2018 Ekim Anneleri

Benmki çok ağlak. Sürekli ilgi kucak aynıı. Ama büyüdkçe sanki daha iyi oluyor gibide. Ama yinede şöyle bırakym 2 dk dursun olmuyor. Yemek yerken wcde falan birileri tutcak yoksa ağlar hep

kadinin biri emzirme doneminde cok kilo aliniyo demisti de gulmustum.alicak olsam hamileyken alirdim diye dusunmustum.hamilelikte istahimda bi degisiklik yoktu hersey normaldi.simdi kendimi mutfaktan alamiyorum kilo aliyorum
Ahhaha:)) ben anamdan azar bile yiyorum desem. Kilo düşmanı benmçevremdeki herkes. O yüzden hep uyarı alıyorum.neyseki kilo almıyrm artık yavastan incek inş

Kızlar oyun Halısı almak istiyorum resmini attığım oyun halisini kullanan vsr mi aranızda memnun kalan kalmayanlar ?
Ben bunu almıştm geçen sene diğer kızıma. Malı güzel olduktan sonra bence hepsi birbirine benziyo. Bazılarını altı çok dandik oluyo ona dikkat etmek lazım

Eklentiler

• 91B7F70D-F5C9-486E-BAB1-5CD5424DC219.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 44
Ben bunu almıştm geçen sene diğer kızıma. Malı güzel olduktan sonra bence hepsi birbirine benziyo. Bazılarını altı çok dandik oluyo ona dikkat etmek lazım
Ben de bundan aldım çok memnunuz hareketli bir oyuncağın olması da çok ilgisini çok çekti. Purpplee canım gönderdiğin model güzel piyano kısmı çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam ama ebat olarak bana çok küçük gelmişti

Siz başladınız mı kullanmaya:)) ben de çıkarayım bari artık

Ben top havuzu olabilen bir oyun halısı arıyorum 2 model buldum küçükler var mı havuzlu kullanan

Maşallah gelişimi çok güzel rabbim sağlıklı ömürler versin Reflüyü de çabucak atlatsın oğluşun

Maşallah canim oğluna...
Canim.reflu nasıl.oluyor.bu aralar benim bebegimde cok kusuyor
Hatta dün burnundan kustu bir kere.
Kızlar oyun Halısı almak istiyorum resmini attığım oyun halisini kullanan vsr mi aranızda memnun kalan kalmayanlar ?
Canim venim.oyun halim da bugün geldi
Indirimdeydi.güzel
Bebegim sevdi baya.link atayim sana.

Canim butün bebekler aynı.bizimkide ilgi istiyor.her gittigim.yere götürüyorum.
Ama haklılar.anne kucagı gibisi var mi.
Çok sirinler ben kizamiyorum.bugün oyun halisı aldim.hem aglamaz hemde hareket edecegi icin gazini rahat cikarir dedim.sevdi baya.ama yanindayim bende.emekleyene kadar böyle.sonra zaten kendileri kucakta durmak istemicek.emekleyip bi yerleri karistirmak isticekler:)

Siz başladınız mı kullanmaya:)) ben de çıkarayım bari artık
Kullanıyoruz canım birkaç haftadır. Yatağındaki dönenceyle baya ilgilenince almıştım oyun halısını da çok sevdi gülüyor uzanmaya çalışıyor konuşuyor onlarla. Belki oyalar canım biraz kızını. Bu arada uzun zamandır yoktun kızların nasıl ailenin yanına geldin mi zaman nasıl geçiyoe?

Beslenmeyi takip eden ilk yarım saat içindeki kusmalar reflüyü işaret ediyor csnım..tmm canım linke bakayım

Beslenmeyi takip eden ilk yarım saat içindeki kusmalar reflüyü işaret ediyor csnım..tmm canım linke bakayım
Kızımda katı gıdaya geçene kadar çok çekmiştik bir sürü de ilaç kullandık hiçbir işe yaramamıştı kusmukla yıkanıyorduk resmen her beslenmede katı gıdayla azalmıştı 8 ay civarı da tam olarak bitmişti sizin de yakında biter umarım kilosu falan gayet iyi maşallah. Oğlumla aynı gün doğmuştu bizimki de dün sağlık ocağında 7800 gr 64 cm çıktı baş çevresi 41. Göz muayenesi dr dan istediler göze gideceğim yakında

Ya buyuk kızımn dikkatini bu aylarda çekmemişti diye çıkarmamıştım bende. Hemen çıkarıp deniyelim inş. Artık yavaştan büyüyolar çok şükür...
Çok şükür rahatım ben kızlarımla ilgilenip uğraşıyrm bol bol ki zaten ikisi yetiyor bana. Annem yemek yapsa bana kardı. Ki yapıyo benm için en büyük nimet. Bi tek eşimle ayrıyız onun özlemi olcak. Onun dışında çok şükürr

En yakın zamanda kavuşursunuz umarım hayırlısıyla. Valla Allah kolaylık versin canım senin ikisi de çok küçük. Allah sağlık versin kuzucuklarına. Belki oyalar canım ilgisini çekmezse ilerleyen zamanda tekrar denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…