- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
https://www.e-bebek.com/baby-me-agiz-salgi-onlugu-2li-p-bak-sm01/Ben bulamadım sizin mesajdan sonra baktım ama 5’li birşey link atabilirmisiniz zahmet olmazsa hangi ürün ya da adı ne öyle aratayım
sevgi dolu olsunlar da babayi su kadar anneyi bu kadar derecesi onemli degil ki..Inşallah canım.Bende de "ya Baba'yı benden çok severse " diye Saçma bir kıskançlık var geçer inşallah
Tsk ederim.canim.carsamba gunı butün eczanelere sorariz.Artik indirimde olmasi gerekiyor yani fiyat bu sekilde olmali diye biliyorum.
Eczaneyi arayip bilgi alabilirsin.
Evet canim.birbimize alistik.cok seviyorum çok.Sen sakinlestikce onu dinledikce bunlari farketmen daha iyi olacak :) cok sevindim sizin adiniza.buyudukce daha keyifli olacakk❤
Canim bebek sicakliyor.benimkide ayniydi.Canim simdi bi arkadas yazmis gordum gece bende uyandigimda kana kana 2 bardak su ictim ve Eylul dun gece 3 ten sabah 9 a kadar cisini yapmamisti kaka vardi ama cis yoktu acaba gece sicak mi geldi de cok sık hareketlendi
Yok normalde hareketten hemen mudahele etmiyoruz ama dun geceki surekli bi cirpinma gibiydi
Aynen canim benim dr da her gun banyo yapilacak dedi.disariyla iceriyi kiyaslamayin dedi.bende hergun 1 sampuan hemen yapiyorum hemen giydirip doyurup uyku modunagetiriyorumEvet canim bizim dr ustune basa basa yaz kis hatta yazin 2 kez yikanicak dedi varipta her aksam kese kopuk yapmiyorum 1 gun sampuan var 1 gun yok ama her gun mutemadiyen o su dokuluyor bedenine
kaç kilo boyu kaç geldi de güzel dedi dr benim kızımda bana az kilo alıyor hobo geliyorÜç gündür yine çok sancısı var. Dün 50 kez gaz çıkardı sanırım. Ve ağızdan çıkarırken çok küstü on kez. Kakadan sonra yine çok sancılı. Ne emebildi ne uyuyabildi. Tam geçiyor derken yine basliyo, çok zor artık. Uc buçuk aydır bir yere de gidemiyoruz, başka yerde uyuyamiyo, sancisindan zaten duramıyoruz. Tırnakları avuçlarına batırıyor kucağımiza alınca etimizi sıkıyor acisindan. Bütün gunumuz öyle geçti iki gündür. Bugün gastroenteroloji doktoruna gittik. Profesör idi. Ek gıdada malesef özel Mama verilecekmis. Ne kadar uzuldum. Mama almaması için o kadar çok uğraştım ki kaç aydır hiçbir şey yemiyorum. Allah'tan anne sütu alacak. Ek gıdada çoğu şeyi yiyemeyecek o kadar hayal kuruyordum onu yaparım bunu yaparım diye. Buğraya günde üç kez mamayı tadına alışması için tattirmamizi ve mamaya birkaç ay sonra baslamamizi önerdi. Büyümesi iyiymiş, Mukus çok önemli değil zamanla geçebilir dedi. Bir yaşına kadar süt ve süt ürünleri tuketilmeyecekmis, yoğurt da mayalayamayacagim ona. Şimdiki yemedigim şeyleri o da yiyemeyecek ek gıdada. Kolonoskopi ye şimdilik gerek yok dedi Dr.
Canım ben daha kötüydüm yavaş yavaş düzeliyorum herkes durumumu biliyor ona göre davranmaları lazım öpmeyin diye benim dememe gerek yok ki bebek öpülmez zaten beni iyice geriyorlar toparlanamıyorum bu sefervalla ben bile oturduğum yerden korktum, tepkiye :)))
istememekte hakli olabilirsiniz de, tepki fazla mi ne :)) daha sakince mi tepki verseniz, yanlış anlamayın sakin, etraftakilerde kirilmasin diye dedim..
Arel kullnıyorum ama artık omuzuma kadar cıktı agriel ateli takin ben de ayni durumdayım, dr önerdi..
sinir sikismasi iste.. bende de cok ağrı var. dr a gittimArel kullnıyorum ama artık omuzuma kadar cıktı agri
Canım sizde de varmış benim bebegimin kasları pullu özellikle kulaklara yakın yanakları kuru boyle puturlu, birde kulak memesi arkasi kabuklu sizlerde de var mi, kulak arkası kabukta alerji belirtisiymis bizde epeydir mama reddi vardı Dr denememiz için alerji maması verdi onu kullaniyoruz bir haftadır insallah yoktur diyorum çok gerginimCanim Eylulunde iki kasinin ortasinda kizariklik. Kas diplerinde pullanma ve sarilik var dr gecicek hicbir sey kullanmaya gerek yok dedi zaten her muayenede kizi bizden cok inceliyor gogsunu cigerlerini sirtini dinlerken her yerini inceliyor ben daha sormamla gordum annesi gecicek dedi gulumsedi adam istersen kendi dr nada danis
Öyle canım,dedim ya saçma sapan bişey,onda ağlayıp bende susunca da üzüldüğüm oluyo garip Saçma bişey işte :)) gelip geçici bunlar inşsevgi dolu olsunlar da babayi su kadar anneyi bu kadar derecesi onemli degil ki..
her ikisine de o kadar sevgiye ac olacaklar ki..
Bende de...kolumu kullanmadığımda iyi oluyo..senin kolluk işe yarıyor musinir sikismasi iste.. bende de cok ağrı var. dr a gittim
Kızım 9 haftalık. 2 hafta önce 1 gün lekelenme yaşadım, adet oluyorum sandım ama gerisi gelmedi. Kadın doğuma kontrole gitmiştim, sanırım onun etkisiyle oldu. İlk doğumum sonrası 6 ayda adet oldum, bunda da acele etmezse sevinirim. Oldukça ağrılı ve sıkıntılı oluyor adetlerimiz. İki çocukla telef olurumBu olmama normal o zaman bi ben değilim
Ah canim ayni dert bendede var eller sapir supur yagli agizlarla azmi opuldu bebegim yanaklari hep yara olmustu diye diye aza indirgedim ama hala opuluyorCanım ben daha kötüydüm yavaş yavaş düzeliyorum herkes durumumu biliyor ona göre davranmaları lazım öpmeyin diye benim dememe gerek yok ki bebek öpülmez zaten beni iyice geriyorlar toparlanamıyorum bu sefer
internetten baktim ama bulamadim.ebebek magazasindan aldim. baby&kids yaziyor etiketinde.duz beyaz.kenarlari renkli.5tanesi 20 lira.Ben bulamadım sizin mesajdan sonra baktım ama 5’li birşey link atabilirmisiniz zahmet olmazsa hangi ürün ya da adı ne öyle aratayım
ewt 8 de uyudu pamuğumKizlar bebisler uyudumu???
hah aynen bunu aldim.5 li.cok uzun kusunca iyi oldu.
Sabah kacta kalkıyorewt 8 de uyudu pamuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?