2018 Ekim Anneleri

Aminnn. Tabi azcık baksa bile kar. Başka işleri yok zaten:)))

Bizim de öyle uyuyor ama sürekli ıkınma halinde 2 gün yapamıyor sonra bi yapıyor 3 kere üst üste

Benmki çok ağlak. Sürekli ilgi kucak aynıı. Ama büyüdkçe sanki daha iyi oluyor gibide. Ama yinede şöyle bırakym 2 dk dursun olmuyor. Yemek yerken wcde falan birileri tutcak yoksa ağlar hep
Genellikle aynılar sanırım inşallah büyüdükçe kendi kendine vakit geçirirler benim sıkıntım acaba benmi çok ilgi gösterdim de böyle oldu aynen akşam yemeklerini eşimle nöbetleşe yiyoruz uyuduğu zamana denk gelirse başbaşa yiyoruz ve çok değişik geliyor o an:)
Ben bunu almıştm geçen sene diğer kızıma. Malı güzel olduktan sonra bence hepsi birbirine benziyo. Bazılarını altı çok dandik oluyo ona dikkat etmek lazım
Purpplee bizimde halı bu modelden hareketli ve müzikli oyuncağı ilgisini çekiyor
Bende gittiğim yerlere götürsem sürekli mızmız al beni diye ağlıyor evde iş yapamıyorum namazı bazen kılabiliyorum bazen kaçıyor vakit sen maşallah işinide yapıyorsun yemeğinide evet sanırım bşraz daha büyümeleri gerekiyor kendi kendisine vakit geçirmek için

Ya kızlar evde tekim kargoya gitmem lazım yürüyerek yokuşta kar da yağıyor bebeğiyle dışarı çıkan var mi nasıl gidiyorsunuz kucağınızda çıkabilir miyim acaba

Regl konusu olmuş bende hala olmayanlardanım kardeşimin eşi 2 yaşına kadar anne sütü verdi sütü kestiği ay regl oldu ve o ay tekrar hamile kaldı:)
İştah bende de fena ben abur cubur aramıyorum ama pilav makarna yoksa doyduğumu hissetmiyorum bünye karbonhidrat istiyor resmen :)

Aynen geneli aynı bence. Sakin bebeklere sahip olanlar kısmetli:))) ama kısa dönem olduğu için Allah sağlık versin bizede güç kuvvet inş:)) ama bende ilgi gösteremedm acaba ondan mı diyodum:) demkki cinsleri böyle:))))

Biz de aşıları olduk geldik bugün inşallah sorun yaşamayız 4 haftada 600 gram almış sınırda ama ne yapayım altında olmasın da
Masallah canim.
Ya kızlar evde tekim kargoya gitmem lazım yürüyerek yokuşta kar da yağıyor bebeğiyle dışarı çıkan var mi nasıl gidiyorsunuz kucağınızda çıkabilir miyim acaba
Canim söyle kendileri getirsin
Ben eczaneye bile siz getirin diyorum.bebegim var cikamam diyorum.

Canim ben huyuna gore yapiyorum.
Mesela bazen uyudugunda bazen uyanikken.
Benimki uyanıkken ben temizlik yaparsam izliyor.hosuna gidiyor sıpanın.
Babasi da temizligi sever.bu da babasina cekmiş
Sen yeterki temizle diyor:)
Benim mutfakta 3 tane büyük minderim var.mutfakta isom varsa oraya yatiriyorum.
Oturma odasinda besiği var.ayrica yerde yü dösegi var.
Camasir odasinda büyük besigi var.yatak odasi ve salonda da zaten yataacgi yer var.
Onun icin her yere götürüyorum.
Mızmızlaniyor tabi ama tek bakiyorim.ve temizlik camasir ütü bana bakiyor.
Bide benim.esim çok titiz.hergün ev süpürülmeli silinmeli.en ince ayrintisina kadar temizlik yapilmali.
Yemeklerim.de kolay degil.
Bazen bi legen hamur yogururum ekmek atarim.borek yaparim.köfteler dolmalar hersey.bebegi de tek yikarim.
Esim annesin sen.eskiler eskiler diyip durur.

Bir doktor bana çözüm olarak anne sütümün kıvamını artırıcı bişey vermişti almadım kullanmadım.Sütüm doğal Kalsın istiyorum.Başks doktor poşet dolusu ilaç vermişti iki üç kere kullandım fayda etmedi bıraktım zaten çok da gönüllü değildim kullanmaya.Bu aralar arttı sanki kusmalar.Yattığı yerde oynuyoruz Gülüyor sonra aniden yüzünü ekşitip ağlamaya Başlıyor ayakta dik tutulmak istiyor,acı su geliyor Sanırım yutağına kendi kıyafetleri benim eşimin kıyafetlerimiz,yerler koltuklar Battı hep kusmuk kokuyo ev.önemli değil rahatsız oluyor olmasına çok üzülüyorum geçsin inş en kısa zamanda

Seninkinin boyu kilosu da iyiymiş canım kaç gr ve boy ile Doğdu benimki 3600 gr 49 cm 37 cm baş Çevresiydi

Ayy maşaAllah sana. Eski hatunlar gibisin o zamn:) malum yeni nesilde iş yok bende öyleyim maalesf.

Bir tek benim bebeğim bu kadar mızmız ve ağlak zannediyoedum

Maşallah öpüp başına koysun valla :)

Kızlar oyun Halısı almak istiyorum resmini attığım oyun halisini kullanan vsr mi aranızda memnun kalan kalmayanlar ?

Ben de bundan aldım ama kargoda zil bozuk geri gitmişler gidip alamadım daha yorumları iyiydi sadece ince diyorlardı altına battaniye serip kullanmayı düşünüyorum

Ayy maşaAllah sana. Eski hatunlar gibisin o zamn:) malum yeni nesilde iş yok bende öyleyim maalesf.
Estağfullah canim.eskiler gibi olamam.
Benimki yine beğenmez.
Eskiler dağla baģla hayvanla.uģrasiyormus.benimki bi ev bi cocukmus.hep bunlar o kv yüzünden.onun lafları.
Hem senin bebegin de durmuyorsa sen ne yapabilirsin ki.wcye bike gidemez insan.
Bende ilk zamanlar öyleyidim.
Hatta çatlak ve ardindan basur oldum.
Simdi geziyorum evin icinde.
Esimin okuldan bi bayan arkadasi bana hamak besik al demisti.cok agliyordu cünkü.
Bende almadim.cünkü bizde sallanan agashi besik almistik.
Neyse bi komsum bana kullanmadigi hamak besigini verdi.getirdim temizledim.ogün aksama kadar yatti kereta.sonra ne zaman ağlasa koydum salladim.zamanla sallamayi biraktim.zamanla yere koydum.öyle öyle durdu.
Kademeli susturduk yani:)
Simdi de biraz duruyor bizi istiyor.bizde hemen oyun halisi aldik.azönce 1 saat durdu.uykusu geldi.aldim emzirdim uyudu.
Benimde isim yok.bitti hepsi.
Keyif benim:)

Kötü oluyor canım oğlumda da kusmalar hep var ama ablası gibi değil geçene kadar Allah yardımcınız olsun oturmaya başlamalarıyla da bağlantılı olarak şikayetler azalıyor yani reflü mide kapakçığı tam kapanmadığından oluyor ya yatarken oturamazken daha çok problem oluyor otururken mide normal halini aldığı için şikayetler azalıyor.
Doğum ölçülerimize gelince 3475 gr 50 cm baş çevresi 37.5 doğdu. İlk iki ay 1500 ve 2000 gr şeklinde aldı bu ayda ise son bir haftadır o hasta oldu ben alerjisi varsa diye dikkat etmeye çalıştım sütüm azaldı o da bir haftayı kilo almadan geçirdi o yüzden o kiloda takıldı. İlk çocuğum da ilk üç ayda hızlı kilo alıp sonra 500-600 gr a düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…