- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim.daha bugün geldi.Bunu da gördğm netten memnun musun
Benim doğuma girmeden 1 hafta önce bir sürü tahlilim yapıldı, 6 tüp kan vermiştim. Doğumdan çıkınca da kan değerlerime bakıldı hemen. Senin en son Ağustos ayında bakılması garip geldi bana birazGünaydın herkese :)
Sağlık merkezi kontrolünden geliyorum.Kilo 6800 gr boy 60 cm.Baş Çevresi 41 cm..3 ay 1 haftalığız..gözüne de bakıldı şükür bişey yok.Gitmişken kendime de kan tahlili yaptırayım değerlerime baktırayım dedim doktor gerek yok dedi.Ağustosta bakılmış normal sonuclar değişmemiştir dedi.Oğlumu Canından bezdiren Reflü 6 aylık olana kafar devam edermiş hep öyle diyorlar zatenalerji sorunu olanlara çok çok geçmiş olsun
Benim hic bakilmadi dogumdan sonra.40 im cikinca da gidip rahmime baktiramadim.Benim doğuma girmeden 1 hafta önce bir sürü tahlilim yapıldı, 6 tüp kan vermiştim. Doğumdan çıkınca da kan değerlerime bakıldı hemen. Senin en son Ağustos ayında bakılması garip geldi bana biraz
ben playgro nun top havuzlu oyun halisini aldim ama şimdi bile icine zor sığıyor top havuzu olarak guzel olabilir ama oyun halisi olarak icinde guzel yuvarlanip oynayamaz. Memnun kalmadim var diye yenisinide alamiyorum. Duz büyük bi model bak bence sonra top havuzu bakarsın baskaBen top havuzu olabilen bir oyun halısı arıyorum 2 model buldum küçükler var mı havuzlu kullanan
Eskiler ne zaman bu kadar teferruatlı temizlik yapmış ki.. şimdiki gibi çok eşya, kıyafet, kap kacak yoktu eskiden. Haliyle temizlemesi de daha kolay olurdu.Canim ben huyuna gore yapiyorum.
Mesela bazen uyudugunda bazen uyanikken.
Benimki uyanıkken ben temizlik yaparsam izliyor.hosuna gidiyor sıpanın.
Babasi da temizligi sever.bu da babasina cekmiş
Sen yeterki temizle diyor:)
Benim mutfakta 3 tane büyük minderim var.mutfakta isom varsa oraya yatiriyorum.
Oturma odasinda besiği var.ayrica yerde yü dösegi var.
Camasir odasinda büyük besigi var.yatak odasi ve salonda da zaten yataacgi yer var.
Onun icin her yere götürüyorum.
Mızmızlaniyor tabi ama tek bakiyorim.ve temizlik camasir ütü bana bakiyor.
Bide benim.esim çok titiz.hergün ev süpürülmeli silinmeli.en ince ayrintisina kadar temizlik yapilmali.
Yemeklerim.de kolay degil.
Bazen bi legen hamur yogururum ekmek atarim.borek yaparim.köfteler dolmalar hersey.bebegi de tek yikarim.
Esim annesin sen.eskiler eskiler diyip durur.
Geçmiş olsun canım. Benim kızım da doğduğundan beri kusuyor. Daha hastanede fark ettik, emdi gazını çıkarıp yattı, hemen ağzına geldi içtiği süt. Eve çıktıktan sonra da git gide arttı. Bazen her emzirme sonrası kusuyor. Yatırınca isyan ediyor.. aynı şekilde oyun esnasında birden ağlayıp ağzından burnundan kustuğu oluyor. Kilosuna bir etkisi yok şu an. Zaten tombul doğdu, yaşıtlarından iri bir bebiş maşallah.. inşallah bir an evvel geçer sıkıntıları.. öyle minicikler ki, canı yanıyor diye kahroluyorum. Gazı da oluyor bolca :/Bir doktor bana çözüm olarak anne sütümün kıvamını artırıcı bişey vermişti almadım kullanmadım.Sütüm doğal Kalsın istiyorum.Başks doktor poşet dolusu ilaç vermişti iki üç kere kullandım fayda etmedi bıraktım zaten çok da gönüllü değildim kullanmaya.Bu aralar arttı sanki kusmalar.Yattığı yerde oynuyoruz Gülüyor sonra aniden yüzünü ekşitip ağlamaya Başlıyor ayakta dik tutulmak istiyor,acı su geliyor Sanırım yutağınakendi kıyafetleri benim eşimin kıyafetlerimiz,yerler koltuklar Battı hep kusmuk kokuyo ev.önemli değil rahatsız oluyor olmasına çok üzülüyorum geçsin inş en kısa zamanda
Seninkinin boyu kilosu da iyiymiş canım kaç gr ve boy ile Doğdu benimki 3600 gr 49 cm 37 cm baş Çevresiydi
Ben 48.günde gittim, çok şükür normal her şey. Aslında eşin 15 tatile girince girmelisiniz kontrole. İyileştiğini bilmek istiyor insanBenim hic bakilmadi dogumdan sonra.40 im cikinca da gidip rahmime baktiramadim.
Yastık koyarım evet ve beslenmeden 1 saat sonra koyayım en iyisiCanim.daha bugün geldi.
Sevdi baya.oynadi konustu.
Uykusu geldi.huyduzlandi uyudu.belkide yoruldu uyudu:)
Ćok pahsli bisey degil.sallanan oyuncak yok ama idare eder diye düsünüyorum.zaten 3 ay daha oynarlar sonra baska seyler ilgisini ceker.
Çok pahali bisey almaya gerek yok diye dusünüyorum ben.tabi herkesin kendi fikri.
Bu arada bebeginde reflü vardı.ben emzirdim.20 dakika sonra koydum oyunhalisina.sürekli kustu genzine kacti durdu.cevirip sırtını sivazladim hep.sanirim sirtüstü yattigi ve debelendigi icin.
Bende basinin altina bi yastik koydum.
oyun halisi alacaksan bu ihtimali de dusün canim.
Bizimkiler ya eskileri yada elin gelinini örnek.gösterir.hele kv bogasım geliyor bazen.Eskiler ne zaman bu kadar teferruatlı temizlik yapmış ki.. şimdiki gibi çok eşya, kıyafet, kap kacak yoktu eskiden. Haliyle temizlemesi de daha kolay olurdu.
Geçmiş olsun canım. Benim kızım da doğduğundan beri kusuyor. Daha hastanede fark ettik, emdi gazını çıkarıp yattı, hemen ağzına geldi içtiği süt. Eve çıktıktan sonra da git gide arttı. Bazen her emzirme sonrası kusuyor. Yatırınca isyan ediyor.. aynı şekilde oyun esnasında birden ağlayıp ağzından burnundan kustuğu oluyor. Kilosuna bir etkisi yok şu an. Zaten tombul doğdu, yaşıtlarından iri bir bebiş maşallah.. inşallah bir an evvel geçer sıkıntıları.. öyle minicikler ki, canı yanıyor diye kahroluyorum. Gazı da oluyor bolca :/
Gidecem zaten canim.Ben 48.günde gittim, çok şükür normal her şey. Aslında eşin 15 tatile girince girmelisiniz kontrole. İyileştiğini bilmek istiyor insan
Sezeryana gitmeden hemen önce alındı benden kanlar hastanede,sonuç bildirilmedi iyi galiba sonuclar.evet ama saplık ocağı üç ay önceki kendi bsktırdıpı sonucları yeterli Görüyor garipBenim doğuma girmeden 1 hafta önce bir sürü tahlilim yapıldı, 6 tüp kan vermiştim. Doğumdan çıkınca da kan değerlerime bakıldı hemen. Senin en son Ağustos ayında bakılması garip geldi bana biraz
Kaynına helal olsun valla. Eşinden de aynı performansı görürsün inşallah :)Bizimkiler ya eskileri yada elin gelinini örnek.gösterir.hele kv bogasım geliyor bazen.
Neymiş şunun gelini hiç sokağa ćikmazmis.kv emredermis cık yikari yemegi yap.gelinde tamam anne dermiş.hatta gelini de öğretmenmiş.
Bigün birinin gelini diye basladi kaynim lafı ağzına gömdü.ne var senin gelinlerinde dedi.
Canim reflü belirtisi nasil?benimkide bazen kusuyor bazen kusmuyor.yere sirtustu koyunca yanaklarindan sizıyor.bazen de fiskirtiyor.bazen de gazini cikarirken biraz kusuyor.
Gidecem zaten canim.
Benim karnimin ivi agriyor bebegi kucagima alimca.bide bebek ayaklariyla vurunca agriior.normal mi bu?
AynenEskiler ne zaman bu kadar teferruatlı temizlik yapmış ki.. şimdiki gibi çok eşya, kıyafet, kap kacak yoktu eskiden. Haliyle temizlemesi de daha kolay olurdu.
Geçmiş olsun canım. Benim kızım da doğduğundan beri kusuyor. Daha hastanede fark ettik, emdi gazını çıkarıp yattı, hemen ağzına geldi içtiği süt. Eve çıktıktan sonra da git gide arttı. Bazen her emzirme sonrası kusuyor. Yatırınca isyan ediyor.. aynı şekilde oyun esnasında birden ağlayıp ağzından burnundan kustuğu oluyor. Kilosuna bir etkisi yok şu an. Zaten tombul doğdu, yaşıtlarından iri bir bebiş maşallah.. inşallah bir an evvel geçer sıkıntıları.. öyle minicikler ki, canı yanıyor diye kahroluyorum. Gazı da oluyor bolca :/
İnternetten girip öğrenebilirsin hastanede yapılan tahlilin sonucunu. Sağlık ocağı ayrı bir dünya zaten :) güya hepsi sağlık bakanlığına bağlı ama hiç biri birbirinden haberdar değilSezeryana gitmeden hemen önce alındı benden kanlar hastanede,sonuç bildirilmedi iyi galiba sonuclar.evet ama saplık ocağı üç ay önceki kendi bsktırdıpı sonucları yeterli Görüyor garip
Valla çocuk inledikçe içim eziliyor, çaresizlik ne zor bir şey. Oğlum nerdeyse kusmadan büyüdü diyebilirim. Her bebek kendine özgü... Ben zaten yaşlıyım da, çocuklar hasta olunca çöküyorum resmen...Aynenözellikle de gece uykusuna geçişte yatmak istemiyor süt geri geldiği için ve o Sırada içler acısı ağlaya ağlaya uyuması çok üzüyo beni 5 yaş yaşlandığımı hissediyorum öyle olunca da
Canim benimki ins reflü degildir ya.su 1 haftadir var.işlenmemis kusuyor.Kaynına helal olsun valla. Eşinden de aynı performansı görürsün inşallah :)
Seninki de reflü muhtemelen canım, aynı benim kız da, benzer şeyler yaşıyoruz.
Karnındaki ağrıyı bilemiyorum gülüm sezaryen yüzünden olabilir. Ben normal doğum yaptım
Ben iki göğsümsen de çekiyorumBu arada, sağ göğsümde sertlik ve ağrı belirdi.. mastit olacak diye ödüm kopuyor.. o kadar sık emziriyorum yine de böyle oluyor.. daha ne yapmalı...
Oğlumda da çektim bu ağrıları, korkuyorum yine olacak diye.. Allah şifa versin, inşallah ameliyat gerekmez..Ben iki göğsümsen de çekiyorum
Gecmezse 6.ayda ameliyat olayim diyorum.
Muhtemelen reflü değildir canım olsa çok öncelerden çıkardı ortaya çıkması için üç ay geç bir dönem hemen yatırma süt içtikten sonra. Reflüde fışkırır tarzda kusma vardır genelde emerken boğazına kaçırmaları falan çok olur. Bence takılma her sorun hepimizde olmazCanim benimki ins reflü degildir ya.su 1 haftadir var.işlenmemis kusuyor.
Karin agrisini da arastiracam.ins ters bi durum yoktur.
Saol canım.ins.ama bezeler var.ameliyat olmazsa gitmezse ikinci cocukta nasil emzirecem.Oğlumda da çektim bu ağrıları, korkuyorum yine olacak diye.. Allah şifa versin, inşallah ameliyat gerekmez..
Ictikten sonra yatirinca oluyor evet.Muhtemelen reflü değildir canım olsa çok öncelerden çıkardı ortaya çıkması için üç ay geç bir dönem hemen yatırma süt içtikten sonra. Reflüde fışkırır tarzda kusma vardır genelde emerken boğazına kaçırmaları falan çok olur. Bence takılma her sorun hepimizde olmaz
Benim kansizliktan sebep ilk ay bebisle birlikte kontroller oldu mesela cok alakasiz yani onceden hic oynamayan b12 sınırda cikti.Baska bisy yoktu cok sukur.evet cipsi cocuklugumdan beri haftada 2-3 paket yerim yogurtla.evet degerlerime baktirmak istiyorum.dogumdan sonra ne durumda bilmiyorum hic.bazilari dusmus bazilaei yukselmis olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?