2018 Ekim Anneleri

Gecmis olsun gozunuzaydiinn :)

Kizlar bebisleri her aksam yikiyormusunuz?ben aksam 8 de en gec yikayip uyutuyorum

Ben biara yikadim her aksam ayni saatte.
Sonra o saatte ust degismeye döndüm.
Simdi uyku oncesi ust degistiriyoruz sadece.
2 gunde 1 yikiyorum bazen 3.gun

Biz 3.ayini doldurup 1 hafta gectikten sonra yaptirdik rotayi.ikinci doz 5 aylikken olacak.
6 ayi doldurmadan 2.dozun olmasi gerekiyor.2 asi arasinda en az 4 hafta gerekiyor.

Ozetle ilk doz 15 haftadan sonraya 2.dozda 24.haftadan sonraya kalmamali

Eşim yardimci oluyor çünkü ellerimde tendon sıkışması oldu crp yuksek cikti kollarımda ağrılar var ve bebegimi surekli kucagima alamiyorum belki de en kötüsü o

Canim bende kucagimda surekli tutamiyorum.Abla var kahvaltisi ayri ogle yemegi ayri meyvesi ayri oyunu ayri emek.Oturma odasinda anakucagi var mutfakta mama sandalyesi ( tam yatiyor) yatak odasinda yatak cocuk odasinda ablasinin yatagi banyoda isimiz varsa onu da mama sandalyesi ile aliyorum :)
Firsat buldukca kucakliyorum o ayri tabii.Ama yarim saatte olsa durduklari gecisler vakitler o aralara neler sıkıstırabildigimiz onemli.Yoksa cidden hicbisy olmaz.
Esinle vakit gecirmek seni sakinlestirecekse bebek annenleyken yarim saatte olsa bi kahve icmeye gitmeyi deneyin.Bazen bolunmeden derdini anlatmak,sadece susmak bile iyi gelir.

Korunuyorz canm süt koruyo diye önlem almayi bırakmam. Karnım şiş beni rahatsız ediyo darlık veriyo zorlanıyorm

Anladım canım sağol haftaya bi gideyim kızımın kontrolü var bende bi görüneyim

Ben 39. Gunde bir damla kan gordum. Doktor kontrolde daha en az bir ay olmazsin dedi. 3. Ay bitiyor yarin. Gecen hafta adet olma oncesi gibi hafif pembelikli bi akinti oldu. ama adet olmadim.
Bu olmama normal o zaman bi ben değilim

Canim balgam olabilir.cani sikiliyordur ben hic durmadiginda altini aciyorum oyle kaliyor biraz

Kan tahlili yaptırın. Değerleriniz düşmüşse vitamin alın..geçmiş olsun.
Cok teşekkürler bu hafta süt sagip kan değerlerine baktirmam lazım. Baş dönmem iyice arttı, dün yikandigimda topuzumun iki kat büyüklüğünden fazla saçım döküldü. Gitgide arttıyo. Yan yatarken bacaklarimi uzun süredir üst üste koyamiyorum kemiklerim çok batiyo artık.
Rica ederim ne demek hangi sehirdesin bilmiyorum ama bizim dr İzmir Balcova Baskin Kocabas
Aileside dr. Anne baba es hepsi dr ve onlarin elinde buyuduk. Olurda yolunuz duser yada izmirde olanlara bi yardimimiz dokunur
Çok teşekkürler cnm
Başka bir dr a daha danışın isterseniz. Malum herbiri ayrı birşey diyor bazen.
Aşının günü geçti malesef. Ve süt ve süt ürünleri ne alerjisi olanlarda bagirsaklarinda hasar bırakıyormus bu asi. Rsv virüsü de kaptı. Bu rota yı da yaptiramadik. Sonumuz hayırlısı inşallah. Krese verme dedi Dr.
Normalde Menectra 9-23 aylar arasinda en az 3 ay arayla 2 doz,2 yas sonrasi tek doz.
Nimenrix ise 12 aydan sonra tek doz her yasa yaptirilabiliyor.
.
Bizim dr hemen yaptıralım dedi ama babamız ertelemek istedi. Ben de 9aylikken yaptırayım o zaman şimdi yaptirsam 3doz olacak

Arkadaşlar kızımın bugün kontrolü vardı kendi dr u hastaymış asistanı aramayı unutmuş başka dr a yönlendirdi yüzü kızarmıştı pütürlük vardı sürekli kaşıyordu onuda sotayım dedim egzama dedi ilaç verdi ilacı araştırayım dedim kortizonluymuş bu dr lar niye böyle ya küçücük bebek kortizonlu ilaç yazılır mı

Üç gündür yine çok sancısı var. Dün 50 kez gaz çıkardı sanırım. Ve ağızdan çıkarırken çok küstü on kez. Kakadan sonra yine çok sancılı. Ne emebildi ne uyuyabildi. Tam geçiyor derken yine basliyo, çok zor artık. Uc buçuk aydır bir yere de gidemiyoruz, başka yerde uyuyamiyo, sancisindan zaten duramıyoruz. Tırnakları avuçlarına batırıyor kucağımiza alınca etimizi sıkıyor acisindan. Bütün gunumuz öyle geçti iki gündür. Bugün gastroenteroloji doktoruna gittik. Profesör idi. Ek gıdada malesef özel Mama verilecekmis. Ne kadar uzuldum. Mama almaması için o kadar çok uğraştım ki kaç aydır hiçbir şey yemiyorum. Allah'tan anne sütu alacak. Ek gıdada çoğu şeyi yiyemeyecek o kadar hayal kuruyordum onu yaparım bunu yaparım diye. Buğraya günde üç kez mamayı tadına alışması için tattirmamizi ve mamaya birkaç ay sonra baslamamizi önerdi. Büyümesi iyiymiş, Mukus çok önemli değil zamanla geçebilir dedi. Bir yaşına kadar süt ve süt ürünleri tuketilmeyecekmis, yoğurt da mayalayamayacagim ona. Şimdiki yemedigim şeyleri o da yiyemeyecek ek gıdada. Kolonoskopi ye şimdilik gerek yok dedi Dr.

Canim benim uzulme Allah beterinden korusun ve gecer dert versin bak cok sukur gelisimi iyiymis her sey Allahtan boyle dusunmeye calis. Cok yakin bir arkadasimin kizinda da 2.5 aylikken cikmis bu alerji suan 3-4 yaslarinda citi piti yasitlarindan hicbir eksigi olmayan guzel bir kiz. Annesi anlatir hep simdi bile gece yatarken sut icirirmis uykusuna gecmeden evvel. Burada cok okuyorum alerjileri acaba diyorum bizde de olabilir mi bizim kakalar 2 gundur yesil mesela ve kaka yaparken cok ikiniyor ara ara oyle ki uykusunda bile butun gece ikindigi oluyor hani bunlar bi isaret mi bilmiyorum

Canim Eylulunde iki kasinin ortasinda kizariklik. Kas diplerinde pullanma ve sarilik var dr gecicek hicbir sey kullanmaya gerek yok dedi zaten her muayenede kizi bizden cok inceliyor gogsunu cigerlerini sirtini dinlerken her yerini inceliyor ben daha sormamla gordum annesi gecicek dedi gulumsedi adam istersen kendi dr nada danis

Bu olmama normal o zaman bi ben değilim
öpmekten de oluyo deniyor bazen..

Ben öyle duymustum.sanki.tam emim degilim.canim.yanlis olmasin.belki süt alerjisidir.bilen biri yazsa cok iyi olur.

Aynisı.benimkide babasinin omzunda uyuyor.bende de ya meme ya besikten sallma.yada ayakta sallama.
Aynen ya kaç gündür araştırıyorum süt alerjisine önerilmiyor ama laktoz olayı alerjiden farklı bir durum aşıdan sonra tetikler mi yani süt alerjisine döner mi bilen yazarsa büyük sevaba girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…