2018 Ekim Anneleri

Olmaması sıkıntı değilse gelmesin benimde zor geçiyo adetliyken

Sabah kacta kalkıyor
Sabah 7 gibi uyaniyor ama
Az once aldim emzirdim
12 gibi ben uyumadan bir daha emziririm
3yada 4 gibi agliyor acikiyor yine emziriyorum bazen uyaniyor altini degistiriyorum oynuyoruz azicik yine uyutuyorum boyle genelde

Kulak arkasında kabuklu sert döküntü gibi bizde de var. Çocuk dr unu yarin arayıp sorayim.

Sağolasin canım dört gunlukten beri çok sancı çekti yavrum. Bazen hiç gülüp oynayamiyoruz tüm gün sürüyor. Saatlerce ağlamaları, kusmaları, kakası, gazı, ememesi, sancısı derken nerdeyse dört aylık olacagiz hiçbir şey yapamadan. Üç aylıkken kitap okumaya başlayacaktım! Aldığım oyuncaklarla oynayacaktik! Ya gelişimi ile ilgili kaçırdığım birşey varsa diye çok korkuyorum. Bir yere de gidemiyoruz evdeyiz hep sancıları yüzünden. Mesela dün akşam 11e doğru zor yemek yedim eşim de benden sonra yedi. Sırayla yemek yiiyoruz yıllık izinde güya. Bir sabahı bir de akşamı biliyorum doğumdan beri. Hiç müzik dinlemedigimi kendim için hiçbir şey yapmadigimi daha yeni farkettim. Şimdi müzik açtım. 5-10dk burdayım.

sevindim sizin adiniza. Anlasabildiginiz insanlarsa neden olmasın. Ne güzel olur. Ama ben annem geliyo arada, onda bile kadına şöyle yap boyle tut vs delirtiyorum kadıncagizi :)))
Ne güzel cnm ne mutlu sana. ben tek bakıyorum eşim sağolsun destek oluyor. Diyetten dolayı çöktüğüm için ve oğlumun rahatsızlığı nedeniyle çok zorlanıyorum. Kimse de arayıp sormuyo zaten. Allah kimseye muhtaç etmesin

Cnm domatesi, salçasını, susam ve ürünlerini ve balığı da kesmeye calis istersen bir de böyle dene. Biz de bugün prof gastroenteroloji doktoruna gittik. Diyet zorunlu malesef. Ve ek gıdada zorunlu özel Mama. Çoklu besin alerjisi var. Sen rota aşısını yaptırdın mi

Geçmiş olsun cnm nasıl oldunuz şimdi? Biz 10gun hava vermiştik. 20gune yakın oksurmustu. Bir gün arrayl doktora gittik

Cok zor olsa gerek canim yanlis anlamassan bu sekilde ikiniz icinde daha zor degilmi anne sutu çok degerli elbet ama deneme yanilma ikinizde aci cekiyorsunuz sanki lütfen yanlis anlama ben bu kadar dirayetli olamazdim belki
Cnm biz çocuk Dr, çocuk alerji Dr u ve çocuk gastroenteroloji Dr ile görüştuk deneme yoluyla yapıliyo malesef. Ve alanında çok iyi Dr Lara gidiyoruz

Çocuklarımız bu besinleri almadığı için inşallah gelişimlerinde bir sıkıntı olmaz, balık yok, et yok, süt ürünleri yok, kuruyemiş yok, yumurta yok ve daha bir sürü şey. vitamin alamayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…