2018 Ekim Anneleri

Bizimki yarım saat uyudu kalktı elini ağzına sokuyor sonra öğürüyor onu izliyorum birazdan ağlar meme savaşına başlarız aha şimdi altına yapma sesi geldi :)
Değistir cabuk annesi...rahat etsin cücük:)
Bizimkide öyle.her yer salya
Ara sira da genzine kaciyor öksüruyor.
Bugün esim kiziyor.oğlum yapma öyle...
Bende çok anlar ya seni dedim

Çene kasları artık daha güçlü olduğu için daha kısa sürede daha fazla süt çekiyorlar benimki 5-10 dk da doyuyor.Tokluk süresi de uzayacakmış artık
Ayy şu mesejı gördüm nasıl sevindim anlatamam benim bebeğimin on dk bile emdiği çok nadir doğduğundan beri 5-7 maksimum 10 dk ki 10 dk cok nadir sütüm azsa emer. Ama kg alımı iyi diye dr sorun yok diyor fakat buraya ne zaman girsem yirmi yirmi kırk diyen var yarım saat diyen var ensişeleniyorum. Hep tek meme emiyor boşaltıp bırakıyor diğerini versem de emmiyor yok mu böyle olan

Ben bu dr lardan hiç bişe anlamadım zaten kremleri aldım ayıp olmasın 150 tl para verdim sürdükten sonra göz altına doğru yayılınca başka dr a gittim o da süt egzaması bu hiç ilaç kullanma kendi geçecek dedi kime güveneceğiz

Kizlar esleriniz bebislere bakiyormu size yardimci oluyormu ev temizligi bebegin bakimi konularinda?

Aynen bizde 4kardesiz aramizda hep 1-2 yas var canim bizde annem karnimizi doyurup altimizi acar babaanneme verir adi bize kendisi bakti olurdu
İnek gel bunu emzir karni acikti diye seslenirdi
Annemde gelir emzirir bi daha hizmete devam ederdi
gelen giden coknolurdu abartisiz hergun gündüz aksam yemekli misafir olurdu zavalli annem hizmet ederdi kimse yardim etmezdi
Ben en büyük cocugum hatırlıyorum herseyi
Anneme bizim yanımızda kötü laf eder yaptığı hicbir isi begenmezdi
Aklim basip bazi seyleri anlayana kadar annemden nefret ettim
Bizi alir aylarca sehir disinda kendisiyle gezmeye giderdi
Kardesim 4 yasindaydi mersine 3ay götürdü getirmedi inanirmisin 15 sene saci kasi kiprigi döküldü kiz cocugu bide düşün annemler yıllarca doktor hastane birakmadi yinede care bulamadılar sonradan duzeldi cok şükür ama ne kadar kötü bir çocukluk geçirdi anlatamam daha neler neler

Kizlar esleriniz bebislere bakiyormu size yardimci oluyormu ev temizligi bebegin bakimi konularinda?

Benimki söyleyince yapmaz ama düşünceli sağolsun yardım ediyor kendince o makine açar ben silerim sofrayı ben kurduysam o toplar bebeği de uyutur arada alt değişme asla yapmaz ama belirli konularda çok iyi sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…