2018 Ekim Anneleri

Kizlar bebisleri her aksam yikiyormusunuz?ben aksam 8 de en gec yikayip uyutuyorum

Evet canim bizim dr ustune basa basa yaz kis hatta yazin 2 kez yikanicak dedi varipta her aksam kese kopuk yapmiyorum 1 gun sampuan var 1 gun yok ama her gun mutemadiyen o su dokuluyor bedenine

Ben de her seyini pembe aldim. Ikinci erkek olsa napicaz bakalim. Saka bi yana tanimadigim birilerine vermeye kiyamiyorum. cogu hediye. Her seyin bir anisi var sanki.
Ben de oğlumun kıyafetlerini genelde tanıdığım sevdiğim kişilere verdim. Bir çoğunu da sakladım zaten :) ben kızıma mavileri yeşilleri de giydirdim, yepyeni kalmışlar, veremedim kimseye, kullandım
Ama erkek olursa pembe giydirilir mi sen bilirsin :) bundan sonra biraz daha orta renkli alırsın kıyafetleri. Ne olur ne olmaz

Bazen gece her ses cikardiklarinda dokunmamak gerek canim.Genelde aman uyanmadan mudahale edeyim diye geciyor icten ama kipirdanip tekrar uykuya dönme bu uyku gecisinde kendine uyumayi ögretme alislanliginida yapiyorlar.Hislerine guven.

Canim simdi bi arkadas yazmis gordum gece bende uyandigimda kana kana 2 bardak su ictim ve Eylul dun gece 3 ten sabah 9 a kadar cisini yapmamisti kaka vardi ama cis yoktu acaba gece sicak mi geldi de cok sık hareketlendi
Yok normalde hareketten hemen mudahele etmiyoruz ama dun geceki surekli bi cirpinma gibiydi

Kendi dr unuda değişmem lazım zaten verdiği d vitaminide gaz damlasıda şeker içerikliymiş Allahtan çok vermemiştim dr arıyorum şuan

öpmekten de oluyo deniyor bazen..
Kimseyi yaklaştırmıyorum ki öpen olsun :) dün eşimin yeğeni aldı severken öptü o da bin pişman oldu ben öpmedim daha sen kimsin ki dedim biraz sert olmuş olabilir ama elletmediğimi biliyorlar herkes ona göre davranacak bebek öpmek neymiş ya bak aklıma geldi sinirlendim

Egzamalarda genelde kortizonlu ilaçlar veriliyor canım kızımda kullanmıştım oradan biliyorum kullanabilirsin başka türlü geçmiyor

Tepkilerin gerçekten çok sert geliyor bana canım.Çocuk kimse Tarafından sevilmeyen bir çocuk olmasa bari.Benimkini de dayanamayıp öpenler oluyo arada,gittiğim bir doktor bile :) şapur şupur tükürüğe boğacak kadar olmamak şartıyla sevilmesi hoşuma gidiyor

Ben kıyıp öpemiyorum da başkası kimki öpsün şuan çocuğumu sevmeyen yok çok şükür :) ama bu benim canımı sıkıyor zaten kimse sevmese benim için daha iyi :)))) benim durumumu biliyorlar şuan ona göre davrnacaklar o zaman psikolojik sıkıntım var çocuğumla alakalı babasına bile bazen tepki veriyorum yavaş yavaş atlatacağım inşallah

ebebekten aldim diye yazmistin ya gittim ben de 5li mama onlugu aldim cirt cirtli.kocaman butun onunu kapliyor.rota asisini olduktan sonra bikac gun boyu epey kusmustu.hakkini verdi :)
Ben bulamadım sizin mesajdan sonra baktım ama 5’li birşey link atabilirmisiniz zahmet olmazsa hangi ürün ya da adı ne öyle aratayım

Başka ilaç buldum canım kortizonsuz
Sen bilirsin canım sonuçta çocuk ömür boyu kullanmayacak ilacın içindeki o kadar miktar ne kadar zarar verebilir bilemiyorum tabi. Yani herkesin kendi tercihidir ben dr lara biraz daha güvenme taraftarıyım işin ilmini bilen onlar sonuçta hatta her şeyi inceleyip araştırırım ama her şeyden sakınmam çocukları çünkü yeri geliyor içeriği hoşumuza gitmese de ilaçları vermek zorunda kalıyoruz kötü hasta olduklarında. Eleştirmek değil aman yanlış anlaşılma olmasın umarım geçer bebişinin kızarıklığı. Oğlum hasta oldu son olarak verdiğim ilacın içinde steroid varmış ama mecbur verdik alternatiflerinin hepsinde var iyileşsin diyr birkaç gün verdik o olmasa rahatlayamayacaktı çocuk geçen sene aynı döngüyü ablasıyla da yaşadık çünkü ciğerlere inmiş bir öksürüğü başka bir şey hızlıca geçirmiyor

Inşallah canım.Bende de "ya Baba'yı benden çok severse " diye Saçma bir kıskançlık var geçer inşallah

Canim kiyaferlerimizden de oluyormus. Ben artik kendi kazaklarimizi da bebek deterjaniyla yikiyorum.

ayni sarilik bizde de var..

valla ben bile oturduğum yerden korktum, tepkiye :)))
istememekte hakli olabilirsiniz de, tepki fazla mi ne :)) daha sakince mi tepki verseniz, yanlış anlamayın sakin, etraftakilerde kirilmasin diye dedim..

öpme konusu disinda asiri üstüne düşme durumu ilerde bagimliliga da sebebiyet verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…