- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Dikkat ettim ben ne zaman balık yesem ertesi gün kızım sabah bir başlıyor kusmaya akşama kadar kusuyor dün yemiştim bugün sabah başladı yatak yorgan 5 kere üa değiştirdim sonra önlük taktım artık önlük değiştirdim o da mı alerji Allah Allah ya ne bu alerji yaygınlığı hakikaten takıldım yaniCnm domatesi, salçasını, susam ve ürünlerini ve balığı da kesmeye calis istersen bir de böyle dene. Biz de bugün prof gastroenteroloji doktoruna gittik. Diyet zorunlu malesef. Ve ek gıdada zorunlu özel Mama. Çoklu besin alerjisi var. Sen rota aşısını yaptırdın mi
Ben hala nelerin alerji yaptığını tespit etmeye çalıştığım için bazı besinleri yiyorum. Balık yiyorum mesela, kuzu etinden emin değilim onu da diğer gün tespit etmiş olacağım. Kızım bu ay zar zor 650 gr aldı ama maşallah boyu çok çok iyi.Çocuklarımız bu besinleri almadığı için inşallah gelişimlerinde bir sıkıntı olmaz, balık yok, et yok, süt ürünleri yok, kuruyemiş yok, yumurta yok ve daha bir sürü şey. vitamin alamayacaklar
Susam ve ürünlerini hiç tüketmiyorum canım, salçayı da yeni kestim. Ben rota yaptırmadım, alerjisi olan bebeklere önermiyorlar. Benim büyük kıza da yaptırmamıştım şükür bir sorun olmadı. Mama vermeyi hiç düşünmüyorum. Dk gıda zamanında bebeğim neleri tuketebilirse onları vereceğim. Elbette geçecek bu illet. Tamamen geçmese bile hafifletecektir, ozaman istediğini yer.Cnm domatesi, salçasını, susam ve ürünlerini ve balığı da kesmeye calis istersen bir de böyle dene. Biz de bugün prof gastroenteroloji doktoruna gittik. Diyet zorunlu malesef. Ve ek gıdada zorunlu özel Mama. Çoklu besin alerjisi var. Sen rota aşısını yaptırdın mi
Bende ilk kızımda kullanmıştm ilk 5 ay. Bırakırken zorlandım azcık. O yuzden bu sefer hiç kullanmadım. Olabldğnce herşeyn zorunu yapıyorum:))) ayakta sallama yok beşikte sallama yok. Kucakta sallama var hep o da kolları mahvediyo tabi.Sabah beyaz gurultunun artik zararli oldugunu okudugumda oturdum agladim. Gece ihtiyacimiz olmuyor da gunduz topu topu iki kere yarim saat uyuyor. Onda kullaniyordum. Bi de 6da uyandi bu sabah. Uyusun diye emzirdim emzirdim kustu. Ust bas degistirdik. Iyice uyandi. Sonra esim bakti uyutamiyorum agliyorum. Aldi cocugu arabaya koydu ileri geri yapa yapa susturdu. Bizim hol karanlik orda uyuyor simdi. Gunduz uykusunun karanlikta olmamasi lazim ama bunu daha gece sayiyorum.
Neden oyle gunduz nasil uykusuGece 1 2 den önce uyumaz bizim kuş :)))
Ben cokmu erken yatiriyorum 8 de yatiriyorumBenim kızım şimdi uyudu ama tam gece uykusuna 12 de yada 1 de yatıyor alışkanlık oldu sanırım bir saat sonra falan kalkıyor biraz oynuyoruz altını değişip tulumunu giydiriyorum emerken uyuyor tekrar
8 den kaca kadar uyuyor bende 8 de uyutuyorum gece mamaya kalkiyor sonra sabaha karsi yani bizim tam uyanmamiz yarin 10 u bulurewt 8 de uyudu pamuğum
Kafasına göre :))Neden oyle gunduz nasil uykusu
Bilmem ki 8 de uyudu diyelim yine kalkıyor mutlaka gece uykusu olmuyor 12 de 1 de yatıncada 6 da emmeye kalkıyor sonra hep 2/saat arayla uyanıyor 8 10 12 :))Ben cokmu erken yatiriyorum 8 de yatiriyorum
Bana herhangi bişey vermedi doktor.Eşimde bir kas gevşetici krem var tutturdu onu sür sürmedim doktorun vermediği bişeyi kullanamıyorum ben nolur nolmazEvet ilk halinden daha iyi.. bi de dolgit krem suruyorum. Anne sutune etkisi olmaz dedi 2 doktorda
Dolgiti fizik tedavi profesörü verdi. Ayrica hem çocuk profesörüne sordum o da onay verdi banaBana herhangi bişey vermedi doktor.Eşimde bir kas gevşetici krem var tutturdu onu sür sürmedim doktorun vermediği bişeyi kullanamıyorum ben nolur nolmaz
Anladım csnım ben eşim için söyledim sana doktor vermiş öyle yazmıştın önceki Yazında daDolgiti fizik tedavi profesörü verdi. Ayrica hem çocuk profesörüne sordum o da onay verdi bana
Canım sizde de varmış benim bebegimin kasları pullu özellikle kulaklara yakın yanakları kuru boyle puturlu, birde kulak memesi arkasi kabuklu sizlerde de var mi, kulak arkası kabukta alerji belirtisiymis bizde epeydir mama reddi vardı Dr denememiz için alerji maması verdi onu kullaniyoruz bir haftadır insallah yoktur diyorum çok gerginim
Kizlar bebisler uyudumu???
Canim allah yardim etsinBenimki şimdi uyudu ağlaya ağlaya. uyanmasın diye dua ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?