Katkıdan ilk ayıldığında çok huysu, sürekli bağırıyor ve ağlıyor vücut isisida düştüğü için titriyor. Isıtmak icin battaniyeye sardım ama ağlaması yaklaşık 1 saat surdu ve durduramadım.mama yenmesinin etkisi de var tabi. 2 saat sonra mama yedirebiliyirsun. Memeyi emmedi. Mama vermek zorunda kaldım çok ac olduğu için memedeki süt az geldi dayanamadı emmeye. Mama yı çok çok içti.Hayirli olsun canim.huysuzlugu varmi bende nisan gibi yaptiracam
Ben 3 ay oldu dogum yapali 3 aydir duzenli oluyorum adetin 2.gunu sular seller gibi oluyorum miktari artti.cok kilo verdim hamileyken cok almistim simdi ipince oldum gobek yalan olduBende daha olmadim
bu aylarda tükürük salgısında artis olur dedi doktor..mama önlüğü alin çokça derim :)))
Ben zaten mama veriyorum nisan gibi dahada buyumus olur daha rahat olur sanirimKatkıdan ilk ayıldığında çok huysu, sürekli bağırıyor ve ağlıyor vücut isisida düştüğü için titriyor. Isıtmak icin battaniyeye sardım ama ağlaması yaklaşık 1 saat surdu ve durduramadım.mama yenmesinin etkisi de var tabi. 2 saat sonra mama yedirebiliyirsun. Memeyi emmedi. Mama vermek zorunda kaldım çok ac olduğu için memedeki süt az geldi dayanamadı emmeye. Mama yı çok çok içti.
Bende kiloyu verdim 7 gün sonra benimde 3. Ay dolacak 1 haftaya kadar hiç Karnım yoktu 1 haftadır şiştim kilom yok ama göbek görenlerin dikkatini çekiyoBen 3 ay oldu dogum yapali 3 aydir duzenli oluyorum adetin 2.gunu sular seller gibi oluyorum miktari artti.cok kilo verdim hamileyken cok almistim simdi ipince oldum gobek yalan oldu
Inş ama korkulacak birşey yok. Için ferah tutBen zaten mama veriyorum nisan gibi dahada buyumus olur daha rahat olur sanirim
doğum dan sonra veremediğim bi 3 kilom kaldi siskinlik gibi degilde gobegim gevşek sikilasamadimŞişkinliğin var mı peki
Ben 20 kilo verdim hamileliğimde 12 kilo almıştm hepsi gitti göbek içine çökmüştü resmen şimdi yine şişmeye başladı soğuk mu aldm acaba oda şişkinlik yapar sonuçtadoğum dan sonra veremediğim bi 3 kilom kaldi siskinlik gibi degilde gobegim gevşek sikilasamadim
Mama markası olarak be kullanıyorsunuz. Benim bebişimde gece 2 saate yakın kesintisiz uyuyor sonra sürekli emmek için uyanıyor biraz emiyor uykusu dağılmadıysa tekrar uyuyor benim aklıma acaba kaloriferden dolayı susuyor dA ondan mı uyanıyor geldi çünkü her emzirmeye uyandığımda bende susamış uyanıyorum tabi açlıktan da uyanabilir ben mamadan çocuğu obez yapma ihtimalimden dolayı korkuyorum benim bebeğim zaten iri doğdu gebeliğimde de gebeliğe bağlı diyabet tanısı konmuştu.
hayırlı olsun sünneti. gecmis olsun..Kızlar bugün sünnetimiz oldu. Pipi hafiften şişti. Lazerle yaptılar pipi bandaja sarılı sadece ucu gözüküyor biraz kanıyor çok hafif. Pipi deki bandaj 2 gün sonra alınacak. Şiş yapmada sıkıntı yok. Operasyondan 2 saat sonra pipi biraz daha şişti. Normalmiş akşam saat 6 gibi taburuyuz. 1 gün hastahanede gözetim altında kalmış olucaz. Narkoz verilerek yapıldı lokal anestezi değil. Girmesi ile ayık olarak çıkması 1 saat surdu.
rota isteğe bagli, asi gibi degil. devit gibi ağızdan veriliyor, 3. ve 5. ayda yaptırabilirsiniz..Kızlar bir kaç sayfa okuyabildim bahsedilmemiş.. bebeğim iki gündür köpüklü kaka yapıyor, internetten baktım biraz arastırdım ama, tatmin olmadım pek, var mı bu durumu yaşayıp dra giden?
2 ay aşısını vurulalı 10 gün oldu, rota aşısıyla ilgili bir şey de söylemediler bize, devletin takip ettiği bir aşı değilmiş heralde,süresi var mı bu aşının, herkes yaptırdı mı etkileri ne?
Haftaya 3 ayımızı doldurmuş olacagız hayırlısıyla, yeni yeni huylar başladı her seye ağlıyor ama gözde yaş yok, ne istedigini ayırt edemiyorum.. memeye alınca susuyo ki zaten yeni emzirmiş oluyorum.. gündüz uykusu da yok neredeyse..
haftada 2..Kizlar bebisleri her aksam yikiyormusunuz?ben aksam 8 de en gec yikayip uyutuyorum
Kızlar biz çok sıkıntılıyız telefonu elime alıp bisey yazmaya vaktim bile olmuyor zeynep kolik öğlen başlıyor gece yatana kadar artık ciglik atmayada başladı belki kanguru alsam düzelir dedim onu da kullanmayı beceremedik anneme geldim bende o şimdi bakıyor ben biraz dinlendim
Geçende yazmistim gormediniz herhalde gözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş çok özledim şurada dertlesmeyi kendimce mutsuz çocuğum için üzgünüm. Cirkinlestim eşimle aramda bisey kalmadi sosyal hayat bitti surekli kucak istiyor yatağa koydugumda çırpınıyor
Kızlar konusu geçti mi bilmiyorum. Adet olmayan varmı doğumdan sonra. Ben olmadım Karnım şiş sanki 6 aylık hamile gibiyim akıntım çok sıkıntı veriyo. Hamile olma ihtimalim yok eşimi gördüğüm yok çocukla uğraşırken onunda beni gördüğü yok yeterki kızına bakaymmışım. Süt koruyo diyolar düzenli emzirince adet görmüyomuş bazıları. Sizce dr a gitsem mi ?
Canım adet olmadığından öyle şiş olabiliyor kızımda ne zaman adet olmaya başladım o zaman karnım küçüldü benim bunda da aynı şiş hatta bazen kocaman oluyor. İçim rahatlasın dersen bir ara gidebilirsin dr a tabiKızlar konusu geçti mi bilmiyorum. Adet olmayan varmı doğumdan sonra. Ben olmadım Karnım şiş sanki 6 aylık hamile gibiyim akıntım çok sıkıntı veriyo. Hamile olma ihtimalim yok eşimi gördüğüm yok çocukla uğraşırken onunda beni gördüğü yok yeterki kızına bakaymmışım. Süt koruyo diyolar düzenli emzirince adet görmüyomuş bazıları. Sizce dr a gitsem mi ?
Cuma günüydü alerjisi olabilir diye yapılmadı yarin yaptircam keske degisseNe acayipler ya.2.ay mi 3.ay mi sizin?
Net ogren fiyati canim degismesi an meselesi.Bikac eczaneden fiyat al.
Ben 39. Gunde bir damla kan gordum. Doktor kontrolde daha en az bir ay olmazsin dedi. 3. Ay bitiyor yarin. Gecen hafta adet olma oncesi gibi hafif pembelikli bi akinti oldu. ama adet olmadim.Kızlar konusu geçti mi bilmiyorum. Adet olmayan varmı doğumdan sonra. Ben olmadım Karnım şiş sanki 6 aylık hamile gibiyim akıntım çok sıkıntı veriyo. Hamile olma ihtimalim yok eşimi gördüğüm yok çocukla uğraşırken onunda beni gördüğü yok yeterki kızına bakaymmışım. Süt koruyo diyolar düzenli emzirince adet görmüyomuş bazıları. Sizce dr a gitsem mi ?
Eşim yardimci oluyor çünkü ellerimde tendon sıkışması oldu crp yuksek cikti kollarımda ağrılar var ve bebegimi surekli kucagima alamiyorum belki de en kötüsü oArada yaziyorsun goruyorum.Yazmayanlari goz ariyor.Hic oyle dusunme :)
Artik bazi seylerle oyalanmaya baslayacaklar oyle emzir uyut rutinine dalmamak ikisi arasinda cirpinmamak lazim.Bol bol gezdir nereye gecersen onu da yanina al evde arada oyna gul arada sacini tara fln :)
Kendi caremiz yine biziz canim baska yapacak bisy yok :)
Sakinles...
Inan onu da etkileyecek...
Ve esinle paylasim icinde olmak istiyorsan bunu yapmayi dene cunku bazen en iyi gelen sey oluyor.Belki onunla sakinlesip kendini iyi hissettikce daha da guzel olacaktir hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?