Canim allah yardim etsin
Çok şükür canım bugün dr kontrolüne gittik iyileşmiş burnu dolu olunca öksürüyor sadece bir haftaya yakın verdim sadece ben ciğerleri temiz dediGeçmiş olsun cnm nasıl oldunuz şimdi? Biz 10gun hava vermiştik. 20gune yakın oksurmustu. Bir gün arrayl doktora gittik
bizimde benzer şimdi uyudu 5 e alarm kurdum 5 8 10 12 diye gidiyor bizimde bazen 2 ye kadar uyumadigi oluyor o zaman ayar kaçıyor tabiBilmem ki 8 de uyudu diyelim yine kalkıyor mutlaka gece uykusu olmuyor 12 de 1 de yatıncada 6 da emmeye kalkıyor sonra hep 2/saat arayla uyanıyor 8 10 12 :))
Mama markası olarak be kullanıyorsunuz. Benim bebişimde gece 2 saate yakın kesintisiz uyuyor sonra sürekli emmek için uyanıyor biraz emiyor uykusu dağılmadıysa tekrar uyuyor benim aklıma acaba kaloriferden dolayı susuyor dA ondan mı uyanıyor geldi çünkü her emzirmeye uyandığımda bende susamış uyanıyorum tabi açlıktan da uyanabilir ben mamadan çocuğu obez yapma ihtimalimden dolayı korkuyorum benim bebeğim zaten iri doğdu gebeliğimde de gebeliğe bağlı diyabet tanısı konmuştu.
Aldım teşekkürlerinternetten baktim ama bulamadim.ebebek magazasindan aldim. baby&kids yaziyor etiketinde.duz beyaz.kenarlari renkli.5tanesi 20 lira.
Kızlar konusu geçti mi bilmiyorum. Adet olmayan varmı doğumdan sonra. Ben olmadım Karnım şiş sanki 6 aylık hamile gibiyim akıntım çok sıkıntı veriyo. Hamile olma ihtimalim yok eşimi gördüğüm yok çocukla uğraşırken onunda beni gördüğü yok yeterki kızına bakaymmışım. Süt koruyo diyolar düzenli emzirince adet görmüyomuş bazıları. Sizce dr a gitsem mi ?
Kızlar bugün sünnetimiz oldu. Pipi hafiften şişti. Lazerle yaptılar pipi bandaja sarılı sadece ucu gözüküyor biraz kanıyor çok hafif. Pipi deki bandaj 2 gün sonra alınacak. Şiş yapmada sıkıntı yok. Operasyondan 2 saat sonra pipi biraz daha şişti. Normalmiş akşam saat 6 gibi taburuyuz. 1 gün hastahanede gözetim altında kalmış olucaz. Narkoz verilerek yapıldı lokal anestezi değil. Girmesi ile ayık olarak çıkması 1 saat surdu.
Ay ne güzel darisi basimaBen 3 ay oldu dogum yapali 3 aydir duzenli oluyorum adetin 2.gunu sular seller gibi oluyorum miktari artti.cok kilo verdim hamileyken cok almistim simdi ipince oldum gobek yalan oldu
Oyy kıyamam canım hakkınızda hayırlısı olsun inş biz de dr daydık bugün çok şükür bronşiolit geçmiş alerji konusunda çocuk alerji uzmanına gidebilirsiniz dedi ben de neden kaynaklandığını çözene kadar pek gitmek istemiyorum belki geçici bir şeydir diye. Kan gördüğüm hafta normalde pek tüketmediğim birçok şey tüketmiştim onların etkisinin olabileceğini düşünüyorum. Umarım bebeğinin gluten alerjisi yoktur canım çok zor bir durum oBugün doktor kontrolümüz vardi kızim sadece 350 gr almiş.. alerjiden dolayi protein kaybediyor dedi doktor yarin kan vericem tahlil yapilcak.10 gune cikar dedi doktor. Sonuc cikinca özel mama baslicaz. Bulgur ve ciğ köfte yedikten sonra ilk kan görmüştük büyük ihtimalle gluten alerjisi vardir dedi. Benimkinin alerjisinin benim troid hastaligimdan olabileceğini söyledi. Birde benim hamileligimdeki aşiri kusmalarimin aslinda buna işaret ettiğine..
Oyy kıyamam canım hakkınızda hayırlısı olsun inş biz de dr daydık bugün çok şükür bronşiolit geçmiş alerji konusunda çocuk alerji uzmanına gidebilirsiniz dedi ben de neden kaynaklandığını çözene kadar pek gitmek istemiyorum belki geçici bir şeydir diye. Kan gördüğüm hafta normalde pek tüketmediğim birçok şey tüketmiştim onların etkisinin olabileceğini düşünüyorum. Umarım bebeğinin gluten alerjisi yoktur canım çok zor bir durum ohayırlısı olsun inş bizleri de bilgilendir gelişmelerden
Doğrudur canım ya ben de akşam yoğurt çorbası içtim bakalım sabaha ne halde olacağız bir şey çıkmazsa sabah yumurta denemek istiyorum erken olur mu bilmiyorum ama. Umarım bebeğinin alerji durumu düzelir kısa süre depessinus sizede geçmiş olsun bu arada.. bebeğin kakasini takip et mukus ve kan gördüğünde 8 saat ve öncesinde ne yediğine dikkat et.. doktor 8 saatte gecer dedi bize.. nitekim benim bulgurdan sonra 8 saatte kakada kan cikmisti.. bakalim bu testte ne cikicak..
Portakal gaz yapar diye benim diyetisyen önermedi hiç
Yeşil mercimek gaz yapmaz mı ?
Bebeklere alerji testi ne zaman yapılabiliyor? Akrabanın oğlunu 16 aylıkken Ege üniversitesine götürmüştük gıda alerjisi testi yapılacaktı, vücudunda döküntü var diye süt alerjisi demişti başka bir hastanede doktor. Ege üniversitesinde baktılar alerji değil diyerek teste gerek görmediler. Alerji tespit edilmesi durumunda, nelere alerjisi olduğu belirlenmesi için tenine bantlar yapıştırılacaktı yanlış hatırlamıyorsam. Küçük bebeklerde bu uygulama yapılmıyor galiba?Cnm biz çocuk Dr, çocuk alerji Dr u ve çocuk gastroenteroloji Dr ile görüştuk deneme yoluyla yapıliyo malesef. Ve alanında çok iyi Dr Lara gidiyoruz
Ben yıllardır küpe takmıyorum, eksikliğini de pek hissetmiyorum. Şu an kızımı incitecek her şeye olumsuz baktığım için kulak deldirmek gereksiz geliyor. Büyüyünce cesareti varsa kendi deldirsin :)Kızlarınızın kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyosunuz? Kimisi erken deldir diyo kimisi kendini bilince siz ne düşünüyorsunuz
Ben deldirmeyi düşünmüyorum. Kız kardeşimede deldirtmemiştm 13 yaşında iyi deldirmemişsiniz diyor:)) kızlarımda çok isterse kendileri büyüyünce deldirirler.Kızlarınızın kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyosunuz? Kimisi erken deldir diyo kimisi kendini bilince siz ne düşünüyorsunuz
Hergun mu öyle? Benmki son 1 aydır 5 gunde 1 yapıyo zaten. Normale artık yavaştan döner diye düşünüyorum 3 ayı bitti çünkü.Gunaydin, kizlar bebegi kaka yapmak icin gece boyunca cirpinan uykusu bolunen var mi? Bir tek bizde mi var bu sorun? Gece 10 da uyudu, 2 de kalkti emdi 3 te uyudu kaka yapmaya calisiyor ama uykusu oyle agir basiyor ki sonra 6 ya ceyrek kala kalkti yine emzirdim yine yapmaya calisti cok az yapti ama belli ki hala rahatsiz ediyor surekli cirpinma ikinma kizimda
Hergun mu öyle? Benmki son 1 aydır 5 gunde 1 yapıyo zaten. Normale artık yavaştan döner diye düşünüyorum 3 ayı bitti çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?