Aynen bende de mevsim farkı var, bir de kızım iri bir bebiş maşallah, bir hafta giydi küçük gelmeye başladılar :)) ama dediğin gibi battaniyeler süper iş görüyor. Oğlumun ne çok bebek battaniyesi varmış, unutmuşum ❤
Kizlar rotayi cumartesi yaptirdik 72 tl odedik
Ben yatağa koyup yanına uzanayım dediğimde oyun istiyo sıkılıyo ağlıyo..karnına masaj seviyor da alnına hiç denememiştim deneyeyim bakayım tepkisi ne olacak :)
Bende kutudakinden az veriyorum hem fazla gelir hem beni bırakır diyeOglum 3 ayi doldurdu
Mamanın arkasinda yazan miktara göre vermiyorum azaltiyorum ki anne sutunu tamameb birakmasin
Henüz fazla dışarı çıkamıyoruz, öncesinde bir ihtiyaç listesi hazırlamıştım, hızlıca aldım onları.. ama gerçekten kız bebek için öyle bol seçenek var ki, aklım gidiyor zor tutuyorum kendimi :) zaten kız olacağını öğrenen çevrem erkenden alışverişe başladı, aldıklarını gösterdiler kızım doğmadan :) onlar benden hevesli çıktı ❤ hele ablam :))) o almak istiyor ben engelliyorum :)) zaten anne yanı beşiği ve bebek arabasını aldı, altın künye de taktı kızıma.. iki takım, bir battaniye, iki de zıbın almış, fazlasına engel oldum. Bıraksam her gördüğünü alacak :)))Yerim prensesiiii :) nasil hizli buyuyorlarr
Evet battaniye bizde de bolmus ya cok begendiklerimden aldim sadece 2 tane flndir alamadim :)))))
Bazen almayada heves ediyor insan :)))
O yuzden esyalari artik lazim oldukca begendikce aliyorum :)
Sende erkekten sonra kiza almakta ayri keyiflidir :)
Kaka tahlili yaptırım bence canim ama bizimki yeni yapildi doktorun bana dediği mukuslu ve köpüklü kakaIkisi farkili seylermis canim.
Ama hangisi olursa rota asisi yapilamaz bilmiyorum.burda birisi demisti sanki.
Bugün esimde kakayi görünce balcik gibi dedi.sari renkli.ins normaldir.zaten bicok seyi gaz oluyor diye yiyemiyoruz.bide diyet iyice yorar insanı.
Biz 200 küsür lirayı bayıldık maalesef. Duydum bizden sonra fiyatı inmiş..Kizlar rotayi cumartesi yaptirdik 72 tl odedik
O doğru zaman o kadar önemli ki. Bi kaçırırsak saatlerimizi alıyor uykuması denk gelirse 10 dk resmen.Malesef saydığım olumsuz sonucları varmışşimdi ben her zamanki gibi bebeğime nazar değdirmeyim de ninni ve piş piş ile de 5-10 dk içinde uyuyor genelde...doğru zamanda uyutmaya çalışayım yeter ki..
Memedeyken sohbet ediyorum onunla durup dinliyor ya daha bi inanıyorum o zaman sanki :)Inaniyorum toparlayacaksiniz,bide iyilesin hastaliklariniz ilerlemesin en onemlisi bu❤
Kendine cok yuklenme,memedeyken cok dusunme onun o masum halini izle hicbisy dusunmeden❤
En sıkı süt arttırıcı moral :) uyku :) su ve oksijen :)
Ben de her seyini pembe aldim. Ikinci erkek olsa napicaz bakalim. Saka bi yana tanimadigim birilerine vermeye kiyamiyorum. cogu hediye. Her seyin bir anisi var sanki.Henüz fazla dışarı çıkamıyoruz, öncesinde bir ihtiyaç listesi hazırlamıştım, hızlıca aldım onları.. ama gerçekten kız bebek için öyle bol seçenek var ki, aklım gidiyor zor tutuyorum kendimi :) zaten kız olacağını öğrenen çevrem erkenden alışverişe başladı, aldıklarını gösterdiler kızım doğmadan :) onlar benden hevesli çıktı ❤ hele ablam :))) o almak istiyor ben engelliyorum :)) zaten anne yanı beşiği ve bebek arabasını aldı, altın künye de taktı kızıma.. iki takım, bir battaniye, iki de zıbın almış, fazlasına engel oldum. Bıraksam her gördüğünü alacak :)))
Aynen 215 ödedik. Hayırlısı:)))Biz 200 küsür lirayı bayıldık maalesef. Duydum bizden sonra fiyatı inmiş..
Ama sararıyormuş saklayınca da. Arkadaşım 3 yıl sonra bi açmış hepsi sararmışBen de her seyini pembe aldim. Ikinci erkek olsa napicaz bakalim. Saka bi yana tanimadigim birilerine vermeye kiyamiyorum. cogu hediye. Her seyin bir anisi var sanki.
Evet aslinda sevdigim birilerine vermek istiyorum. Ama alir misiniz diye soramiyorum. Ben arkadasimdan istemistim. Hatta bebegi erkek. Simdi giydirirken burak ferit abisinin hirkasini giyelim falan diyorum.Ama sararıyormuş saklayınca da. Arkadaşım 3 yıl sonra bi açmış hepsi sararmış
Valla o zararlı bu zararlı deniyo. Rahat ol derim.Sabah beyaz gurultunun artik zararli oldugunu okudugumda oturdum agladim. Gece ihtiyacimiz olmuyor da gunduz topu topu iki kere yarim saat uyuyor. Onda kullaniyordum. Bi de 6da uyandi bu sabah. Uyusun diye emzirdim emzirdim kustu. Ust bas degistirdik. Iyice uyandi. Sonra esim bakti uyutamiyorum agliyorum. Aldi cocugu arabaya koydu ileri geri yapa yapa susturdu. Bizim hol karanlik orda uyuyor simdi. Gunduz uykusunun karanlikta olmamasi lazim ama bunu daha gece sayiyorum.
Tabi canim. Her bebek mis gibi. Hem ne kadar giyiyorlar ki..ben de birkaç anı ayirdim. Gerisini ihtiyaç sahibi bulup vermeye çalışıyorumEvet aslinda sevdigim birilerine vermek istiyorum. Ama alir misiniz diye soramiyorum. Ben arkadasimdan istemistim. Hatta bebegi erkek. Simdi giydirirken burak ferit abisinin hirkasini giyelim falan diyorum.
Yardimci olan her sey zararli.Valla o zararlı bu zararlı deniyo. Rahat ol derim.
Ben dinletiyorum valla. B gürültü. Ali babanın çiftliği ne bulursam :)))Yardimci olan her sey zararli.
emzik biberon meme reddi konusundan dogum yapana kadar haberim yoktu.hamileyken buyul bir hevesle gittim emzik aldim.cunku bebek dediginin agzinda emzik olurdu benim icin :) 2 gunlukken taktim agzina.oyle surekli agzinda degildi ama cok cildirir susturamazsam takiyordum.sonra meme reddi denen seyden haberdar olunca bi endiselendim.buyuklerimle konustum.emzik de emdi biberondan da icti beni de emdi diyen bicok kisi oldugunu gorunce kasmayi biraktim.bebek hasta olmadigi surece hicbiseyine kafayi takmiyorum.az emmis cok emmis.az uyumus cok uyumus umrumda olmuyo boyle daha rahat :) kuzenimin kendi bebeginin giydigi kiyafetleri kullaniyoruz arada yeni ciciler de giyiyor.gunduz sadece uykusuzluktan agliyorsa uyutmaya calisiyorum.yoksa ellemiyorum uyanik cogunluk.gece uyuyor nasilsa.biz rahat oldukca bebekler de rahat oluyor inan.Yardimci olan her sey zararli.
Bende bu sabah inanılmaz kararlı uyandım onu okuyunca dedimki yeter yatak odamızda sessizce uyuycaz Bizimki mutfakta aspiratör başında uyuyorSabah beyaz gurultunun artik zararli oldugunu okudugumda oturdum agladim. Gece ihtiyacimiz olmuyor da gunduz topu topu iki kere yarim saat uyuyor. Onda kullaniyordum. Bi de 6da uyandi bu sabah. Uyusun diye emzirdim emzirdim kustu. Ust bas degistirdik. Iyice uyandi. Sonra esim bakti uyutamiyorum agliyorum. Aldi cocugu arabaya koydu ileri geri yapa yapa susturdu. Bizim hol karanlik orda uyuyor simdi. Gunduz uykusunun karanlikta olmamasi lazim ama bunu daha gece sayiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?