- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Benim kızım şimdi uyudu ama tam gece uykusuna 12 de yada 1 de yatıyor alışkanlık oldu sanırım bir saat sonra falan kalkıyor biraz oynuyoruz altını değişip tulumunu giydiriyorum emerken uyuyor tekrarKizlar bebisler uyudumu???
Olmaması sıkıntı değilse gelmesin benimde zor geçiyo adetliykenKızım 9 haftalık. 2 hafta önce 1 gün lekelenme yaşadım, adet oluyorum sandım ama gerisi gelmedi. Kadın doğuma kontrole gitmiştim, sanırım onun etkisiyle oldu. İlk doğumum sonrası 6 ayda adet oldum, bunda da acele etmezse sevinirim. Oldukça ağrılı ve sıkıntılı oluyor adetlerimiz. İki çocukla telef olurum
Sabah 7 gibi uyaniyor amaSabah kacta kalkıyor
Kulak arkasında kabuklu sert döküntü gibi bizde de var. Çocuk dr unu yarin arayıp sorayim.Canım sizde de varmış benim bebegimin kasları pullu özellikle kulaklara yakın yanakları kuru boyle puturlu, birde kulak memesi arkasi kabuklu sizlerde de var mi, kulak arkası kabukta alerji belirtisiymis bizde epeydir mama reddi vardı Dr denememiz için alerji maması verdi onu kullaniyoruz bir haftadır insallah yoktur diyorum çok gerginim
Valla daha iyi babalarda sustuklari, az dinleniyorum ne güzel :)))Öyle canım,dedim ya saçma sapan bişey,onda ağlayıp bende susunca da üzüldüğüm oluyo garip Saçma bişey işte :)) gelip geçici bunlar inş
Bizdee kulak arkasinda kabuk var fakat yuzunde bisey yok pamuk gibiKulak arkasında kabuklu sert döküntü gibi bizde de var. Çocuk dr unu yarin arayıp sorayim.
Evet ilk halinden daha iyi.. bi de dolgit krem suruyorum. Anne sutune etkisi olmaz dedi 2 doktordaBende de...kolumu kullanmadığımda iyi oluyo..senin kolluk işe yarıyor mu
Canım o benim kızımdada oldu ıslak kalınca oluyor dedi görümcem bende bepanten pişik kremi sürdüm bi sürmede geçirdi ama sen yinede sor dr unaKulak arkasında kabuklu sert döküntü gibi bizde de var. Çocuk dr unu yarin arayıp sorayim.
Gece 1 2 den önce uyumaz bizim kuş :)))Kizlar bebisler uyudumu???
Sağolasin canım dört gunlukten beri çok sancı çekti yavrum. Bazen hiç gülüp oynayamiyoruz tüm gün sürüyor. Saatlerce ağlamaları, kusmaları, kakası, gazı, ememesi, sancısı derken nerdeyse dört aylık olacagiz hiçbir şey yapamadan. Üç aylıkken kitap okumaya başlayacaktım! Aldığım oyuncaklarla oynayacaktik! Ya gelişimi ile ilgili kaçırdığım birşey varsa diye çok korkuyorum. Bir yere de gidemiyoruz evdeyiz hep sancıları yüzünden. Mesela dün akşam 11e doğru zor yemek yedim eşim de benden sonra yedi. Sırayla yemek yiiyoruz yıllık izinde güya. Bir sabahı bir de akşamı biliyorum doğumdan beri. Hiç müzik dinlemedigimi kendim için hiçbir şey yapmadigimi daha yeni farkettim. Şimdi müzik açtım. 5-10dk burdayım.Canim benim uzulme Allah beterinden korusun ve gecer dert versin bak cok sukur gelisimi iyiymis her sey Allahtan boyle dusunmeye calis. Cok yakin bir arkadasimin kizinda da 2.5 aylikken cikmis bu alerji suan 3-4 yaslarinda citi piti yasitlarindan hicbir eksigi olmayan guzel bir kiz. Annesi anlatir hep simdi bile gece yatarken sut icirirmis uykusuna gecmeden evvel. Burada cok okuyorum alerjileri acaba diyorum bizde de olabilir mi bizim kakalar 2 gundur yesil mesela ve kaka yaparken cok ikiniyor ara ara oyle ki uykusunda bile butun gece ikindigi oluyor hani bunlar bi isaret mi bilmiyorum
Bu ay 550gr aldı, boyu da 3cm uzadı. Rsv virüsü kaptığı için zayıflamıştı bayakaç kilo boyu kaç geldi de güzel dedi dr benim kızımda bana az kilo alıyor hobo geliyor
Ne güzel cnm ne mutlu sana. ben tek bakıyorum eşim sağolsun destek oluyor. Diyetten dolayı çöktüğüm için ve oğlumun rahatsızlığı nedeniyle çok zorlanıyorum. Kimse de arayıp sormuyo zaten. Allah kimseye muhtaç etmesinsevindim sizin adiniza. Anlasabildiginiz insanlarsa neden olmasın. Ne güzel olur. Ama ben annem geliyo arada, onda bile kadına şöyle yap boyle tut vs delirtiyorum kadıncagizi :)))
Cnm domatesi, salçasını, susam ve ürünlerini ve balığı da kesmeye calis istersen bir de böyle dene. Biz de bugün prof gastroenteroloji doktoruna gittik. Diyet zorunlu malesef. Ve ek gıdada zorunlu özel Mama. Çoklu besin alerjisi var. Sen rota aşısını yaptırdın miSeninle aynı sıkıntıları cekiyoruz.. Geçen gün komşu aşure getirdi yedim, keşke yemeseydim.. Kuzum mahvoldu, uyuyamadı, acı acı çığlıklar attı.. Mukuslu yeşil kaka ve yarim saatte bir kusma mahvetti bizi. Öyle ki kıyafet degiştirirken yeni kıyafet batıyor daha tam giydiremeden geri çıkarmak zorunda kalıyordum. 2 aya yakındır süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Ara ara kuruyemiş denemesi yapıyordum ama asureden sonra onlar da tamamen yasaklı listesine girdi. Yumurta, tavuk, dana eti yemiyorum ama hala alerji yapan birşeyler var ve ben bulamadım. Patates yemekten içim dışıma çıktı, yoruldum artık.. Kızım bu ay sadece 400 gr aldı, ayını tamamlayana kadar 500 gr olur en fazla.. Kalsiyum takviyesi almama rağmen yetersiz geliyor, dişlerim cok koti durumda. Yeterli ve dengeli beslenemedigim için sürekli başım dönüyor. Mama vermek istemiyorum ve dayanamıyorum. Umarım çok yakında geçer..
Doktorlar zaten 600 gr i sınır veriyor ya. Ideale yakın yani, üzülmeyin lütfen. SevgilerBu ay 550gr aldı, boyu da 3cm uzadı. Rsv virüsü kaptığı için zayıflamıştı baya
Geçmiş olsun cnm nasıl oldunuz şimdi? Biz 10gun hava vermiştik. 20gune yakın oksurmustu. Bir gün arrayl doktora gittikBebeği hasta olup hava veren anneler iyileşmeniz kaç günü buldu? Oğlum bronşiolit oldu dünden beri hava veriyoruz boğazında hışırtı var gibi hala kaç günde normale döner merak ediyorum. Öksürüğü azaldı pazar gününe göre ama o hışırtı arttı balgamı da kusup çıkarıyor. Of of olmazsa antibiyotiğe başlayacağız da ondan soruyorum
Cnm biz çocuk Dr, çocuk alerji Dr u ve çocuk gastroenteroloji Dr ile görüştuk deneme yoluyla yapıliyo malesef. Ve alanında çok iyi Dr Lara gidiyoruzCok zor olsa gerek canim yanlis anlamassan bu sekilde ikiniz icinde daha zor degilmi anne sutu çok degerli elbet ama deneme yanilma ikinizde aci cekiyorsunuz sanki lütfen yanlis anlama ben bu kadar dirayetli olamazdim belki
Çocuklarımız bu besinleri almadığı için inşallah gelişimlerinde bir sıkıntı olmaz, balık yok, et yok, süt ürünleri yok, kuruyemiş yok, yumurta yok ve daha bir sürü şey. vitamin alamayacaklarBağırsakları geliştikçe biraz daha tolere edebilir duruma geliyor. Eğer ben anne sütünü kesersem birdaha verme şansım olmayacak ve ömrü boyunca zaten sadece 2-3 yıl alabileceği birşey anne sütü. Daha sonra bunu telafi etme şansımız yok. Elimden gelenin en iyisini yapmaliyim ki vicdanım rahat olsun. Kızıma gelince ben elemeye devam ettikçe daha iyi oluyor. Genel olarak çok büyük şikayetlerimiz yok vücuda ciddi bir alerjen girmedigi sürece. Bu noktada da benim kararlı ve dirayetli olmam gerekiyor. Ilk zamanlar çok daha zordu doğru düzgün birşey yiyememek, zamanla ben de alışıyorum. Net olarak bütün alerjenleri bulsam ben de daha dengeli beslenebilecegim. Bu sadece bir süreç ve geçecek, inanıyorum.
Size de geçmiş olsun.. Ben aslında biliyor gibiyim ama henüz kesemedim. Kırmızı sebzeleri kesmem gerekiyor. Domates ve kırmızı biber mevsimi olmadığından zaten tüketmiyorum ama domates ve biber salçası tüketiyorum. Salcasiz yemek nasil olacak bilmiyorum.. Şüphelendiğim bir de sarımsak var. Sarımsağı kesmek nispeten daha kolay ama salça çok zor.. Tabi ki keseceğim salçayı da ama salçasız yemekler listesi yapmam lazım ki ön hazırlığa ihtiyacım var. Domates ve salça alerjendir, siz de değerlendirin bunu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?