- 2 Kasım 2017
- 250
- 298
- 23
Kendi kızı yok bide.Allaha havale.ben uzakta oturuyorum.yakinda olsam sinir hastası olurum.heralde.ona sabretmek cok.zor.Aboow bi de eli sopalı mı olacak, akrabasına hem de.. üstüne bir de bakmışsın o kadar, utanır insan laf söylemeye.. kızı olmayan biri neye istinaden kızım gibi değil diyor acaba.. nereden biliyor ki kızı nasıl olur.. neresinden tutsam elimde kalıyor..
Ayni seyi benim annemde yasadi.20 sene oturdu kaynanayla.sabretti.yeri geldi babama dövdürdü.Ah canim vallahi isin zor
Esin babam gibi zamaninda keske ayri eve ciksaydim keske her dediğine tamam demeseydim diyor ama akli basina 30 sene sonrs geldi
Dusun annemler evlenmiş yeni evlidirler biraz yalniz birak diyenlere niye gözünü açsın beni görsün gelin öyle alismasin demiş
Ve annemde yabanci babamla akraba degiller
Ama dedigin gibi tamamen sans
Bende bu konuyla ilgili bi topik acmistim geçenlerde cok takiyordum ayrim konusunda ama sanirim yabancı olmak daha iyi
@Umudumbitmedi_ alıntı yapmayı unutmusum kusura bakmayın kuzlarNe güzel maşallah kendi çıkarmaya başlamış süt fazla mi geliyor acaba? Bizim emerken huysuzluğu köpüklü kaka vs vardı ama relactaz kullandım geçti sen laktoz için bi şey kullanıyor musun?@u
Insallah canim benim ben de her duyduğumu denedim çaresizlikten biraz da bu durumu kabullenmekle alakalı galiba o zaman daha çabuk yoluna giriyor her şeyÇörek otunu deniyim canım o zaman. Belki ağızdan çıkarması kolaylaşır. Daha emme esnasında duyuyorum midesindeki gazın gurultusunu ama bir türlü çıkaramıyor. Mutlaka yediklerimle alakalı bu. Çörek otu iyi gelir inşallah, her derde deva diyorlar
Evet galiba süt fazla geliyor basta.emer emmez de ıkıninca boğuluyor.Ne güzel maşallah kendi çıkarmaya başlamış süt fazla mi geliyor acaba? Bizim emerken huysuzluğu köpüklü kaka vs vardı ama relactaz kullandım geçti sen laktoz için bi şey kullanıyor musun?
Evet doğru söylüyorsun hepimiz onlarla bir şey öğreniyoruz :) ben biraktim gaz ilaclarini doktorum da demisti gaz masaji yap ben de yaptirmiyo diyince alistirmamissindir diyo adam hakliymis simdi yapiyirum aklıma geldikçe ayaklarını çekiyorum falan çok komik patır patır salıyorEvet galiba süt fazla geliyor basta.emer emmez de ıkıninca boğuluyor.
12.hafta atagindan sonra anüs kaslarini kontrol edebildikleini bu sayede kendileri cikardiklari yaziyordu nette.bizimkide 1 haftadir çok.gaz cikarinca bende yedigim bisey mi dokundu da bu böyle oldu dedim.cünkü onceden bezni acipta ben silince gazi cikarirdi yada kakayla birlikte gürültülü yapardi.demekki artik kendi cikardigi icinmis.
Ilk bebegim ya ondan anlamadim.ben sadece sab simplex kullaniyorum yatmadan 8 damla veriyorum.
Bende cok yapiyorum.canim.ayse önerinkini.Evet doğru söylüyorsun hepimiz onlarla bir şey öğreniyoruz :) ben biraktim gaz ilaclarini doktorum da demisti gaz masaji yap ben de yaptirmiyo diyince alistirmamissindir diyo adam hakliymis simdi yapiyirum aklıma geldikçe ayaklarını çekiyorum falan çok komik patır patır salıyorbu arada Ayşe Öner'in cocuk bakimiyla ilgili tavsiyelerine bayılıyorum izleyebilirsen nette
Benimkide sabaha kadar ayaklarını ata ata uyuyor ona uyumak denirse tabi nasıl yaptınız çayı bende deneyeyimCanım bizim de öyle eskiler kusan çocuk iyi beslenirmis der ne yapalim kusmayan cocuk cok az gaz konusunda bana çörekotu çayı çok iyi geldi daha doğrusu çocuğa deneyebilirsin yine gazi oluyor ama kendi çıkarıyor ağlama ıkınma azaldı
Ise baslayan varmi subatta baslayacagim ben resmen ocak bitmesin istiyorum. Isim evime yakin gerci hizli yurursem 5 dk da gidebiliyorum ogle arasında eve gelicem 1 saat ama yinede istemiyorum
Mesleğin ne canım?Benim doğum izni de 6 şubatta bitiyor sonra yıllık izni kullanacağım sonra alabilirsem rapor alacağım sonra da bi süre ücretsiz izne çıkacağım bakalım maddi durum zorlamazsa bebeğime ben bakmak istiyorum inşallah
Bende kanguru var onunla ciktim :) buyugu kar bekliyor kac gundur giyindik ciktik :)
Mesleğin ne canım?
Gaz çıkarmak için yapıyor dimi? Öyle öyle öğrenecek canım az daha sabır bir çay kaşığı kadar çörek otuna kaynamış su koyuyorum biraz bekletiyorum sonra içiyorum 1 hafta denedim işe yaradı şimdi de hergun içiyorum kimyon çayı da içiyorum bazen onuda aynı şekilde yapıyorum bana faydası oldu umarım bebise de şifa olurBenimkide sabaha kadar ayaklarını ata ata uyuyor ona uyumak denirse tabi nasıl yaptınız çayı bende deneyeyim
Ya bizimki hep sağ tarafı emerken yapıo onu ağlıo kulağıda arada tutuyo yazınızı okuyunca farkettim ağrısımı var acaba yavrumun
Kendi kızı yok bide.Allaha havale.ben uzakta oturuyorum.yakinda olsam sinir hastası olurum.heralde.ona sabretmek cok.zor.
Yaza tayin isticez.esim.yakin yerleri istiyor ama ben evliligimiz biter dedim.
Bana dogumdan sonra ettiklerinden sonra esime dedim ki yazin gidince en fazla 1 hafta kaliyoruz.surdan kalk şuraya otur derse yürü gidiyoruz dicem.artık resmiyeti ele almak lazim.madem onlar öyle bende bundan sonra böyle...
Ayni seyi benim annemde yasadi.20 sene oturdu kaynanayla.sabretti.yeri geldi babama dövdürdü.
Babam pisman tabi zamaninda gitmedigine.
Sonuç:annem ileri evre akciger kanseri...
Kesinlikle bende erken burakılmasından yanayım ama ben amannn ne var canım emdide ne oldu benimki 8 yaşında bıraktı diyenide duydum çok normalmiş gibiBen 2 yas sonrasi damak gelisimine daha fazla zarar verdigini okudum hep.Parmakta en fazla 4.
Bence bazi seylerin dogru kullanimi diye bisy var.
Bnm kuzenimin ufaklikta emmedi emzik mesela ama dis damak problemi oldu malesef.
Cok karmasik :) Ilk tahminlerden mi ilerliyorlar acaba
Düzgün yazmandan belli:)Adliyede katibim canım
Tsk ederim canim.Çok üzüldüm geçmiş olsun Allah şifa versin annene de... her zaman geçmişte yaşanan üzüntüler ilerde çıkıyor kendimizi yıpratmamalıyız
Düzgün yazmandan belli:)
Zor bir meslek.bi sürü olay görüyorsun.
Kendi kızı yok bide.Allaha havale.ben uzakta oturuyorum.yakinda olsam sinir hastası olurum.heralde.ona sabretmek cok.zor.
Yaza tayin isticez.esim.yakin yerleri istiyor ama ben evliligimiz biter dedim.
Bana dogumdan sonra ettiklerinden sonra esime dedim ki yazin gidince en fazla 1 hafta kaliyoruz.surdan kalk şuraya otur derse yürü gidiyoruz dicem.artık resmiyeti ele almak lazim.madem onlar öyle bende bundan sonra böyle...
Ayni seyi benim annemde yasadi.20 sene oturdu kaynanayla.sabretti.yeri geldi babama dövdürdü.
Babam pisman tabi zamaninda gitmedigine.
Sonuç:annem ileri evre akciger kanseri...
Maşallah canim sana.Valla hiç dikkat etmiyorum telefonda yazmayı sevmiyorum zor geliyor bilgisayarda fena yazarım ama :) evet çok zor olaylar açısından ilk günler çok ağladım sonra iş olarak görmeye çalıştım hep
Bu tür insanlar cok şanşli oluyorlar canim.karsilarindaki iyi oluyor yine de bakiyorlar.şans iste.Off cok üzüldüm dilerim en kisa zamanda şifa bulur annecigin..
Benim annemde simdi babaannemin altindan aliyor zamaninda kabe esigi olsa gelmem diyordu evimize tabi niye amcamin esi vefat etti o yeğeniydi 55 yasindaki adami evlendirmedi adamcağız 20 sene öyle yasadi cocuklari bakmadi bizde kalirdi rahat edemezdi vs simdi tek cocugu babam kaldi
Babam kalp hastasi Allahim korusun dun aksam diyor ki beni zorla evinize alin bakin mi dedim
Bak bide ailzehimer filan dedi doktorlar babaanneme annemin bilegi kirikti ters kaynamis ameliyat lazim babaannem icin ameliyat olmuyor bakani olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?