Canim ezcaneye degil kontrole goturdugun hastaneye sor aerik hastanelerde yapiyor
Kızlar bugün sünnetimiz oldu. Pipi hafiften şişti. Lazerle yaptılar pipi bandaja sarılı sadece ucu gözüküyor biraz kanıyor çok hafif. Pipi deki bandaj 2 gün sonra alınacak. Şiş yapmada sıkıntı yok. Operasyondan 2 saat sonra pipi biraz daha şişti. Normalmiş akşam saat 6 gibi taburuyuz. 1 gün hastahanede gözetim altında kalmış olucaz. Narkoz verilerek yapıldı lokal anestezi değil. Girmesi ile ayık olarak çıkması 1 saat surdu.
Kizlar bebisleri her aksam yikiyormusunuz?ben aksam 8 de en gec yikayip uyutuyorum
el ateli takin ben de ayni durumdayım, dr önerdi..Eşim yardimci oluyor çünkü ellerimde tendon sıkışması oldu crp yuksek cikti kollarımda ağrılar var ve bebegimi surekli kucagima alamiyorum belki de en kötüsü o
Kızlar bir kaç sayfa okuyabildim bahsedilmemiş.. bebeğim iki gündür köpüklü kaka yapıyor, internetten baktım biraz arastırdım ama, tatmin olmadım pek, var mı bu durumu yaşayıp dra giden?
2 ay aşısını vurulalı 10 gün oldu, rota aşısıyla ilgili bir şey de söylemediler bize, devletin takip ettiği bir aşı değilmiş heralde,süresi var mı bu aşının, herkes yaptırdı mı etkileri ne?
Haftaya 3 ayımızı doldurmuş olacagız hayırlısıyla, yeni yeni huylar başladı her seye ağlıyor ama gözde yaş yok, ne istedigini ayırt edemiyorum.. memeye alınca susuyo ki zaten yeni emzirmiş oluyorum.. gündüz uykusu da yok neredeyse..
Eşim yardimci oluyor çünkü ellerimde tendon sıkışması oldu crp yuksek cikti kollarımda ağrılar var ve bebegimi surekli kucagima alamiyorum belki de en kötüsü o
Sut koruyormusu hamilelik icinde diyorlar eger kastın buysa emzirme aralari 2 saati geciyorsa korumazmis aklinda olsun canim.
Regl herkeste degisir.Bende hala olmadim.Ilk kizimda 9.ayda olmustum ilk.
Ama farkli agrin vs rahatsiz edici bi his varsa doktora gorunmekte fayda var tabii.Onlem her zaman iyidir
Anladım canım sağol haftaya bi gideyim kızımın kontrolü var bende bi görüneyimCanım adet olmadığından öyle şiş olabiliyor kızımda ne zaman adet olmaya başladım o zaman karnım küçüldü benim bunda da aynı şiş hatta bazen kocaman oluyor. İçim rahatlasın dersen bir ara gidebilirsin dr a tabi
Bu olmama normal o zaman bi ben değilimBen 39. Gunde bir damla kan gordum. Doktor kontrolde daha en az bir ay olmazsin dedi. 3. Ay bitiyor yarin. Gecen hafta adet olma oncesi gibi hafif pembelikli bi akinti oldu. ama adet olmadim.
Cuma günüydü alerjisi olabilir diye yapılmadı yarin yaptircam keske degisse
Canim balgam olabilir.cani sikiliyordur ben hic durmadiginda altini aciyorum oyle kaliyor birazKızlar bir kaç sayfa okuyabildim bahsedilmemiş.. bebeğim iki gündür köpüklü kaka yapıyor, internetten baktım biraz arastırdım ama, tatmin olmadım pek, var mı bu durumu yaşayıp dra giden?
2 ay aşısını vurulalı 10 gün oldu, rota aşısıyla ilgili bir şey de söylemediler bize, devletin takip ettiği bir aşı değilmiş heralde,süresi var mı bu aşının, herkes yaptırdı mı etkileri ne?
Haftaya 3 ayımızı doldurmuş olacagız hayırlısıyla, yeni yeni huylar başladı her seye ağlıyor ama gözde yaş yok, ne istedigini ayırt edemiyorum.. memeye alınca susuyo ki zaten yeni emzirmiş oluyorum.. gündüz uykusu da yok neredeyse..
Cok teşekkürler bu hafta süt sagip kan değerlerine baktirmam lazım. Baş dönmem iyice arttı, dün yikandigimda topuzumun iki kat büyüklüğünden fazla saçım döküldü. Gitgide arttıyo. Yan yatarken bacaklarimi uzun süredir üst üste koyamiyorum kemiklerim çok batiyo artık.Kan tahlili yaptırın. Değerleriniz düşmüşse vitamin alın..geçmiş olsun.
Çok teşekkürler cnmRica ederim ne demek hangi sehirdesin bilmiyorum ama bizim dr İzmir Balcova Baskin Kocabas
Aileside dr. Anne baba es hepsi dr ve onlarin elinde buyuduk. Olurda yolunuz duser yada izmirde olanlara bi yardimimiz dokunur
Aşının günü geçti malesef. Ve süt ve süt ürünleri ne alerjisi olanlarda bagirsaklarinda hasar bırakıyormus bu asi. Rsv virüsü de kaptı. Bu rota yı da yaptiramadik. Sonumuz hayırlısı inşallah. Krese verme dedi Dr.Başka bir dr a daha danışın isterseniz. Malum herbiri ayrı birşey diyor bazen.
.Normalde Menectra 9-23 aylar arasinda en az 3 ay arayla 2 doz,2 yas sonrasi tek doz.
Nimenrix ise 12 aydan sonra tek doz her yasa yaptirilabiliyor.
Üç gündür yine çok sancısı var. Dün 50 kez gaz çıkardı sanırım. Ve ağızdan çıkarırken çok küstü on kez. Kakadan sonra yine çok sancılı. Ne emebildi ne uyuyabildi. Tam geçiyor derken yine basliyo, çok zor artık. Uc buçuk aydır bir yere de gidemiyoruz, başka yerde uyuyamiyo, sancisindan zaten duramıyoruz. Tırnakları avuçlarına batırıyor kucağımiza alınca etimizi sıkıyor acisindan. Bütün gunumuz öyle geçti iki gündür. Bugün gastroenteroloji doktoruna gittik. Profesör idi. Ek gıdada malesef özel Mama verilecekmis. Ne kadar uzuldum. Mama almaması için o kadar çok uğraştım ki kaç aydır hiçbir şey yemiyorum. Allah'tan anne sütu alacak. Ek gıdada çoğu şeyi yiyemeyecek o kadar hayal kuruyordum onu yaparım bunu yaparım diye. Buğraya günde üç kez mamayı tadına alışması için tattirmamizi ve mamaya birkaç ay sonra baslamamizi önerdi. Büyümesi iyiymiş, Mukus çok önemli değil zamanla geçebilir dedi. Bir yaşına kadar süt ve süt ürünleri tuketilmeyecekmis, yoğurt da mayalayamayacagim ona. Şimdiki yemedigim şeyleri o da yiyemeyecek ek gıdada. Kolonoskopi ye şimdilik gerek yok dedi Dr.
Arkadaşlar kızımın bugün kontrolü vardı kendi dr u hastaymış asistanı aramayı unutmuş başka dr a yönlendirdi yüzü kızarmıştı pütürlük vardı sürekli kaşıyordu onuda sotayım dedim egzama dedi ilaç verdi ilacı araştırayım dedim kortizonluymuş bu dr lar niye böyle ya küçücük bebek kortizonlu ilaç yazılır mı
Bu olmama normal o zaman bi ben değilim
öpmekten de oluyo deniyor bazen..Arkadaşlar kızımın bugün kontrolü vardı kendi dr u hastaymış asistanı aramayı unutmuş başka dr a yönlendirdi yüzü kızarmıştı pütürlük vardı sürekli kaşıyordu onuda sotayım dedim egzama dedi ilaç verdi ilacı araştırayım dedim kortizonluymuş bu dr lar niye böyle ya küçücük bebek kortizonlu ilaç yazılır mı
Aynen ya kaç gündür araştırıyorum süt alerjisine önerilmiyor ama laktoz olayı alerjiden farklı bir durum aşıdan sonra tetikler mi yani süt alerjisine döner mi bilen yazarsa büyük sevaba girerBen öyle duymustum.sanki.tam emim degilim.canim.yanlis olmasin.belki süt alerjisidir.bilen biri yazsa cok iyi olur.
Aynisı.benimkide babasinin omzunda uyuyor.bende de ya meme ya besikten sallma.yada ayakta sallama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?