2018 Ekim Anneleri

Hayırlı olsun çabucak geçsin iyileşsin

Ise baslayan varmi subatta baslayacagim ben resmen ocak bitmesin istiyorum. Isim evime yakin gerci hizli yurursem 5 dk da gidebiliyorum ogle arasında eve gelicem 1 saat ama yinede istemiyorum

Ben 15 kontrolüne 18 günlükken götürdüm, 57 cm ölçtü hemşire. Sonra 1 aylık kontrolde yine aynı hemşire, yine 57 ölçtü. Sorumlu hemşire hiç demedi not alırken, geçen sefer de aynı ölçtün diye.. d vitaminine bakmadım, kontrol etmek aklıma gelmedi. Sana hangisini verdiler? Bizimki Tera-d3

Çörek otunu deniyim canım o zaman. Belki ağızdan çıkarması kolaylaşır. Daha emme esnasında duyuyorum midesindeki gazın gurultusunu ama bir türlü çıkaramıyor. Mutlaka yediklerimle alakalı bu. Çörek otu iyi gelir inşallah, her derde deva diyorlar

15-20 dk bebekler icin iyi bir zaman canim.Buyudukcede seninle oynamaktan cok hoslanacak.Once rol modelsin unutma.Is yaparken elinden tutar cagirir,esyana tutunur cagirir :) Oyuncak vb seylere karsi dikkat sureleri az cocuklarin ve normal.
Yani simdilerde alt degistirme emzirme sonrasi biraz ana kucaginda durabiliyor,sıkılınca mama sandalyesine aliyorum isim varsa ve mutfaktaysam orda da paso konusuyorum seviyorum :) Ablasi bi yandan geliyor gidiyor zaten :)Uykusu geldiyse ona gore ayarliyorum.Yani boyle gecislerle geciyor.Onun haricinde bol bol konusup seviyorum❤

Ise baslayan varmi subatta baslayacagim ben resmen ocak bitmesin istiyorum. Isim evime yakin gerci hizli yurursem 5 dk da gidebiliyorum ogle arasında eve gelicem 1 saat ama yinede istemiyorum
Ben Mart Ortası başlamayı düşünüyorum bensiz duruyor mu test edicem önce,durmazsa daha da öteleyeceğim
5.5 aylık oluyo Mart Ortası inş

ne guzel canim yakinmis isin.benimkisi iki otobusle birbucuk saat o yuzden baslamiycam uzunca bi sure.

Evet canim bizim dr ustune basa basa yaz kis hatta yazin 2 kez yikanicak dedi varipta her aksam kese kopuk yapmiyorum 1 gun sampuan var 1 gun yok ama her gun mutemadiyen o su dokuluyor bedenine

Abooo bizim çocuk haftada bir yıkanıyor. İkiye çıkarayım bari :)
Gerçi bezini değiştirirken poposunu yıkıyorum pişik olmaması için. Belki oradan kurtarıyordur :)

Egzamalarda genelde kortizonlu ilaçlar veriliyor canım kızımda kullanmıştım oradan biliyorum kullanabilirsin başka türlü geçmiyor
B Bir mucize
İlk günden beri prima ve bepanthen kullanıyorduk. Sonra bez bitti başka bir marka aldık 3. haftanın başında. O bebek bezi yüzünden, şimdi markasını yazmayayım sadece 2 bez kullandım ve tamamen kabardı poposu. Doktora götürdük kortizonlu ilaç ve başka bir ilaç daha yazdı. Kullandık bir hafta hiç geçmedi hatta kortizonlu krem sürünce daha da kötü oluyordu. Doktora söyledim ters tepki vermiş demekki dedi ve Mustela pişik kremini önerdi. Mustela sayesinde geçti pişiği. O günden beri mustela kullanıyorum.
Yani bizim de bir hafta kortizonlı krem maceramız olmuştu. Bizde ters tepti ama kullanılıyormuş bebeklerde özellikle egzamalarda.

Benim kaynanamda yeğenini almak istemis kocama kocam istememis benim kardesim gibi diye akraba istemiyorum demiş
onun küçüğünü benim bi küçük kaynima aldi ama Allah icin şunun gelini şöyle filanda demez bana ne is yaptirir nede is bekler seviyorum zararsız ayrim yapıyor evet ama sinucta ben yabanciyim o yegeni
Eşimde o tarz konussa cevabını verirdi senin kv cok yamanmis be canim

Ya kızlar evde tekim kargoya gitmem lazım yürüyerek yokuşta kar da yağıyor bebeğiyle dışarı çıkan var mi nasıl gidiyorsunuz kucağınızda çıkabilir miyim acaba

Bende kanguru var onunla ciktim :) buyugu kar bekliyor kac gundur giyindik ciktik :)

Bu arada, sağ göğsümde sertlik ve ağrı belirdi.. mastit olacak diye ödüm kopuyor.. o kadar sık emziriyorum yine de böyle oluyor.. daha ne yapmalı...

Farkli pozisyonlarda deneyebilirsin.
Canin birsey cektiysede ye canim boyle zamanlarda.
Dus,masaj,ozellikle emerken masaj cok iyi gelir.

Valla Bende emZik emmişim dişlerim maşallah baya dümdüz dizili çok düzgün hatta en son bi diş hekimi telmi taktırdımız kim yaptıysa çok güzel yapmış nasıl sıralı dedi hayır kendi dişim dedim ni sevindim:)

Canım benzer durumu ben de yaşadım eczaneye desitin alsın diye eşimi gönderdim eczacı geçmediyse kortizonlu krem isimleri söylemiş onlardan kullanmanız gerekir diye almamış eşim onları dr a götürdüm o yazdı bir hafta kadar kullandım ond da dediğin gibi çözüm olmadı kantaron yağı kullandım geçer gibi oldu bitnedi en son yıkayıp uzun süreli havalandırdım sudokrem sürdüm o çözdü bize de o iyi geldi. Kızımın yüzünde atopik dermatit vardı geçer tekrar olurdu onda kullandık kortizonlu o ancak geçiriyordu onu. Her bireyde farklı sorunlar farklı çözümler oluyor

Ben 2 yas sonrasi damak gelisimine daha fazla zarar verdigini okudum hep.Parmakta en fazla 4.
Bence bazi seylerin dogru kullanimi diye bisy var.
Bnm kuzenimin ufaklikta emmedi emzik mesela ama dis damak problemi oldu malesef.
Cok karmasik :) Ilk tahminlerden mi ilerliyorlar acaba

Ben de mercimek ve turunçgil yemedim hala. Gaz yapmıyor mu size ve bebişe? Artık başlasam mı ki?
İlk gün baklagil ve turunçgil yemeyin ikinize de gaz yapar demişlerdi de.

Ben Mart Ortası başlamayı düşünüyorum bensiz duruyor mu test edicem önce,durmazsa daha da öteleyeceğim
5.5 aylık oluyo Mart Ortası inş

Erteleyebiliyorsan denemeden ertele.
Yine calisacam dersende durmazsa kismini dusunme bile.
Buyudukce gitme demeler vs daha cok olur :)

Ben başlayacağım 12 Ocak iznim bitiyor rapor alip şubatta baslayacam seninle aynı hisleri yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…