2018 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun cnm nasıl oldunuz şimdi? Biz 10gun hava vermiştik. 20gune yakın oksurmustu. Bir gün arrayl doktora gittik
Çok şükür canım bugün dr kontrolüne gittik iyileşmiş burnu dolu olunca öksürüyor sadece bir haftaya yakın verdim sadece ben ciğerleri temiz dedi

Bilmem ki 8 de uyudu diyelim yine kalkıyor mutlaka gece uykusu olmuyor 12 de 1 de yatıncada 6 da emmeye kalkıyor sonra hep 2/saat arayla uyanıyor 8 10 12 :))
bizimde benzer şimdi uyudu 5 e alarm kurdum 5 8 10 12 diye gidiyor bizimde bazen 2 ye kadar uyumadigi oluyor o zaman ayar kaçıyor tabi

Sma gold kullanıyorum aynen bende de çıkmıştı diyabet ve oglum 3950 gr dogmustu sirf kilolu dendi diye normal doğuma almadilar sezeryan oldum
Ama şimdi 5200 iste zayif diyor her goreb

Canim bende olmadim doktor 6 aya kadar normal dedi
Bu arada senin kaynananlarla olan durumunuz duzeldi mi bebeğe davranislari filan

Canim gecmis olsun devlette yaptirdiniz özel hastanede mi bende ise baslamadan yaptırmak istiyorum ama bilmiyorum erken diyor bizim annemler

Bugün doktor kontrolümüz vardi kızim sadece 350 gr almiş.. alerjiden dolayi protein kaybediyor dedi doktor yarin kan vericem tahlil yapilcak.10 gune cikar dedi doktor. Sonuc cikinca özel mama baslicaz. Bulgur ve ciğ köfte yedikten sonra ilk kan görmüştük büyük ihtimalle gluten alerjisi vardir dedi. Benimkinin alerjisinin benim troid hastaligimdan olabileceğini söyledi. Birde benim hamileligimdeki aşiri kusmalarimin aslinda buna işaret ettiğine..

Oyy kıyamam canım hakkınızda hayırlısı olsun inş biz de dr daydık bugün çok şükür bronşiolit geçmiş alerji konusunda çocuk alerji uzmanına gidebilirsiniz dedi ben de neden kaynaklandığını çözene kadar pek gitmek istemiyorum belki geçici bir şeydir diye. Kan gördüğüm hafta normalde pek tüketmediğim birçok şey tüketmiştim onların etkisinin olabileceğini düşünüyorum. Umarım bebeğinin gluten alerjisi yoktur canım çok zor bir durum ohayırlısı olsun inş bizleri de bilgilendir gelişmelerden

Amin canim.. doktor 9 ay 1 yıla kadar diyet uygulanirsa geçer dedi.. aslinda bu alerjilerin anne karnindada olduğunu ama ozamanlar kusmak yoluyla bizim gıdalardan uzaklaştigimizi söyledi.. ben okadar çok kustumki şimdi neyi yeyipte kustugumu hatirlamiyorum bile..

pessinus sizede geçmiş olsun bu arada.. bebeğin kakasini takip et mukus ve kan gördüğünde 8 saat ve öncesinde ne yediğine dikkat et.. doktor 8 saatte gecer dedi bize.. nitekim benim bulgurdan sonra 8 saatte kakada kan cikmisti.. bakalim bu testte ne cikicak..

Doğrudur canım ya ben de akşam yoğurt çorbası içtim bakalım sabaha ne halde olacağız bir şey çıkmazsa sabah yumurta denemek istiyorum erken olur mu bilmiyorum ama. Umarım bebeğinin alerji durumu düzelir kısa süre de

Cnm biz çocuk Dr, çocuk alerji Dr u ve çocuk gastroenteroloji Dr ile görüştuk deneme yoluyla yapıliyo malesef. Ve alanında çok iyi Dr Lara gidiyoruz
Bebeklere alerji testi ne zaman yapılabiliyor? Akrabanın oğlunu 16 aylıkken Ege üniversitesine götürmüştük gıda alerjisi testi yapılacaktı, vücudunda döküntü var diye süt alerjisi demişti başka bir hastanede doktor. Ege üniversitesinde baktılar alerji değil diyerek teste gerek görmediler. Alerji tespit edilmesi durumunda, nelere alerjisi olduğu belirlenmesi için tenine bantlar yapıştırılacaktı yanlış hatırlamıyorsam. Küçük bebeklerde bu uygulama yapılmıyor galiba?

Kızlarınızın kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyosunuz? Kimisi erken deldir diyo kimisi kendini bilince siz ne düşünüyorsunuz
Ben yıllardır küpe takmıyorum, eksikliğini de pek hissetmiyorum. Şu an kızımı incitecek her şeye olumsuz baktığım için kulak deldirmek gereksiz geliyor. Büyüyünce cesareti varsa kendi deldirsin :)

Gunaydin, kizlar bebegi kaka yapmak icin gece boyunca cirpinan uykusu bolunen var mi? Bir tek bizde mi var bu sorun? Gece 10 da uyudu, 2 de kalkti emdi 3 te uyudu kaka yapmaya calisiyor ama uykusu oyle agir basiyor ki sonra 6 ya ceyrek kala kalkti yine emzirdim yine yapmaya calisti cok az yapti ama belli ki hala rahatsiz ediyor surekli cirpinma ikinma kizimda

Kızlarınızın kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyosunuz? Kimisi erken deldir diyo kimisi kendini bilince siz ne düşünüyorsunuz
Ben deldirmeyi düşünmüyorum. Kız kardeşimede deldirtmemiştm 13 yaşında iyi deldirmemişsiniz diyor:)) kızlarımda çok isterse kendileri büyüyünce deldirirler.

Hergun mu öyle? Benmki son 1 aydır 5 gunde 1 yapıyo zaten. Normale artık yavaştan döner diye düşünüyorum 3 ayı bitti çünkü.

Hergun mu öyle? Benmki son 1 aydır 5 gunde 1 yapıyo zaten. Normale artık yavaştan döner diye düşünüyorum 3 ayı bitti çünkü.

Her gecemiz boyle malesef yani bu sikinti olmasa uyanmacak kizim o derece ve artik napcagimizi sasirmis durumdayiz eskisi gibi her emzirmeden sonra kaka var bizde 1 gun boyunca yapmadigini bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…