2018 Ekim Anneleri

Aynen. Sağlıkla büyüsünler de inşallah.. emzik kullanıyorum iyi ki de almışım valla

Bazen huysuz oluyorlar cidden. Aç ama emmiyo mesela. Bi yarım saat sonra besleniyo. Onlar da biz gibi, iniş çıkışları var :)))

Bazen huysuz oluyorlar cidden. Aç ama emmiyo mesela. Bi yarım saat sonra besleniyo. Onlar da biz gibi, iniş çıkışları var :)))

Ya ben bu durumu taktim ama kafaya ne guzel
Bi duzenimiz vardi 3 saatte bir 20 20 40 dk emer takilirdi uyurdu demiyorum ben gunduz uykusu yok malum takilirdi diyorum :) simdi birini emiyor digerini 1 saat sonra kafasina esince eee nolcak boyle bu sekilde saglikli olur mu kilo alimi

Evet büyüklerimiz kadar rahat olmak lazım belki arada bizim doktorumuz bile söyledi büyüklerde bir şey söylüyorsa arada dinlemek lazım diye.aslında doktorun bence anne olması çok ama çok önemli o zaman daha iyi anlıyorlar iki farklı gözle bakıp orta yolu buluyorlar. Bende emZik veriyorum onunla uyuyor kusmasını azaltıyor diye okuduk öyle gibi de. Tek korkum uyurken bazen ağzından düşürüo kulağının içine kadar sokuyo o yüzden sürekli bakmak zorunda kalıyorum.

Benim minnoş da 2 gündür az emiyor.2 dakika anca.yetmeyen sütüm artmaya basladi.2 gün sonra kontrol var.ins zayiflamaz

Bizimki uzun zamandir tek meme emiyor oda 15 dk anca doyuyodur ondan istemiyordur etrafi izleme bizdede var algisi baska yere kayıyor memeyi almiyor baktigi seyi gorus acısından cikariyorun yada ben yer degistiriyorum oyle emiyor

Bunun sebebini bulursan benide etiketle sağ memeyi almıyor benimkide bi ara vermiştim zar zor 2 3/gün aldı yine bıraktı tek meme emziriyorum sürekli

Dun aksam atlas da cok huysuzdu aksam söylemesi ayip kuzu pirzola yemistim biras yagliydi omu agir geldi acaba cok kustu ve durmadan ağladı midesi fln mi bulandi acaba hemen gecer miki sute. Gerci atak zamanimizda geldi

Ben uyur uyumaz kapatıyordum inşallah çok yormamıştır beynini.
Evet zaman çabucak geçiyor öyle böyle geçiyor :))

Canim benim de 40 dk emerdi. Zor cikarirdim memeden. Simdi 5 dk falan emiyo. Bi saat sonra diger memeyi 5 dk. Iki saat sonra uykusu gelirse agzinda tutuyo. Artik emme sureleri azaldi. Biraz duzen bozuluyo sanirim basta.

Oyy oyy :)
Kizlar boyle okudugunuz herseyi bi anda duzeninizi bozacak sekilde kural haline getirmeyin.Kendinizide bosuna uzersiniz bebegide.Yavas gecisler her zaman daha guzeldir.Dalarken aciyorsaniz uyurken kismaya baslarsiniz.Yavas yavas degistirin.
3 ay bugun bitti artik bu yok demek gibi olur.O da biraz sacma olur.

Cocuk konusunda alinanlar flnda oyle mesela 1 ay surekli kullanirsin ama sonra yuzune bakmaz.Biz bunu bosuna mi aldik demeye doner olay.

Emzik kimisinde kurtaricidir kimisinde meme reddidir bilemezsin o ackende sussun az diye veriyordur belki ya da vermiyordurda.Ama biseyi genellemek cok yanlis olur.Kaldi ki ev halleri,her evin duzeni,her kadinin bi esyayi kullanma sekli bile degisiktir.

Sakin kendinize okudugunuz herseyi gerceklestirecek baskiyi yapmayin.Herseyi okuyun ama süzün.

Meme emme bizde de sadece gece 10 dkyı fln buluyor.Bunlarda degisken seyler bebege gore.Artik bayaa guclu damaklar birazda keyfine gore degisiyor.Cevreyle ilgide cok.

Yuzun onemi belli yerlerdeki dokunuslara duyarli oluslariymis :)
Alin,buruna dogru iniş,kulak yanlari fln :)
Anlatirken bnm uykum geldi :)))))))
:)))) deneyeceğim bu masajı bugün :) bu arada canım bir arkadaşa Bebeğini uyuturken karnına masaj yap ninni söyle diye yazmıştın o Sırada ben de uyutmaya çalışıyordum Çınar kuzusunu :) saklamayı bıraktım dediğini yapmaya başladım çocuk bir durdu baktı bana Şaşkın Şaşkın ve gülmeye başladı çok komikti hiç unutmayacağım bir ani oldu :) karnına masaj ile uyumadı ama çok hoşuna gidiyor arada yapıyorum :)

Dun aksam atlas da cok huysuzdu aksam söylemesi ayip kuzu pirzola yemistim biras yagliydi omu agir geldi acaba cok kustu ve durmadan ağladı midesi fln mi bulandi acaba hemen gecer miki sute. Gerci atak zamanimizda geldi

Genelde ortalama 12 saat derler.
Sivi ya da katida farkedermis.
Mesela ornek rezene cayi ictin bikac saate etki edermis.Iste once kana sonra sute dönüş fln :) belki sabahtan yedigin bisy ya da ictigin bisyde etkilemis olabilir.

Bizimki uzun zamandir tek meme emiyor oda 15 dk anca doyuyodur ondan istemiyordur etrafi izleme bizdede var algisi baska yere kayıyor memeyi almiyor baktigi seyi gorus acısından cikariyorun yada ben yer degistiriyorum oyle emiyor
Benimki 4 tarafa da çevirsem bakacak bi yer buluyor.bu sefer de boş duvara bakiyor.

Kimine sakinlik verirken kimine keyif iste :)) Sonuc olarak temas :)) ve bebisler bu isi cok iyi biliyor :)) bizde de mesela alnina dokunmak yuzune dokunmak keyif :) uyku konusunda yardimci olabilecek bisy degil :) Emerken yapiyorum genelde ve kafasini sımarır gb gömüyor memeye daha cok :)))

olur niye olmasın...

Biz de yarin yaptıracağız da nasıl 72 TL oldu 220 diyor arkadaşlar da

Asinin fiyatinin dusecegi soylenmisti devlet bi kismini karsilayacak dendi.
Aralik ortasinda da bu fiyata düstü aşı ama geri toplatilip fiyat yukseltilmisti.
Ocak ayinda dusecek demislerdi yine ve düşmüş.
Aralik ortasinda kuzenim 75ten ben son hafta 214'ten aldim mecburen :)

ortalama 10 12 saat diye okumuştum. aninda gecmesi imkansız,rezene çayı 1 saate geciyor diye okumuştum ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…