2018 Ekim Anneleri

Kizlar esleriniz bebislere bakiyormu size yardimci oluyormu ev temizligi bebegin bakimi konularinda?

Valla alt acmadi hiç ilk zamanlar yardim ediyordu ama şimdi etmiyor sebebi ben evdeyim kendisi çalışıyor diye cok sinir oluyorum cok kavga cikariyorum ağlıyorum sonra adi duygu somurusu oluyor
Bosanmayi bile ciddi anlamda düşünüyorum bazen Allah iyi etsin ne diyim
Herseyi benden bekliyor kahvalti hazirla evi temizle oğlanın herseyiyle ilgilen gece gelir cay kahve keyfi yap cerez ayarla beraber film izle onu ister cok sinir bozucu evlendiğim adam bu mu diyorum adi ayakta çalışıyor
Oglan mesela 12 de uykuya dalsa uyusam o gece ilgilenmedi oluyorum ama düşünmüyor bu kadin gece kalkiyor sürekli uyku uyumuyor demiyor

Ne kadar dertliymişim bende yazınca anladim
Her gun oglani alip annemlere gidiyorum bende evide canım isterse temizliyorum

Kıyamam ya çok üzüldüm vicdansızlar ne insanlar var ya inanamıyorum eskiler çok çekmiş annelerimizin hakkı ödenmez

Allah yardımcın olsun canım eşinin kalbine merhamet versin düzelir inşallah

Boza içen var mı aranızda normalde benim göğüslerim çok akarsı sürüm boldu sanırım 10 gündür falan hiç öyle değil bebeğime göre süzeldi sanırım diyordum ama azalma varmış galiba dün bir boza içtim yine eskisi gibi nasıl süt yaptı ama çok ıkındı gece inanılmaz gazı oldu acaba bozadanmı evet aür yapıyormuş ama gaz yapıyoraa içmeyeceğim yoksa devam edeceğim

Benimki uyudu şimdi yerine koydum :) bu arada annene Allah şifa versin geçmiş olsun
Saol canim.Allah kimseye göstermesin.
Senin adina sevindim.uyumuş minnak:)
Benimkide uyuyor ama özlüyorum.
Benimki uyudu banyodan sonra misil misil
Oh mis:)
rota ates yapmiyor huysuzlukta yapmiyor biraz istahsizlik olabilir
Iyi o zmaan canim.tsk ederim:)

U Umudumbitmedi_ canim allah annene sifa versin.ah bu kaynanalar ceneleri kopsun yamulsunlar nediyim allah islah etsin
Saol canim.
Ya yazdıgina çok güldüm.cocuk uyanacakti nerdeyse:)Allah da seni güldürsün:)
Kizlar esleriniz bebislere bakiyormu size yardimci oluyormu ev temizligi bebegin bakimi konularinda?
Önceden yapiyordu.sonra bi ara yapmamaya basladi.kv gelip gittikten sonra.
Simdi yine yapiyor.çünkü büyük bi kavga ettim:)

Henüz yok ateş inşallah olmaz
Ins olmaz canim.
Ya ayni benim babaannem.o da bizi zorla alir bi yerlere götururdü.annem karisamazdi.
Bizde anneme çok kızardık.niye bu kadar pasigsin diye.
Ama iş erkekte bitiyor.hele bi kızsa annesine.daha karisabilir mi kaynana.

Canim benim esimde 1 hafta öncesine kadar ayniydi.ama simdi degisti.
Bigün iyi binkavga ettim.resmiyet koydum.konusmadim.ertesi gun isten gelince baktim sofra seriyor.bana su getiriyor.cocukla ilgileniyor.bana bisey istermisin diye soruyor.süpürge aciyor.
Gönlümü aliyor.
O günden beri yapiyor.
Sana kavga et demem sonucta her insan bi r degil.
Benimki dayaktan anliyor :)
Seninki de ilgi istiyormuş.bi gece giyin süslen.şurayı sil de.bak nasıl yapiyor:)

Benimki uyudu şimdi yerine koydum :) bu arada annene Allah şifa versin geçmiş olsun
Saol canim.Allah kimseye göstermesin.
Senin adina sevindim.uyumuş minnak:)
Benimkide uyuyor ama özlüyorum.
Benimki uyudu banyodan sonra misil misil
Oh mis:)
rota ates yapmiyor huysuzlukta yapmiyor biraz istahsizlik olabilir
Iyi o zmaan canim.tsk ederim:)

U Umudumbitmedi_ canim allah annene sifa versin.ah bu kaynanalar ceneleri kopsun yamulsunlar nediyim allah islah etsin
Saol canim.
Ya yazdıgina çok güldüm.cocuk uyanacakti nerdeyse:)Allah da seni güldürsün:)
Önceden yapiyordu.sonra bi ara yapmamaya basladi.kv gelip gittikten sonra.
Simdi yine yapiyor.çünkü büyük bi kavga ettim:)

Henüz yok ateş inşallah olmaz
Ins olmaz canim.
Ya ayni benim babaannem.o da bizi zorla alir bi yerlere götururdü.annem karisamazdi.
Bizde anneme çok kızardık.niye bu kadar pasigsin diye.
Ama iş erkekte bitiyor.hele bi kızsa annesine.daha karisabilir mi kaynana.

Canim benim esimde 1 hafta öncesine kadar ayniydi.ama simdi degisti.
Bigün iyi binkavga ettim.resmiyet koydum.konusmadim.ertesi gun isten gelince baktim sofra seriyor.bana su getiriyor.cocukla ilgileniyor.bana bisey istermisin diye soruyor.süpürge aciyor.
Gönlümü aliyor.
O günden beri yapiyor.
Sana kavga et demem sonucta her insan bi r degil.
Benimki dayaktan anliyor :)
Seninki de ilgi istiyormuş.bi gece giyin süslen.şurayı sil de.bak nasıl yapiyor:)

esim ayda bir evi supurur.ara sirada bez degistirir.zaten adam aksam 8 de geliyor yoruluyor.bisey yapmasini beklemiyorum :) bi de bizim bebek rahat duruyor kendi kendine.her isimi halledebiliyorum.

Canım inan bende öyleyim sürekli ilgi istiyor gece uykusu zaten yok öğlen 2 saat i uyuyor o sürede yemek yapıyorum evi temizliyorum birazda dinleniyorum onun dışında sürekli kızımla ilgileniyorum birde sadece benim kucagimda sakşnleşiyor babasında durmuyor

Merhaba kızlar, pek yazamıyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. Çalışan annelerimiz işe ne zaman başlayacaklar. Nisan ayına kadar ücretsiz izin aldım.. Haziran’a kadar alacaktım fakat çok uzatmayayım dedim. Bebeklerimiz ek gıdaya 6. Ayına girince mi başlayacak kızım 15 ekim doğumlu. Doktorumuz söyleyecek fakat merak ettim.

bebek bakimiyla ilgili bir kitap var elimde.orda 4 aylikken gunde bir ogun seklinde baslanabilir diyor eger bebegi sutten kesmeyi planliyorsaniz diye.6 ay dolunca baslamayi dusunuyorum ek gidaya.ama tabi ki bebegin durumuna gore doktorun yonlendirmesine gore daha erken baslamak gerekirse o baska. 2 yil ben bakmayi dusunuyorum Allah nasip ederse.iki haftaya kadar ucretsiz izne cikicam.

Ev işlerini yapıyor bende bebeğimizi bakıyordum. İlk zamanlar hiç kucağına almıyordu korkuyordu düşürecek diye. Yeni yeni almaya başladı. Oyalıyor artık. Ev işlerine ben de yapmaya başladım.Altını açmadı hiç. Biberonla içirebiliyor.Ama banyosunu beraber yaptırıyoruz. Bunada şükür. İlk aylar gıcık oluyordum bebekle ilgilenmiyor diye

Bebeğin kilo alımıyla ek gıda süresi değişiyor sanırım. Benim işim çok şükür rahat ve süt iznim var 3 te çıkacağım 4 te evde olacağım. Uzatsam işe geri dönemem diye düşündüm. Anneanne babaanne bakacak olması rahatladı sanırım. Yinede bebeğe annenin bakması güZel olur..

İlk günler içiyordum da bebeğim hep gazlı olduğu için anlayamadım sütünüz arttıysa ne güzel yine içeyim ben de

Normalde 6 aydır canım ama burada bebeğin durumu falan da önemli kızımda memlekette dr. Götürmüştüm 5. Ayda başlayabilirsin demişti ek gıdaya ki kızım son bir ayında yediğimiz her şeyi çatala kaşığa almamızdan ağzımıza atıp yutmamıza kadar tüm aşamaları izleyip ağzını şapırdatıyordu. Ben o dr la tatmin olmayıp kendi dr umuzu da aradım o da başlayabileceğimizi bazı bebekler için 6. Ayın geç kalınmış bir dönem olabileceğini ve bu bebeklerin katı gıdayı kabul etmeyle ilgili sıkıntı yaşayabileceklerini söylemişti 5.5 ay civarı yoğurt ve sebzelerle başlamıştık üç gün kuralına dikkat ederek. Bakalım bu kez dr ne diyecek

Aynı ben. Hatta o kadar sinirlerim bozuluyordu ki sen bu çocuğu sevmiyorsun diye ama bakıyorum o süreçte sürekli yanımızda birileri vardı ve eşime düşmüyordu çocuk sevemiyordu bile şimdi seviyor ilgileniyor ayrı

Benim perşembe başlamam gereküyor ama 5 gün rapor alıp ücretsiz izne ayrılıyorum iki yıl olarak yazdım bir senesini en az kullanacağım da devamını duruma göre bakacağım ya dilekçe verir başlarım istediğimde ya da devam ederim iki yaşa kadar. O kadar minnak ki bırakıp gitmeye kıyamıyorum

Bende kanguru var onunla ciktim :) buyugu kar bekliyor kac gundur giyindik ciktik :)
Ergobaby 360 almıştım ama yenidoğan kitim olmadığı için şu an sling kullanıyorum.
Kanguruyu 4.aydan itibaren kullanacağım değil mi?
Üzerinde 4+ yazıyor.
Olunca da öyle usturuplu olmuyor ki. İki gün kıvrandırıyor beni. Üçüncü gün insana dönüyorum. Bebişle birlikte o sancıları hiç çekesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…