Hmm benm yedğm bazı besinlerden kaynaklı. İlk 3 ay içinde böyle azalıyo:)) diğer kzımda da olmuştu. Sonra normalleşiyobizim de gunde 4-5 kaka var.3 ay 1 haftalik oldu.kakalar hic azalmadi.
Benmki çok ağlak. Sürekli ilgi kucak aynıı. Ama büyüdkçe sanki daha iyi oluyor gibide. Ama yinede şöyle bırakym 2 dk dursun olmuyor. Yemek yerken wcde falan birileri tutcak yoksa ağlar hepMerhaba kızlar size birşey sormak istiyorum sizin bebeklerinizde sürekli ilgimi istiyor oğlum 3 aylık oldu ve 3 aydır tuvalete ve pratik yemek yapabiliyorum bebeğim sürekli ilgi istiyor ya emiyor ya kucakta ayakta dolaşıyoruz şarkılar eşliğinde yada uyuyor ama kucağımda acaba sizin günlük bebek rutinleriniz nedir nasıl geçiyor bebeğinizle gününüz oyun halısında 15-20 dk sonra sıkılıyor her sıkıntısında memeyle sakinleşiyor artık bensiz de biraz vakit geçirsin artık büyüdü diyorum ama nasıl yapacsğımıda bilmiyorum
Okuduğum kadarıyla ekim bebeklerinin çoğu süt alerjisi var Allah yardımcıları olsun özellikle @Semabuse anlattıkça içim gidiyor rabbim kolaylıklar versin inşallah
Ahhaha:)) ben anamdan azar bile yiyorum desem. Kilo düşmanı benmçevremdeki herkes. O yüzden hep uyarı alıyorum.neyseki kilo almıyrm artık yavastan incek inşkadinin biri emzirme doneminde cok kilo aliniyo demisti de gulmustum.alicak olsam hamileyken alirdim diye dusunmustum.hamilelikte istahimda bi degisiklik yoktu hersey normaldi.simdi kendimi mutfaktan alamiyorum kilo aliyorum
Geceleri zor ya. Allahkolaylık versin.Her gecemiz boyle malesef yani bu sikinti olmasa uyanmacak kizim o derece ve artik napcagimizi sasirmis durumdayiz eskisi gibi her emzirmeden sonra kaka var bizde 1 gun boyunca yapmadigini bilmem
Ben bunu almıştm geçen sene diğer kızıma. Malı güzel olduktan sonra bence hepsi birbirine benziyo. Bazılarını altı çok dandik oluyo ona dikkat etmek lazımKızlar oyun Halısı almak istiyorum resmini attığım oyun halisini kullanan vsr mi aranızda memnun kalan kalmayanlar ?
Ben de bundan aldım çok memnunuz hareketli bir oyuncağın olması da çok ilgisini çok çekti.Ben bunu almıştm geçen sene diğer kızıma. Malı güzel olduktan sonra bence hepsi birbirine benziyo. Bazılarını altı çok dandik oluyo ona dikkat etmek lazım
Siz başladınız mı kullanmaya:)) ben de çıkarayım bari artıkBen de bundan aldım çok memnunuz hareketli bir oyuncağın olması da çok ilgisini çok çekti.Purpplee canım gönderdiğin model güzel piyano kısmı çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam ama ebat olarak bana çok küçük gelmişti
Çok şükür yeni ortam yeni düzen alıştık artık:)
Maşallah gelişimi çok güzel rabbim sağlıklı ömürler versin Reflüyü de çabucak atlatsın oğluşunGünaydın herkese :)
Sağlık merkezi kontrolünden geliyorum.Kilo 6800 gr boy 60 cm.Baş Çevresi 41 cm..3 ay 1 haftalığız..gözüne de bakıldı şükür bişey yok.Gitmişken kendime de kan tahlili yaptırayım değerlerime baktırayım dedim doktor gerek yok dedi.Ağustosta bakılmış normal sonuclar değişmemiştir dedi.Oğlumu Canından bezdiren Reflü 6 aylık olana kafar devam edermiş hep öyle diyorlar zatenalerji sorunu olanlara çok çok geçmiş olsun
Maşallah canim oğluna...Günaydın herkese :)
Sağlık merkezi kontrolünden geliyorum.Kilo 6800 gr boy 60 cm.Baş Çevresi 41 cm..3 ay 1 haftalığız..gözüne de bakıldı şükür bişey yok.Gitmişken kendime de kan tahlili yaptırayım değerlerime baktırayım dedim doktor gerek yok dedi.Ağustosta bakılmış normal sonuclar değişmemiştir dedi.Oğlumu Canından bezdiren Reflü 6 aylık olana kafar devam edermiş hep öyle diyorlar zatenalerji sorunu olanlara çok çok geçmiş olsun
Canim venim.oyun halim da bugün geldiKızlar oyun Halısı almak istiyorum resmini attığım oyun halisini kullanan vsr mi aranızda memnun kalan kalmayanlar ?
Canim butün bebekler aynı.bizimkide ilgi istiyor.her gittigim.yere götürüyorum.Merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum sizin bebeklerinizde sürekli ilgimi istiyor oğlum 3 aylık oldu ve 3 aydır tuvalete ve pratik yemek yapabiliyorum bebeğim sürekli ilgi istiyor ya emiyor ya kucakta ayakta dolaşıyoruz şarkılar eşliğinde yada uyuyor ama kucağımda acaba sizin günlük bebek rutinleriniz nedir nasıl geçiyor bebeğinizle gününüz oyun halısında 15-20 dk sonra sıkılıyor her sıkıntısında memeyle sakinleşiyor artık bensiz de biraz vakit geçirsin artık büyüdü diyorum ama nasıl yapacsğımıda bilmiyorum
Okuduğum kadarıyla ekim bebeklerinin çoğu süt alerjisi var Allah yardımcıları olsun özellikle @Semabuse anlattıkça içim gidiyor rabbim kolaylıklar versin inşallah
Teşekkür ederiz canım aminn hepimizinkiler saplıkla huzurla büyüsünler inşallahMaşallah gelişimi çok güzel rabbim sağlıklı ömürler versin Reflüyü de çabucak atlatsın oğluşun
Kullanıyoruz canım birkaç haftadır. Yatağındaki dönenceyle baya ilgilenince almıştım oyun halısını da çok sevdi gülüyor uzanmaya çalışıyor konuşuyor onlarla. Belki oyalar canım biraz kızını. Bu arada uzun zamandır yoktun kızların nasıl ailenin yanına geldin mi zaman nasıl geçiyoe?Siz başladınız mı kullanmaya:)) ben de çıkarayım bari artık
Beslenmeyi takip eden ilk yarım saat içindeki kusmalar reflüyü işaret ediyor csnım..tmm canım linke bakayımMaşallah canim oğluna...
Canim.reflu nasıl.oluyor.bu aralar benim bebegimde cok kusuyor
Hatta dün burnundan kustu bir kere.
Canim venim.oyun halim da bugün geldi
Indirimdeydi.güzel
Bebegim sevdi baya.link atayim sana.
Canim butün bebekler aynı.bizimkide ilgi istiyor.her gittigim.yere götürüyorum.
Ama haklılar.anne kucagı gibisi var mi.
Çok sirinler ben kizamiyorum.bugün oyun halisı aldim.hem aglamaz hemde hareket edecegi icin gazini rahat cikarir dedim.sevdi baya.ama yanindayim bende.emekleyene kadar böyle.sonra zaten kendileri kucakta durmak istemicek.emekleyip bi yerleri karistirmak isticekler:)
Ya canim benimki yarim saat ve 1 saat boyinca da kusuyor.Beslenmeyi takip eden ilk yarım saat içindeki kusmalar reflüyü işaret ediyor csnım..tmm canım linke bakayım
Kızımda katı gıdaya geçene kadar çok çekmiştik bir sürü de ilaç kullandık hiçbir işe yaramamıştı kusmukla yıkanıyorduk resmen her beslenmede katı gıdayla azalmıştı 8 ay civarı da tam olarak bitmişti sizin de yakında biter umarım kilosu falan gayet iyi maşallah. Oğlumla aynı gün doğmuştu bizimki de dün sağlık ocağında 7800 gr 64 cm çıktı baş çevresi 41. Göz muayenesi dr dan istediler göze gideceğim yakındaBeslenmeyi takip eden ilk yarım saat içindeki kusmalar reflüyü işaret ediyor csnım..tmm canım linke bakayım
Ya buyuk kızımn dikkatini bu aylarda çekmemişti diye çıkarmamıştım bende. Hemen çıkarıp deniyelim inş. Artık yavaştan büyüyolar çok şükür...Kullanıyoruz canım birkaç haftadır. Yatağındaki dönenceyle baya ilgilenince almıştım oyun halısını da çok sevdi gülüyor uzanmaya çalışıyor konuşuyor onlarla. Belki oyalar canım biraz kızını. Bu arada uzun zamandır yoktun kızların nasıl ailenin yanına geldin mi zaman nasıl geçiyoe?
En yakın zamanda kavuşursunuz umarım hayırlısıyla. Valla Allah kolaylık versin canım senin ikisi de çok küçük. Allah sağlık versin kuzucuklarına. Belki oyalar canım ilgisini çekmezse ilerleyen zamanda tekrar denersinYa buyuk kızımn dikkatini bu aylarda çekmemişti diye çıkarmamıştım bende. Hemen çıkarıp deniyelim inş. Artık yavaştan büyüyolar çok şükür...
Çok şükür rahatım ben kızlarımla ilgilenip uğraşıyrm bol bol ki zaten ikisi yetiyor bana. Annem yemek yapsa bana kardı. Ki yapıyo benm için en büyük nimet. Bi tek eşimle ayrıyız onun özlemi olcak. Onun dışında çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?