haftada 2 gun yikiyorum oglen vakti.Kizlar bebisleri her aksam yikiyormusunuz?ben aksam 8 de en gec yikayip uyutuyorum
Kizlar bebisleri her aksam yikiyormusunuz?ben aksam 8 de en gec yikayip uyutuyorum
Ben de oğlumun kıyafetlerini genelde tanıdığım sevdiğim kişilere verdim. Bir çoğunu da sakladım zaten :) ben kızıma mavileri yeşilleri de giydirdim, yepyeni kalmışlar, veremedim kimseye, kullandımBen de her seyini pembe aldim. Ikinci erkek olsa napicaz bakalim. Saka bi yana tanimadigim birilerine vermeye kiyamiyorum. cogu hediye. Her seyin bir anisi var sanki.
Bazen gece her ses cikardiklarinda dokunmamak gerek canim.Genelde aman uyanmadan mudahale edeyim diye geciyor icten ama kipirdanip tekrar uykuya dönme bu uyku gecisinde kendine uyumayi ögretme alislanliginida yapiyorlar.Hislerine guven.
Kendi dr unuda değişmem lazım zaten verdiği d vitaminide gaz damlasıda şeker içerikliymiş Allahtan çok vermemiştim dr arıyorum şuanCanim Eylulunde iki kasinin ortasinda kizariklik. Kas diplerinde pullanma ve sarilik var dr gecicek hicbir sey kullanmaya gerek yok dedi zaten her muayenede kizi bizden cok inceliyor gogsunu cigerlerini sirtini dinlerken her yerini inceliyor ben daha sormamla gordum annesi gecicek dedi gulumsedi adam istersen kendi dr nada danis
Kimseyi yaklaştırmıyorum ki öpen olsun :) dün eşimin yeğeni aldı severken öptü o da bin pişman oldu ben öpmedim daha sen kimsin ki dedim biraz sert olmuş olabilir ama elletmediğimi biliyorlar herkes ona göre davranacak bebek öpmek neymiş ya bak aklıma geldi sinirlendimöpmekten de oluyo deniyor bazen..
Egzamalarda genelde kortizonlu ilaçlar veriliyor canım kızımda kullanmıştım oradan biliyorum kullanabilirsin başka türlü geçmiyorArkadaşlar kızımın bugün kontrolü vardı kendi dr u hastaymış asistanı aramayı unutmuş başka dr a yönlendirdi yüzü kızarmıştı pütürlük vardı sürekli kaşıyordu onuda sotayım dedim egzama dedi ilaç verdi ilacı araştırayım dedim kortizonluymuş bu dr lar niye böyle ya küçücük bebek kortizonlu ilaç yazılır mı
Tepkilerin gerçekten çok sert geliyor bana canım.Çocuk kimse Tarafından sevilmeyen bir çocuk olmasa bari.Benimkini de dayanamayıp öpenler oluyo arada,gittiğim bir doktor bile :) şapur şupur tükürüğe boğacak kadar olmamak şartıyla sevilmesi hoşuma gidiyorKimseyi yaklaştırmıyorum ki öpen olsun :) dün eşimin yeğeni aldı severken öptü o da bin pişman oldu ben öpmedim daha sen kimsin ki dedim biraz sert olmuş olabilir ama elletmediğimi biliyorlar herkes ona göre davranacak bebek öpmek neymiş ya bak aklıma geldi sinirlendim
Başka ilaç buldum canım kortizonsuzEgzamalarda genelde kortizonlu ilaçlar veriliyor canım kızımda kullanmıştım oradan biliyorum kullanabilirsin başka türlü geçmiyor
Ben kıyıp öpemiyorum da başkası kimki öpsün şuan çocuğumu sevmeyen yok çok şükür :) ama bu benim canımı sıkıyor zaten kimse sevmese benim için daha iyi :)))) benim durumumu biliyorlar şuan ona göre davrnacaklar o zaman psikolojik sıkıntım var çocuğumla alakalı babasına bile bazen tepki veriyorum yavaş yavaş atlatacağım inşallahTepkilerin gerçekten çok sert geliyor bana canım.Çocuk kimse Tarafından sevilmeyen bir çocuk olmasa bari.Benimkini de dayanamayıp öpenler oluyo arada,gittiğim bir doktor bile :) şapur şupur tükürüğe boğacak kadar olmamak şartıyla sevilmesi hoşuma gidiyor
Ben bulamadım sizin mesajdan sonra baktım ama 5’li birşey link atabilirmisiniz zahmet olmazsa hangi ürün ya da adı ne öyle aratayımebebekten aldim diye yazmistin ya gittim ben de 5li mama onlugu aldim cirt cirtli.kocaman butun onunu kapliyor.rota asisini olduktan sonra bikac gun boyu epey kusmustu.hakkini verdi :)
Sen bilirsin canım sonuçta çocuk ömür boyu kullanmayacak ilacın içindeki o kadar miktar ne kadar zarar verebilir bilemiyorum tabi. Yani herkesin kendi tercihidir ben dr lara biraz daha güvenme taraftarıyım işin ilmini bilen onlar sonuçta hatta her şeyi inceleyip araştırırım ama her şeyden sakınmam çocukları çünkü yeri geliyor içeriği hoşumuza gitmese de ilaçları vermek zorunda kalıyoruz kötü hasta olduklarında. Eleştirmek değil aman yanlış anlaşılma olmasın umarım geçer bebişinin kızarıklığı. Oğlum hasta oldu son olarak verdiğim ilacın içinde steroid varmış ama mecbur verdik alternatiflerinin hepsinde var iyileşsin diyr birkaç gün verdik o olmasa rahatlayamayacaktı çocuk geçen sene aynı döngüyü ablasıyla da yaşadık çünkü ciğerlere inmiş bir öksürüğü başka bir şey hızlıca geçirmiyorBaşka ilaç buldum canım kortizonsuz
Inşallah canım.Bende de "ya Baba'yı benden çok severse " diye Saçma bir kıskançlık var geçer inşallahBen kıyıp öpemiyorum da başkası kimki öpsün şuan çocuğumu sevmeyen yok çok şükür :) ama bu benim canımı sıkıyor zaten kimse sevmese benim için daha iyi :)))) benim durumumu biliyorlar şuan ona göre davrnacaklar o zaman psikolojik sıkıntım var çocuğumla alakalı babasına bile bazen tepki veriyorum yavaş yavaş atlatacağım inşallah
@Bir mucize Inşallah canım.Bende de "ya Baba'yı benden çok severse " diye Saçma bir kıskançlık var .Ben ondan o benden kıskanıyor :) geçer inşallah
Bizde de 1 tane suluk var sanırım odaya sizin yaptığınız gibi su koymalıyımCanim benim butun kaloriferlerde 2ser kutu suluk var asılı.Cok farkediyor.Yatak odasina kase icine kaya tuzu ve su koyuyorum gece.
Canim kiyaferlerimizden de oluyormus. Ben artik kendi kazaklarimizi da bebek deterjaniyla yikiyorum.Kimseyi yaklaştırmıyorum ki öpen olsun :) dün eşimin yeğeni aldı severken öptü o da bin pişman oldu ben öpmedim daha sen kimsin ki dedim biraz sert olmuş olabilir ama elletmediğimi biliyorlar herkes ona göre davranacak bebek öpmek neymiş ya bak aklıma geldi sinirlendim
Sudan ziyade buz daha etkiliymis.Bizde de 1 tane suluk var sanırım odaya sizin yaptığınız gibi su koymalıyım
ayni sarilik bizde de var..Canim Eylulunde iki kasinin ortasinda kizariklik. Kas diplerinde pullanma ve sarilik var dr gecicek hicbir sey kullanmaya gerek yok dedi zaten her muayenede kizi bizden cok inceliyor gogsunu cigerlerini sirtini dinlerken her yerini inceliyor ben daha sormamla gordum annesi gecicek dedi gulumsedi adam istersen kendi dr nada danis
Kimseyi yaklaştırmıyorum ki öpen olsun :) dün eşimin yeğeni aldı severken öptü o da bin pişman oldu ben öpmedim daha sen kimsin ki dedim biraz sert olmuş olabilir ama elletmediğimi biliyorlar herkes ona göre davranacak bebek öpmek neymiş ya bak aklıma geldi sinirlendim
valla ben bile oturduğum yerden korktum, tepkiye :)))Tepkilerin gerçekten çok sert geliyor bana canım.Çocuk kimse Tarafından sevilmeyen bir çocuk olmasa bari.Benimkini de dayanamayıp öpenler oluyo arada,gittiğim bir doktor bile :) şapur şupur tükürüğe boğacak kadar olmamak şartıyla sevilmesi hoşuma gidiyor
öpme konusu disinda asiri üstüne düşme durumu ilerde bagimliliga da sebebiyet verebilir.Ben kıyıp öpemiyorum da başkası kimki öpsün şuan çocuğumu sevmeyen yok çok şükür :) ama bu benim canımı sıkıyor zaten kimse sevmese benim için daha iyi :)))) benim durumumu biliyorlar şuan ona göre davrnacaklar o zaman psikolojik sıkıntım var çocuğumla alakalı babasına bile bazen tepki veriyorum yavaş yavaş atlatacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?