- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Kızlar minnaklar ne yapiyor?uyuyan var mi erkenden?
Değistir cabuk annesi...rahat etsin cücük:)Bizimki yarım saat uyudu kalktı elini ağzına sokuyor sonra öğürüyor onu izliyorum birazdan ağlar meme savaşına başlarızaha şimdi altına yapma sesi geldi :)
Değistir cabuk annesi...rahat etsin cücük:)
Bizimkide öyle.her yer salya
Ara sira da genzine kaciyor öksüruyor.
Bugün esim kiziyor.oğlum yapma öyle...
Bende çok anlar ya seni dedim
Olabilir canim.:) ishal yapmış rota aşısından oldu sanırım:/
Benimki uyudu şimdi yerine koydum :) bu arada annene Allah şifa versin geçmiş olsunKızlar minnaklar ne yapiyor?uyuyan var mi erkenden?
Ay inş sever ya Boşa almış olmak istemiyorumBizde var bu daha sallamıyoruz amagörümcemden aldık biz onun kızı çok seviyordu ama
Ayy şu mesejı gördüm nasıl sevindim anlatamam benim bebeğimin on dk bile emdiği çok nadir doğduğundan beri 5-7 maksimum 10 dk ki 10 dk cok nadir sütüm azsa emer. Ama kg alımı iyi diye dr sorun yok diyor fakat buraya ne zaman girsem yirmi yirmi kırk diyen var yarım saat diyen var ensişeleniyorum. Hep tek meme emiyor boşaltıp bırakıyor diğerini versem de emmiyor yok mu böyle olanÇene kasları artık daha güçlü olduğu için daha kısa sürede daha fazla süt çekiyorlar benimki 5-10 dk da doyuyor.Tokluk süresi de uzayacakmış artık
Ben bu dr lardan hiç bişe anlamadım zaten kremleri aldım ayıp olmasın 150 tl para verdim sürdükten sonra göz altına doğru yayılınca başka dr a gittim o da süt egzaması bu hiç ilaç kullanma kendi geçecek dedi kime güveneceğizB Bir mucize
İlk günden beri prima ve bepanthen kullanıyorduk. Sonra bez bitti başka bir marka aldık 3. haftanın başında. O bebek bezi yüzünden, şimdi markasını yazmayayım sadece 2 bez kullandım ve tamamen kabardı poposu. Doktora götürdük kortizonlu ilaç ve başka bir ilaç daha yazdı. Kullandık bir hafta hiç geçmedi hatta kortizonlu krem sürünce daha da kötü oluyordu. Doktora söyledim ters tepki vermiş demekki dedi ve Mustela pişik kremini önerdi. Mustela sayesinde geçti pişiği. O günden beri mustela kullanıyorum.
Yani bizim de bir hafta kortizonlı krem maceramız olmuştu. Bizde ters tepti ama kullanılıyormuş bebeklerde özellikle egzamalarda.
Benimkide sabaha kadar ayaklarını ata ata uyuyor ona uyumak denirse tabi nasıl yaptınız çayı bende deneyeyim
Benimki uyudu banyodan sonra misil misilKızlar minnaklar ne yapiyor?uyuyan var mi erkenden?
rota ates yapmiyor huysuzlukta yapmiyor biraz istahsizlik olabilirOlabilir canim.
Bu arada rota ateş yapiyor mu?bende yarın yaptiracam.
Benimki her konuda yardimci. Allah razi olsun.Kizlar esleriniz bebislere bakiyormu size yardimci oluyormu ev temizligi bebegin bakimi konularinda?
Olabilir canim.
Bu arada rota ateş yapiyor mu?bende yarın yaptiracam.
Maşallah canim sana.
Ama insan bu tür seyleri görünce sükür ediyor.sende herseyden bi ders alirsin.
Iyi tarafindan bakmak lazim.yoksa kötü etkilenmek an meselesi.
Bu tür insanlar cok şanşli oluyorlar canim.karsilarindaki iyi oluyor yine de bakiyorlar.şans iste.
Benim annem melek gibi insan.inanirmisin 4 kardesiz.hepimin arasinda 1yaş var.hepimize sabirla bakmis.üstüne de kaynana.ve en önemlisi ben annemin hic dayağini yemedim.hic incinmedik.hiç kötü bi söz söylemedi.annem hasta olunca onu çekemeyenler bile gelip keske ben hasta olsaydim dediler.kim duyduysa yakıstıramadik bu hastaligi bu kadincagiza dediler.
Annelerimiz iyi olmasa zaten bu kötülüğü yapamazlar.
Bende annemi dinledim.kizım iyi ol kızım onlairn kizı yok.bak.ne isterlerse yap.
Kızım yazık diye diye beni de kendine benzetti ama ne fayda.kıymet bilmiyorlar.
Kizlar esleriniz bebislere bakiyormu size yardimci oluyormu ev temizligi bebegin bakimi konularinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?