2018 Ekim Anneleri

Aç olmayabilir mi acaba ?

Canim ben çarsamba gunu yaptiracam.yine indirimde mi?

Kızlar benim minnak azönce ne yaptı?
Sabahtan beri huysuzlaninca uyumak istiyordur dedim emzirdim.ama 2 kere.her seferinde uyumadi.bende gittim camasirlari getirdim döktım ortaya katliyordum.huysuz huzysuz ihliyor yine.bende cani sıkılıyor heralde dedim.
Kendinin camasirlarini katladim.bizimkini katlamadim.tuttum erindem kendini kaldirdi.aldim kucagima.emme pozisyonuna gelince hafiften piş oiş dedim baktim uyumuş.
Megersem yavrumun uykusu gelmiste dalmak icin kucagimi istiyormus.
Oy canim benim.beni koklaya koklaya uyudu.
Bu aralar memede uyumuyor.hep sakince kucagimizda kedi gibi uyumak istiyor.
Yere yün döşegini seriyorum.arada gözünü acıp beni yokluyor.geri kapatiyor.uzunca uyuyor.
Ama yaninda yoksam aglayarak uyaniyor.
Sabahta basini pencereden tarafa cevirmis bakiyordu.
Bende tam zit yönde kapidan metehan metehan diye cagirinca döndü bana bakti.
Ya ne kadar tatlilar.iyice şirinleşiyorlar.
Bize yanit vermeye basladikca aradaki bağ da gitgide artiyor

Simdi o da geliyor aklima ama sabah 6 da 10 dk emmisti en son yani 9-10 gibi artik acikmasi gerekmez mi
Çene kasları artık daha güçlü olduğu için daha kısa sürede daha fazla süt çekiyorlar benimki 5-10 dk da doyuyor.Tokluk süresi de uzayacakmış artık

buyuyorlar artik. Benimki de kucak harici durmaya basladi biraz.

Artik ictikleri sut 4-5 saat tutabiliyormus onlari. Belki gece daha izun uyumalarinin sebebi de budur.

Çene kasları artık daha güçlü olduğu için daha kısa sürede daha fazla süt çekiyorlar benimki 5-10 dk da doyuyor.Tokluk süresi de uzayacakmış artık

Aksam 9 bucukta emdi uyudu. Eylul hemen hemen her gece 3 te kalkar iki gogsude emerdi. Dun bi baktim yarimda kalkti emzireyim dedim 10 dk emdi birakti belki emerek uyuya kaldi ama butun gece ikindi ve tekrar memede uyuya kaldigi icin bende memeye aldim 3 te yine uyandi iki gogsude normal emdi 6 bucukta yine uyandi ama ikinarak kaka yada gaz bu seferde 10 dk emdi yani o zmn ben o aralarda kalktiginda emzirmeden tekrar uyutmam gerekirdi

1 ayi askin suredir bebegim geceleri hic uyanmiyordu.dun aksam 9bucuk gibi yatti.3bucuk gibi uyanmis.esim ih ih seslerini duymus beni uyandirdi.cocuk uyanmis.saat 3 bucuk niye uyandi ki 6da uyanmasi gerekirdi diye saskin saskin konusuyo.dedim bu daha kucucuk bebek niye uyandi denir mi.zaten 6 saattir uyuyormus.sabaha kadar uyumasini normal karsilar oldu sonra emdi geri yatti 8e kadar.

plojovic Az önce eczaneyi aradım Mustela var mi diye, o arada sordum. Fiyat düşmedi dedi..
Ben 70 liraya aldim rota virusu ama söyle bisey geldi basima
Eczacı buz akusu ile vermedi eve gitmem 30dk falandı hemen dolaba koydum ebe de soğuk zincir bozulmuş dedi eczaneyi aradım hata sizin bak sizin vermeniz lazım dedim değiştiririrz ama fiyat 214 oldu fark öderseniz dedi
Hem suçlular hemde beni suçluyorlar
Şimdi 140 lira fark ödeyip pahali asi alacagim. Etkisi olmazsa çocuğa boşuna eziyet

Ben emziriyorum ikinsa da. Emzirince hemen kakasini yapiyor cunku.

Masallah canim

Mama markası olarak be kullanıyorsunuz. Benim bebişimde gece 2 saate yakın kesintisiz uyuyor sonra sürekli emmek için uyanıyor biraz emiyor uykusu dağılmadıysa tekrar uyuyor benim aklıma acaba kaloriferden dolayı susuyor dA ondan mı uyanıyor geldi çünkü her emzirmeye uyandığımda bende susamış uyanıyorum tabi açlıktan da uyanabilir ben mamadan çocuğu obez yapma ihtimalimden dolayı korkuyorum benim bebeğim zaten iri doğdu gebeliğimde de gebeliğe bağlı diyabet tanısı konmuştu.

Tüh sizin adınıza üzüldüm kendi adıma sevindim düştüğüne iyi bari :)

Sizin yine babada uyumak gibi lüksü var benimki sadece bende ve memede uyuyor çok nadiren ayakta sallayarak uyutmuşumdur hatta geçen gün ayağımda sallıyordum iyice sersemledi sonrA babası aldı ayağına ve sersemleyen çocuk cin gibi kalktı döndük başa

ebebekten aldim diye yazmistin ya gittim ben de 5li mama onlugu aldim cirt cirtli.kocaman butun onunu kapliyor.rota asisini olduktan sonra bikac gun boyu epey kusmustu.hakkini verdi :)
cirtli kolaylık... lcw den de citcitli almistim, onu takma çıkarma zahmetli geldi...
doktor dedi ki en erken 4 lerde ortalama 6. aylarda dış çıkartma donemi..
bi de eller ağızda ya. arada temiz bir bezi islat damaklarına surt dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…