilemiyorum. Sizin bebeğiniz ne kadarlık
Ama bu iyi birşey değil ki. O zaman su içiyor demek gibi olur.. mama içeriğinde de bir sürü besin kaynağı varOglum 3 ayi doldurdu
Mamanın arkasinda yazan miktara göre vermiyorum azaltiyorum ki anne sutunu tamameb birakmasin
bunun nedeni, mama gec sindirildiginden daha iyi uyutuyor dedi dr.umuz
Malesef saydığım olumsuz sonucları varmışYaagece onunla çok rahat uyuyordu kızım. Onu da mı kullanamayacağız demekki.
Canim you tubedan 1 saatlik ninni var onuda ac oncesinde doyururken basla diinletmeye sonra masajla devam et benim oglum ninniye o kadar alistiki uykusu geldiginde kendisi ee ee diyot aciyorum dinletiyorum hemenDeneyeyim bende biz beyaz gürültüyle uyuyoruz 2-3 mesaj öncesinde de bir arkadaş zararı varmış dedi yarın deneyeyim ben bakalımteşekkür ederim
Ben yatağa koyup yanına uzanayım dediğimde oyun istiyo sıkılıyo ağlıyo..karnına masaj seviyor da alnına hiç denememiştim deneyeyim bakayım tepkisi ne olacak :)Ben yapiyorum mamasini veriyorum biraz yanimda uzatiyorum alnina masaj yaparak uyutuyorum kedi gibi oluyor
Ben yazmıştım alerji olunca rota aşısı yapılmıyormuşIkisi farkili seylermis canim.
Ama hangisi olursa rota asisi yapilamaz bilmiyorum.burda birisi demisti sanki.
Bugün esimde kakayi görünce balcik gibi dedi.sari renkli.ins normaldir.zaten bicok seyi gaz oluyor diye yiyemiyoruz.bide diyet iyice yorar insanı.
Geçrnlerde haberlerde iZlrmiştim sanırım,o alından Buruna doğru olan hareket bebeği sakinleştiriyormuşCanim o isi gece lambasinda yapiyorum yani cok aydinlik olmuyor video icin kaslarini oksuyorum sonra alninin ortasindan burnuna dogru hafif dokunuslar yapiyorum direk gozler gidiyor
Ama bu iyi birşey değil ki. O zaman su içiyor demek gibi olur.. mama içeriğinde de bir sürü besin kaynağı var
ok o zaman sadece tarak olani alayım, teşekkür ederim..
onu bende denedim ama mayismiyor bile benim oglanCanim o isi gece lambasinda yapiyorum yani cok aydinlik olmuyor video icin kaslarini oksuyorum sonra alninin ortasindan burnuna dogru hafif dokunuslar yapiyorum direk gozler gidiyor
Kilo alımı azaldı o yüzden aklıma geldi. Bayağı uğraşıyorum memeyi alması için. Doğum tarihleri aynıymış :)
Bende ayağa kalkıyorum konuşuyorum ağzına tıkıyorum resmenAlınca da bırakmak istemiyor sıpa uğraştırıyor hep.
Ben tek meme veriyordum 2 memeyr döndüm şu an haftalık 100 civarı inşallah artar
Anneme geldim şimdi hem dinleneyim hem çabuk iyileşeyim diye. Kırk takla atıyorum memeyi alsın diye yatırınca ağlıyor ama alınca bırakmıyor.
Serum fizyolojikle akraba olduk canım sürekli temizliyorum :) Tek meme emerdi ikisini veriyorum artık. Kürler içecekler derken inşallah bu hafta toparlayacak.
Kızlar uyutmada beyaz Gürültülü ben de sürekli kullanıyordum kısa sürede uyuyordu evet ama içim rahat etmedi araştırdım ve bıraktım.Beyin Gelişimini geciktiriyormuş Alışkanlık yapiyormuş ileride anne ile iletişimi bozuyormuş filan.Ninni ve piş piş ile uyutuyorum artık.Nefes Kalmadı o ayrı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?