2018 Ekim Anneleri

Hayirli olsun canim.huysuzlugu varmi bende nisan gibi yaptiracam
Katkıdan ilk ayıldığında çok huysu, sürekli bağırıyor ve ağlıyor vücut isisida düştüğü için titriyor. Isıtmak icin battaniyeye sardım ama ağlaması yaklaşık 1 saat surdu ve durduramadım.mama yenmesinin etkisi de var tabi. 2 saat sonra mama yedirebiliyirsun. Memeyi emmedi. Mama vermek zorunda kaldım çok ac olduğu için memedeki süt az geldi dayanamadı emmeye. Mama yı çok çok içti.

bu aylarda tükürük salgısında artis olur dedi doktor..mama önlüğü alin çokça derim :)))

Aynen bizde durum fena bayaadir :) onluk olsa da ust degistiriyorum kollarda islaniyor sirilsiklam :) Bazen kiviriyorum kollari :)
Bazende elini agzina gotururken esyasini tutmus oluyor gobisi aciyor esyanin heryeri islaniyor :)

Ben zaten mama veriyorum nisan gibi dahada buyumus olur daha rahat olur sanirim

Ben 3 ay oldu dogum yapali 3 aydir duzenli oluyorum adetin 2.gunu sular seller gibi oluyorum miktari artti.cok kilo verdim hamileyken cok almistim simdi ipince oldum gobek yalan oldu
Bende kiloyu verdim 7 gün sonra benimde 3. Ay dolacak 1 haftaya kadar hiç Karnım yoktu 1 haftadır şiştim kilom yok ama göbek görenlerin dikkatini çekiyo

doğum dan sonra veremediğim bi 3 kilom kaldi siskinlik gibi degilde gobegim gevşek sikilasamadim
Ben 20 kilo verdim hamileliğimde 12 kilo almıştm hepsi gitti göbek içine çökmüştü resmen şimdi yine şişmeye başladı soğuk mu aldm acaba oda şişkinlik yapar sonuçta

Kızlar bir kaç sayfa okuyabildim bahsedilmemiş.. bebeğim iki gündür köpüklü kaka yapıyor, internetten baktım biraz arastırdım ama, tatmin olmadım pek, var mı bu durumu yaşayıp dra giden?
2 ay aşısını vurulalı 10 gün oldu, rota aşısıyla ilgili bir şey de söylemediler bize, devletin takip ettiği bir aşı değilmiş heralde,süresi var mı bu aşının, herkes yaptırdı mı etkileri ne?
Haftaya 3 ayımızı doldurmuş olacagız hayırlısıyla, yeni yeni huylar başladı her seye ağlıyor ama gözde yaş yok, ne istedigini ayırt edemiyorum.. memeye alınca susuyo ki zaten yeni emzirmiş oluyorum.. gündüz uykusu da yok neredeyse..

Canim benim butun kaloriferlerde 2ser kutu suluk var asılı.Cok farkediyor.Yatak odasina kase icine kaya tuzu ve su koyuyorum gece.

hayırlı olsun sünneti. gecmis olsun..

rota isteğe bagli, asi gibi degil. devit gibi ağızdan veriliyor, 3. ve 5. ayda yaptırabilirsiniz..

Arada yaziyorsun goruyorum.Yazmayanlari goz ariyor.Hic oyle dusunme :)
Artik bazi seylerle oyalanmaya baslayacaklar oyle emzir uyut rutinine dalmamak ikisi arasinda cirpinmamak lazim.Bol bol gezdir nereye gecersen onu da yanina al evde arada oyna gul arada sacini tara fln :)
Kendi caremiz yine biziz canim baska yapacak bisy yok :)
Sakinles...
Inan onu da etkileyecek...
Ve esinle paylasim icinde olmak istiyorsan bunu yapmayi dene cunku bazen en iyi gelen sey oluyor.Belki onunla sakinlesip kendini iyi hissettikce daha da guzel olacaktir hersey.

Sut koruyormusu hamilelik icinde diyorlar eger kastın buysa emzirme aralari 2 saati geciyorsa korumazmis aklinda olsun canim.
Regl herkeste degisir.Bende hala olmadim.Ilk kizimda 9.ayda olmustum ilk.
Ama farkli agrin vs rahatsiz edici bi his varsa doktora gorunmekte fayda var tabii.Onlem her zaman iyidir

Canım adet olmadığından öyle şiş olabiliyor kızımda ne zaman adet olmaya başladım o zaman karnım küçüldü benim bunda da aynı şiş hatta bazen kocaman oluyor. İçim rahatlasın dersen bir ara gidebilirsin dr a tabi

Ne acayipler ya.2.ay mi 3.ay mi sizin?
Net ogren fiyati canim degismesi an meselesi.Bikac eczaneden fiyat al.
Cuma günüydü alerjisi olabilir diye yapılmadı yarin yaptircam keske degisse

Ben 39. Gunde bir damla kan gordum. Doktor kontrolde daha en az bir ay olmazsin dedi. 3. Ay bitiyor yarin. Gecen hafta adet olma oncesi gibi hafif pembelikli bi akinti oldu. ama adet olmadim.

Eşim yardimci oluyor çünkü ellerimde tendon sıkışması oldu crp yuksek cikti kollarımda ağrılar var ve bebegimi surekli kucagima alamiyorum belki de en kötüsü o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…