- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Aynen. Sağlıkla büyüsünler de inşallah.. emzik kullanıyorum iyi ki de almışım vallaemzik biberon meme reddi konusundan dogum yapana kadar haberim yoktu.hamileyken buyul bir hevesle gittim emzik aldim.cunku bebek dediginin agzinda emzik olurdu benim icin :) 2 gunlukken taktim agzina.oyle surekli agzinda degildi ama cok cildirir susturamazsam takiyordum.sonra meme reddi denen seyden haberdar olunca bi endiselendim.buyuklerimle konustum.emzik de emdi biberondan da icti beni de emdi diyen bicok kisi oldugunu gorunce kasmayi biraktim.bebek hasta olmadigi surece hicbiseyine kafayi takmiyorum.az emmis cok emmis.az uyumus cok uyumus umrumda olmuyo boyle daha rahat :) kuzenimin kendi bebeginin giydigi kiyafetleri kullaniyoruz arada yeni ciciler de giyiyor.gunduz sadece uykusuzluktan agliyorsa uyutmaya calisiyorum.yoksa ellemiyorum uyanik cogunluk.gece uyuyor nasilsa.biz rahat oldukca bebekler de rahat oluyor inan.
Bazen huysuz oluyorlar cidden. Aç ama emmiyo mesela. Bi yarım saat sonra besleniyo. Onlar da biz gibi, iniş çıkışları var :)))Gunaydin kizlar, ya birkac gundur Eylul emmiyor ne sikintisi var cozemedikte 2 memeyide 20 ser dk emen kizim sabah 6 da 10 dk emdi 9 da 20 dk emdi sola aliyorum sanki igne batiriyorlar yay gibi kasiyo kendini aglamaya basliyor saga aliyorum bir sorun yok ama sagda da sut kalmadi ne olacak boyle nasil kilo alacak bu kiz bilmiyorum burnu tikali degil gazi mi var desem sabahtandir 3 kez kaka yapti bizim oyle birgun gunde 2 kez yapiyor bazen cok yapiyor kakasini yaptigi halde gaz olurmu anlamadim kafayi cevirip etrafi izliyor beni izliyor ama emmiyor
Bazen huysuz oluyorlar cidden. Aç ama emmiyo mesela. Bi yarım saat sonra besleniyo. Onlar da biz gibi, iniş çıkışları var :)))
Evet büyüklerimiz kadar rahat olmak lazım belki arada bizim doktorumuz bile söyledi büyüklerde bir şey söylüyorsa arada dinlemek lazım diye.aslında doktorun bence anne olması çok ama çok önemli o zaman daha iyi anlıyorlar iki farklı gözle bakıp orta yolu buluyorlar. Bende emZik veriyorum onunla uyuyor kusmasını azaltıyor diye okuduk öyle gibi de. Tek korkum uyurken bazen ağzından düşürüo kulağının içine kadar sokuyo o yüzden sürekli bakmak zorunda kalıyorum.emzik biberon meme reddi konusundan dogum yapana kadar haberim yoktu.hamileyken buyul bir hevesle gittim emzik aldim.cunku bebek dediginin agzinda emzik olurdu benim icin :) 2 gunlukken taktim agzina.oyle surekli agzinda degildi ama cok cildirir susturamazsam takiyordum.sonra meme reddi denen seyden haberdar olunca bi endiselendim.buyuklerimle konustum.emzik de emdi biberondan da icti beni de emdi diyen bicok kisi oldugunu gorunce kasmayi biraktim.bebek hasta olmadigi surece hicbiseyine kafayi takmiyorum.az emmis cok emmis.az uyumus cok uyumus umrumda olmuyo boyle daha rahat :) kuzenimin kendi bebeginin giydigi kiyafetleri kullaniyoruz arada yeni ciciler de giyiyor.gunduz sadece uykusuzluktan agliyorsa uyutmaya calisiyorum.yoksa ellemiyorum uyanik cogunluk.gece uyuyor nasilsa.biz rahat oldukca bebekler de rahat oluyor inan.
Benim minnoş da 2 gündür az emiyor.2 dakika anca.yetmeyen sütüm artmaya basladi.2 gün sonra kontrol var.ins zayiflamazGunaydin kizlar, ya birkac gundur Eylul emmiyor ne sikintisi var cozemedikte 2 memeyide 20 ser dk emen kizim sabah 6 da 10 dk emdi 9 da 20 dk emdi sola aliyorum sanki igne batiriyorlar yay gibi kasiyo kendini aglamaya basliyor saga aliyorum bir sorun yok ama sagda da sut kalmadi ne olacak boyle nasil kilo alacak bu kiz bilmiyorum burnu tikali degil gazi mi var desem sabahtandir 3 kez kaka yapti bizim oyle birgun gunde 2 kez yapiyor bazen cok yapiyor kakasini yaptigi halde gaz olurmu anlamadim kafayi cevirip etrafi izliyor beni izliyor ama emmiyor
Bende bıraktım onu açar açmaz sakinleşip uyuyordu ama mutfaktaki aspratörü istiyordu bi yerde yazıyı görünce bıraktım hemenYaagece onunla çok rahat uyuyordu kızım. Onu da mı kullanamayacağız demekki.
Bizimki uzun zamandir tek meme emiyor oda 15 dk anca doyuyodur ondan istemiyordur etrafi izleme bizdede var algisi baska yere kayıyor memeyi almiyor baktigi seyi gorus acısından cikariyorun yada ben yer degistiriyorum oyle emiyorGunaydin kizlar, ya birkac gundur Eylul emmiyor ne sikintisi var cozemedikte 2 memeyide 20 ser dk emen kizim sabah 6 da 10 dk emdi 9 da 20 dk emdi sola aliyorum sanki igne batiriyorlar yay gibi kasiyo kendini aglamaya basliyor saga aliyorum bir sorun yok ama sagda da sut kalmadi ne olacak boyle nasil kilo alacak bu kiz bilmiyorum burnu tikali degil gazi mi var desem sabahtandir 3 kez kaka yapti bizim oyle birgun gunde 2 kez yapiyor bazen cok yapiyor kakasini yaptigi halde gaz olurmu anlamadim kafayi cevirip etrafi izliyor beni izliyor ama emmiyor
Bunun sebebini bulursan benide etiketle sağ memeyi almıyor benimkide bi ara vermiştim zar zor 2 3/gün aldı yine bıraktı tek meme emziriyorum sürekliGunaydin kizlar, ya birkac gundur Eylul emmiyor ne sikintisi var cozemedikte 2 memeyide 20 ser dk emen kizim sabah 6 da 10 dk emdi 9 da 20 dk emdi sola aliyorum sanki igne batiriyorlar yay gibi kasiyo kendini aglamaya basliyor saga aliyorum bir sorun yok ama sagda da sut kalmadi ne olacak boyle nasil kilo alacak bu kiz bilmiyorum burnu tikali degil gazi mi var desem sabahtandir 3 kez kaka yapti bizim oyle birgun gunde 2 kez yapiyor bazen cok yapiyor kakasini yaptigi halde gaz olurmu anlamadim kafayi cevirip etrafi izliyor beni izliyor ama emmiyor
Ben uyur uyumaz kapatıyordum inşallah çok yormamıştır beynini.3 aya kadar anne karnini animsattigi icin oneriliyor ama evet 3 aydan sonra onerilmiyor.Hem artik dis dunyaya ayak uydurmaya basladigindan,hem o gurultunun artik aliska liga donuseceginden ve aslinda bi nevi uyku esnasinda beyni yoracagindan.
Bende ilk zamanlar kullandim ama bayaadir yok :)
3 bucuk aylik oldu minigim saka gb :)
Canim benim de 40 dk emerdi. Zor cikarirdim memeden. Simdi 5 dk falan emiyo. Bi saat sonra diger memeyi 5 dk. Iki saat sonra uykusu gelirse agzinda tutuyo. Artik emme sureleri azaldi. Biraz duzen bozuluyo sanirim basta.Ya ben bu durumu taktim ama kafaya ne guzel
Bi duzenimiz vardi 3 saatte bir 20 20 40 dk emer takilirdi uyurdu demiyorum ben gunduz uykusu yok malum takilirdi diyorum :) simdi birini emiyor digerini 1 saat sonra kafasina esince eee nolcak boyle bu sekilde saglikli olur mu kilo alimi
:)))) deneyeceğim bu masajı bugün :) bu arada canım bir arkadaşa Bebeğini uyuturken karnına masaj yap ninni söyle diye yazmıştın o Sırada ben de uyutmaya çalışıyordum Çınar kuzusunu :) saklamayı bıraktım dediğini yapmaya başladım çocuk bir durdu baktı bana Şaşkın Şaşkın ve gülmeye başladı çok komikti hiç unutmayacağım bir ani oldu :) karnına masaj ile uyumadı ama çok hoşuna gidiyor arada yapıyorum :)Yuzun onemi belli yerlerdeki dokunuslara duyarli oluslariymis :)
Alin,buruna dogru iniş,kulak yanlari fln :)
Anlatirken bnm uykum geldi :)))))))
Kizlar rotayi cumartesi yaptirdik 72 tl odedik
Dun aksam atlas da cok huysuzdu aksam söylemesi ayip kuzu pirzola yemistim biras yagliydi omu agir geldi acaba cok kustu ve durmadan ağladı midesi fln mi bulandi acaba hemen gecer miki sute. Gerci atak zamanimizda geldi
Benimki 4 tarafa da çevirsem bakacak bi yer buluyor.bu sefer de boş duvara bakiyor.Bizimki uzun zamandir tek meme emiyor oda 15 dk anca doyuyodur ondan istemiyordur etrafi izleme bizdede var algisi baska yere kayıyor memeyi almiyor baktigi seyi gorus acısından cikariyorun yada ben yer degistiriyorum oyle emiyor
:)))) deneyeceğim bu masajı bugün :) bu arada canım bir arkadaşa Bebeğini uyuturken karnına masaj yap ninni söyle diye yazmıştın o Sırada ben de uyutmaya çalışıyordum Çınar kuzusunu :) saklamayı bıraktım dediğini yapmaya başladım çocuk bir durdu baktı bana Şaşkın Şaşkın ve gülmeye başladı çok komikti hiç unutmayacağım bir ani oldu :) karnına masaj ile uyumadı ama çok hoşuna gidiyor arada yapıyorum :)
olur niye olmasın...Ya ben bu durumu taktim ama kafaya ne guzel
Bi duzenimiz vardi 3 saatte bir 20 20 40 dk emer takilirdi uyurdu demiyorum ben gunduz uykusu yok malum takilirdi diyorum :) simdi birini emiyor digerini 1 saat sonra kafasina esince eee nolcak boyle bu sekilde saglikli olur mu kilo alimi
Biz de yarin yaptıracağız da nasıl 72 TL oldu 220 diyor arkadaşlar da
ortalama 10 12 saat diye okumuştum. aninda gecmesi imkansız,rezene çayı 1 saate geciyor diye okumuştum amaDun aksam atlas da cok huysuzdu aksam söylemesi ayip kuzu pirzola yemistim biras yagliydi omu agir geldi acaba cok kustu ve durmadan ağladı midesi fln mi bulandi acaba hemen gecer miki sute. Gerci atak zamanimizda geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?