2018 Ekim Anneleri

Dikkat ettim ben ne zaman balık yesem ertesi gün kızım sabah bir başlıyor kusmaya akşama kadar kusuyor dün yemiştim bugün sabah başladı yatak yorgan 5 kere üa değiştirdim sonra önlük taktım artık önlük değiştirdim o da mı alerji Allah Allah ya ne bu alerji yaygınlığı hakikaten takıldım yani

Ben hala nelerin alerji yaptığını tespit etmeye çalıştığım için bazı besinleri yiyorum. Balık yiyorum mesela, kuzu etinden emin değilim onu da diğer gün tespit etmiş olacağım. Kızım bu ay zar zor 650 gr aldı ama maşallah boyu çok çok iyi.

S Semabuse et yerine yeşil mercimeği ısrarla öneririm. Benim protein kaynağım yeşil mercimek. Hatta yeşil.mercimegi yer yemez üstüne mandalina veya portakal yersen demir bakımından da fayda sağlamış olursun.

Susam ve ürünlerini hiç tüketmiyorum canım, salçayı da yeni kestim. Ben rota yaptırmadım, alerjisi olan bebeklere önermiyorlar. Benim büyük kıza da yaptırmamıştım şükür bir sorun olmadı. Mama vermeyi hiç düşünmüyorum. Dk gıda zamanında bebeğim neleri tuketebilirse onları vereceğim. Elbette geçecek bu illet. Tamamen geçmese bile hafifletecektir, ozaman istediğini yer.

Bende ilk kızımda kullanmıştm ilk 5 ay. Bırakırken zorlandım azcık. O yuzden bu sefer hiç kullanmadım. Olabldğnce herşeyn zorunu yapıyorum:))) ayakta sallama yok beşikte sallama yok. Kucakta sallama var hep o da kolları mahvediyo tabi.
Ama herkes beyaz gürültüyü tavsiye ediyor. Ciddi zararları mı varmış okumadım bende.

Evet ilk halinden daha iyi.. bi de dolgit krem suruyorum. Anne sutune etkisi olmaz dedi 2 doktorda
Bana herhangi bişey vermedi doktor.Eşimde bir kas gevşetici krem var tutturdu onu sür sürmedim doktorun vermediği bişeyi kullanamıyorum ben nolur nolmaz

Bizimkinin de kaşları yanakları kupkuru dökülüyor kulağı da bacakları bile kuru yavrumun yarın aşı var inşallah alerjik bir durum değildir ya içime kurt düştü

Kızlarınızın kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyosunuz? Kimisi erken deldir diyo kimisi kendini bilince siz ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…