sizinki idealBen cokmu erken yatiriyorum 8 de yatiriyorum
Aslında ben 14 Haziran'a kadar yani karneye kadar ücretsiz izindeyim.Bir bakıcı bulduk içimize sindi kaçırmayalım diye bölmeyi düşündüm.Gitmeme içerlerse çok üzülcemErteleyebiliyorsan denemeden ertele.
Yine calisacam dersende durmazsa kismini dusunme bile.
Buyudukce gitme demeler vs daha cok olur :)
Ankadim canim.bizimki o geciste heralde.kendisi cikariyor bide su memede tepinme huyu gecse iyi olacak.genzine süt kaciyor cünkü.Canım şöyle biter çocuğun uyutmayan durumu biter kolik gibi ağlaması biter daha dogrusu nadiren olur diyeyim ama gaz hep vardır sadece kendisi artık atabiliyordur az veya çok olmasi senin yediklerine çocuğun soğukla temasına senin üşütmene bağlıdır yani bez değiştirirken çok oyalanmak bile yani poponun acik kalmasi gaz yapabilir kendin gibi düşün bebeğini. Artık gazını kendisi çıkartıyor drlar her emmeden sonra çıkarın bana dua edeceksiniz demesinin nedeni bu :)
Bende heo cikariyorum ama bi bakiyorum alttan da cikiyor:)Ama ben emmeden sonra bırakmadım gaz çıkarma işini kimyon ve corekotunu hala içiyorum çünkü beni de rahatlatıyor. Onlar aslında yeni doğdu hamilelik 12 ay derler ya uyum süreçleri neredeyse bitti U Umudumbitmedi_
Benimki hala laf sokuyor arada.ben en sonki tartismada agladim.ama sonra dusündüm.kendisi sanki dört dörtlük mü diye.sonra bi baktim ki ben onun yaninda süperim:)Benimki de titiz ilk evlendik her gün laf sokuyordu ağlıyordum şimdi kendini tutuyor :)
Canim mecbiren bebegi birakiyirum.bi yere.misafir geliyor.kapi caliyor.ocaktaki yemege bakmaliyim.esim biseyelr istiyor.oluyor yani.illaki her emzirmenin ardindan kucakta 15 dakika tutmak mümkün olmuyor.bazen emip uyuyor.Beslenme sonrasi hemen yatirirsan ve emzirirken ozellikle meyilli tutulmuyorsa bebeklerde mide kapakcigi tam gorevi yapmadiginda geri gelecektir canim.
Canim benim kv teyzemin kızı.yani beni kendisi görüp bengenmisti.oģlu görünce begenmis gelip istemislerdi.Benim kaynanamda yeğenini almak istemis kocama kocam istememis benim kardesim gibi diye akraba istemiyorum demiş
onun küçüğünü benim bi küçük kaynima aldi ama Allah icin şunun gelini şöyle filanda demez bana ne is yaptirir nede is bekler seviyorum zararsız ayrim yapıyor evet ama sinucta ben yabanciyim o yegeni
Eşimde o tarz konussa cevabını verirdi senin kv cok yamanmis be canim
Aslında ben 14 Haziran'a kadar yani karneye kadar ücretsiz izindeyim.Bir bakıcı bulduk içimize sindi kaçırmayalım diye bölmeyi düşündüm.Gitmeme içerlerse çok üzülcem
Ankadim canim.bizimki o geciste heralde.kendisi cikariyor bide su memede tepinme huyu gecse iyi olacak.genzine süt kaciyor cünkü.
Bende heo cikariyorum ama bi bakiyorum alttan da cikiyor:)
Benimki hala laf sokuyor arada.ben en sonki tartismada agladim.ama sonra dusündüm.kendisi sanki dört dörtlük mü diye.sonra bi baktim ki ben onun yaninda süperim:)
Canim mecbiren bebegi birakiyirum.bi yere.misafir geliyor.kapi caliyor.ocaktaki yemege bakmaliyim.esim biseyelr istiyor.oluyor yani.illaki her emzirmenin ardindan kucakta 15 dakika tutmak mümkün olmuyor.bazen emip uyuyor.
Canim benim kv teyzemin kızı.yani beni kendisi görüp bengenmisti.oģlu görünce begenmis gelip istemislerdi.
Simdi diger eltim yabanci ama benden daha kiymetli.zamaninda onunla kavga etmisler.araya mesafe koymus eltim.resmidir.esi de kesinlikle annesine laf söyletmez.kaynim sinirlidir.
Benim esim naif ve sakin biri.ona herseyi söykedikleri icin bana da herseyi söylüyor.bende esime cok kizıyorum.esim de bana hak verir.yaptigı söylediği yanlis der.annesiyle ben tartıssam ikimizin yaninda beni tutar.ama kızip da anne yeter artik bi kendine gel diyemez.kirmak istemiyor.
Ama böyle yapinca da kıymetli degil.kaynimi çok sever.o kırıp döker halbuki.
Benim kaynanamda en sinir olduğum sey kizım deģilsin der durur.benim yanimda da baskalarina kızın gibi olmuyor der durur.
ooo maşallah ne güzel boyu kilosuGünaydın herkese :)
Sağlık merkezi kontrolünden geliyorum.Kilo 6800 gr boy 60 cm.Baş Çevresi 41 cm..3 ay 1 haftalığız..gözüne de bakıldı şükür bişey yok.Gitmişken kendime de kan tahlili yaptırayım değerlerime baktırayım dedim doktor gerek yok dedi.Ağustosta bakılmış normal sonuclar değişmemiştir dedi.Oğlumu Canından bezdiren Reflü 6 aylık olana kafar devam edermiş hep öyle diyorlar zatenalerji sorunu olanlara çok çok geçmiş olsun
Ben de olmadım hala, rutin doktor kontrolüm vardı kadın doğumda baktı polikistik olmuş dedi üzerinde durmadı 6 ay sonra yine gel, regl olmazsın sen emzirdiğin sürece dedi. Öyle. Ben de çok meraklısı değildim zaten aman olmazsa olmasınPolikistiğin de çok üzerinde durmadım açıkçası. Hiç kafaya takasım yok :)
Düşünüyorum Tv'de bir şey mi gördüm, aklıma gelmiyor.. koltuk yönünden emzirdim ama fazla emmedi. Durgun süt var sanırım, tadını sevmedi. Geceden beri ağrı var, emmezse yandıkFarkli pozisyonlarda deneyebilirsin.
Canin birsey cektiysede ye canim boyle zamanlarda.
Dus,masaj,ozellikle emerken masaj cok iyi gelir.
Ilkinde bende 3 kez yasamistim ve 1 kezde farkli bi sikinti memeden.Düşünüyorum Tv'de bir şey mi gördüm, aklıma gelmiyor.. koltuk yönünden emzirdim ama fazla emmedi. Durgun süt var sanırım, tadını sevmedi. Geceden beri ağrı var, emmezse yandık
Bi sıkıntı olmadıkça adet olmayayım zaten bende istemiyorum :)
Sağol canım :)ooo maşallah ne güzel boyu kilosu
iyi bakmışsın annesi
Hem akraba, hem beğenip alıyor, yine de 'kızım gibi olmuyor' öyle mi? Kaynana olmak bunu gerektiriyor sanırım....Ankadim canim.bizimki o geciste heralde.kendisi cikariyor bide su memede tepinme huyu gecse iyi olacak.genzine süt kaciyor cünkü.
Benimki hala laf sokuyor arada.ben en sonki tartismada agladim.ama sonra dusündüm.kendisi sanki dört dörtlük mü diye.sonra bi baktim ki ben onun yaninda süperim:)
Canim mecbiren bebegi birakiyirum.bi yere.misafir geliyor.kapi caliyor.ocaktaki yemege bakmaliyim.esim biseyelr istiyor.oluyor yani.illaki her emzirmenin ardindan kucakta 15 dakika tutmak mümkün olmuyor.bazen emip uyuyor.
Canim benim kv teyzemin kızı.yani beni kendisi görüp bengenmisti.oģlu görünce begenmis gelip istemislerdi.
Simdi diger eltim yabanci ama benden daha kiymetli.zamaninda onunla kavga etmisler.araya mesafe koymus eltim.resmidir.esi de kesinlikle annesine laf söyletmez.kaynim sinirlidir.
Benim esim naif ve sakin biri.ona herseyi söykedikleri icin bana da herseyi söylüyor.bende esime cok kizıyorum.esim de bana hak verir.yaptigı söylediği yanlis der.annesiyle ben tartıssam ikimizin yaninda beni tutar.ama kızip da anne yeter artik bi kendine gel diyemez.kirmak istemiyor.
Benim kaynanamda en sinir olduğum sey kizım deģilsin der durur.benim yanimda da baskalarina kızın gibi olmuyor der durur.
Her iki göğsümde de en az 5-6şar tane kist var. Elle sağamıyorum, pompa da manuel uç açma pompası, bebeğin çekmesi gibi olmuyor, az çıkıyor süt. Şu an biraz emdi ve uyudu memede.Ilkinde bende 3 kez yasamistim ve 1 kezde farkli bi sikinti memeden.
Bunda dogumdan once dusunur olmustum acisini.Cok zor.
Ilerlemez insallah.
Emmezse sag mutlaka canım.
40 gün pedle gezdikten sonra biraz dinlenmek istiyorum ben :) aynen 6 ay iyidir :))-Sakura- Kizlar onunlada ugrasmak zor olur bebisle tabii ama oluncada bi rahatliyor insan :) vucutta bayaa farkediyor :)
Ben ilkinde kizim 9 aylikken olmustum.Simdi bekliyorum olsam diye :) 6.ayda fln olsam fena olmaz şöyle bahara doğru
Basinkn altina ćökmeyen ince bi yastik koydim.canim.yatgin altina koyuyorum.kayiyor.O zaman en azindan az da olsa meyilli yatir tabii incecik bisyde olsa.Iyice zorlanmasin kuzucuk
Kv'ne sinir oldum.Zaten seninde niyetin kizi olmak degildir.Sonucta bide caniymissin.Yabancida degilmis.
Onun evladi degilsen birinin evladisin sonucta.Kaldi ki insansin.
Bunlar hep kendi kisiliklerinin yanlisindan halbuki keske farkedebilseler
Benimde ikisi siş şimdi.emmiyor soytari.Düşünüyorum Tv'de bir şey mi gördüm, aklıma gelmiyor.. koltuk yönünden emzirdim ama fazla emmedi. Durgun süt var sanırım, tadını sevmedi. Geceden beri ağrı var, emmezse yandık
Ona göre iyi kaynanaymiş.eli sopalı kaynana miyim diyor.halbuki isleri düsünce sen bizim kızımızsin der.Hem akraba, hem beğenip alıyor, yine de 'kızım gibi olmuyor' öyle mi? Kaynana olmak bunu gerektiriyor sanırım....
Ya benimki de ayni.bezeler var.Her iki göğsümde de en az 5-6şar tane kist var. Elle sağamıyorum, pompa da manuel uç açma pompası, bebeğin çekmesi gibi olmuyor, az çıkıyor süt. Şu an biraz emdi ve uyudu memede.
Hep ağrılı olduğu için ben de hamilelikte başladım dertlenmeye, ya yine olursa diye... Bizde biraz genetik. Annem ve ablam da ileri derecede mastit geçirdi. Hakkımızda hayırlısı...
Aboow bi de eli sopalı mı olacak, akrabasına hem de.. üstüne bir de bakmışsın o kadar, utanır insan laf söylemeye.. kızı olmayan biri neye istinaden kızım gibi değil diyor acaba.. nereden biliyor ki kızı nasıl olur.. neresinden tutsam elimde kalıyor..Ona göre iyi kaynanaymiş.eli sopalı kaynana miyim diyor.halbuki isleri düsünce sen bizim kızımızsin der.
Ve bu insanin kızi yok.felc oldu ben baktim.altindan aldim.midem bulanmadı.evime getirdim.yeni gelindim.
Ankadim canim.bizimki o geciste heralde.kendisi cikariyor bide su memede tepinme huyu gecse iyi olacak.genzine süt kaciyor cünkü.
Ya bizimki hep sağ tarafı emerken yapıo onu ağlıo kulağıda arada tutuyo yazınızı okuyunca farkettim ağrısımı var acaba yavrumunAklıma hemen kulak geldi. Bir kulağında ağrı mı var acaba? Gerçi kulak ağrısında eli kulağa gidermiş kafasına vururmuş ama bilemedim.
Hem akraba, hem beğenip alıyor, yine de 'kızım gibi olmuyor' öyle mi? Kaynana olmak bunu gerektiriyor sanırım....
Bizde var bu daha sallamıyoruz amaKızlar oyun Halısı almak istiyorum resmini attığım oyun halisini kullanan vsr mi aranızda memnun kalan kalmayanlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?