2018 Ekim Anneleri

kadinin biri emzirme doneminde cok kilo aliniyo demisti de gulmustum.alicak olsam hamileyken alirdim diye dusunmustum.hamilelikte istahimda bi degisiklik yoktu hersey normaldi.simdi kendimi mutfaktan alamiyorum kilo aliyorum

Egzamada onemli ama.O yuzdendir.Cilt sorunlarinda genelde cok basit seyler kullandirmiyorlar.Ama kendi doktorunla gorusebiliyorsan bi fikir iyi olurdu sanki

Olabilir canim.Cis sonrasinda normale döndüyse buyuk ihtimalle oyledir hatta ama takip et yine de.

Portakal gaz yapar diye benim diyetisyen önermedi hiç

Hic mi dedi?Ilginc.
Ben 2-3 dilimde birakiyorum her aksam degil,yediklerimide goz onunde bulundurarak tabii.
Buyudukce dilimleride cogaltacam :) cok severim aslinda.Insan yiyemeyincede biseyi nasil gozune gozune ilişiyor

Kızlarınızın kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyosunuz? Kimisi erken deldir diyo kimisi kendini bilince siz ne düşünüyorsunuz

Biz buyugun kulaklarini deldirmedik hic.Ustelik esim deliyor.Ama buyuyunce kendi ne zaman isterse dedik.
Kucugununde deldirmeyecegiz.

Allah yardimciniz olsun

Gazla birlikte vuruyorsa canini yakiyordur.
Ayaklarina sicak denedin mi hic canim?
Ya da aksam neler yedigine dikkat et.Tam sabaha karsi iyice vuruyorsa

kadinin biri emzirme doneminde cok kilo aliniyo demisti de gulmustum.alicak olsam hamileyken alirdim diye dusunmustum.hamilelikte istahimda bi degisiklik yoktu hersey normaldi.simdi kendimi mutfaktan alamiyorum kilo aliyorum
:))))))
İçin cekiliyor ama emzirdikce di mi,ister istemez bisyler atasi geliyor insanin agzina.
Ama durmak istiyorsan istah kesici seyler dene.Tatli istiyorsa mesela canin elmayi rendeleyip tavada az karistir tarcinla.
Aen hatirladigim kadariyla abur cuburda cok yiyordun? Cips mesela hem cok zararli hemde genelde boyle fazla caninizin cektigi bisy varsa degerlerinizi kontrol ettirin diye uyarir doktorlar.

Çok geçmiş olsun.

evet cipsi cocuklugumdan beri haftada 2-3 paket yerim yogurtla.evet degerlerime baktirmak istiyorum.dogumdan sonra ne durumda bilmiyorum hic.bazilari dusmus bazilaei yukselmis olabilir.

Benim bebegimde böyleydi canim.yediklerini bi gözden gecir.ben tajon helvası yiyince bebegimde asiri gaz yapiyor ve o gazlar cikmadan kakayi yapamadigi icin tüm gece ıkınıyordu.
Ha bide ben damla miktarini arttirdim.bebkler büyüyor ona gore vermek lazim.

Egzamada onemli ama.O yuzdendir.Cilt sorunlarinda genelde cok basit seyler kullandirmiyorlar.Ama kendi doktorunla gorusebiliyorsan bi fikir iyi olurdu sanki
Kortizonsuz başka ilaç buldum netten başka tanıdık bir çocuk dr una sordum onu önerdi kortizonlu ilaç deride incelme yapar ve bir kere sürüyorsan sonra 5 kere sürmen gerekebilir dedi coresatin aldım linola da nemlendirici yazmıştı onu aldım sürdüm şimdi inşallah iyi gelir

Canim bende olmadim doktor 6 aya kadar normal dedi
Bu arada senin kaynananlarla olan durumunuz duzeldi mi bebeğe davranislari filan
Düzeldi canm şimdilik. Bi süre yukarı çıkarmadm çıkınca da hep Surat astım laf soktum oda anladı herhalde şimdilik ağzına bişeyler vermiyo güzel seviyo eskisi gibi hırpalamıyo çocuğumu

Ben yıllardır küpe takmıyorum, eksikliğini de pek hissetmiyorum. Şu an kızımı incitecek her şeye olumsuz baktığım için kulak deldirmek gereksiz geliyor. Büyüyünce cesareti varsa kendi deldirsin :)
Ben de aynı düşünüyorum :) gusul alırken zor oluyo bende 3 tane var bazen keşke delik olmasaydı diyorum

Günaydın herkese :)
Sağlık merkezi kontrolünden geliyorum.Kilo 6800 gr boy 60 cm.Baş Çevresi 41 cm..3 ay 1 haftalığız..gözüne de bakıldı şükür bişey yok.Gitmişken kendime de kan tahlili yaptırayım değerlerime baktırayım dedim doktor gerek yok dedi.Ağustosta bakılmış normal sonuclar değişmemiştir dedi.Oğlumu Canından bezdiren Reflü 6 aylık olana kafar devam edermiş hep öyle diyorlar zaten alerji sorunu olanlara çok çok geçmiş olsun

Kızlar oyun Halısı almak istiyorum resmini attığım oyun halisini kullanan vsr mi aranızda memnun kalan kalmayanlar ?

Eklentiler

• image.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum sizin bebeklerinizde sürekli ilgimi istiyor oğlum 3 aylık oldu ve 3 aydır tuvalete ve pratik yemek yapabiliyorum bebeğim sürekli ilgi istiyor ya emiyor ya kucakta ayakta dolaşıyoruz şarkılar eşliğinde yada uyuyor ama kucağımda acaba sizin günlük bebek rutinleriniz nedir nasıl geçiyor bebeğinizle gününüz oyun halısında 15-20 dk sonra sıkılıyor her sıkıntısında memeyle sakinleşiyor artık bensiz de biraz vakit geçirsin artık büyüdü diyorum ama nasıl yapacsğımıda bilmiyorum
Okuduğum kadarıyla ekim bebeklerinin çoğu süt alerjisi var Allah yardımcıları olsun özellikle S Semabuse anlattıkça içim gidiyor rabbim kolaylıklar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…