Aminnn. Tabi azcık baksa bile kar. Başka işleri yok zaten:)))En yakın zamanda kavuşursunuz umarım hayırlısıyla. Valla Allah kolaylık versin canım senin ikisi de çok küçük. Allah sağlık versin kuzucuklarına. Belki oyalar canım ilgisini çekmezse ilerleyen zamanda tekrar denersin
Gunaydin, kizlar bebegi kaka yapmak icin gece boyunca cirpinan uykusu bolunen var mi? Bir tek bizde mi var bu sorun? Gece 10 da uyudu, 2 de kalkti emdi 3 te uyudu kaka yapmaya calisiyor ama uykusu oyle agir basiyor ki sonra 6 ya ceyrek kala kalkti yine emzirdim yine yapmaya calisti cok az yapti ama belli ki hala rahatsiz ediyor surekli cirpinma ikinma kizimda
Genellikle aynılar sanırım inşallah büyüdükçe kendi kendine vakit geçirirler benim sıkıntım acaba benmi çok ilgi gösterdim de böyle oldu aynen akşam yemeklerini eşimle nöbetleşe yiyoruz uyuduğu zamana denk gelirse başbaşa yiyoruz ve çok değişik geliyor o an:)Benmki çok ağlak. Sürekli ilgi kucak aynıı. Ama büyüdkçe sanki daha iyi oluyor gibide. Ama yinede şöyle bırakym 2 dk dursun olmuyor. Yemek yerken wcde falan birileri tutcak yoksa ağlar hep
Ben bunu almıştm geçen sene diğer kızıma. Malı güzel olduktan sonra bence hepsi birbirine benziyo. Bazılarını altı çok dandik oluyo ona dikkat etmek lazım
Bende gittiğim yerlere götürsem sürekli mızmız al beni diye ağlıyor evde iş yapamıyorum namazı bazen kılabiliyorum bazen kaçıyor vakit sen maşallah işinide yapıyorsun yemeğinide evet sanırım bşraz daha büyümeleri gerekiyor kendi kendisine vakit geçirmek içinCanim butün bebekler aynı.bizimkide ilgi istiyor.her gittigim.yere götürüyorum.
Ama haklılar.anne kucagı gibisi var mi.
Çok sirinler ben kizamiyorum.bugün oyun halisı aldim.hem aglamaz hemde hareket edecegi icin gazini rahat cikarir dedim.sevdi baya.ama yanindayim bende.emekleyene kadar böyle.sonra zaten kendileri kucakta durmak istemicek.emekleyip bi yerleri karistirmak isticekler:)
Aynen geneli aynı bence. Sakin bebeklere sahip olanlar kısmetli:))) ama kısa dönem olduğu için Allah sağlık versin bizede güç kuvvet inş:)) ama bende ilgi gösteremedm acaba ondan mı diyodum:) demkki cinsleri böyle:))))Genellikle aynılar sanırım inşallah büyüdükçe kendi kendine vakit geçirirler benim sıkıntım acaba benmi çok ilgi gösterdim de böyle oldu aynen akşam yemeklerini eşimle nöbetleşe yiyoruz uyuduğu zamana denk gelirse başbaşa yiyoruz ve çok değişik geliyor o an:)
Purpplee bizimde halı bu modelden hareketli ve müzikli oyuncağı ilgisini çekiyor
Bende gittiğim yerlere götürsem sürekli mızmız al beni diye ağlıyor evde iş yapamıyorum namazı bazen kılabiliyorum bazen kaçıyor vakit sen maşallah işinide yapıyorsun yemeğinide evet sanırım bşraz daha büyümeleri gerekiyor kendi kendisine vakit geçirmek için
Kar ve yokuş pek emniyetli gelmedi bana. Yollar temizse o ayrı tabiYa kızlar evde tekim kargoya gitmem lazım yürüyerek yokuşta kar da yağıyor bebeğiyle dışarı çıkan var mi nasıl gidiyorsunuz kucağınızda çıkabilir miyim acaba
Masallah canim.Biz de aşıları olduk geldik bugün inşallah sorun yaşamayız 4 haftada 600 gram almış sınırda ama ne yapayım altında olmasın da
Canim söyle kendileri getirsinYa kızlar evde tekim kargoya gitmem lazım yürüyerek yokuşta kar da yağıyor bebeğiyle dışarı çıkan var mi nasıl gidiyorsunuz kucağınızda çıkabilir miyim acaba
Bunu da gördğm netten memnun musunYa canim benimki yarim saat ve 1 saat boyinca da kusuyor.
Acaba hemen yatirdigim icin mi?ne zaman yastik kullanmayi biraktim kusmaya basladi.
Linki de şu canim.
https://urun.gittigidiyor.com/oyunc...T9HvzQ6lKB4owZIm1fMaApbQEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Canim ben huyuna gore yapiyorum.Genellikle aynılar sanırım inşallah büyüdükçe kendi kendine vakit geçirirler benim sıkıntım acaba benmi çok ilgi gösterdim de böyle oldu aynen akşam yemeklerini eşimle nöbetleşe yiyoruz uyuduğu zamana denk gelirse başbaşa yiyoruz ve çok değişik geliyor o an:)
Purpplee bizimde halı bu modelden hareketli ve müzikli oyuncağı ilgisini çekiyor
Bende gittiğim yerlere götürsem sürekli mızmız al beni diye ağlıyor evde iş yapamıyorum namazı bazen kılabiliyorum bazen kaçıyor vakit sen maşallah işinide yapıyorsun yemeğinide evet sanırım bşraz daha büyümeleri gerekiyor kendi kendisine vakit geçirmek için
Bir doktor bana çözüm olarak anne sütümün kıvamını artırıcı bişey vermişti almadım kullanmadım.Sütüm doğal Kalsın istiyorum.Başks doktor poşet dolusu ilaç vermişti iki üç kere kullandım fayda etmedi bıraktım zaten çok da gönüllü değildim kullanmaya.Bu aralar arttı sanki kusmalar.Yattığı yerde oynuyoruz Gülüyor sonra aniden yüzünü ekşitip ağlamaya Başlıyor ayakta dik tutulmak istiyor,acı su geliyor Sanırım yutağınaKızımda katı gıdaya geçene kadar çok çekmiştik bir sürü de ilaç kullandık hiçbir işe yaramamıştı kusmukla yıkanıyorduk resmen her beslenmede katı gıdayla azalmıştı 8 ay civarı da tam olarak bitmişti sizin de yakında biter umarım kilosu falan gayet iyi maşallah. Oğlumla aynı gün doğmuştu bizimki de dün sağlık ocağında 7800 gr 64 cm çıktı baş çevresi 41. Göz muayenesi dr dan istediler göze gideceğim yakında
Ayy maşaAllah sana. Eski hatunlar gibisin o zamn:) malum yeni nesilde iş yok bende öyleyim maalesf.Canim ben huyuna gore yapiyorum.
Mesela bazen uyudugunda bazen uyanikken.
Benimki uyanıkken ben temizlik yaparsam izliyor.hosuna gidiyor sıpanın.
Babasi da temizligi sever.bu da babasina cekmiş
Sen yeterki temizle diyor:)
Benim mutfakta 3 tane büyük minderim var.mutfakta isom varsa oraya yatiriyorum.
Oturma odasinda besiği var.ayrica yerde yü dösegi var.
Camasir odasinda büyük besigi var.yatak odasi ve salonda da zaten yataacgi yer var.
Onun icin her yere götürüyorum.
Mızmızlaniyor tabi ama tek bakiyorim.ve temizlik camasir ütü bana bakiyor.
Bide benim.esim çok titiz.hergün ev süpürülmeli silinmeli.en ince ayrintisina kadar temizlik yapilmali.
Yemeklerim.de kolay degil.
Bazen bi legen hamur yogururum ekmek atarim.borek yaparim.köfteler dolmalar hersey.bebegi de tek yikarim.
Esim annesin sen.eskiler eskiler diyip durur.
Bir tek benim bebeğim bu kadar mızmız ve ağlak zannediyoedumMerhaba kızlar size birşey sormak istiyorum sizin bebeklerinizde sürekli ilgimi istiyor oğlum 3 aylık oldu ve 3 aydır tuvalete ve pratik yemek yapabiliyorum bebeğim sürekli ilgi istiyor ya emiyor ya kucakta ayakta dolaşıyoruz şarkılar eşliğinde yada uyuyor ama kucağımda acaba sizin günlük bebek rutinleriniz nedir nasıl geçiyor bebeğinizle gününüz oyun halısında 15-20 dk sonra sıkılıyor her sıkıntısında memeyle sakinleşiyor artık bensiz de biraz vakit geçirsin artık büyüdü diyorum ama nasıl yapacsğımıda bilmiyorum
Okuduğum kadarıyla ekim bebeklerinin çoğu süt alerjisi var Allah yardımcıları olsun özellikle @Semabuse anlattıkça içim gidiyor rabbim kolaylıklar versin inşallah
Canim ben huyuna gore yapiyorum.
Mesela bazen uyudugunda bazen uyanikken.
Benimki uyanıkken ben temizlik yaparsam izliyor.hosuna gidiyor sıpanın.
Babasi da temizligi sever.bu da babasina cekmiş
Sen yeterki temizle diyor:)
Benim mutfakta 3 tane büyük minderim var.mutfakta isom varsa oraya yatiriyorum.
Oturma odasinda besiği var.ayrica yerde yü dösegi var.
Camasir odasinda büyük besigi var.yatak odasi ve salonda da zaten yataacgi yer var.
Onun icin her yere götürüyorum.
Mızmızlaniyor tabi ama tek bakiyorim.ve temizlik camasir ütü bana bakiyor.
Bide benim.esim çok titiz.hergün ev süpürülmeli silinmeli.en ince ayrintisina kadar temizlik yapilmali.
Yemeklerim.de kolay degil.
Bazen bi legen hamur yogururum ekmek atarim.borek yaparim.köfteler dolmalar hersey.bebegi de tek yikarim.
Esim annesin sen.eskiler eskiler diyip durur.
Kızlar oyun Halısı almak istiyorum resmini attığım oyun halisini kullanan vsr mi aranızda memnun kalan kalmayanlar ?
Estağfullah canim.eskiler gibi olamam.Ayy maşaAllah sana. Eski hatunlar gibisin o zamn:) malum yeni nesilde iş yok bende öyleyim maalesf.
Canim yine de onun temizlik standartlarina yetisemiyorum.Maşallah öpüp başına koysun valla :)
Kötü oluyor canım oğlumda da kusmalar hep var ama ablası gibi değil geçene kadar Allah yardımcınız olsun oturmaya başlamalarıyla da bağlantılı olarak şikayetler azalıyor yani reflü mide kapakçığı tam kapanmadığından oluyor ya yatarken oturamazken daha çok problem oluyor otururken mide normal halini aldığı için şikayetler azalıyor.Bir doktor bana çözüm olarak anne sütümün kıvamını artırıcı bişey vermişti almadım kullanmadım.Sütüm doğal Kalsın istiyorum.Başks doktor poşet dolusu ilaç vermişti iki üç kere kullandım fayda etmedi bıraktım zaten çok da gönüllü değildim kullanmaya.Bu aralar arttı sanki kusmalar.Yattığı yerde oynuyoruz Gülüyor sonra aniden yüzünü ekşitip ağlamaya Başlıyor ayakta dik tutulmak istiyor,acı su geliyor Sanırım yutağınakendi kıyafetleri benim eşimin kıyafetlerimiz,yerler koltuklar Battı hep kusmuk kokuyo ev.önemli değil rahatsız oluyor olmasına çok üzülüyorum geçsin inş en kısa zamanda
Seninkinin boyu kilosu da iyiymiş canım kaç gr ve boy ile Doğdu benimki 3600 gr 49 cm 37 cm baş Çevresiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?