2018 Ekim Anneleri

Kızlar biz çok sıkıntılıyız telefonu elime alıp bisey yazmaya vaktim bile olmuyor zeynep kolik öğlen başlıyor gece yatana kadar artık ciglik atmayada başladı belki kanguru alsam düzelir dedim onu da kullanmayı beceremedik anneme geldim bende o şimdi bakıyor ben biraz dinlendim
Geçende yazmistim gormediniz herhalde gözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş çok özledim şurada dertlesmeyi kendimce mutsuz çocuğum için üzgünüm. Cirkinlestim eşimle aramda bisey kalmadi sosyal hayat bitti surekli kucak istiyor yatağa koydugumda çırpınıyor

Yeni gördüm bildirimi
Doktora soracaktim unuttum ama tıkalı olduğunu hissettiğim an temizliyorum bazen sf sonrası hapsuruyo cikiyor

Kızlar konusu geçti mi bilmiyorum. Adet olmayan varmı doğumdan sonra. Ben olmadım Karnım şiş sanki 6 aylık hamile gibiyim akıntım çok sıkıntı veriyo. Hamile olma ihtimalim yok eşimi gördüğüm yok çocukla uğraşırken onunda beni gördüğü yok yeterki kızına bakaymmışım. Süt koruyo diyolar düzenli emzirince adet görmüyomuş bazıları. Sizce dr a gitsem mi ?

bebegim 8 haftalikken 3-4 gun suren bi kanamam olmustu.aradan bir ay gecti.simdi gene kanamam var 3 gundur.doktora kontrole gitmistim bebek 8 haftalikken.uzunca bi sure regl olmazsin sut korur demisti ultrasonla alttan baktiginda.ama oldum sanirim.sen de bi kontrole git.bazilari bir yil hic olmayabiliyormus.

Simdi o da geliyor aklima ama sabah 6 da 10 dk emmisti en son yani 9-10 gibi artik acikmasi gerekmez mi

Canim benim Simay dogdugundan beri tek meme emiyor.Ilk 2 aya yakin 20 dkyi buluyordu ama yavas yavas azaldi.Artik 5-7 dk flndir.Hala tek meme.Gece 10dkyı buluyor.21 Eylul dogumlu buarada 3bucuk aylik.
3 saate acmis olabilir bebegin aralari ve cok daha guclu emiyordur.Boyle gecis zamanlari onlar kendileri degistiriyorlar bu tur seyleri.
Bide bence gece sutu uykuda yapiyor :) Sabah ilk uyanis sonrasi ilk uykularda daha uzun olabiliyor.Sakindirde diye tahmin ediyorum keyfi yerindedir.
Yani aciksa ister sen onu gozlemle

Ben yatağa koyup yanına uzanayım dediğimde oyun istiyo sıkılıyo ağlıyo..karnına masaj seviyor da alnına hiç denememiştim deneyeyim bakayım tepkisi ne olacak :)
Dene canim sonucuda yaz bana cnmbide gozlerinin icine bak adini soyle benimki buna bayiliyor

Sağol canım ben de bi muayene olaym bakalım ne dicek

Sen sakinlestikce onu dinledikce bunlari farketmen daha iyi olacak :) cok sevindim sizin adiniza.buyudukce daha keyifli olacakk❤

Bende daha olmadim

Bazen gece her ses cikardiklarinda dokunmamak gerek canim.Genelde aman uyanmadan mudahale edeyim diye geciyor icten ama kipirdanip tekrar uykuya dönme bu uyku gecisinde kendine uyumayi ögretme alislanliginida yapiyorlar.Hislerine guven.

Kızlar bugün sünnetimiz oldu. Pipi hafiften şişti. Lazerle yaptılar pipi bandaja sarılı sadece ucu gözüküyor biraz kanıyor çok hafif. Pipi deki bandaj 2 gün sonra alınacak. Şiş yapmada sıkıntı yok. Operasyondan 2 saat sonra pipi biraz daha şişti. Normalmiş akşam saat 6 gibi taburuyuz. 1 gün hastahanede gözetim altında kalmış olucaz. Narkoz verilerek yapıldı lokal anestezi değil. Girmesi ile ayık olarak çıkması 1 saat surdu.

Hayirli olsun canim.huysuzlugu varmi bende nisan gibi yaptiracam

Ne acayipler ya.2.ay mi 3.ay mi sizin?
Net ogren fiyati canim degismesi an meselesi.Bikac eczaneden fiyat al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…