2018 Ekim Anneleri

Artik indirimde olmasi gerekiyor yani fiyat bu sekilde olmali diye biliyorum.
Eczaneyi arayip bilgi alabilirsin.
Tsk ederim.canim.carsamba gunı butün eczanelere sorariz.
Sen sakinlestikce onu dinledikce bunlari farketmen daha iyi olacak :) cok sevindim sizin adiniza.buyudukce daha keyifli olacakk❤
Evet canim.birbimize alistik.cok seviyorum çok.

Canim bebek sicakliyor.benimkide ayniydi.
Ben bi gece bere takmadim.uyanmadi.
Bi sekilde ısıyı azaltin.ya inceltin kiyafetini yada üzerine örttügünüz örtüyü inceltin.kaloriferin ayarını biraz azaltin yada yattiginiz odanin kapisini acin.
Cocuk susuyor.hatta imkaniniz varsa uyandiginda dudaklarina bakin.kurumus olabiliyor.

Evet canim bizim dr ustune basa basa yaz kis hatta yazin 2 kez yikanicak dedi varipta her aksam kese kopuk yapmiyorum 1 gun sampuan var 1 gun yok ama her gun mutemadiyen o su dokuluyor bedenine
Aynen canim benim dr da her gun banyo yapilacak dedi.disariyla iceriyi kiyaslamayin dedi.bende hergun 1 sampuan hemen yapiyorum hemen giydirip doyurup uyku modunagetiriyorum

kaç kilo boyu kaç geldi de güzel dedi dr benim kızımda bana az kilo alıyor hobo geliyor

valla ben bile oturduğum yerden korktum, tepkiye :)))
istememekte hakli olabilirsiniz de, tepki fazla mi ne :)) daha sakince mi tepki verseniz, yanlış anlamayın sakin, etraftakilerde kirilmasin diye dedim..
Canım ben daha kötüydüm yavaş yavaş düzeliyorum herkes durumumu biliyor ona göre davranmaları lazım öpmeyin diye benim dememe gerek yok ki bebek öpülmez zaten beni iyice geriyorlar toparlanamıyorum bu sefer

Canım sizde de varmış benim bebegimin kasları pullu özellikle kulaklara yakın yanakları kuru boyle puturlu, birde kulak memesi arkasi kabuklu sizlerde de var mi, kulak arkası kabukta alerji belirtisiymis bizde epeydir mama reddi vardı Dr denememiz için alerji maması verdi onu kullaniyoruz bir haftadır insallah yoktur diyorum çok gerginim

Şuan sayfa geneli alerjik bir durum var sanırım alerjik ekzamaymış bizimkide hayret yani nerden çıktı bu

sevgi dolu olsunlar da babayi su kadar anneyi bu kadar derecesi onemli degil ki..
her ikisine de o kadar sevgiye ac olacaklar ki..
Öyle canım,dedim ya saçma sapan bişey,onda ağlayıp bende susunca da üzüldüğüm oluyo garip Saçma bişey işte :)) gelip geçici bunlar inş

Bu olmama normal o zaman bi ben değilim
Kızım 9 haftalık. 2 hafta önce 1 gün lekelenme yaşadım, adet oluyorum sandım ama gerisi gelmedi. Kadın doğuma kontrole gitmiştim, sanırım onun etkisiyle oldu. İlk doğumum sonrası 6 ayda adet oldum, bunda da acele etmezse sevinirim. Oldukça ağrılı ve sıkıntılı oluyor adetlerimiz. İki çocukla telef olurum

Canım ben daha kötüydüm yavaş yavaş düzeliyorum herkes durumumu biliyor ona göre davranmaları lazım öpmeyin diye benim dememe gerek yok ki bebek öpülmez zaten beni iyice geriyorlar toparlanamıyorum bu sefer
Ah canim ayni dert bendede var eller sapir supur yagli agizlarla azmi opuldu bebegim yanaklari hep yara olmustu diye diye aza indirgedim ama hala opuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…