bizim de gunde 4-5 kaka var.3 ay 1 haftalik oldu.kakalar hic azalmadi.Hergun mu öyle? Benmki son 1 aydır 5 gunde 1 yapıyo zaten. Normale artık yavaştan döner diye düşünüyorum 3 ayı bitti çünkü.
Korunuyorz canm süt koruyo diye önlem almayi bırakmam. Karnım şiş beni rahatsız ediyo darlık veriyo zorlanıyorm
Arkadaşlar kızımın bugün kontrolü vardı kendi dr u hastaymış asistanı aramayı unutmuş başka dr a yönlendirdi yüzü kızarmıştı pütürlük vardı sürekli kaşıyordu onuda sotayım dedim egzama dedi ilaç verdi ilacı araştırayım dedim kortizonluymuş bu dr lar niye böyle ya küçücük bebek kortizonlu ilaç yazılır mı
Canim simdi bi arkadas yazmis gordum gece bende uyandigimda kana kana 2 bardak su ictim ve Eylul dun gece 3 ten sabah 9 a kadar cisini yapmamisti kaka vardi ama cis yoktu acaba gece sicak mi geldi de cok sık hareketlendi
Yok normalde hareketten hemen mudahele etmiyoruz ama dun geceki surekli bi cirpinma gibiydi
4. Ayda demir takviyesi başlanıyormuş genelde. Doktorlarınız ne dedi?
Portakal gaz yapar diye benim diyetisyen önermedi hiç
Kızlarınızın kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyosunuz? Kimisi erken deldir diyo kimisi kendini bilince siz ne düşünüyorsunuz
Bugün doktor kontrolümüz vardi kızim sadece 350 gr almiş.. alerjiden dolayi protein kaybediyor dedi doktor yarin kan vericem tahlil yapilcak.10 gune cikar dedi doktor. Sonuc cikinca özel mama baslicaz. Bulgur ve ciğ köfte yedikten sonra ilk kan görmüştük büyük ihtimalle gluten alerjisi vardir dedi. Benimkinin alerjisinin benim troid hastaligimdan olabileceğini söyledi. Birde benim hamileligimdeki aşiri kusmalarimin aslinda buna işaret ettiğine..
Gunaydin, kizlar bebegi kaka yapmak icin gece boyunca cirpinan uykusu bolunen var mi? Bir tek bizde mi var bu sorun? Gece 10 da uyudu, 2 de kalkti emdi 3 te uyudu kaka yapmaya calisiyor ama uykusu oyle agir basiyor ki sonra 6 ya ceyrek kala kalkti yine emzirdim yine yapmaya calisti cok az yapti ama belli ki hala rahatsiz ediyor surekli cirpinma ikinma kizimda
:))))))kadinin biri emzirme doneminde cok kilo aliniyo demisti de gulmustum.alicak olsam hamileyken alirdim diye dusunmustum.hamilelikte istahimda bi degisiklik yoktu hersey normaldi.simdi kendimi mutfaktan alamiyorum kilo aliyorum
Çok geçmiş olsun.Bugün doktor kontrolümüz vardi kızim sadece 350 gr almiş.. alerjiden dolayi protein kaybediyor dedi doktor yarin kan vericem tahlil yapilcak.10 gune cikar dedi doktor. Sonuc cikinca özel mama baslicaz. Bulgur ve ciğ köfte yedikten sonra ilk kan görmüştük büyük ihtimalle gluten alerjisi vardir dedi. Benimkinin alerjisinin benim troid hastaligimdan olabileceğini söyledi. Birde benim hamileligimdeki aşiri kusmalarimin aslinda buna işaret ettiğine..
evet cipsi cocuklugumdan beri haftada 2-3 paket yerim yogurtla.evet degerlerime baktirmak istiyorum.dogumdan sonra ne durumda bilmiyorum hic.bazilari dusmus bazilaei yukselmis olabilir.:))))))
İçin cekiliyor ama emzirdikce di mi,ister istemez bisyler atasi geliyor insanin agzina.
Ama durmak istiyorsan istah kesici seyler dene.Tatli istiyorsa mesela canin elmayi rendeleyip tavada az karistir tarcinla.
Aen hatirladigim kadariyla abur cuburda cok yiyordun? Cips mesela hem cok zararli hemde genelde boyle fazla caninizin cektigi bisy varsa degerlerinizi kontrol ettirin diye uyarir doktorlar.
Benim bebegimde böyleydi canim.yediklerini bi gözden gecir.ben tajon helvası yiyince bebegimde asiri gaz yapiyor ve o gazlar cikmadan kakayi yapamadigi icin tüm gece ıkınıyordu.Gunaydin, kizlar bebegi kaka yapmak icin gece boyunca cirpinan uykusu bolunen var mi? Bir tek bizde mi var bu sorun? Gece 10 da uyudu, 2 de kalkti emdi 3 te uyudu kaka yapmaya calisiyor ama uykusu oyle agir basiyor ki sonra 6 ya ceyrek kala kalkti yine emzirdim yine yapmaya calisti cok az yapti ama belli ki hala rahatsiz ediyor surekli cirpinma ikinma kizimda
Kortizonsuz başka ilaç buldum netten başka tanıdık bir çocuk dr una sordum onu önerdi kortizonlu ilaç deride incelme yapar ve bir kere sürüyorsan sonra 5 kere sürmen gerekebilir dedi coresatin aldım linola da nemlendirici yazmıştı onu aldım sürdüm şimdi inşallah iyi gelirEgzamada onemli ama.O yuzdendir.Cilt sorunlarinda genelde cok basit seyler kullandirmiyorlar.Ama kendi doktorunla gorusebiliyorsan bi fikir iyi olurdu sanki
Düzeldi canm şimdilik. Bi süre yukarı çıkarmadm çıkınca da hep Surat astım laf soktum oda anladı herhalde şimdilik ağzına bişeyler vermiyo güzel seviyo eskisi gibi hırpalamıyo çocuğumuCanim bende olmadim doktor 6 aya kadar normal dedi
Bu arada senin kaynananlarla olan durumunuz duzeldi mi bebeğe davranislari filan
Ben de aynı düşünüyorum :) gusul alırken zor oluyo bende 3 tane var bazen keşke delik olmasaydı diyorumBen yıllardır küpe takmıyorum, eksikliğini de pek hissetmiyorum. Şu an kızımı incitecek her şeye olumsuz baktığım için kulak deldirmek gereksiz geliyor. Büyüyünce cesareti varsa kendi deldirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?